Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

just idag är jag stark

Kategori: +++

något jag har funderat på varenda dag nu de senaste veckorna är- varför kommer jag vara tillräckligt stark och klara att hålla mig den här gången? och sen kommer jag på att jag har en helt annorlunda tro på mig själv, jag tror faktiskt själv att jag kommer klara att nå mitt mål. att jag kommer tillslut kunna titta i spegeln och själv vara nöjd. för det är faktiskt det enda som är viktigt för mig just nu.
innan tänkte jag hela tiden att jag vill bli smal och ha en fin kropp för att andra ska titta på mig. men det betyder inte alls något längre. jag har provat att försöka äta nyttigt och sluta med godis och sånt ungefär 20 gånger i mitt liv, men har varit för svag och tänkt för mig själv- men en godis bit kan inte skada och sen har jag hamnat på ruta ett igen. nu har jag aldrig ens tänkt tanken att äta något sånt i huvudtaget.
jag ville testa igår hur jag skulle känna om jag gick förbi lösgodiset och annat sånt på willys när jag handlade mjölk. och jag kan stolt säga att jag kände ingenting, kände inte ens att jag var minsta lilla sugen på något av det. blev mer äcklad. och jag är så glad att jag faktiskt kände så. efter jag slutat med herbalife känner jag inte att jag ska äta en bit lakrits för att jag har längtat eller något sånt. det jag tänker göra är att kämpa ännu hårdare för att gå ner i vikt och bilda muskler även fast jag äter mat varje måltid. jag tänker ta hjälp så jag vet exakt hur jag ska äta osv.
man ska inte ändra på sig om man är nöjd med sig själv, man ska ändra livstil om man inte är nöjd eller om man klagar ofta hur man ser ut. som jag alltid gjorde, och som jag fortfarande gör. men jag sa till mig själv, antingen gör du något åt det eller så kniper du käft och sluta klaga. och det fanns bara ett svar till mig. jag ville kämpa och jag kämpar och jag ska fortsätta kämpa. jag är stark idag och jag ska fortsätta vara stark.
måste faktiskt skriva några ord om en tjej som hjälpt mig en god bit på vägen, det är min kompis idas storasyster nina. hon är helt otrolig och har varit helt otroligt stark och ger mig inspiration och styrka. läs hennes blogg häär.
det blir långa inlägg nu för tiden, men det är hjälp till mig själv de dagar jag tvivlar på mig själv och allt känns svårt, då vill jag ha de här inläggen för att kunna påminnas om att jag kan faktiskt det här, för jag är tillräckligt stark.

jag klarar allt, bara jag vill det själv.


image description

torsdag 27 oktober

Kategori: +++

håret blev inte riktigt som jag tänkt mig, blev mörkare! meeen, jag gillar det fan! det passar bra till hösten och vintern nu faktiskt. så jag måste säga att jag är nöjd ändå. kan slänga in en bild på det, men tror inte att det ger rättvisa i bilden i detta ljus, men det är iallafall massa bruna slingor i det och även blont såklart. titta självaa!

jag trivs, det är inte såhär att jag blir chockad av att se mig själv i spegeln liksom. har redan vant mig. sabbebabbe har haft något fuffens igång så jag har fått flyttat fram min tjejmiddag. först sa jag nej, jag vill ha tjejmiddagen sen kom jag på att jag kan ju inte förstöra hennes överraskning. tråkigt att det infaller på samma dag, men jag tror inte att det var meningen heller. men det löste jag genom att flytta fram den till fredagen samma vecka. så det kommer bli lika bra! hoppas bara att alla kan komma fortfarande.. emelie kunde inte då och det suger! :( sista dagen i skolan imorgon innan helg och looov. det kommer så lägligt. på lördag drar jag upp till sthlm på 40års fest, ska bli trevligt som tusan. sen får jag en liten kusin med mig hem till på tisdagen, för sen ska jag ju iväg på något jag inte har någon aning om. och sen på onsdag blir jag firad här hemma av lite nära och kära.
jag avslutade min torsdag med ett boxningspass idag, som var toooookjobbigt. skakar just nu när jag skriver, haha. så nu ska jag hoppa in duschen och sen sova, underbart! älskar att vakna upp och veta att det är fredag.

/felicia

onsdag 26 oktober

Kategori: +++

dagarna flyter på, jag lever mitt nya hälsosamma liv! och jag älskar det. jag mår så bra av att se att jag tappar vikt och bildar muskler. jag mår bra att se mig själv må bra. sen finns det några tuffa motgångar ibland, men de kämpar man förbi. idag har det varit distansdag för min del, toppen skönt. jag mötte upp sarah på stan vid 1, jag tog kort till ID kortet och sen tog vi en sväng till banken. så nu kommer mitt ID om ett par veckor, hoppas det går fortare.. vill inte gå ut på krogen med mitt pass, haha! vi gick runt i olika affärer och sen tog vi en lunch på coffee med stina och jullan. mycket mysigt. nu ikväll har jag jobbat med maja och sen kört dubbel pass på friskhuset, gick både bra och dåligt! tog i lite för hårt så jag försvann i några sekunder, men efter lite vatten och en banan så var jag på fötterna igen och kunde köra på igen. nu ligger jag i sängen och ska snart plugga sönder mitt huvud med en massa religion, har prov i kristendomen imorgon och jag går inte riktigt ihop med olika religioner! inte riktigt något jag intressar mig av, men jag försöker få in skiten... gaaah.
imorgon är det skola som vanligt, sen ska jag färga håret och tillsist blir det boxning med stina och sarisen. underbart!
godnattis
/felicia

dansadansadansa

tisdag 25 oktober

Kategori: +++

exakt en vecka kvar tills jag fyller år, 18 hela år. det känns fantastiskt bra! firar min födelsedag med mina allra bästa vänner, 15 st ska vi få plats i vårat lilla kök. det kommer bli underbart. onsdagen firas jag åter igen med lite vänner till familjen också här hemma. sen helgen efter min födelsedag ska jag ha en födelsedags "fest" i en lokal uppe i sthlm för alla min släktingar och mina vänner från sthlm. ska också bli så otroligt kul.
igår efter skolan tränade jag dubbel pass, otroligt skönt och jobbigt. idag efter skolan ska jag, sarah och maja köra lite gym och kondition på friskhuset. sen senare ikväll ska vi ha lite hejdå mys med emma eftersom hon åker iväg.. på karibien kryssning, sååå avundsjuk. så vi är ett gäng flickor som ska bowla och sen ska vi äta middag på rhodos. det blir nog toppenbra! imorgon är det distansdag, då ska jag övningsköra och fixa lite med mamma på stan.
ha en bra dag!
/felicia

ska ringa och boka in en tid idag hos marina, vi ska fixa mitt hår. typ såhär tänkte jag färga mitt hår, lite mörkare nu mot vintern. hoppas det blir som jag tänkt mig, för då blir det kanon!


are you living your dreams?

Kategori: +++

det går jätte bra med herbalife, jag klarar det galant och känner ingen abstinens efter mat eller något annat. jag tror att något på riktigt ändrades i mitt huvud för några veckor sen. då jag insåg att jag kan inte fortsätta på de sättet jag gjort för jag trivs verkligen inte med mig själv. det är inte såhär jag vill se mig själv se ut. jag kan absolut inte säga att jag är "fet" men det är inte skadligt om jag tappar några kilon. jag är inte ute efter att vara jätte smal, jag är ute efter en fast kropp med mycket muskler. jag har redan muskler, det vet jag. men jag vill ha mycket mer för det är liksom jag! det är den felicia jag ser i mina ögon. många säger att tjejer inte ska ha synliga muskler, men man ska vara precis som man själv vill vara. ingen ska kunna säga till dig hur just du ska se ut. jag gör det här nu för min egen skull. och jag ska bara köra med herbalife ett tag och sen ska fortsätta att äta hälsosamt och träna massor! för jag ska nå mitt resultat, jag ska, bara jag! det här är mitt liv och jag ska leva det exakt så fullt ut jag vill. jag ska kämpa, det kommer vara svårt det vet jag. men det är bara jag som vinner eller förlorar på det.
jag ska leva min dröm, det är mitt mål.

måndag 24 oktober

Kategori: +++

helgen har varit mycketmycket bra! i fredags tog jag tåget upp till sthlm. pappa, jag, elin, erik och annakarin åt en god middag på o´learys i liljeholmen och hade en toppen kväll. tidigt lördag morgon för att vara exakt 7.30 begav vi oss till skåne. 15.00 var det matchstart och jag måste säga att båda lagen var sämst. men hammarby hade turen på sin sida. de gjorde mål när det var ynka 30 sekunder kvar, vilken lycka! alla vart helt galna och stormade planen, hoppade, sjöng osv! underbar känsla..
kom hem till katrineholm igår runt 3, då drog jag och jobbade på friskhuset ganska så omgående. efter jobbet tog jag, stina och julia en frisk långpromenad.
resten av kvällen pluggade jag och sen sov jag. nu sitter jag i skolan och jobbar för fullt. efter skolan ska jag fixa så jag någon gång får ett ID-kort. det är ju enbart en vecka och en dag tills jag fyller 18 år och jag tänker inte glida in på krogen med mitt fula pass.. haha.
men ha en bra dag!
/felicia


nu håller vi tummarna för hammarby!

Kategori: +++

 

 

fredag 21 oktober

Kategori: +++

titta på min fula tapet bakom mig..haha! man blir helt snurrig av att titta på den. ett måste är att måla över den eller fixa en ny tapet inom snarast framtid, för nu har jag tröttnat! haha. jag ska göra ordning det sista nu och sen offff toooo sthlm & skånee! är ledig idag, peeeerfekt

/felicia

tänk längre

Kategori: +++

nu ska jag försöka plugga i kylan... varför måste det vara så tråkigt!?


torsdag 20 oktober

Kategori: +++

första lektionen bestod av natur och friluftsliv teori lektion, vi fick reda på att vi ska fota i naturen imorgon.. haha. kuul. nu om ett par minuter ska jag ha engelska B, snart dags för nationella. förstår inte varför vi läser engelska B i ett och ett halvt år. haha. så nu läser jag både engelska B och C samtidigt. menmen, engelska B är som sagt snart över. hur skönt som helst! tycker inte om den kursen... lär mig ingenting nytt och det suger eftersom engelska C är ingen lätt match. har bara två lektioner kvar sen, skönt! när jag kommer hem ska jag plugga, på riktigt också! har massor som måste vara klart idag. sen blir det boxning med stina! kommer dö, haha. är redan slut och skakig efter all träning. men det är bara braa! nu börjar engelskan..
/felicia

min fina classmate och jag! det är ensamt utan dig juu...


happy bag UF-företag

Kategori: +++

det här är mina vänner stina & julia, dom har nyss startat ett UF-företag. de dom säljer är otroligt smidiga,snygga och främst av allt billiga tygpåsar. man kan välja bland tryck som redan finns att ha på tygpåsen och så kan man göra eget tryck på tygpåsen, så man får precis som man vill på! påsarna kostar bara 59 kr, skulle jag kalla nästan gratis. det är klart ni ska in och kika på deras hemsida, där man till och med kan beställa hem från sidan direkt. det går snabbt och smidigt. så ta en titt mina fina läsare och beställ hem några snygga tygpåsar, och ni hundmänniskor som läser min blogg, varför inte skicka en bild på eran hund att ha på tygpåsen?! det är ett måste för min del, min zelinn ska absolut sitta på en av mina tygpåsar. klickahärklickahärklickahärdååå

 

tillsammans kan vi få någonting att hända

Kategori: +++

godkväll på eeer!
att jobba gick fort och bra för mig och stinisen, vi lekte och hade det kul med barnen. vid 8 körde vi ett step-pass som var otroligt jobbigt men också så himla kul! inte dåligt svettigt man var efter. så det ska vara absolut! sen är anna som håller i de flesta passen jag går på helt fantastiskt bra på det hon gör.
imorgon är det skola fram till... gud jag kommer inte ihåg! runt 2 tror jag att jag slutar. på kvällen kör jag och stinisen ett boxningspass! det om något är extremt jobbigt... haha. sen ska jag vila hela helgen, kanske blir någon promenad och så. men det går bra ändå, äter ändå inget onyttigt och äter bara en måltid om dagen. de andra två består av shaken. måste intala mitt egna huvud att det är okej att inte träna ett par dagar, har fått någon putt i huvudet för stunden. men det går nog över! fast tränar glädjen vill jag behålla. nu ska jag plugga, nattinatti.
/felicia

onsdag 19 oktober

Kategori: +++

distansdag idag! började dagen med en förhimla god shake, sen drog jag till gymmet och körde ett bodypump pass. otroligt skönt! drog hem och käkade lite lunch och tog en snabb dusch. sen efter ett tag kom stina och julia och hämtade mig, nu ligger jag i jullans säng och lyssnar på när jullan och stinisen håller på med sitt UF-företag. kommer länka dom och grejer snart så ni kan se vad fint dom gör!
om mindre än 2 timmar ska jag och stinisen jobba, sen blir det lite mer träning! ska prova på ett step pass.. hoppas att vaderna håller bara! väntar på min sjukgymnast tid nästa vecka, då ska jag äntligen få en riktigt behandling för mina vader. ska jobba ihop med en sjukgymnast ett bra tag och jag ska bli bra tillslut. det har vi bestämt!
ha en bra kväll ♥


finaste kusin och jag! pappa ringde mig imorse och berättade en himlans bra sak! jag, elin, pappa och anna-karin ska ner till skåne i helgen, hihihi. vi ska se ängelholm-bajen och bo på hotell. sååå mysigt och välbehövligt för min del! det är bajens sista match, och den är otroligt viktigt så det ska bli kul att få vara där!
/felicia

allting kommer bli bra tillslut

Kategori: +++

jag känner mig tom

det känns jätte konstigt och inte alls bra, känner mig ensam

fast jag har massa vänner och familj runt om mig

drar till gymmet och kör ett bodypump pass imorgon bitti för att rensa tankarna.

2 veckor kvar

Kategori: +++

18 fuuucking år om 2 veckoooooor!!!!!

tisdag 18 oktober

Kategori: +++

skoldagen igår gick fort och var kort.. hann med våran första naturkunskap lektion som jag och maja ska jobba upp! vi gick först i norrköping på plusgymnasiet i 1an men sen bytte vi till duveholmsgymnasiet efter två månader så då missade vi en del av naturkunskapen... och nu måste vi promt göra den ändå! haha.
när jag kom hem vilade jag lite och senare på kvällen gick jag en powerwalk med emma,stina och sara. mycket trevligt. nu sitter jag i skolan och filurar lite i engelskan. går till 14:45, seg dag.. eller vi har typ hur lång håltimme som helst, så egentligen inte så jobbig. ska försöka hinna med lite skolarbeten på den håltimmen så jag slipper göra massa hemma. ikväll blir det träning och sen ska jag hem till haza och mysa
/felicia

mer än passion

Kategori: +++


får gåshud ♥

söndag 16 oktober

Kategori: +++

jag är så slut efter kvällens träning att jag skakar. haha! riktigt grymt bodypump pass och konditions pass. känns hur skönt som helst nu efter. imorgon ska jag vila mina muskler och ta en frisk promenad med sarah istället.
det var kanon att få träffa sabina igen,var ett tag sen!mysigt att få umgås med henne. det är verkligen min bästavän♥ att övningsköra gick sådär idag, fick och ville inte köra hela vägen dit.. och hem ville jag absolut inte köra. haha. måste öva mer..nu ska jag försöka göra lite nytta. lite skolarbeten och födelsedagsfest inbjudan ska fixas..
ha en fin kväll
/felicia


jag saknar sommaren... ♥

barnvakteeer

Kategori: +++

just nu försöker jag och sabina hålla våra ögon öppna.. viggo som vi är barnvakt åt har total somnat här bredvid oss! snart lär vi också somna, men tror att marina och peter kommer dyka upp snart! vi har haft en mysig kväll, med mycket bus. så det absolut ska vara! imorgon ska jag övningsköra till malmköping med både christian och sabbebabbebina i bilen! kan bli kul, haha. hoppas det går bra...
idag när mamma plockade upp mig på gymmet så sa hon till mig att jag måste hoppa in i bilen fort för hon har massa bilar efter sig som följer henne till kennelträffen och då tänkte jag för mig själv, måste vara typ 7-10 st som följer henne då! jag hoppade in och tänkte inte mer på det, men sen när vi kom på en liten väg och man kunde se från en kurva att det var hela 20-25 BILAR som var efter oss! jag blev helt chockad och trodde inte min ögon. såå himla kul att så många kom idag! fy sjutton så vackra hundarna från vår uppfödning är! helt sjukt :) nej nu ska jag försöka hålla mig vaken med babbezzz.
/felicia

 

lördag 15 oktober

Kategori: +++

30 min på crosstrainern och 30 min mage/rygg pass avklarat! skönt att starta dagen med träning. börjar känna igen mig igen, som den träningsnarkoman jag alltid varit! nu sitter jag och väntar på att mamma ska
plocka upp mig. vi ska ut till maria som bor någonstans och ha kennelträffen där eftersom vi bor inte så jätte stort, hehe! ikväll ska jag vara barnvakt åt viggo med min andra halva, bästa vän sabina. åh vad jag har saknat henne! imorgon ska jag umgås med babbe och sen på kvällen ska jag träna!
ha en awesome lördag!
/felicia

 

kesellakesella

Kategori: +++

räddaren i nöden ikväll blev kesella med lite hallon och jordgubbar. höll på att bli samma slut som igår igen men nu efter lite kesella och bär känns det som om jag kommer att få behålla de jag ätit idag.
tog en långpromenad förut idag runt djulö i det friska vädret. skönt att få rensa lite tankar! när jag kom tillbaka övningskörde jag och mamma. det gick hyffsat bra! men det är en lång väg till körkortet.. som jag längtar!
imorgon klockan 10.30 kör jag ett mage/rygg pass på friskhuset och innan det blir det lite konditionsträning. skönt!
runt kvart i 12 hämtar mamma mig för då är det dags för kennelpromenad med alla våra valpar. ska bli kul att få se hur alla hundar ser ut när de flesta är vuxna nu :)
just nu sitter jag och kikar på idol, måste säga att alla var mycket sämre idag än vanligt... ska det vara så svårt att sjunga på svenska!? haha..
hoppas att alla har en bra fredagskväll.
/felicia

fredag 14 oktober

Kategori: +++

min mage var inte så välkomnade för det här herbalife... spydde en hel del igår och mådde dåligt hela natten. meeen, jag ger inte upp för det. har nyss fått i mig en shake,protein pulver och de 3 tabletterna man äter. tuggar tuggummi som en tok och försöker tänka att det är svingott det där! igår förlorade jag nästan allt jag åt så idag måste jag behålla det. stannade hemma idag, fick inte så mycket sömn och ärligt så har jag fortfarande ont i magen. men som sagt, vill man vara fin får man lida pin. tänkte ta en frisk promenad lite senare med aniston, zelinn har ju massa bebisar i magen så hon får stanna hemma och bara äta massa mat. haha! senare ska jag försöka städa rummet och dammsuga gästrummen åt mamma.
ikväll får jag nog ligga hemma och bara ta det lugnt.. vill helst ta det lugnt någon annanstans men det verkar som om mina vänner ska ut och partaja eller något liknande. peter ska ha killmiddag här hemma så jag vill helst inte vara i vägen liksom.. hoppas att någon av mina vänner stannar hemma och vill mysa med mig. men om jag känner dom rätt.. så kittlar det i fingrarna efter party. men men, ha en fin fredag! solen lyser ju iallafall även fast det är massahimla vinter ute...
/felicia


längtar tillbaka till värmen så fruktansvärt mycket, världens bästa vecka ♥

SKJUT MIG

Kategori: +++

KAN.INTE.SOVA.MÅR.SÅ.JÄVLA.ILLA.

 

här får ni en bild mig och min mamma. på tal om ingenting!

 

 

ser för täskigt ut

Kategori: +++

Under renovering / Sarah

***

Kategori: +++

torsdag 13 oktober

Kategori: +++

imorse började jag mitt nya liv två veckor framöver.. herbalife är det som gäller, man byter ut två måltider och dricker en shake istället men sen så äter man ett mål om dagen. och målet ska så klart vara nyttigt och ingen pizza precis, hehe. måste verkligen klara det här nu eftersom mina föräldrar har lagt ner en hel del pengar på det. jag ska klara det!
om det är någon som vill veta mer läs här dåå.
sitter nu i skolan och har engelska b. tråkigt som tusan.. ikväll ska jag leka med mina babes och dricka shake till middag. lunchen som är den enda måltiden jag har idag blir laxsoppa.. haha. fyfan. hade hoppats på lite godare mat på den enda måltiden. menmen! bara bita ihop. vill man vara fin får man lida pin.
skriver nog lite senare!
/felicia

onsdag 12 oktober

Kategori: +++

efter träningen cyklade jag hem till maja för att ha en tacos & mys kväll. sarah och stina var också där. vi satt och snackade en bra stund efter vi ätit. senare kikade vi en stund på tv. jag och sarah sov över hos maja, super mysigt! nu på morgonen vaknade jag och sarah en bra stund innan maja. vi låg och snackade och skrattade lite för högt, det var inte en super glad maja vi hade väckt.. hehehe! som förlåt för vi väckte henne cyklade jag och sarisen till ica och köpte massa gott till frukost. det blev en toppen god brakfrukost. jag har varit ute på en långpromenad med hundarna och nu sitter jag i soffan hemma hos mig. ska snart packa ihop lite saker. jobba och träning står på schemat om ett tag.
ha en bra kväll niiii fina läsare ♥

20 dagar kvar till min födelsedag!


/felicia

tisdag 11 oktober

Kategori: +++

sitter i skolan, när vi kom hit till skolan fick vi reda på att vi inte hade någon lektion.. kuul! fast det är inte så jätte långt kvar innan nästa lektion börjar som tur är. orkar inte ha värsta håltimmen, det har vi tillräckligt ändå idag. hehe. träning står på schemat idag, tänkte köra lite afro power dance och innan gymma lite. ska bli skönt. innebandy träningen igår gick bra, tråkigt att mina vader faktiskt gör ont. men jag tror att jag kommer att bita ihop och köra ändå. för när jag är riktigt varm och springer känner jag inte av dom.. det är efter och i början som är värst.. ska gå och kolla om någon massör eller något kan massera ut alla knutar och sånt jag har i dom. men ska avvakta med att spela matcher och så, så det inte gör för ont. träna lite i 2 veckor kanske och sen får jag se hur ont jag har. blir bra!
nu ska jag kika på sons of anarchy.
/felicia

true words

+++

Kategori: +++

måndag 10 oktober

Kategori: +++

måste börja med det här inlägget och säga att molly i idol är helt j*vla otrolig, satan i gatan så bra hon är!
lyssna bara på det här..



tillbaka till helgen, klassfesten i fredags var kanon mysig och rolig! längtar till nästa klassfest. stefan var så snäll och hämtade oss i valla och jag sov sedan hos maja. lördagen började med att vi tog en tripp på stan.. kvällen spenderade först hemma hos emma, födelsedags middag och firande! vi fortsatte kvällen med att ta en taxi till freddie. jag och sarah gick iväg en sväng för att skaka lite rumpa. sedan gick vi upp till freddie igen. kvällen avslutades på tok för sent och söndagen fick betala för det. skulle jobbat men inga barn kom så fick åka hem direkt igen. jag låg i soffan hela dagen istället. det behövde jag kan jag säga. skoldagen har börjat bra, har bara 1 lektion kvar sen ska jag nog iväg och övningsköra med mamsen och senare ska jag och familjen fira min lilla viggo! vid 8 blir det innebandy träning. nu börjar min lektion!
/felicia

kanon helg!

Kategori: +++

jag har haft en grymt bra helg med lite för mycket fest.. men som sagt, ändå en grymt bra helg! nu är jag helt slut och tänker sova. berättar om min helg imorgon :)
godnatt
/felicia

fredag 7 oktober

Kategori: +++





såhär roligt har jag det i skolan, nu vet ni det. tack för mig! ikväll är feeest.

myskväll

Kategori: +++

skoldagen gick fort, det var bra det eftersom alla var sjukt trötta efter stockholms resan. efter skolan tog jag, maja och sarah en snabb tripp på stan. jag köpte en blus från h&m. en som jag kollat in ett tag nu. hihi. igår fick jag med mig ett par saker också ifrån sthlm, två par tights, trosor & poncho. nu senare på kvällen har jag myst med sarah och majsen också. vi har kikat på tv, snackat och spelat spel. hade som vanligt mysigt och kul med de där två brudarna ♥
ska bli underbart skönt med fredag. kvällen spenderas i valla med en stor del av klassen. ska bli jätte kul! första klassfesten nu inför studenten. vi laddar redan nu!
sov så gott, godnattis på er :)
/felicia

visar en gammal bild på mig och bästakusin ♥

jag verkar lite mer allvarlig med denna dans, haha.

torsdag 6 september

Kategori: +++

resan till stockholm igår var toppen bra! vi var på armemuseumet och sen var vi på tekniska museumet. men det bästa av allt var när vi smet in till polismuseumet en liten stund. vi fick 3 timmars fri tid på stan, så jag och maja gick runt i ungefär 3 affärer tills vi tröttnade.. jag körde runt maja i rullstolen och det var inte det lättaste i alla affärer. det var trångt och jag körde in henne i det mesta, en hel del skratt blev det iallafall.. när jag skulle upp för rulltrappan med den där rullstolen då fick nog alla på affärer sig ett gott skratt.. jag ramlade bakåt för jag fattade inte hur man skulle ha den. men sen var det några turister som visade mig att man skulle hålla den baklänges upp för.. haha. kände mig inte så speciellt smart då alltså! vi avslutade våran resa med en teater på dramaten, den var rolig och bra! mycket bättre än förra teatern vi gick på, och vi fick mycket bättre platser den här gången också! haha. vi var hemma runt 12. jag somnade direkt när jag la huvudet på kudden och imorse fick vi sovmorgon till 10. har gjort ett engelska prov nu på morgonen och det gick kanon! 2 lektioner kvar och IMORGON ÄR DET FREDAG, HMMMHMMMM.
/felicia

saknar min bästis ♥

tisdag 4 oktober

Kategori: +++

idag är det ingen vanlig dag utan det är emmas födelsedag! grattis finaste söta lilla du ♥ hoppas du haft en bra dag! och snart blir du firad av världens bästa tjejer, jiihooo.


jag fick gå ifrån skolan lite tidigare för att kika om zelinn hade små bebisar i magen, och vet ni vad!? HON HAR DET! JIPPPPIIIIJIPPPIIIIJIPPPPIIII. men jag kände det på mig, hon är lite annorlunda nu och då började jag ana det. så drygt en vecka efter min födelsedag kommer valpisarna. veterinären sa att han kände minst 5-6 stycken. därför tror jag på 7 eller 8. min magkänsla säger 7! valparna kommer vara hur söta som helst, ni kan inte ana! efter vi hade varit och kikat det i åker styckebruk åkte vi till flen för att lämna pernilla och sen stanna hos monica och denise! det var supertrevligt. jag och denise satt i soffan och snackade om allt mellan himmel och jord, har saknat den där lilla skruttan! imorgon blir det stockholm med klassen, jag ska ha rullstolsrace med maja..men jag får tydligen inte ha superrace säger hon! blev lite besviken, jag har ju smidit planer! nej nu ska jag soooova.
nattinatti darlingar!
/felicia

valpisar ♥


älskade ängel
<33

it will knock you down

Kategori: +++

träningen idag gick superbra! jag är inte riktigt på topp efter så långt uppehåll men jag ska kämpa mig tillbaka. jag ska fan bli den där braiga backen igen. måste få tillbaka mina skott också.. dom är någon helt annanstans nu alltså. haha!
jag fick skjuts av gulliga stina till och hem ifrån träningen, hon och jullan tog en powerwalk medans jag lirade lite.
imorgon ska jag få med stina att göra afropowerdance med mig! det var så kul så jag tycker att hon ska testa det med mig nu när maja ligger hemma med en heffaklump till fot. imorgon är det skola som vanligt, sen ska jag försöka komma loss och få åka med mamma och tittade om lilla zelinn har valpisar i magen.
nej nu ska jag plugga lite!
nattinatti ♥
/felicia

blir så sugen på de mörka håret ibland.. kan inte bestämma mig! åååh. hjälp någon!?

måndag 3 oktober

Kategori: +++

sitter i skolan och har lektion för stunden! bloggar från mobilen, sjukt bra att blogg.se har skaffat sig en app. mamma, jag jobbar och står i, jag lovar. bloggar inte bara på lektionerna :) hihi. min lärare står och pratar om massa konstiga saker människor har sagt! men jag lyssnar.. idag är jag ganska så mobbad, jag brukar umgås med 3 andra i skolan och ingen av dom är här! och nästan ingen i min klass ska äta i skolan idag så jag lär få sitta själv och äta idag :) jätte kult. gick upp för sent så jag hann inte äta frukost, men jag dricker massa vatten för att lura magen att den är mätt! (: bra skit! ikväll ska jag träna innebandy, var påväg att sluta men det höll inte så länge! kan inte vara utan innebandy, och kan inte vara utan lagsport liksom..
men nu ska jag lyssna helhjärtat på min lärare! ha en grym dag söta ni :)
/ felicia

söndag 2 oktober

Kategori: +++

igår var det exakt 1 månad kvar tills jag blir 18.. sjukt så fort det går! jag är grymt taggad :) hihi. gårdagen var en bergodalbana! bra och dålig. mest bra! kvällen spenderades hemma hos maja med trevligt sällskap. lite mat och en massa snack. jag spenderade natten hos majkie, och nu ligger vi i hennes säng. tycker synd om min fina majsis hon har jätte ont i heffaklumpen.. :( hoppas det blir bättre snart! ♥
jag ska kila iväg om en stund ner till duveholmshallen och kika på när damerna spöar skiten ur motståndarna idag på dm! sen ska jag jobba resten av kvällen.
ha en bra dag ♥
/felicia

bild från förra helgen när jag var i sthlm, josefine & jag :)