Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

peace&love

Kategori: +++

imorgon drar jag, sarah, stina och carro till borlänge! dags för att spendera resten av veckan på peace and love festivalen. det kommer bli så jävla grymt! sen på onsdagen kommer maja och cattis upp över dagen också, kalaskul :) så jävla grymma vi 4 är som vann biljetter, så bäst! iallafall i helgen var det midsommar, midsommarafton spenderade jag med en massa härliga människor ute på landet hos olle. det var urmysigt och kul som satan! lördag & söndag jobbade jag, det gör lite ont i magen av både spänning och ångest att det är jobb som min framtid består av. ingen mer skola, lite läskigt! haha. men jag är ändå så lycklig av att äntligen vara klar med skolan efter 12 år, jag lider med er som har flera år kvar. men när ni ändå är kvar i skolan se till att njut och jobba stenhårt. det lönar sig! just nu jobbar jag också, började 7:45 imorse och slutar 16:45, sen tror jag att jag är ledig i ungefär 2 veckor. men förmodligen så ska jag och sabina ner till göteborg för att jobba på madonna konserten, hur coolt är inte det? vi får såklart också se den :) grymt! nej nu ska jag kika vidare på mio min mio på jobbet. ha det bäst!

lycka

Kategori: +++

jag har tagit studenten! helt jävla sjukt. har inte fattat än att jag har klarat av 12 år i skolan och har nu gått ut till den vuxna världen. 2012 den 16 juni, bästa dagen i mitt liv än så länge ♥ börjat mitt vuxna liv ikväll då jag jobbar natt. ska bli intressant att få testa på det här livet också. jag tror iofs att det kommer att kännas mer verkligt när alla andra börjar skolan igen efter sommarlovet, men det gör inte jag. sjukt! sååå sjukt.
ringde idag och tog tillbaka min ansökan till gmu (lumpen).. aldrig haft en större klump i magen. jag vill så gärna otroligt himla mycket, men det går inte med vaderna än. dom har inte läkt klart och jag kommer bli så ledsen när jag kommer att misslyckas. det känns pissigt just nu, men tror det kommer kännas bättre när jag inser att det är det bästa. men jag pratade en stund med en som jobbade på rekryteringmyndigheten i telefon och hon sa att jag inte ska ge upp för jag har många år på mig att söka dit. och att hon hoppas på att vi skulle få ses någon dag i framtiden. väldigt trevlig dam som fick mig på bättre humör! får pigga upp mig själv med att det är midsommarafton på fredag och nästa tisdag åker jag med 3 brudar till borlänge för att rocka peace and loooove. grymt. nu ska jag lägga mig och gråta en skvätt i min kudde och sen rycka upp mig.