Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

be happy

Kategori: +++

idag har jag spenderat ännu en stund på sjukhuset. dom vet fortfarande inte vad det är med min hals, men jag har fått 3 olika tabletter jag ska äta i 10 dagar. en som tar bort smärta, en som domnar bort halsmandlarna och den sista är typ antibiotika eller vad det heter! jaja, väldigt intressant lika bra att ni skriver upp det :)
aja, jag vet inte hur jag ska göra med skola och grejer.. får se hur det är imorgon. vill bara bli av den här skiten och kunna andas normalt..
men snart ska jag bli bra igen! bara att se det positivt :)


dansa lite?

/f

alla tankar går åt dig

Kategori: +++

jag är sjuk.... igen... halsmandlarna uppsvullna och ont i hela kroppen. förmodligen feber och allt igen. precis när jag slutade med pencillinet så kom det igen! har varit och tagit prover för massa grejer, körtelfeber och annat. hoppas att det inte är det utan bara att maja smittade mig med sitt halsvirus. blir att vila nu helt och hållet tills jag är helt okej, så ingen skola och inga träningar.. måste nog verkligen lyssna på det där med inga träningar! jag brukar inte kunna hålla mig men nu jäävlar.
ska vila nu, höörs
/f

hihi

Kategori: +++

jag var tvungen jag med, haha.

"vad är http://feliciaosterberg.blogg.se"
till 118800


svar: En snygg tjej som driver en skön blogg, hon verkar vara ganska poppis och står för vad hon själv tycker. Med andra ord en riktigt kvinna! Hon ser ut att vara kring 16 år och bor i Södra Sverige.
En rar tös!



haha, så paassss ;D

<3

Kategori: +++

vila i frid per, alla tankar går åt dig och din familj♥

open your eyes

Kategori: +++

saker som händer ibland får en att tänka om, att uppskatta mer det man har i livet. 
vi tänker på er ♥

vila i frid ♥

stupid girl

Kategori: +++

idag var skoldagen ganska så soft. började klockan 10 med att lyssna på någon kille som ska åka motorcykel till sydafrika. sen ner till skolan och lektionerna startade 12. hade bara sam & svenska. helt okej dag! ikväll blir det att träna småtjejerna, ska nog även vara med dom och spela lite. innebandy, innebandy och innebandy allt som är mitt huvud nu. känns ändå bra, men jag hoppas att jag kommer ha tid på helgerna för annat.
aja, ska snart ta och äta mat! sen bär det av till duveholmshallen..
/f

vovvee

Kategori: +++



aniston har valpar i magen, jipppi! längtar redan :) ♥

innebandyyyyyy

Kategori: +++

idag hade vi vårat första miniprojekt! vi som går sam-sam har projekt då och då som varar i två veckor. då man inte har några andra lektioner förutom spanska och indv. val. resten av timmarna håller man på med projektet. idag var det mest att lära känna sin basgrupp, jag storgillar min basgrupp! slutade 2 och sen kom apa, världens saknade apa och hämtade mig och majken! vi åkte och mötte cristian och calle som också var saknad! vi åt mat och sen åkte vi hem till calle och softade ett tag. nu har jag kommit hem och ska snart få i mig något sen bär det av till träning. vill egentligen spendera kvällen med dom men vi har match på söndag så jag måste träna.. men nu ska jag vila ögonen i några minuter!
/f

du är inte värd det

Kategori: +++

nu vart jag lack... hade suttit och skrivit ett utmärkt inlägg sen försvinner allt. fyfan. men aja, min dag har varit helt okej! inte så jätte lång men jag kände av halsen och huvudet, tränade nog lite för hårt igår. och ett extra plus är träningsvärken som kommer också, jätte skönt. vårat schema är omgjort, nu är det inte alls långa dagar förutom måndagar. fredagar har blivit helt underbara om man jämför hur dom var innan. idag blir det att slappa, min lediga dag som förmodligen kommer att bli en plugg dag inom kort men inte idag! antagligen träffar jag någon av mina fina vänner eller så ligger jag och tittar på danska ph hela kvällen! båda låter bra ;D idag fick jag ett brev, hihi. det var en inbjudan till jockes filmpremiär! ska bli jätte spännande och kul såklart. ser fram emot det :)
hihi.
/f

snart kommer du hem min vän, jag saknar dig!

som en drog

Kategori: +++

låååång skoldag idag, från 08.25 till 15:45 trodde jag skulle avlida sista lektionen. menmen! ikväll blir det innebandy gånger 2. tjejernas träning först sen ska jag fuska och träna själv. så galet taggad, det bästa som finns är att spela! älskar att allt är igång igen, även fast det är stressigt med skola,innebandy och jobb. men som jag sett har jag bara arbetspass på helgen i september så det är bra, då missar jag inga träningar men istället kan jag inte göra så mycket annat.. men det har jag räknat med! ska slänga i mig lite mat och sen packa och kila iväg. en toppen kväll ska det bli! :)
/f

the best part of me, was always you.

Kategori: +++

jag ska få i mig lite mat sen ska jag ta mig en promenad till norr och möta emelie, vi ska sooola. sen ska jag hem till min favorit haza, vi ska ha filmmys och sen ska jag sova där! dundermysigt :)
nu ska jag fixa lite kääk!
/f
 
så grymt bra! hihi.

i´m still alive

Kategori: +++

efter jag varit hos gunilla och firat dennis & calle gick jag och mötte maja,stina och robin. vi promenerade hem till stina och så sov jag och maja där.  imorse fick vi jätte god frukost av stinas pappa men dom skulle iväg till sthlm så jag och maja blev hämtade av mamma.
idag tror jag att jag ska träffa emelie och hoppas på beabus också. senare ska jag sola med stina, behövs verkligen, hehe. men nu ska jag lägga mig och titta på danska paradise hotel, så grymt det är!
/f

tears in heaven

Kategori: +++

jag har varit med flickorna ikväll, vi satt ute och snacka om allt möjligt och hade det mysigt. men nu är det inte samma varma sommarkvällar längre! fötterna typ förfrös och man fryser i huvudtaget, det suger skapligt mycket. aja, jag har inget vettigt att skriva. imorgon ska vi hem till gunilla och fira dennis och calle, dom fyller 18 & 20 år! men jag ska bara dit en stund, inte hela kvällen och natten för resten av kvällen lär nog spenderas med tjejerna :)
/f


alanyaa

lovely friday

Kategori: +++

börjar bli bättre, har fortfarande problem med kallsvettningarna under nätterna och huvudvärk osv, men det är då betydligt bättre än i början av veckan! har varit i skolan både igår och idag, fast idag lekte vi bara med den andra sp klassen och 3an. det var helt okej, roligt var det!
var och pratade med min chef på mcdonalds förut idag och nu vet jag att jag har mig ett jobb framåt i tiden också, hihi. riktigt bra känns det!
efter det tog jag en tripp till bea och myste lite, vi båda har halsfluss! då vet vi :)
nu snart ska jag och träffa tjejerna på ica, sen vet jag inte vart kvällen leder.. men den blir lugn även fast jag skulle vilja partaa lite men nu är jag faktiskt sjuk och vill bli frisk. innebandyn har dragit igång och jag vill så gärna träna snart! aja, nu ska jag vila ögonen i ett par minuter!
/f


jullis, therese, johanna eller någon som är bra på designer! jag skulle inte tacka nej till en ny :)) hihi. PUSS

i try to hold on

Kategori: +++

nu är alla i skolan.. helt ärligt så vill jag också. vill inte sitta här hemma och vara sjuk! om jag inte hade smittat så skulle jag gå till skolan ändå. men imorgon smittar jag inte längre så då tänker jag gå. två år kvar, jag är fan taggad, haha. jag har så många drömmar om vad jag vill göra efter skolan så jag längtar. polis, det ska jag bli iallafall. nu tänker jag sätta på en film och bara vila och sen ska jag vila lite mer och vila lite ännu mer! imorgon kommer jag vara på topp, jajjemen! :D
/f

i can´t tell you something that aint real

Kategori: +++



oh the truth hurts
and lies worse 

kul

Kategori: +++

med halsfluss....

i´m falling to pieces

Kategori: +++

två dagar innan skolan börjar ska jag självklart bli sjuk.. 39 graders feber, halsmandlarna lika stora som fotbollar och ont gör det. sen hör huvudvärken och värken i hela kroppen till febern. känns toppen bra, typ. dagarna efter turkiet har spenderats med underbara människor- party, besök från sthlm, lite mer party och bajen match. grymt bra dagar. sommarlovet är över om 2 dagar, sjukt så fort det har gått. man blir lite depp..
aja, nu blir det att sova.. försöka iallafall, kallsvettas som aldrig förr..

/f

they say bad things happen for a reason

att finna styrkan

Kategori: +++

kom hem från turkiet onsdag tidigmorgon! åkte till katrineholm med tåg halv 3 på dagen. mamma mötte mig på perrongen med aniston och en ros, gulle hon. på kvällen åkte jag och träffade cattis & andrea och andreas vänner från åtvidaberg, vi satt och softade vid djulö och sen gick vi en stund hem till oskar som hade fest. jag och cattis blev hämtade och åkte hem och sov. igår kom camilla, jenny ioch liza från sthlm hem till oss! vi grillade och sen åkte jag, jenny och camilla hem till kajsa och satt och snackade med henne,haza och filip! efter tag drog alla utom filip ner till öltältet och så mötte vi bezlon och lyssnade på musik och dansade. lite senare gick vi till mcdonalds och jag hälsade på mina saknade jobbarkompisar och sen åt vi lite mat.  sthlms brudarna och jag gick sedan hem och sov! en riktigt bra kväll måste jag säga :) vi tog lite allmänt suddiga bilder så jag ska nog visa dom för er någon gång snart! hihi.
ikväll ska jag till stina, det kommer nog bli en grym kväll! men först ska jag möta christine på stan och ta igen allt vi missat.
/f


cyperooo

hej och hå!

Kategori: +++

Hej sverige folk!

idag var det ännu varmare, men skönt är det allt! t.o.m jag uppskattar havet då, det svalkar! men saltet skulle kunna få försvinna, svider allt för mycket i ögonen. aja, igår var det turkiskt dans på hotellet, pappa fick gå upp själv och dansa med en turkisk dansare.. jag har nog aldrig skrattat så mycket i mitt liv! det värsta var att jag satt i en ring med alla andra så inte hann jag få tag i kameran. sen vettni kommer magdansören och drar upp mig. japp, det var nog rolig med. inte riktigt min starkaste sida.. haha. galet.


ha det fint!
/f

turkiiiiet

Kategori: +++

skaaaaaaapligt varmt det är här! runt 45-50 grader på dagen och typ 30 på kvällen, man vill inte gå runt med kläder på kvällen man avlider nästan då! men jag ska inte klaga! hörde att vädret är toppen bra hemma i sverige, hihi. sitter just nu och tittar på tysk tv, inget emot tyskar alltså men varenda lilla j**vla program dubbar dom..  men på något sätt ser tysk tv program bättre ut än turkiska. ser overkligt ut typ. nej men ni får ha det underbart i sweden! tänk inte på mig som är i världens värme och njuter av liiiivet, hehe.
PUSSS
/f

alanyaaa baby!

Kategori: +++

idag är dagen jag och papi flyger till turkiet! vi ska åka hemifrån om ett par timmar sen början resan mot bättre väder :) är hemma nästa onsdag!
igår kom alexandra hit till mig först och sen så åkte vi tillsammans in till stan och mötte kim. vi gick runt i affärer hela dagen, åt mat och hade hur kul som helst! jag skrattar alltid lika mycket med dom, helt sjukt så kul vi har! åkte hem runt 9 och sen tittade jag på tv och satt vid datan. aja, sista inlägget nu!
hörs när jag är hemma igen.

/f

how could i be so stupid?

Kategori: +++

måndag och imorgon flyger och min pappa till alanya! inte illa alltså :) idag ska jag träffa mina bästa kim & alexandra. vi ska mötas lite senare i stan. kommer bli awesome. hammarby vann med 3-0 igår, grymt och vara där synd bara att dom båda lagen sög. men det räckte till vinst. faktiskt det som är viktigast ;) hehe.
aja, nu har jag inget mer vettigt att säga!

/f

1 augusti

Kategori: +++

augusti nu, endast 17 dagar kvar innan skolan börjar! haha. känns skönt och höra det! om 2 dagar åker jag till turkiet,hihi. känns ännu skönare och höra det! igår badade jag och då försvann typ all min färg, galet så fort det gick. som ett täcke bara försvann, lite ledsen bli jag ändå. men jag ska inte klagaa. bajen match idag! klockan 18, kan inte bli bättre.  imorgon ska jag vara med kim och alexandra, vi ska till stan och kika i affärer och bara ha det grymt bra! :)
ha en bra dag alla min läsare, som är typ 2 stycken! (;
/f