Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

i would die for you

Kategori: +++

sitter i soffan med andrea, hon ska snart hem och jag ska gå med hundarna och hälsa på stinisen på sitt jobb! sen ska jag packa klart allt och ta mitt pick och pack och dra till sthlm. igår kom andrea och vi satt och snackade en bra stund sen gick vi iväg till pontus och var med hennes pojkvän jocke, filip, cristian och august, det var kul. vi åkte hem runt 1 och då la vi oss i sängen och kollade på film fast den sög så vi bestämde oss för att sova istället och somnade gjorde vi!
nu ska jag gå till stinaaaa :)

/f

look into my eyes and you will see, what you mean to me.

Kategori: +++

hemma från coola staden flen nu! vädret är förövrigt på topp. regn och mysigt! kvällen spenderades igår med sabina, lovisa och louise. vi spelade spel och hade det väldigt väldigt roligt. johanna och daniel kom senare på kvällen och gjorde sällskap. jag och johanna stannade kvar och sov medans dom andra åkte hem runt halv 2. idag tog jag bussen hem vid 10 i 5. och nu sitter jag i soffan, andrea ska snart komma och göra mig sällskap en stund tror jag :)
kvällen ser ut att bli en hemmakväll och sen imorgon bär det av till sthlm.

/f

you can light up the dark

Kategori: +++

onsdag och den andra dagen hemma från cypern, det är kallt i detta land. usch. skulle ju vara bra om solen tittade fram och man kunde försöka behålla färgen. jag kommer vara av med all färg innan jag flyger till turkiet om inte annars så kommer det försvinna på flygplanet.. igår kväll gick jag och zelinn och mötte tjejerna, vi spelade fotboll och bara hade det allmänt bra. sen runt halv 11 traskade jag och zelinn hem! idag ska jag åka till flen till min bästa sabina! det behövs..
på fredag eller lördag tar jag mitt pick och pack och drar till pappa och sen på tisdag åker vi så jag kommer vara borta ett tag. vi är hemma den 11 augusti! tror jag åker tillbaka till k-holm då också. katrineholmsveckan är ju fullt igång då! kan man inte missa :)
men nu ska jag lägga all smutstvätt i tvätten så jag får lite kläder med mig till turkey också, skulle vara bra faktiskt.
ha det braaa ♥
/f

önskar att du brydde dig..

Kategori: +++

hemma från cypern, eller kom hem igår! fick spendera 5 timmar på flygplatsen tack vare grekland som strejkar. eller flygplatsten i grekland strejkar. åkte direkt och hämtade zelinn och sen tog vi en promenad jag och min älskade zelinn hem. sen sov jag, bättre än någonsin faktiskt. imorse traskade jag och zelinn till julia där vi kollade på bilder från cypruus och bara hade det mysigt. sen gick vi med julia till hennes jobb och så satt vi där och väntade på massa andra flickor. sen spenderade vi några timmar där! skönt jobb hon har alltsåå, sjukt.
ikväll vet jag inte vad jag ska göra, träffa tjejerna förmodligen. men jag är på världens sämsta humör, vill bara gråta men det är inte så lätt alltsåå. men nu känner jag innerst inne att jag ger upp, jag ger upp. tänk om man kunde styra känslor. det vill jag kunna just nu mer än någonsin. vill bara att alla känslor ska försvinna. förstår inte hur man kan tycka om en människa så mycket. många som inte fattar ett skit av vad jag skriver men jag ville bara skriva av mig... och för övrigt så åker jag till turkiet om exakt 1 vecka!
tack för mig!
/f

bilder från cypern kommer!

gone like the wind

Kategori: +++

imorgon åker jag till cypern, och det är den bästa tidpunkten också! jag vill bort härifrån, mer än någonsin. åkte till pappa i fredags och spenderade 2 dagar med dom. vi grillade och satt och myste vid mälaren, sen var vi igår runt lite överallt i stan och bara hade det bäst. kom hem vid halv 9 och då träffade jag mina brudar, det behövde jag.
idag blir det att åka med mamma och lämna alla hundar sen förmodligen träffa tjejerna en sista gång och sen packa kanske? haha. hatar att packa. nej, fyfan vad skönt det ska bli och få komma bort!


usssch, vaaad vill världen mig?


4 dagar

Kategori: +++

om 4 jjääävla dagar flyger jag och mamma till cypern! jag längtar så galet. och resan till alanya längtar jag också galet till! dagarna spenderas fortfarande med underbara människor och jobb. men nu äntligen har jag semester.
känns som om det var ett tag sen jag var hemma mer än 10 min.. men nu är jag det iallafall. ska nog ägna lite tid till att laga någon mat. känner att jag behöver äta. jahaa, jag har inte så mycket mer att skriva! jag njuter av sommaren med världens bästa människor.
/f

6 dagar

Kategori: +++

om 5 minuter ska jag gå och jobba, jag är så gaaalet trött och så otaggad på det. sen är det imorgon och i övermorgon kvar! sen har jag semester 4 veckor framåt, kan ju inte bli bättre.
igår jobbade jag också, fick sällskap av 3 snyggingar när jag slutade runt 23.00. på dagen igår var jag,stina emma och cattis nere vid djulö! vi spelade minigolf och badade osv. det var supermysigt. idag efter jobbet vet jag inte vad jag ska göra.. något kul blir det nog allt!
det är bara att hålla ut 3 pass till sen leeeedig.

fett snygggaa.

/f

hela livet vill jag ge

Kategori: +++

uppdateringen är inte på topp iallafall men inte så lätt när man har en grym sommar!  sen har vårat internet varit trasigt i en vecka, så då kan jag skylla på det! senaste veckan, har jag jobbat och varit med nära och kära! igår åkte jag,maja,stina och julia till flen! sabina fyllde i fredags så hon firades. det var helt underbart att få träffa alla igen, var nog länge sen jag var så lycklig. har nog själv inte insett så mycket jag saknat dom. fina människor! ♥
idag jobbade jag och nu sitter jag hemma och tittar på fotboll, heja spanien!
nu har jag en vecka framför mig med jobb sen nästa vecka flyger jag och mamsen till aiga napa! sen 3 augusti flyger jag och pappa till alanya,  gud så jag längtar! det ska bli underbart skönt :D  hoppas vädret här i sverige blir sämreeeee, hihi.
nej nu orkar inte jag inte skriva mer :) 
/f

great summer

Kategori: +++

jag åkte upp till sthlm i tisdags, överraskade min käre far på sin 39årsdag!  nästan hela våran släkt överraskade honom genom att alla kom till o´learys där han var med mina bröder och anna-karin. det var jätte kul och bäst av allt var att få träffa mina nära och kära igen, träffar dom så sällan så! jag tog tåget hem igen vid 10. emelie sov hos mig och igår jobbade jag vid halv 12 till kvart i 3. sen kom emelie och mötte mig, vi tog en sväng förbi henne och sedan hem till mig igen. bea kom och gjorde oss sällskap och vi grillade och hade det mysigt! runt halv 9 drog vi iväg till bion, eclipse! och galet så bra den var. bästa filmerna som finns helt klart.
idag ska jag, emelie, cristian och magnus upp till sthlm och titta på hammarby-elfsborg! det var ett bra tag sen jag var på hammarby match så det kan inte bli bättre :)
nu ska jag snart börja traska mot stan och möta empaaaa.
/f