Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

taggad till tusen, tusen gånger om.

Kategori: +++

 

crossfit

Kategori: +++

 
måste bara berätta! körde crossfit igår kväll och jag har aldrig tidigare svettas så mycket. haha fräsch. men alltså det var helt sjukt grymt! förvånad är jag idag över att inte ha träningsvärk. men satan vilket bra pass. det som var roligast var att det var en massa killar som var med också, så det blev liksom ett annat tempo. GRYMT.

22th november

Kategori: +++

grattis igen majsa ♥
 
godmorgon! sitter med världens tröttaste ögon på morfars jobb.. ska hjälpa till idag med en massa som måste bli klart. igår jobbade jag för första gången på nya jobbet. inskolningsdag 1 var det! har imorgon och på måndag kväll kvar. sen hoppas jag att det ska rulla på. igår kväll sent fick jag kim på besök, alltid lika trevligt! jag var ändå vaken och städade, haha. sen jag tycker inte om att sova ensam så mina vänner är så välkomna till mig. vi klev upp och åt en mysig frukost tillsammans. älskar proteinfrukost man håller sig mycket längre på det! bättre än att äta smörgås. idag ska jag fortsätta städa eftersom jag kunde inte dra igång dammsugaren klockan 12 inatt riktigt.. skulle inte mina grannar bli så glada på mig, haha. sen ska jag handla och så tror jag att jag kanske får en sabina på besök. så bäst! idag eller imorgon kommer hon, längtar! hoppas alla får en toppen dag, speciellt du maja som fyller år! puss och kram ♥

sunday

Kategori: +++

 
helgen här nere i katrineholm har varit lugn, på fredagskvällen kom maja över hit. vi hyrde film och sen sov hon över. igår morse drog jag iväg till gymmet för ett skönt bodycombat pass. resten av dagen umgicks jag med mina tjejer. sabina och maja sov över och imorse åt vi en mysig frukost ihop innan maja skulle bege sig hemåt. sabina åkte hem för en stund sen och nu sitter jag i soffan och väntar på att jag ska hämta mamma på stationen. jag har en olidlig träningsvärk.. i ryggen, i benen, i axlarna osv.. haha, skulle ha kört bodypump idag men det går verkligen inte, blir en vilodag idag. mamma och jag ska fixa lite saker här hemma sen ska jag styra upp mot stockholm igen. ska plocka upp elin påvägen hem också, myskväll med bästa kusinen ♥ imorgon ska jag skriva på pappren på kommunen angående nya jobbet. jiho! sen ska jag nog även också jobba några timmar hos morfar. ha en bra söndagskväll!

mördarpass

Kategori: +++

 
satan i gatan så trött jag är! drog till gymmet vid halv 11 tillsammans med sarah och carro. det blev ett riktigt mördarpass. skakar nästan i hela kroppen och den inte så dåliga träningsvärken lär ju inte bli bättre. men ack så skönt det var. överraskade mamma igår ikväll, tog bilen ner till katrineholm efter combatpasset. skönt att vara hemma igen. mysigt att vara hemma med världens bästa hundar. men nu har mamma dragit iväg men träffar henne igen på söndag. har precis slängt i mig lite frukost/lunch och snart är det dags för en promenad med vovvarna. ikväll ska jag bara ta det lugnt, laga någon god och nyttig mat! sugen som tusan på lax och spenat. varit det hela veckan men har inte riktigt haft den tiden att laga till det. halva skaran vänninor ska ut och galeja ikväll men tror att det finns ett par som man skulle kunna ta det lugnt med. nej nu måste jag samla lite kraft för att kunna klara av en promenad, haha...

ajajaj

Kategori: +++

 
haha, jag har så ont i mina ben så jag skulle helst vilja ligga still och inte röra mig. träningsvärk jihaa! det är en hatkärlek jag har mot träningsvärk i benen.. vill bara säga att breaking dawn part 2 var lika bra som jag hade förväntat mig, om inte ännu bättre. om ni inte sett den, så se den! tråkigt bara att här tar det slut i den sagan liksom. nu får man kolla om och om igen på alla! sitter på jobbet nu och arbetar med pappersarbete. på tal om jobb så fick jag otroligt bra besked igår, nu har jag fått de två jobben jag ville ha klappat och klart. så nästa vecka blir det att skriva på alla papper och annat sånt nödvändigt. lycka, total lycka! lycka är också att jag ska hem imorgon till katrineholm. mina kära vänner, ni kommer inte bli av med mig på heela helgen :) nu måste jag avrunda här, ikväll ska jag skaka av mig lite träningsvärk genom att kicka ass på ett bodycombat pass! skriver nog senare ♥

köttbulle

Kategori: +++

 
kanske ska göra min blogg till en matblogg, haha. fyfan vad enformig min blogg skulle vara då! jag käkar typ samma saker några gånger om, sen är jag sämst på att ta kort..haha. jag har fått en stoor kärlek för köttbullar. hehe. jag kan langa upp en tallrik med bara köttbullar och sås. så jävla gott. iallafall, jag fotade bara för att jag ville mitt mellanmål innan träning och min middag efter träning. innan blev det lite slänga i sig kvarg med funlight, en banana och en celsius. efter träning köttbullee med potato och lite gurka och så lite sås. får ju inte glömma ett stort glas vatten också! jag har inget liv. bodypumpen var grym, och om jag inte har träningsvärk imorgon är något fel. imorgon är det dags för ett crossfit pass, haha. det finns bara en sak jag tänker på när jag hör ordet crossfit! men det ska bli spännande att få testa på. jag hoppas jag hinner det för imorgon är det även dags för premiären av breaking dawn part 2. jag vill hinna med bådaaa. imorgon är det work igen. även haninge kommun skulle ringa imorgon, sa dom när jag fick tag i dom tillslut idag. hoppas att dom håller det. nu ska jag duscha för jag fryser! ha en bra kväll. 
 

skin som den sol du är

Kategori: +++

sitter för stunden på jobbet och väntar på att morfar ska komma in i detta rum, han har möte med någon kund. jobbar till någon gång i eftermiddag och sen är det dags för mitt älskade bodypump lite senare ikväll. ska bli kul att få jämföra ifrån mitt gamla gym nere i katrineholm och mitt nya här i haninge. hoppas det är lika bra, men iofs tror jag inte att någon instruktör någonsin kan vara bättre än anna. försöker ringa till haninge kommun så jag får lite svar angående jobbet men det verkar vara ganska omöjligt. ska fortsätta försöka under dagen! vill bara komma igång nu..träningen igår gick galant, jobbigt som tusan var det. meen ingen träningsvärk idag?? trodde jag verkligen att jag skulle få, då det var övningar jag aldrig någonsin har provat på innan. riktigt grymma var dom! skönt att ha gymkort, då blir man aldrig uttråkad hemma, kan jag bara ta en promenad ner till gymmet.ännu lite senare kom kim förbi hemma, jag är sällskapsjuk.. jag tycker inte om att vara ensam! haha. men mamma och pappa säger att efter tag när man kommer in i det kommer jag uppskatta det gångerna jag är ensam. men nu vill jag inte vara ensam i en sekund..haha! det är trååkigt och läskigt på natten. haha, jag är en fegis. jobb resten av veckan och sen i helgen är det dags för en tågfärd ner till katrineholm. mamma ska iväg så jag blir hundvakt. skönt att komma hem över en helg faktiskt. men nu ska jag sätta igång med lite arbete. ha en underbar dag fina ni ♥
♥hahaha, bästa ♥ 

our crib

Kategori: +++

bilderna har på något sätt smalnats av som tusan så allt ser mycket mindre ut men ungefär sådär ser det ut här hemma. men det ser faktiskt bättre ut i verkligheten. ikväll ska jag träna på mitt nya gym, ska bli spännande! det blir ett steppass och core/muskelpass som får starta detta. hoppas ni får en bra kväll!
 
 
 
 

monday morning

Kategori: +++

lördagen var grym! 3-rätters middagen var som väntat jätte god. tack kimpan ♥ kvällen fortsatte bra hos josse, men jag och sarah blev inte allt för sena. runt 1 någon gång var vi hemma igen. jag hade nämligen en till jobbintervju igår. det gick galant och nu är jag väldigt förvirrad.. vet inte vad jag vill! tankarna är överallt!  idag skulle jag egentligen ha jobbat hos min morfar, men min astma har spökat inatt så jag blir hemma idag. men är redo för imorgon istället. på onsdag är det dags för breaking dawn part 2, som jag längtat. tror det blir heron city eller sergel. mysig biodate med sarah,alexandra och kim. ser fram emot det. igår kväll hade jag och sarah bara söndagsmys, vi hann med att titta på 2 av de nya johan falk filmerna. idag blir det att ta det lugnt men jag har lite saker som måste göras också. ha en bra dag!

stockholm

Kategori: +++

skrev förut att jag skulle uppdatera er om mitt liv i stockholm! nu har det gått en vecka och jag stormtrivs. klart jag saknar min mamma, mina vapendragare och hundarna. ♥ men det här känns bra! så långt bort är jag liksom inte, så jag kan alltid bara ta mitt pick och pack och kila hem om det känns jobbigt. jag har hunnit gått på 2 jobbintervjuer, tackade ja till ena och nej till det andra. så om någon vecka är jag personligassistent på haninge kommun. ikväll ska jag och min sambo sarah på fest hos josefine! det ska bli så kul :) innan det är vi bjudna hem till kim på tre rätters, gulliga du. tänkte visa lite bilder från dagarna som nybliven stockholmare, igen.