Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

hjärta

Kategori: +++

grattis världens bästa pappa! jag älskar dig ♥

it´s amazing how you can speak right to my heart

Kategori: +++

idag runt kvart över 10 gick jag till julia på ica, jag stod och hjälpte henne och väntade på att stina skulle komma. runt 12 kom hon! runt 1 åkte vi och lämnade ett tält till moa som tjejerna ska ha på p&l. fyfan, jag vill också.. men själv ska jag vara hemma och jobba. nästa år ska jag faan med!  sen åkte vi ner till djulö sjön och softade, emma kom efter ett tag och gjorde oss sällskap. vid halv 5 cyklade vi hem och väl hemma satte jag igång och gjorde en kycklingsallad, det var hur gott som helst :)
ikväll vet jag inte vad jag ska göra, det visar sig!
/f



stunder av lycka

Kategori: +++

min midsommar var grym, riktigt grym faktiskt! var hemma hos julia och fixade mig sen gick jag hem till andreas och runt 6 åkte vi till midsommar/födelsedagsfesten. vid 23.00 åkte jag,andreas,linus, stina och petra hem till pontus en liten stund och efter det till julia en stund och senare tillbaka till där vi var först. vi dansade tills klockan var någon gång efter 3, då åkte jag och andreas hem till mig. igår var jag med andreas, vi var hos han och åt frukost med hans familj och sen åkte vi till staaf familjen och fikade och sen åkte jag och andreas med hans syster mikaela och andreas till flen. runt 7 träffade jag tjejerna och vi softade mest hela kvällen. jag gick hem runt halv 11 och somnade nästan så fort jag kom hem. idag har jag varit ute och åkt båt med andreas,bella och andreas! vi åkte ring och hade deet bra!
efter det åkte jag hem och duschade och gick ut med hundarna och sen åkte jag till andreas igen. vi spelade kubb och åt mat! nu är jag hemma och sitter i soffan :) imorgon vet jag inte vad som händer men det ska vara fint väder så jag ska soola iallafall!
/f






midsommarafton

Kategori: +++

är imorgon! det ska bli hur kul som helst :))) jag var idag med stina och hennes föräldrar i linköping, hittade en klänning och lite annat fint! så nu behöver jag inte längre ha panik över det.
imorgon ska jag först till julia som ska hjälpa mig med håret och så, sen ska jag med andreas till hans syster bellas pojkväns födelsedagsfest/midsommarfest. den andra andreas fyller 25 år! det där lät invecklat, haha. sen ska jag och andreas åka och träffa våra kompisar!  det kommer nog bli grymt kan jag tänka mig!
usch vad mitt huvud värkeeer, galet!
men ha en fin midsommar mina fina läsare :)♥
/f


luggen! hi.  börnis, jag saknar dig! kom hem från var du än är ♥

grillning

Kategori: +++

idag har jag varit på djulö i många timmar med tjejerna! vi solade, spelade volleyboll och spelade kort! galet skönt har det varit hur som helst :) nu sitter jag i soffan med majsan, vi ska ha grilla med stora familjen och gunillas familj ;)
men tänkte bjuda på lite bilder, maja tyckte min blogg var bildtom!
så enjoy :D









/f

sunny day!

Kategori: +++

hoppas vädret håller i sig hela dagen för idag blir det djulö med några fina flickor. men först ska vi till jullibull som jobbar på ica och hälsa på! jag väntar nu på att stinisen ska höra av sig så jag kan börja gå.
idag vaknade jag av att jag blödde näsblod, jag har aldrig gjort det förut? haha, vart helt chockad! undrar varför jag gjorde det.. lite konstigt alltsååå.
jag får panik, jag vet inte vad jag ska ha på mig på midsommar! jag måste köpa något fint och det är bara två dagar kvar, inte bra av mig!
nej nu ska jag gå och fixa lite innan jag måste sticka iväg.
/f

det finaste jag vet

Kategori: +++

sov hos andreas igår, åkte hem till mig imorse klockan 6 när han åkte till jobbet. det var väldigt länge sen jag gick upp så tidigt, såg ut som en zombie gjorde jag också. stackars andreas som fick se mig, haha. somnade om hemma till 11 sen gick jag till maja och så gick vi tillsammans till djulö där emma och stina var också. vi åkte till nyköping runt 2, maja fyllde i sin tattoo!
nu ligger jag i soffan med mamma.. imorgon ska jag och mina vänner till djulö klockan 10!
/f

it´s you on my mind

Kategori: +++

jag vaknade nyss, skönt och sova lite längre än vanligt! jag och bea hyrde film och gick hem till henne igår. hon åkte till sjukan runt 7 och då gick jag hem. runt 8 tog jag en promenad till julia där dom andra flickorna var, efter en liten stund gick vi till calle. jag och maja gick hem runt 00.00. nu ska jag äta frukost och sen klä på mig! sen ska jag möta flickorna på stan :)
/f

lips of an angel

Kategori: +++

vaknade hemma hos andreas igår, kände som om jag väckte hela huset när jag klev upp. jag skulle jobba klockan 10 så jag var uppe ganska tidigt. andreas körde mig till jobbet, jag jobbade till 7.  sen mamma kom och hämtade mig och skjutsade mig till adam där maja,julia,emma och erik var. vi grillade och satt och pratade. sen körde vi bilkurragömma men då var vi fler med. sen blev det lite fotbollspelande och kubbspelande. adam skjutsade hem mig runt halv 1 och då gick jag och la mig! idag ska jag träffa bezlon, så nu måste jag gå och duscha och fixa mig litee.
/f

when i look at you

Kategori: +++

jag gick hem från jobbet i regnet och det regnade inte lite heller,skapligt blöt blev jag! ska ta en låååång dusch och sen tror jag att jag ska vara med andreas ikväll. jag ska även lägga mig tidigt ikväll, börjar 10.00 imorgon och jobbar 9 timmar. och inatt fick jag inte allt för mycket sömn. och imorgon efter jobbet ska jag spendera så mycket tid som möjligt med min käre vän adam, han åker till öland på söndag och ska vara där i 10 veckor! tror vi ska grilla med några andra vänner och sen bara ha det bra.
jag är fortfarade så lycklig över att jag fick träffa tobbe, min största IDOL! gaaaalet.


bääst
/f

my only wish

Kategori: +++

hemma från köping nu, vi blev mycket senare än vad vi skulle blivit. men kvällen har varit galet kul. vi hade som sagt personalfest med personalen från både köping och arboga! vi blev indelade i lag som vi sedan gjorde saker med hela kvällen. mitt lag vann 10-kampen, så jävla bäst! jag fick ett pris ; årets servicemedarbetare! att jag alltid ler och ser gästen typ.. ja, blev chockad och såklart hur glad som helst! men det bästa utav allt var att jag träffade tobbe från en annan del av köping!!! han sa käften till mig för att jag skrattade, haha. det gjorde hela min kväll. vi åt mat och hade dragkamp och massa mer! bussresorna var galna, dom som var tillåtna att dricka, dom drack.. haha! men nu är det sängen som gäller, jobba imorgon.
/f

you´re always my number one

Kategori: +++

godmorgon!
ligger i sängen, har precis vaknat. mamma och alla hundar ligger breve mig, tur att jag har stor säng iallafall.
idag ska jag jobba fram till 3 sen åker vi med en buss till köping, det ska bli kul! imorgon jobbar jag också, och på lördag.
älskar att ha sommarlov iallafall, ville bara säga det.
/f

gammal bild, hihi. ♥

you´re the sunshine in my life

Kategori: +++

sov hos majsen igår och idag vaknade vi runt 12. vi la oss direkt i solen och låg i solen till 3 sen åkte vi ner till dom andra brudarna som var på djulö men vädret blev dåligt så vi drog direkt. ska snart hoppa in i duschen och sen cykla ner till maja! senare ska vi titta på fotboll, andreas ska spela! sen får vi se vad kvällen har och bjuda på :))))
/f

VM

Kategori: +++

är så tråkigt! sitter hemma hos andreas och tittar på fotboll, eller han tittar jag tittar inte. så tråkigt, skulle bara varit kul om sverige skulle varit med.
andreas jobbar imorgon tidigt så jag ska hem snart, tror jag får lite sällskap hemma sen! kanske några snygga brudar, skulle inte vara helt fel alltsåå.
ha det braaaa!
/f

you make me smile

Kategori: +++

helt otroligt, jag vaknade nyss och jag brukar aldrig sova länge men jag gick och la mig sent men jag brukar ändå vakna vid 9-10 då. jag ska snart gå ner och fixa lite frulleee och sen ska jag nog till stan och fixa lite grejor. tror även att jag ska träffa cattis och ta en fika, kanske dom andra brudarna också är på! vet man aldrig.. bruden åker till spanien imorgon och man är ju inte lite avundsjuk heller.... det är en hel månad kvar tills vi åker!
på torsdag ska jag och mina arbetskamrater till köping på personalfest! haha, vad sjukt det låter att säga arbetskamrater, hihi. men vi ska iallafall ha personalfest med personalen från både köping och arboga. jajjemen!
inte vet vi vad vi ska göra heller, men det visar sig. 
ha en fiin dag!
/f

att höra hur du andas

Kategori: +++

ärligt så vet jag inte varför jag är vaken! för sent för att vara felicia linnea denniesdotter österberg (;  men jag är inte trött, jag ligger i sängen och tänker på allt möjligt.  jag tänker på framtiden, om min högsta dröm om att bli soldat, alla tycker nog det är världens töntigaste dröm men jag vet inte varför jag fastnat för det. polis vill jag också bli men det som stoppar mig med att bli soldat är att man är borta mycket, för jag vill inte vara soldat i sverige och då lockar polis mig mest. att lämna min familj och vänner över 1 år det vet jag inte om jag skulle klara. jag har alltid tänkt att göra lumpen och sen söka mig vidare men sen kom tanken upp att åka till USA ett år och vara au pair. eeeh, jag ar ytterligare 2 år på mig att bestämma mig!
idag har jag jobbat från 11.30 till 20.00. blev inring igår men det gick fintfint. efter det åkte jag hem och duschade och fixade lite. sen åkte jag hem till emma där maja, stina och adam var. vi satt och softa vid datorerna och kikade på tv. när jag kom hem kollade jag på dear john som alla andra tjejer redan har gjort, och jag grät inte en tår.. vet inte vad felet är på mig, men jag kan inte gråta till filmer. det måste vara mer äkta för min del.

aja, nu kommer mina vänner klaga på att det här är ett långt inlägg men det är är min blogg och ni behöver inte läsa :)
/f

söndag

Kategori: +++

underbart och känna att det är söndag idag och att man inte behöver ha ångest för att det är skola imorgon!
igår var jag nog katrineholms tråkigaste ungdom, jag satt hemma med min mamma. vi kollade på film och bara hade det mysigt. men båda var trötta och somnade tidigt. men ärligt så var det otroligt skönt, fast jag har säkert missat massa kul så det måste jag ta igen någon annan gång. jag har legat ute i solen nu ett tag men tog en liten paus och gick in! men jag ska nog ut igen, så underbart att värmen är tillbaka!
ha en fiiin dag.
/f

only you

Kategori: +++

igår fick vi sommarlov, har knappt insett det själv än.. kommer väl på måndag när man inser att man inte behöver gå upp klockan 7. idag har det varit student i katrineholm, har grattat många glada! var hemma hos min fina vän adam med emelie på hans studentskiva och det var toppenbra! lyckliga studenter är vad dom är, och det tänker jag också vara om 2 år :) vad jag gör ikväll det vet jag inte än, jag har inte bestämt mig än..
måste piggna till lite tror jag, haha. nu tänker jag vila ögonen lite.
/f

sommarlov imorgon

Kategori: +++

ja, sommarlov imorgon! helt otroligt grymt skönt, men mitt sommarlov består av ganska mycket jobb och sen 2 utomlandsresor. en till aiya napa med mamma och kim och sen en till något land med pappa typ en vecka senare vi har kommit hem från cypern. jag vill till alanya och jag tror pappa vill någon annanstans, vi får se vart vi hamnar. idag efter skolan träffade jag emelie på stan och vi fixade lite saker inför studenten och sen åt vi en varsin sallad på c&l, vi satt där en timme och snackade om allt! det var ett bra tag sen jag träffade henne och jag har saknat henne mycket! men nu ska det ändras :) ♥
vi börjar 10 imorgon och jag tror vi slutar kvart över 12.
sen måste jag ta reda på vilken dag jag börjar jobba, tror inte att det är på måndag utan jag tror att jag börjar senare i veckan. menmen, nu tycker jag att min snygging kan komma hem från att åka bååt!
/f

onsdag

Kategori: +++

igår fick jag en allergireaktion, mina ben börjades täckas av utslag och halsen började svullna. det var bara att stoppa i sig hur många tabletter som helst och efter det var man trött, riktigt trött. somnade nästan direkt när jag la mig. och det otroliga är att det har vänt, men jag tror att jag tog tabletterna i god tid så det hann inte utvecklas så mycket alls. nu måste jag sluta vara ouppmärksam med saker jag äter. men det kan varit, ett antal nötter,kokos, färgämnen, ananas.. ja något är det iallafall. läskigt tycker jag att det är!
vaknade 9 imorse, ska inte till skolan förens halv 1. känns så värt, elller intee.
nej nu är jag jätte hungrig, frukoooost.
/f



vårruset 2010!

snyggggaa flickor

whatever it takes

Kategori: +++

äntligen är allt plugg klart, det är hur skönt som helst! nu har vi sommarlov kan man säga. imorgon är vi nästan helt lediga, vi ska bara till skolan och prata med våran naturkunskapslärare om hur kursen varit osv.. helt ovärt egentligen. och på torsdag har vi också ingenting viktigt, men till skolan måste man visst ändå. man får ju tänka på att vi splittras nu till 2an så man får ta vara på tiden med klassen!
ikväll ska jag nog bara titta på tv och umgås med min mamma om hon har tid för mig! haroun är på skolresa så det är bara hon och jag här, kanske ska slå till med lite popcorn och en bra kväll framför tvn! kanal 5 hela kvällen fram. kan inte bli bättre!
/f

it´s okey

Kategori: +++

söndag och helgen är över! känns som om min helg har gått åt till att jobba.. men i fredags var det party hos mallsan i klassen och det blev nog lite för mycket party för min del..hehe. mamma kom och hämtade mig och sen gick jag och la mig! tror jag gick upp runt 8, gjorde ordning matlåda och sen vid halv 11 åkte jag iväg till jobbet. jobbade till runt 7. jag åkte hem och duschade och sen drog jag och hälsade på tjejerna som var hos julia, men det var bara en kort stund. jag var så trött. jag skulle lägga mig och kolla på en film men jag hann inte se så mycket, jag somnade direkt och vaknade en stund senare och då borstade jag tänderna och gick och sov.. hur skönt som helst!
och idag vaknade jag av väckarklockan halv 9. vid 10 ska jag åka och jobba igen, slutar 8 ikväll och då blir det massa massa plugg som gäller..
/f

såhär borde alla ha på armen, inte bara stinisen!

friiiday

Kategori: +++

fredag och ett av två prov är avklarat, gick bra faktiskt! engelskan kommer inte gå så jätte bra, men det skulle verkligen behöva gå galant för mig! menmen, livet är tufft (; vid 11 åker jag,maja,stina,jullibull och apis till norrköping! ska bli niiice. var i norrköping igår med och sprang vårruset med haza! det var kul men jobbigt och vi klara oss riktigt fintfint. det där ska bli en vana, när min tävlingsinriktade sida kommer fram blir det ännu bättre.¨
ena minibussen vi åkte med gick sönder på vägen hem,det var mindre kul haha.men det ordnade sig!jappp nu är det bara att tagga till engelskan och sen tagga till ikväll! KLASSFEST SP1C. vi baaa kööör.

ha en great dag,för det ska jag ha!
/f

did my best

Kategori: +++

äntligen har jag skickat iväg mitt arbete, känns som om en stor sten är borta från mitt bröst nu! nu är det bara att hålla tummarna. har varit iväg med mamma och käkat med maja och hennes mamma. nilla gjorde oss sällskap en stund också. det var mycket mycket trevligt! kom hem för en stund sen, nu ska jag bara kolla klart på grey´s och sen ska jag lägga mig och läsa svenska. kan bara skolan vara över snart, jag blir galen...
/f

finare vänner än vad jag har kan ingen ha, det ska ni veta!



3 av dom finaste ♥

allt jag någonsin önskat

Kategori: +++

tack julia, tacktack. nu har hon lovat att aldrig hacka sig in igen! ännu ett tack.

åkte till pappa direkt efter skolan igår, kom upp vid halv 6. vi grillade och bara hade det allmänt mysigt! anna-karin hjälpte mig med mitt arbete och sen gick vi och la oss. åkte till skolan imorse och precis när jag ser skolbyggnaden ringer maja och säger att vi inte har några lektioner på hela dagen...det kändes lite surt! menmen. jag, maja, julia och stina satt ute i solen några timmar och fotade och bara hade det kuul. dom åkte iväg och åt korv hemma hos jullan men jag kände att jag måste hem och avsluta arbetet. har suttit med den nu i 3 timmar ungefär och jag tror att det börjar likna något! lite finslipning sen är den redo att skickas iväg. Jag ska ha MVG på den här uppgiften inget annat finns i mitt huvud.
nu tänkte jag ta en liten paus och sätta mig i solen.

/f


den här bruden ska med till aiya napa! inte helt fel alltså, gryyyyymt det ska bli! ♥

hihihihi

Kategori: +++

nu är jag snäll fellan!
tagit bort bilderna.
PUSS PÅ DIG
/ jullis