Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

MY LIFE IS OVER

Kategori: +++

jag ligger och funderar på vad sjukgymnasten och läkaren sa till mig igår.. jag har nog inte insett själv vad det är som väntar. jag var nära på att gråta när jag satt där inne och de snackade med mig, men samtidigt var det skönt att äntligen få ett svar. jag har kompartment syndrom i mina ben, (inte helt säker på stavning) men iallafall det innebär att musklerna i vaderna är
för stora, så benen klarar inte av det och kan inte transportera syre. och hinnan som sitter utanför musklerna är för liten och kan spricka om jag fortsätter träna eller anstränger musklerna. läkarna brukar hinna skära upp benen genom en operation för att kunna få in syre innan det blir blödningar och sånt.. men exakt så
akut är det inte, men dom varnade mig att det är nära att bli så om jag inte vilar i ungefär 6 månader.. och med vila menade dom inga promenader, inga pass som man hoppar eller lägger någon belastning alls på benen, ingen crosstrainer alltså ingenting verkligen.. bara träna överkropp i 6 månader!? jag som är en liten träningsnarkoman, varför jag!? vaaarför.. jag orkar inte! jag som var mitt uppe i hårdträning för att tappa fler kilon.. det är sjukt så gud vill straffa mig. jag hoppas att det blir bättre snabbare än tänkt. för jag vill inte sitta stil, jag vill inte :( but i will never give up! nu ska jag sova bort allt ledsna.. godnatt på er..

söndag 19 januari, 2012.

Kategori: +++

jag ligger nu nerbäddad efter en bra dag, först övningskörde jag fram och tillbaka till norrköping och sen nu under kvällen har jag spelat spel här hemma med skönt folk och sen tog jag, bea och oskar en liten snabb visit hos magnus. imorgon ska jag övningsköra lite mer, sen ska jag plugga teori och tillslut ska jag som vanligt spela bingolotto med mina bästa. måndag bär det av på ett bra äventyr, äntligen! så taggad och nervös, gaaah.. men sov gott ni fina, godnatt!

onsdag 15 februari, 2012.

Kategori: +++

det har varit otroligt skönt att ha varit ledig 2 dagar i rad, känns som om det har behövts med min förkylning och hosta. jag var ju då sjuk i 3 månader och för ungefär 1 vecka sedan hade precis allt släppt, och jag var så himla glad. men då blir mina små kära vänner dunder förkylda och såklart smittar ner mig, så nu känner jag att jag har ytterligare 3 månader framför mig med snor, hosta och huvudvärk. men jag orkar inte hänga läpp för det! ingen feber eller något sånt har än ploppat upp. min alla ♥ dagkväll var så mysig så,men alla dagar med mina fina vänner är otroligt bra. idag har jag pluggat ihop med sarah en stund och sen tog jag min tunga väska och släpade fötterna efter mig hem till mig. och sen jag kom hem har jag bara pluggat och myst med hundarna. skulle egentligen tränat men kände att plugget var tvunget att gå före idag.. har lite ångest för det just nu men imorgon ska jag köra skiten ur mig och sen tänkte jag köra veckan ut också. så då fick denna onsdag bli veckans vilodag. nej nu ska jag packa ner datorn och säga godnatt för idag ♥


bjuder på en gammal bild på min älskade bästavän & mig. vad tiden går fort, helt otroligt!
10 år av vänskap i år

tisdag 14 februari, 2012.

Kategori: +++

alla ♥ dag idag så då ska jag väl börja med att önska alla en mysig och kärleksfull dag :) jag själv ska spendera dagen med mina vapendragare! det ska bli sååå mysigt. hihi, forever alone gänget! men inte hänger vi läpp för det. jag ska när som helst kila mot hela dig för att få en helkroppsmassage, helt perfekt på denna dag! senare ska jag hem och äta något, sen tänkte jag dra till gymmet och träna lite innan jag ska jobba. sen efter jobbet ska jag träffa mina girls :) nej nu måste jag kila! puss på er fina där ute ♥

en liten minimegan - enya! som trivs som fisken i vattnet här hemma medans hennes familj har det underbart i thailand :)

 

söndag 12 februari, 2012.

Kategori: +++

nu var det ett tag sen jag skrev på denna otroligt intressanta bloggen.. men det händer inget speciellt i mitt liv just nu, haha. jag pluggar, tränar och övningskör! idag var jag och mamma iofs i eskilstuna på en hundutställning, vi ställde inte ut våra egna men det var kul att kolla på de hundar från vår kennel. de är så otroligt fina! jag övningskörde hela vägen hem och det gick galant, börjar känna mig väldigt säker nu. snart har jag det där himla kortet!! ikväll ska jag och några fina vänner spela bingolotto, standard. idag tänker jag vinna en resa till thailand. sådeså! jag har lovat en av våra valpköpare (nina) att jag ska uppdatera massor nu de kommande 2 veckorna eftersom vi nu är hundvakt till en av hennes hundar. jag ska försöka! hon var nyss här uppe på mitt rum och hoppade upp i sängen och då blev jag glad och tänkte "äntligen en hund som vill gosa med mig i mitt rum" men lika fort hoppade hon ner och gick ner för trappan.. menmen! ha en fin kväll allesammans :)

måndag 6 februari, 2012

Kategori: +++

helgen är förbi och en vanlig skolvecka har redan börjat. min helg har varit den bästa men samtidigt den sämsta..smällar man får ta, hehehe. igår kikade jag på innebandy en stund nere i duveholmshallen och senare under kvällen kom det några snygga flickor hem till mig och myste. idag stannade jag hemma, mitt huvud är otroligt tungt och jag mår illa varannan kvart. mitt internet är sämst så när jag försöker kolla på filmer på internet hackar det sönder. jag försöker istället sova men det går inte så bra det heller.. så mitt i allt illamående började jag bygga ihop min klädställning och vipps så var den klar. jag borde bli byggare, är otroligt bra på det där. hihi. hoppas att jag mår bättre till kvällen! ska försöka ta mig ut på en promenad och även lite övningskörning. påtal om övningskörning så gjorde jag ett trafikteori prov på internet igår, smack sa det 61 av 65, den ni! tänk om jag skulle kunna just få de frågorna som jag faktiskt kan riktigt bra. och på ännu mer tal om det så ska jag nog läsa lite i teoriboken nu, så jag också lär mig det andra..
krya på mig!


jag ville ju också vinna en resa till thailand på bingolotto igår...

fredag 3 februari, 2012

Kategori: +++


skola till kvart i 4, sen senare ikväll ska jag,maja,sarah,carro & cattis rocka puls dansgolv.
absolut.

onsdag 1 februari, 2012

Kategori: +++

ligger i sängen och är en aning trött i benen. efter ett par promenader och tre pass på gymmet borde jag egentligen bli tröttare, men jag har som vanligt mycket energi över. men en förjävlig huvudvärk har jag istället, men jag förbjuder den att sprida sig till något annat än bara huvudvärk. jag.ska.inte.bli.sjuk. för engångs skull ska jag hålla mig frisk, länge till och med! det har jag bestämt. imorgon går jag i skolan till halv 1 för sen ska jag minsann till tandläkaren och fixa klart min tand.. tror jag!? trodde att de var klara med min trasiga tand för ungefär 5 gånger sen men neeej. hoppas det blir klart imorgon iallafall, jag har börjat tycka illa om tandisläkaren alltså. det har gjort så svinigt ont på sistone så vill inte!! men bättre att fixa den nu så länge det är gratis, om ett tag kommer det kosta skjortan att gå dit... senare på kvällen blir det boxning, så underbart! med sarah och även lilla carro ska nog prova sig på att få svettas! helt rätt.. nu ska jag dejta kudden tror jag allt. håller tummarna för en huvudvärkfri dag imorgon!
godnatt ♥