Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

torsdag 31 mars

Kategori: +++

nu har snart hela veckan gått, för mig är det redan helg. har lite att stå i imorgon så missar några lektioner och en fick jag jobba hemifrån med. känns bra! imorgon klockan 16:45 är det samling för att senare ta oss till nykvarn för match, då jäävlar ska turinge spöas som fan! haha. första kvalmatchen, nu tusan ska vi upp. morgonpromenaderna går bra, idag var första gången jag var riktigt trött i skolan faktiskt. får sova tidigt ikväll! hihi. blir inget boxningspass ikväll, maja ska plugga och jag vägrar köra själv igen :) haha. men jag ska nog också se till att plugga ikväll, behövs! ha en fin kväll.
/felicia

onsdag 30 mars

Kategori: +++

skolan gick bra idag, gjorde matteprov och vi gjorde klart vårat historia basgruppsprov. jag  är godkänd i 2 delar av matte B nu, är så glad! för jag har jättejätte svårt för matte verkligen. efter vi slutat kom våran lärare rebecka hur glad som helst och berättade för några i klassen att vi ska åka till stockholm den 13 april och gå på teater, museum osv :) det ska bli jätte kul! ikväll är det träning som gäller! sen försöker jag få med mig bea på en liten promenad, känner för att prata lite med den tösen, men flickan svarar inte.. men det var ju iofs inget ovanligt :) hehe.
/felicia

söt tjej, haha!♥

tisdag 29 mars

Kategori: +++

sitter i sängen och vilar lite, har suttit här i 1 minut och kan sitta kvar i 10 minuter till.. jag och marina var ute ochgick vid 6 imorse igen, vi gick i cirka 50 min. cattis och andrea kom och hämta mig strax efter 8. slutade skolan 14:15, åkte med bussen hem halv 3. lagade lite mat och sen gick jag till tandläkaren. kom precis hem därifrån. nu ska jag om 10 minuter packa en träningsväska och sen dra på puls/bas pass och ett core pass på friskhuset. senare får jag ta och plugga eller nåt.. titta på tv ska jag göra! det var länge sen jag satt i soffan i mer än en halv timme och titta på tv :) haha. imorgon bitti blir det promenad som gäller klockan 6 igen! fy tusan vad jag älskar träning när man väl kommer igång! nästan en vecka med GI nu. vet inte hur länge jag ska hålla på med det där, men ska nog inte köra lika hårt efter ett par veckor. men ändå fortsätta tills jag har mitt mål.
ha en bra kväll!
/felicia

haha, alexandra ♥

måndag 28 mars

Kategori: +++

var uppe vid 6 imorse som jag skrev igår! promenden gick bättre än förväntat, det rulla på för mig och zelinn! när jag kom hem duschade jag och lagade ihop GI brakfrukosten. sitter nu i skolan och bloggar från mobilen :) slutar 15:30 och vid 17:30 blir det spinning med maja och sen innebandy träning.. ikväll kommer jag somna gott iallafall! ha en bra dag (:
/felicia

söndag 27 mars

Kategori: +++

har haft en riktigt bra helg! skönt att komma ifrån och vara med massa människor man tycker om. åkte hem vid 19.15 idag, när jag kom hem gick jag till bea och var lite med henne. lika trevligt som vanligt. nu ska jag lyssna på någon engelska grej och sen ska jag sova, imorgon 06.00 ringer klockan! powerwalk som gäller, jävla GI grej önskar jag också var smal och fin som alla andraaaa. menmen! som dom människorna som kan äta vad som helst och ändå aldrig gå upp i vikt. så bra har jag det inte alls, ligger i släkten iofs.. det man äter sätter sig direkt på kroppen.. och jag är en sucker för godis alltså! måste skiten vara så gott. usch och fy och bläää. gäller att sluta med det så man tillslut inte har något behov av det. popcorn är också gott... allt är gott! varför måste det som är gott vara onyttigt, toookigt. kunde det inte var tvärtom! då skulle livet vara bra. men nu får jag kämpa!
godnatttt på er♥
/felicia


barndomsvän

Kategori: +++

sitter hemma i vardagsrummet med alexandra, som jag känt hela mitt liv! det är faktiskt den kompis jag haft längst av alla :) hihi. vi ska äta mat med pappa och anna-karin och titta på körslaget, sen ska vi till kimsam och spendera natten där! hon kommer hem vid 9 från göteborg så då efter körslaget är slut ska vi ta oss ut till henne:) jag och alexandra har gått runt och strosat i stan, på söder och i liljeholmsköpcentrum. mycket mysig dag.jag köpte en hatt och nya solglajjer! jag är redo för p&l :D nu ska vi måla naglarna! imorgon 15.15 gäller det, ny utmaning väntar! wiho.
/felicia
hihuehue, vi älskar solen! ♥

lördag 26 mars

Kategori: +++

zelinn och jag ligger fortfarande och drar oss! hon är världens mysigaste hund när hon är ensam utan dom andra 3 hundarna! då ignorerar hon bara alla typ.. haha. jag ska bara slänga i mig lite russin sen ut på en powerwalk med zelinn. sen bllir det GI-brakfrukosten. ja, jag har börjat med det istället.. haha, men den här gången ska jag inte säga att jag lovar att jag kommer klara det för inget annat har jag klarat typ. utom när jag gick i 6an och höll på med något skit i ett halvår. får försöka hitta den där viljan igen inom mig. hihi. senare idag ska jag möta upp alexandra och sen senare ikväll möter vi upp kim! får se hur kvällen slutar.
/felicia

min babe som var hos mig i veckan! lyckalyckalycka♥

fredag 25 mars

Kategori: +++

har precis kommit in från en 45 minuters powerwalk med zelinn här uppe i sthlm. det roligaste är att jag inte hittar runt i det här kvarteret så jag gick bara och chansade lite på olika gator osv. men som sagt, jag hittade hem! det är faktiskt kallare här uppe än nere i katrineholm... jag fryser jätte mycket så jag håller på och fyller upp ett badkar. älskar att pappa har badkar, vi har inte det hemma hos mamma så det saknar man skapligt mycket. det är bara jag och zelinn hemma här nu, pappa och anna-karin är i alperna men droppar in här imorgon! tror jag ska ta en sväng in till stan imorgon eller på söndag. måste köpa lite stuff! menmen, nu är det baddags!
/felicia

jag & catarinacatten ♥

torsdag 24 mars

Kategori: +++

har haft världens bästa vän här i 2 dagar nu, helt underbart! men imorgon lämnar hon mig... buhu. men då tar jag istället mitt pick och pack och drar till sthlm. helgen ska spenderas med underbara människor vill jag lova. har saknat min hemstad sjukt mycket! finfina sthlm. ♥ jag längtar tills jag kan flytta dit! jag har otroligt ont i huvudet så idag blir det att sova tidigt. skola till 14 imorgon sen drar jag!
ha en bäst helg♥
/felicia

våran tvkändis drar iväg imorgon igen, lycka till hjärtat! ♥

tisdag 22 mars

Kategori: +++

sitter hemma i soffan över håltimmen, åkte hem vid halv 10 efter första lektionen. hur skönt som helst. ska tillbaka vid 12 igen. sen slutar vi klockan 2! wonderful. det finns absolut inget intressant på tvn såhär dags..fyfan. haha. om ni undrade alltså! kanske skriver senare ikväll. ha en trevlig dag (:
/felicia

hihihiihi♥

i can see the colors of the rainbow

Kategori: +++

har tränat innebandy ikväll, det gick helt okej. ett litet minus är bara att jag glömde min klubba där, hehe. hoppas någon tog den eller att hallpersonalen har tagit den. jag är så klantig... ska snart sova med mitt sovsällskap för natten, himla mysigt alltså.. hihi! imorgon är det dags för skola, en lektion sen 3 timmar hål och efter det ett samhälls prov/instuderingsfrågor och matte. sådär soft dag igen.. och onsdag har vi studiedag, kan inte blir bättre! idag på träningen snacka vi om kvalmatcherna, jag är så taggad! två matcher är spik klara och spelas 1 april och 6 april. den sista är inte riktigt klar än vilket datum. men det blir bra! gäller bara att alla tränar nu så vi kan spela ihop hos och ladda om ordentligt! vi måste vinna, vi måste gå upp nu!
/felicia

måndag 21 mars

Kategori: +++

hade en soft skoldag idag, gick till kvart över 10. åt lunch och sen åkte jag buss hem med chin vid halv 12. hämtade lite saker och gick vidare till beabusbezlon. sitter nu i hennes soffa och är stolt över mig själv, har fixat klart allt inom samhäll nu. så nu är det bara några saker kvar. sen ska jag inte ha några fler grejer som jag är efter i! måste kämpa nu som tusan :)
maja kommer hem till oss och äter middag sen så jag ska snart börja promenera hemåt. sen ikväll blir det träning, nu måste vi träna som fan för att vara i toppform till kvalmatcherna. ha en bra kväll!
/felicia

suddidudd. fina beaaa ♥

SERIESEGRARESERIESEGRARESERIESEGRARE

Kategori: +++

här med är vi katrineholmsdamer seriesegrare!!! äntligen ska vi ur den här jävla skitserien, vi är galet taggade inför kvalet nu. FAAN VAD VI SKA VINNA.


vår grymma målvakt!! ♥

lördag 19 mars

Kategori: +++

gårkvällen var grymt bra! jag hade det riktigt trevligt med alla underbara människor :) tack beabus!♥
idag ska bea firas på riktigt av mig och emelie, den riktiga presenten får vår lilla pingla idag med andra ord. kändes mest seriöst så. klockan 6 ska vi befinna oss hos henne igen! nu på morgonen har jag, maja och cattis åkt bil och solat. sen har jag städat och tvättat kläder! nu tänkte jag titta på en film och sen duscha och fixa till mig :) ha en bra kväll!
/felicia

wiiihoooo ♥
snodde bilden av cattis & maja, på något sätt lyckades jag bara ta ett enda kort på hela kvällen och det var inte ens på födelsedagsbarnet! haha.

fredag 18 mars

Kategori: +++

sitter i skolan och har geografi lektion. allt annat än kul är det. vi har prov i det snart och vi har prov i allt annat känns det också. inte alls för jävla skönt alltså. ikväll är det bea som ska firas! 18 års party hos födelsedagsbarnet själv, det kommer om något bli kul! men jag är huuur trött som helst, men det ska redas upp! hihi. ha en bra kväll, det kommer jag och mina brudar ha! imorgon hejar vi på team gabriel på körslaget, glöm inte det! hejahejaheja emma :) ♥

..

Kategori: +++

Nobody said it was easy
No one ever said it would be this hard
Oh take me back to the start

18 år!

Kategori: +++

idag är det din dag, bara din dag! ♥
grattisgrattisgrattis min finaste vän ♥
kan nog inte riktigt beskriva hur fin du är i ord! alla borde ha en vän som du!
jag älskar dig!
hoppas du har haft en grym födelsedag och imorgon ska du firas av alla dina vänner, det kommer bli awesome! pusspussspusss ♥

onsdag 16 mars

Kategori: +++

idag är det inte vilken dag som helst, det är faktiskt min mammas 40-årsdag! grattis mamsi♥

snyggaste mamman, helt klart! ♥

gick i skolan till 10:50 idag, tog en runda på stan efter och fixade lite allt möjligt. först var emelie och anna mitt sällskap sen var bea mitt sällskap. mycket trevligt :) jag ska plugga hela eftermiddagen och lite senare ska mamma firas. och ännu lite senare ska jag och andrea åka bil och hämta upp maja och cattis i julita. som en kort liten roadtrip. hihi. men ska vila huvudet i några minuter bara, OC är ju på tvn nu!!
/felicia

tisdag 15 mars

Kategori: +++

♥ idag fick världens bästa tvillingar körkort! stort fett grattis till er igen alltså cattis och andrea

dagen började med en lektion på morgonen, fotoredovisning som gick helt okej! halv 10 tog jag och en superduper nervös cattis bussen hem till mig. vi softade i två timmar, lagade lite mat och bara tog det allmänt lugnt. klockan 12 var det dags för mig att åka till skolan och cattis till uppkörningen. andrea körde upp under tiden vi var hemma och kom sen till skolan, helt lugn och ba- jag klarade det! alla vi börja hoppa och skrika... haha.. det gjorde vi med cattis med när hon kom, men inte dom själva. bra att vi kan glädjas åt varandra iallafall. hihi. efter skolan drog jag hem till emma. hennes lilla syster felicia tog bilder på oss när vi satt i ett träd.. som var läskigt, jag ramla ner men hamnade på fötterna, haha. sen satt vi mest och snackade, lite senare kom cattis, julia och kakan och hämtade oss. sen åkte vi runt överallt för massor skulle fixas. vi lämnade tillslut emma när hon skulle och öva med körslaget ( som för övrigt har varit hemligt att hon kom med i, och jag har tyckt det var såååå jobbigt för jag är sämst på att ljuga i hela världen. men nu kan jag äntligen skriva!) ett stort fett grattis till dig med min pingla! ♥
efter vi lämnat henne drog jag, cattis, julia, stina, maja och andrea till eskilstuna och åt världens godaste fira-måltid! bamboo city, grymt gott!
slänger in lite bilder tänkte jag, enjoy!
/felicia





♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

måndag 14 mars

Kategori: +++

imorse vaknade jag med illamående och huvudvärk, så jag stannade hemma. huvudvärken har inte blivit bättre än, jag har alltid huvudvärk som gör så ont att man inte ens vill titta. jag tror jag ska kolla upp det där, så det inte är något fel på mitt huvud! ska snart lägga mig och titta på s.w.a.t. fireflight den verkar grym :)
igår efter mitt blogginlägg drog jag och sabina till coffee och käkade lite sallad och fikade lite. efter det gick jag med henne till hennes buss och hon lämnade mig för den här gången! hade två underbara dagar med henne, som alltid. måste göras oftare, eller huuuur!? jag promenerade hem till rickard, vi spelade kort och lite senare kom emil. vi satt mest och tittade på tv och snackade om allt möjligt. när det var solsidan dags kom bea och oskar också! när det var slut följde jag med bea till hälsogymmet för hon skulle städa, sen åkte jag hem och sov! mycket trevlig dag faktiskt. men jag klippte inte rickard, tur för han kan jag säga :) hihi. nej nu ska jag försöka äta lite frukost och sen bara ligga och försöka må bättre hela dagen..
/felicia

söndag 13 mars

Kategori: +++

just nu ligger jag i min säng och är hur trött och mör som helst efter denna helg. framför mig står en underbar tjej och tittar sig i spegeln som kom till mig igår. helgen har bestått av jobb, jobb på innebandy matchen mellan aik-pixbo och sen jobb igen.. under tiden jag jobbade kom sabina, hon satt och väntade på att jag skulle sluta. vi åt mat, hyrde film och bara hade det allmänt mysigt och bra! imorse klockan 9 drog jag iväg på match, vi vann med 10-4! inte illa. när jag kom hem käkade vi lite och sen har vi bara suttit och pratat. vi funderar på att dra och fika lite, sen ikväll ska jag titta på solsidan hemma hos rickard. han vill att jag ska klippa han.. hahahaa. får se hur det blir med det! haha. men nu ska vi ut en sväng med hundarna och sen dra oss iväg!
/felicia

haha, min babe! ♥

onsdag 9 mars

Kategori: +++

sitter hemma i soffan, ska snart dra igång och plugga lite engelska som vi har prov i på fredag.. hade jag helt glömt bort så nu gäller det att plugga järnet i 2 dagar. inte bra gjort alls. hoppar träningen ikväll dels för jag har ont i benet och för att jag behöver plugga. måste skärpa till mig nu med skolan, många kurser som avslutas snart så det gäller att göra sitt bästa nu. jag har varit så otroligt slö för jag hamnade efter och sen blev jag ledsen och trött på allt så då hamnade jag efter ännu mer. så nu måste jag ta igen allt... matten är ju det svåraste. men jag har förstående lärare som tur är. jävla hals och skit som förstörde allt. menmen. bara att ta sig i kragen och skärpa till sig. jag kanske skriver lite senare :)
/felicia
världens bästa ♥

tisdag 8 mars

Kategori: +++

sitter hemma på min håltimme, eller mina håltimmar. ska åka tillbaka om cirka 1 timme, för att ha samhäll och matte. sen ska jag maja och emma promenera hem till maja för att ta ut vovven demi och sen ner för en fika på stan! blir ingen träning idag tack vare benet. men nu ska jag kila och fixa ihop lite lunch. har suttit fixat lite nu och nu gäller det bara att hålla tummarna för mig själv. hoppashoppas.
/felicia

saknar söderstadion och hammarby ♥

måndag 7 mars

Kategori: +++

ligger i sängen med ett skadat ben, jävla mig och vara så klantig...tröttnat på mig själv, verkligen. haha. imorse vaknade jag hur trött som helst. så blir det om man spenderar hela dagen och kvällen/natten på statt, men det var kul om något! körslaget hade audition och jag skulle faktiskt sökt själv, hade alla papper och allt klart. men jag fick välja mellan att missa matchen eller att missa att få sjunga.. jag valde matchen istället, och vi vann med 7-4! en riktigt galen match var det allt, massa utvisningar och deras ledare blev utvisad och grejer. kul var det också. men jag åkte direkt tillbaka till statt för att göra de andra sällskap och vi var kvar till efter 12 tror jag. jag hade faktiskt riktigt kul och det känns som om kameran var lite för nära oss vissa stunder, meen man måste kunna bjuda på sig själv.
idag har jag gått i skolan och sen sovit i några timmar och senare varit iväg på träning och skadat mig, kunde lika gärna stannat hemma.. haha. får sluta gå ut helt enkelt. imorgon är det skola igen, får se om jag vaknar och att det har skett ett mirakel så jag inte har ont i benet längre.. för jag vill träna!! annars får jag umgås med mina flickor.
godnattis ♥
/felicia

babes!♥

lördag 5 mars

Kategori: +++

idag ska min kära mamma som fyller 40 år den 16 mars ha öppethus, så hela huset kommer vara fullt med massa vänner och släktingar från alla håll och kanter! mycket trevligt ska det bli :) jag har hjälpt med lite saker hela morgonen och snart ska jag fixa till mig. klockan 15 öppnas dörren och sen fortsätter det nog hela kvällen och kanske även natten?! vem vet. jag ska vara snäll som tusan och låna ut mitt rum till brian och anette som kommer hela vägen från danmark för att fira mami. så städat som det är just nu har det nog aldrig varit, haha. det är såhär det ska se ut men jag orkar inte städa och kläder ska ligga lite överallt, det hör till liksom.
gårkvällen spenderades med bea hemma hos henne, vi spelade yatzy, titta på tv, kollade på inspelningar på datan med hennes syster och bara hade det allmänt mysigt. alltid lika kul och vara med bealeabus. du är grym, men det vet du redan! nu ska jag ta och hoppa in i duschen!
/felicia

snyggg du är! nu börjar du bli gammal du med, hihihi. jag älskar dig!♥

fredag 4 mars

Kategori: +++

jag hatar att se min käraste må dåligt, jag får på riktigt jätte ont i hjärtat. vet inte riktigt var jag ska ta mig till, för jag vet så himla hur ont allt kan göra. men ibland måste man få må dåligt och då är det viktigt att man har vänner eller andra som hjälper en upp. jag tänkte extra mycket igår på vilka fina människor jag har omkring mig, säger det för sällan. men igår visades den äkta vänskapen som inte många får vara med om. men du vet att du alltid har oss, dygnet runt. vi tar emot dig dom dagarna du bara vill falla, för vi är dina vänner och vi älskar dig!
finaste ♥ ( jag är bäst på paint, hehe.)

skolan var otroligt ovärd idag, 2 timmar var vi där! hade idrott och sen tittade vi på film på geografin. jag tog bussen ner på stan med några härliga brudar och vi gick till hembagarns och tog en fika.. ett ställe jag aldrig kommer gå till igen, värdelöst. håller mig till coffee :) hihi. åkte bussen hem med carro och vi stötte på emsis. nu är jag iallafall hemma och det enda jag vet är att jag ska träffa bezlon ikväll, kanske vara med mina andra brudar eller göra något annat.. jag vet ärligt inte, hihi.
/felicia

torsdag 3 mars

Kategori: +++

humöret kan verkligen pendla upp och ner dag för dag..

idag är det en lite bättre dag, hade bara 2 lektioner i skolan och ikväll bär det av till eskilstuna för match mot standard. galna innebandy spelare är vad dom är, bara slår med klubban och tacklas hit och dit. meeeen..vi blir likadana när vi möter dom tror jag, eller i närheten iallafall, haha. jag och lina ska för en gång skull spela ihop! möta oss som backpar är nog inte kul. vi är inte så försiktiga, men vad gör det om 100 år!? :) vinst ska det bli iallafall. blir hämtad om 2 timmar och innan det måste jag hinna packa, ut med hundarna en sväng och sen äta mat! imorgon börjar jag 11:15, men klockan 9 imorgon bitti ska jag och maja ut på en morgonpromenad!
ha en bra dag people :)
/felicia

vi snackar innebandy, innebandy!

one step forward to step back

Kategori: +++

känns som om jag har en sten över bröstet.. vet inte hur jag ska få bort den. jag behöver hitta en väg ut, men varje gång jag är påväg uppåt är det någon eller något som puttar till mig så jag faller ner igen. att det ska vara så svårt..
jag tror att det är lättast att inte lita på någon för att sedan inte bli sviken åter och återigen. det är så lätt att säga att man inte bryr sig men innerst bryr man sig så otroligt mycket. måste sluta låta folk behandla mig som dom vill. jag är ingen leksak, jag har känslor. jag vill vara som jag var förut, då ingen kunde trampa på mig.. vad är den felicia nu? vart är den spralliga, glada, pratglada och hoppiga felicia? dom frågorna ställer jag mig ofta..