Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

wednesday

Kategori: +++

fredag den 19 juli lämnade kimpen sverige för att plugga i usa, här är några bilder från när vi hade urmysiga "avskedsdagar" tillsammans.
 
den här jobbdagen börjar lida mot sitt slut, endast 15 min kvar. ikväll ska jag till pappa för att bli bjuden på middag samt få hjälp att bestämma mig. jag är påväg mot ett stort beslut i mitt liv, gaaah. helt galet men fyfan vad jag är glad. ska försöka ta cykeln dit eftersom vi bor relativt nära varandra men det känns som om det är påväg att börja regna. haha gick till entrédörren och det regnar redan! men vem vet det kanske slutar. hoppas det. efter idag har jag bara 2 dagar kvar innan lite ledighet igen, önskar jag skulle utomlands igen. det var verkligen så himla bra när jag och carro var i barcelona. men jag ska inte klaga, vädret kan bli riktigt bra här i sverige med så jag hoppas att vädergudarna är på min sida när det är dags för min semester. snacka om att den lilla brännan jag fick i barca försvann på 3 röda. menmen, man måste ju jobba också! nu ska jag börja plocka undan lite här, antar att jag kikar in här imorgon igen när jag får det tråkigt på eftermiddagen. ha en bra kväll ♥ 

the weekend

Kategori: +++

bilder från i lördags när vi var ute och käkade god mat och drack goda drinkar, vart en jättelyckad kväll!
 
ny vecka igen och jag jobbar min sista vecka innan semester i 2 veckor. det är faktiskt inte alls så tungt att gå upp på morgonen som det brukar vara, kan ju vara så att jag vet att jag bara har några dagar kvar innan det är dags för en tripp hem till mamma igen. tryggheten har jag nog allt kvar i katrineholm även fast jag trivs här i stockholm. men jag tror att de vänner jag har där går inte att mäta sig med någon annan. så jag längtar alltid efter att få träffa dom igen. och nu längtar jag också efter att få träffa min fina kim som har flyttat ner till usa, men vi ses i december! igår fyllde amanda 20 år, så på fredag är det dags för kalas för den underbara damen. grattis i efterskott mandis ♥ så inte förens lördag tar jag mitt pick och pack och drar ner till katrineholm. jag ska faktiskt jobba lite som assistent nere i katrineholm under dessa 2 veckor, men inte allt för många dagar så jag hinner med en massa kul och en massa vila med. det ska bli kul att få jobba som assistent igen, det var ett tag sen! hoppas jag minns allt, haha. nu ska jag återgå till arbetet, ha en fortsatt trevlig tisdag!

ska du med och flyga

Kategori: +++

hej på er trogna läsare! haha. jag kände att nu när jag sitter på jobbet en fredag eftermiddag och verkligen inte har något att göra kan jag faktiskt ta mig tid och logga in på den här helt döda bloggen. önskar att jag hade varit en aktiv bloggare då jag själv verkligen tycker om att läsa bloggar. men så är inte riktigt fallet med mig och jag vet inte vad jag ska skriva om mer än om hur mina dagar ser ut och de är ju inte alltid så intressanta, haha.
men iallafall, det har hunnit gå många veckor sen sist eller rättare sagt 5 veckor sen sist. jag har hunnit haft 2 veckors semester av dessa 5. det var helt otroligt så underbart det kan vara med semester efter en lång period med jobb. jag badade och solade med mina fina vänner och hittade på saker för det mesta. jag och carro tog till och med en tripp till barcelona vilket var bland det bästa jag gjort. det var helt sjukt så bra vi hade det. vilket festliv, väder, mat osv! men som alla andra gånger jag har varit utomlands så blev jag såklart jätteförkyld med den där jävla hostan. nu äntligen efter 1,5 vecka börjar det avta sig lite. känns riktigt bra! nästa fredag har jag semester igen i 2 veckor, älskar att ha något att se fram emot. då orkar man med jobbdagarna, men jag ska absolut inte klaga för det är nästintill stendött på jobbet under sommaren. fast i längden är det riktigt tråkigt. kom på mig själv sitta och glo in i väggen idag, haha. är iofs lite trött så fastnande på någon tanke och satt kvar där! men iallafall om 40 min är det dags för mig att ta helg och jag kan som vanligt inte vara så mcket gladare. ikväll ska jag umgås med fina amanda, vi ska bara hänga och catcha up vad som hänt på sistone. imorgon ska alexandra firas, det blir middag på restaurang med hennes kompisar. (tomt utan dig kimpen ♥) men först imorgon på dagen ska jag ta bilen till mina grabbar oscar och hugo. det var länge sen så det ska bli kul! jag har lovat mig sjäv att det ska bli en lugn helg så så får fallet bli. måste bli frisk för den här hostan orkar jag inte med. hoppas ni får en otroligt bra helg!