Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

ligger helst kvar här

Kategori: +++

mooorning, jag vaknade för en liten stund sen, minns inte senast jag sov såhär länge. men inte så konstigt eftersom jag somnade halv 5 imorse. vaknade först vid kl 10 av att min mormor ringde, men kände då att hela huvudet värkte så då visste jag att jag behövde mer sömn. min vy från sängen ser ni här över och det gör så att jag hellre stannar i sängen liteee längre. men jag ska om ett tag ta tag i det så jag kommer någonstans för senare idag ska jag träffa signe och hänga! men först är det dags för lite frukost. sugen som tusan på havregrynsgröt så det får det bliiii. ha en bra söndag mina vänner!

söndag 22 september 2013

Kategori: +++

för mig är det iofs fortfarande lördag, sitter på tunnelbanan påväg hem efter ett riktigt roligt jobbpass! det vankades bröllop och de var riktigt trevliga och stiliga människor som gästade oss. brudgummen var militär som låg i flottan så hans kompisar var det inte helt fel på. 12 timmar swischade förbi och nu är det endast fötterna som värker. imorgon ska jag fortsätta packa ner mitt liv för tredje gången på ett år! haha. började lite smått idag med det så nu är det kaos i hela lägenheten. men det roliga med att packa är att man alltid hittar så roliga saker såsom bilden här över! det är ett sånt härligt minne! minns den där dagen så himla väl. lilla kimpen med silver byxor! haha så söt. nästa vecka bor jag hos pappa i några månader framåt, tills planet lyfter mot USA. jag kommer verkligen sakna min lilla lägenhet. har verkligen trivts toppen bra där, men nu är jag redo för nya äventyr. nej nu ska jag luta huvudet mot rutan och lyssna på skön musik. puss! 


fredag 20 september 2013

Kategori: +++

 
vad snabbt den här veckan har gått! men jag ska inte säga för mycket eftersom jag även jobbar imorgon. men som jag skrev förut, skönt med lite extra pengar eller lite övertid. man får ta ut det på vilket sätt man vill och självklart är det 100% ob för att jobba på helgerna, vilket är fantastiskt bra. då känner man att det är värt att jobba ungefär 14 timmar på en lördag. det händer ju liksom inte varje helg så då är det okej med att missa en ledig lördag. jag har iallafall nu fått på riktigt mitt antagande till santa monica college, det känns fantastiskt skönt och jag är så otroligt nervös samtidigt som jag är hur glad som helst för detta. det kommer bli så stört bra! jag har meddelat jobbet och min anställning går ut sista december så jag får några veckor ledigt innan jag far iväg. nu ska hela processen börja, startar med att fixa allt med csn och sen går det vidare till besök på ambassaden för att reda ut om jag är terrorist eller inte osv osv osv. men om 4 månader är jag där! tillbaka till verkligheten då, i onsdags var jag på ost och kex kväll hemma hos signe tillsammans med några andra tjejer, det var otroligt roligt och vilka sköningar. ser fram emot fler kvällar med de gänget! igår blev det ett långt jobbpass igen, var inte hemma förens kvart över 10 på kvällen och sen var jag på jobbet igen vid ca halv 8 imorse. nu sitter jag i receptionen på ett annat ställe än de vanliga jobbet, de behövde hjälp att stänga så jag fick sätta mig här och hjälpa till. det är toklugnt så nu sitter jag bara att väntar in på att klockan ska bli 17. då får jag gå hem och ikväll ska jag helt ärligt bara träna och sen lägga mig och kolla på film. är totalt slut efter den här veckan och huvudvärken spökar som vanligt, men vet ni! jag är riktigt jädra glad ändå. ha en fortsatt bra fredag ♥

no pain, no gain.

Kategori: +++


jag är totalt slut, skulle inte kunna lyfta ett mjölkpaket just nu ens! jag drog till gymmet och var fortfarande slut sen igår med tanken att det passet jag skulle vara med på endast var ett ganska soft konditionspass, men ack vad fel du hade felicia. det var ett crossfitpass med ett annat namn bara. haha, skrattade lite för mig själv men inte skulle jag ge upp när jag kommit enda dit. så det blev 1 timmas crossfit, det räckte för att däcka mig. har precis slängt i mig lite protein och ska när som helst hoppa in i duschen för att sedan sussa, en ny dag imorgon. hoppas att hinna med träning imorgon, annars får jag köra ett hårt pass på torsdag morgon för jag jobbar långpanna sedan på torsdag. nu ska jag sluta bladdra här och gå och duscha. nattinatti! 

tisdag 17 september 2013

Kategori: +++

jag saknar solen,värmen och brännan. vad är det för skitväder nu egentligen? som jag längtar till usa, där i santa monica är det aldrig kallt. det kan jag verkligen leva med. ska bli så fantastiskt spännande! men det är fortfarande ett tag kvar, men när det väl är dags för allt så ska jag börja blogga på en annan blogg om just alla förberedelser osv. är taggad på det! just nu sitter jag och har nyss ätit middag, lax blev det idag. jag ska snart ner till tvättstugan igen och slänga in en ny tvätt samt hänga upp den andra. intressant va? haha. sen ska jag trotsa träningsvärken och dra till gymmet, ingen vila ingen vila ingen vila. imorgon blir det jobb som vanligt sen så ska jag och mina fina kollegor ha ost och kex kväll. underbart bra! nej nu är det dags för att kila ner till tvättstugan, ha det bästareänbästast.  

måndag 16 september 2013

Kategori: +++

en ny vecka igen och dagen har varit riktigt bra än så länge! jag och mina två kollegor åkte runt till andra konferensanläggningarna inom samma företag idag istället för att vara på jobbet. vi sökte lite ny inspiration samt lite tips, vi fann lite smått och gott som vi kan ha användning för hos oss. när jag kom hem slängde jag i mig lite mat och sen blev det ett step-pass på gymmet, satan i gatan vad den ledaren är grym! och bara för att jag är på träningshumör idag ska jag tillbaka till gymmet för ett box-pass. är jag inte redan död så kommer jag sannerligen vara totalt död efter det. men då känner man att man lever och jag välkomnar träningsvärken imorgon. äntligen på benen efter en hemsk helg. feeling good! 

söndag 15 september 2013

Kategori: +++

fina ängel ♡ 



björnen

Kategori: +++

sjukmys i mina pyjamasbrallor, haha. 

lördag 14 september 2013

Kategori: +++

lördag idag och jag är sjuk. jag har inte varit sjuk på hur länge som helst men nu slog allt till på samma gång. gud vad jag var på dåligt humör igår! men hur glad är man på en skala när man blir sjuk över helgen, då man vill ju ta vara på varenda minut. men nu får jag ligga inne och vila, har inte råd att vara hemma från jobbet så då får helgen lida. jag har lite roligt planerat i veckan, så jag får ta igen helgen då. annars så saknar jag mina hundar massor, verkligen massor. trodde aldrig att hundar kunde få en sådan stor plats i en människas hjärta men det kan dom, utan tvekan. jag vet inte hur jag ska klara mig när jag åker till USA, jag får nog bli hundpassare eller något där nere, haha. nu ska jag sätta mig och kika på vad det finns för bra filmer att kika på. måste ha någon slags underhållning under dagen! hoppas ni har en bättre helg än vad jag har. kram på er 

barcelona 2013

Kategori: +++


bästa resan med min fina caroline

fredag 13 september 2013

Kategori: +++


skitdag.

torsdag 12 september 2013

Kategori: +++

den här dagen närmar sig sitt slut, om exakt 20 minuter tar jag mitt pick och pack och drar mig hemåt. ikväll är det bodypump torsdag, standard! bland det bästa jag vet inom träning, gillar att alla är så engagerade och verkligen ger allt. att det är bra musik och bra ledare gör inte hela grejen sämre hellre. sen ska jag bara slappa och fixa matlåda tills imorgon. min helg är ganska så oplanerad vilket känns otroligt skönt, jag tänker sova mycket men har bestämt att några timmar ska spenderas med alexandra och några andra. vi ska köra volleyboll nämligen, dumma som vi var lovade vi alexandras lillebror marcus att köra med han förra helgen. men vi hann aldrig det då och självklart har han inte glömt bort det, men det är klart att vi ställer upp på det.
påtal om bilden här ovan på mig och amanda så blir jag inte mindre avundsjuk för varje dag som går på människan. hon skickar en massa härliga bilder hela tiden från hennes äventyr i australien. saknar henne massor redan men gud så glad jag är för hennes skull. själv längtar jag så jag spricker tills det är jag som gör alla människor avundsjuka med mina bilder,haha. nu börjar jag längta hem till katrineholm som tusan efter mina bästa vänner och mamma och självklart hundarna. det har gått över en månad snart sen vi sist sågs. men denna helg kommer spenderas här uppe och även så nästa helg, då ska jag jobba. vad gör man inte för lite extra cash till min kommande lååånga resa. jag får hålla ut och börja vänja mig att inte träffa mina nära och kära på väldigt länge. men tur som det är så kommer jag ha både kim och sabina i usa att krama på när det känns för tufft! men nu ska jag börja göra mig redo för att skutta hemåt. ha det fint!
 

onsdag 11 september 2013

Kategori: +++

 det är redan onsdag idag! så brukar jag aldrig känna, jag brukar istället känna helt tvärtom "men ååh är det bara onsdag.." ser fram emot två till jobbdagar den här veckan. påminn mig om den här inställningen nästa vecka igen, okeej? om allt går som det ska så lämnar jag kalla vinterlandet sverige i januari nästa år, jag har äntligen bestämt mig för att uppfylla en dröm. jag ska nämligen plugga i usa i minst 2 år! tror det är därför jag känner att tiden går fort, känns skönt samtidigt som det känns läskigt. kommer kännas helt sjukt att lämna vänner och familj så länge men jag vet att jag kommer ha det så himla bra. the time of my life! jag har alltid haft usa i bakhuvudet hela min upppväxt men som det kontrollfreak jag är så vågade jag inte bara släppa taget och dra. men när min nära vän kim bara drog sådär så frågade jag mig själv " vad gör jag här egentligen?" jag har fortfarande samma dröm om att bli polis. men jag är inte där än. jag har tänkt plugga psykologi nere i usa, mycket beteendevetenskap, kan bli till mycket hjälp sen när jag väl söker in till polishögskolan. gud vad jag har glädjerus i kroppen idag! jag har så himla många fina människor omkring mig, tack för att ni finns. och tack för allt stöd till att vilja släppa taget och uppfylla min dröm. ni är tamefan bäst ♥  jag har tänkt att starta en ny blogg, som bara ska handla om min resa till usa men den får vänta lite till. jag hojtar till när det är dags för er att börja följa den istället. ha en fortsatt bra dag ♥

tiden flyger iväg

Kategori: +++

inne på tredje veckan nu efter semestern, gud vad tiden har gått fort. men det tycker jag är skönt! jag har fått två nya kollegor som är väldigt trevliga men självklart saknar jag mina andra två jag hade innan. amanda som var en av de två åker nu på lördag till australien, fantastiskt roligt för henne men satan vad jag kommer sakna den där fina människan. i fredags hände något så himla roligt! nämligen min allra första vän i det här livet, alexandra vann miss sweden. eller som det heter miss universe sweden. jag som är så blödig började såklart lipa när de ropade upp hennes namn och hon korades som vinnare. så otroligt glad för hennes skull och så himla stolt! finns ingen som är mer värd detta än just alexandra, finaste människan på utisidan men även finast på insidan. 9 november ska hon representera sverige i moskva och vet ni!? om allt går som det ska så ska jag med. jag och hennes syster och förmodligen hennes pojkvän med. vi ska vara där i ca 1 vecka innan och vara med sverige teamet. så himla kul! igår var det exakt 2 månader till min 20-årsdag. det går verkligen tokfort! haha hinner inte ens tänka, haha. som jag har längtat till att fylla 20 men nu vill jag typ sakta ner tiden. idag är det måndag och jag ser ut som ett troll, verkligen. jag är så TRÖTT. helgen har inte innehållit så mycket sömn då jag har hängt på miss fröken och hennes upptåg denna helg. men det har varit en helg jag sent kommer att glömma. min fina barndomsvän ♥ idag jobbar jag för länge, haha.. från 07-19, det hade varit lugnt på en vanlig dag men idag när jag har sveriges största påsar  under ögonen så passar det inte riktigt in.. hehe. hammarby spelar ikväll men jag får faktiskt gå emot mig själv och åka direkt hem istället för att få en natt med massa sömn. får direktrapportering från far min istället. nu ska jag återgå till mitt arbete men jag önskar er en bra dag! och min lilla kimpen, jag ska försöka uppdatera bättre framöver :) puss och kram!