Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

belive me

Kategori: +++

julia har ännu inte hackat sig in på min blogg, haha. bra jullan! igår var jag och mamma på sex and the city 2, jag gav henne det i morsdag present! tror det uppskattades och det var hon värd. hon är bra hon, min mamma! jag älskar dig ♥ filmen var jätte bra, som jag trodde den skulle vara också, och jag och mamsen hade en suverän kväll.
idag efter skolan har jag bara pluggat och pluggat och pluggat tills jag fick ett litet sms från stina, så vi drog och solade. men nu är jag tillbaka hemma och ska börja plugga igen. läsa lite historia och få ännu mer panik över samhällsuppgiften. imorgon direkt efter skolan ska jag till pappa i sthlm, som jag saknar dom! kände bara för att åka upp imorgon vare sig det är skola på onsdag eller inte. men jag tror jag hinner till första lektionen så det är lugnt.

nu ska jag vara lite bra sällskap till min mamma, för hon ligger och pratar med sig själv.
/f

haha

Kategori: +++

kära vän, kan inte du låta min blogg vara nuuuuuu. din lilla hackare, skaffa dig en egen blogg ;)  stina du är inte så mycket bättre du heller och tydligen inte cattis helleeer. nu har jag ändrat lösenord på allt jag har typ. det skulle ändå inte förvåna mig om du kommer kunna hacka in dig igen på bloggen julia.
nej nu ska jag ut i solen!
/f

heeeiido

julia bååth

Kategori: +++

är inte klok hon, nu har hon gått in på min blogg 2 gånger och ändrat min header! så fina bilder hon råkar sätta upp också! så snygg är jag visst, shiiiet. aja, nu finns det ingen ful bild längre och sista jag skulle göra är att berätta mitt lösenord till JULIA BÅÅTH. lilla fula unge  :D
blev inringd imorse att jobba och jag sa inte nej som jag borde gjort! jag vågar inte men jag ville, måste nog samla lite mod.. haha. jag ska snart iväg och träffa julia och stina!
ha en fin kväll gott folk!
/f


UPDATE: ledsen fellan men jag har hackat ditt lösenord igen.. fan va jag är AWESOME!
tog mig friheten att ta bort den gräsliga bilden på mig också
IN YOUR FACE!
hejdoooo

/ jullan

i thought i knew you

Kategori: +++

veckan har gått fort och det är den underbara fredagen idag! i skolan var det mösspåtagning och galet spårat. det var kul och se men man blir ju avundsjuk... 2 år kvar då, man kan ju inte göra något annat än att längta.
kvällen ska spenderas med mina vänner, det kommer bli awesome!
ska kila iväääg
/f

whatever you want

Kategori: +++

ligger i soffan och väntar på att maten ska bli klar, haha. jag är galet hungrig men jag måste vänta 45 minuter till. majabaja är påväg hit, det är bra grejer! tror att även majas syster michaela ska komma hit också och äta. det blir hemmagjorda köttbullar och potatis och sås, peter som står för maten idag! det ska bli grymt gott.
sen ska vi åka och titta på harouns bal, killen håller på fixa sig nu! tror jag ska hjälpa honom med hans hår. OM det går och göra nåt åt, affrohåret liksom!
ha det bra =)
/f

life is as you make it

Kategori: +++

hemma idag med, men jag är bättre idag! inte samma höga feber, men halsen är värre idag istället och hostan är kvar. sånt man får leva med när man har jätte dåligt immunförsvar.
jag som ville gå ut och lägga mig i solen och plugga lite men så försvann solen.. hoppas den kommer tillbaka snart!
jag vill inte vara sjuk, imorgon måste jag må bättre för då tänker jag gå till skolan och sen jobbar jag på kvällen.
jag jobbar ingenting i helgen och det känns hur skönt som helst, jag ska bara sova ut och ha kul!
det börjar kittla i fingrarna... jag saknar träningen. menmen, idag tror jag vi får middagsbesök av majsan och peter! sen ska vi åka och kika på haroun som har bal ikväll.. blir att leva på ipren för att vara lite pigg.
krya på mig igen, jaaatack.
/f

i´m not pretending

Kategori: +++

karlskoga med lina var hur kul som helst, roligaste var nog tågresan dit. tror vi störde alla som satt i närheten av oss och sen öppnades inte dörrarna när vi skulle ut och jag fick panik! började härja osv, haha. men vi kom av iallafall.
tillbaka till skolan igår, inte det roligaste precis. jag stannade med stina ett tag efter skolan för hon skulle ha hockeygymnasium lektion. sen kom mamma och hämtade mig. rickard kom och målade här hemma och efter en stund kom adam hit! vi åt mat och spelade 4 i rad, jag var bäst, hihi. när dom hade dragit så pluggade jag och sen gick jag och la mig, har feber och hostar mycket. halsen är inte på topp heller.. mitt immunförsvar som spökar igen!
jag vill sova men det är inte det lättaste, kallsvettas hela tiden! blir gaalen.. nej nu har huvudvärkstabletten sluta verka och då vill jag inte sitta vid datorn..
krya på mig, jaaaatack!
/f

fridaaay

Kategori: +++

äntligen fredag! slutade efter nationella imorse, så runt 10. gaalet skönt, efter skolan var jag med mina brudar! vi var lite överallt i solen. helt underbart väder, kan inte bli så mycket bättre. åkte hem runt 2 för 3 började jag jobba. kom hem för en stund sen och snart jag iväg och träffa tjejerna. vi får se vart kvällen leder. men imorgon ska jag jobba!
och efter jobbet ska jag och lina åka till kalskoga, det ska bli så jäävla skönt. men nu ska jag ta och gå ut med hundarna..
ha en fin helg ♥
/f

never give up

Kategori: +++

nu när jag ändå är igång och uppdaterar kör jag två inlägg på en dag! inte illa, hihi.
jag tränade med lina, vi körde ett core pass och sen in i gymmet en stund, det var så himla skööönt. och lina, hon är bra hon och inte så lite heller. grym tjej alltsåååå. bäst att hon ska med i helgen.
linapinafina, jag finns alltid för dig det vet du! ♥
när jag kom hem tog jag en lång promenad med hundarna i skogen,det var så varmt och skönt och promenader i fint väder är helt underbart. jag duschade och sen fick jag skjuts av apa och max till majsan. jag,stina och maja tittade på en film vi har sett i skolan och vi ska skriva om filmen, men alla vi missade någon del av filmen och då är det inte så lätt och skriva om den. men nu ska jag renskriva lite saker!
2 uppgifter klara, nu bara 2427224 kvar! wiiihoooo.
/f

i will be stronger

Kategori: +++

nu ska jag börja ta tag i bloggen och börja uppdatera!
igår fyllde fina stina år, 17 hela år blev hon! jag tränade vid kvart över 5 med danijela,elin och lina. det var hur skönt som helst. efter träningen åkte jag till stina där alla brudarna också var, vi blev bjudna på mat och tårta! sen spelade vi lite kubb och jag,andrea och cattis var bäst! det var iallafall en suverän kväll.  kom hem från skolan för ungefär 1 timme sen, måste plugga massor nu. det är sjukt så mycket vi har i skolan! jag får ont i magen av att tänka på allt.. menmen.  i helgen ska jag till kalskoga på hundgrej, lina ska med! det kommer bli grymt. ikväll ska jag träna med lina igen, så skönt och vara igång nu!

en liten bild för att hylla dig min vän!


sjukt snygg, pusss på dig!


/f

damn, you suck.

Kategori: +++

uppdatera.. inget som lockar men jag gör det ändå. jag vet inte vad jag ska skriva, jag är iallafall i växjö med pappa och anna-karin. så skönt och komma bort! hm.. allt snurrar för det mesta i mitt huvud så jag har inga vettiga ord att skriva ut här. finns så mycket jag vill skriva men det är nog bäst att jag inte gör det.
vissa människor förstår jag mig iallafall inte på, att man enbart tänker på sig själv och skiter fullständigt i andra.
jaani..
eeh, hoppas ni lever gott!
hörs
/f

-

Kategori: +++

jag har bestämt mig nu för att börja blicka framåt och ta dagen som den kommer, som mina vänner säger; tiden läker alla sår. och dom har rätt, det vet jag. finns bara en person som kan göra det bättre för mig själv och det är jag, bara jag. jag kan fixa det här! allt tar sin tid bara.

high love

Kategori: +++

vänner aldrig utan er, tack för att ni finns

torsdag

Kategori: +++

blev inringd igår och fick jobba, det var kul faktiskt. härliga människor och jobba med och jag fick stå i driven, den niii. efter 4 veckors jobb, och då bara endast 4 helger. jag kände mig själv lite stolt, och jag fick mycket beröm! då blir man glad och vill bli ännu bättre, jobbade till 23.00. när jag kom hem slocknade jag direkt nästan!
slutade halv 2 idag, så otroligt skönt! vi hade ingen trafik teori och vi har ingen imorgon heller, så imorgon får jag sovmorgon, helt perfekt ju! tror cattis ska komma hit efter skolan och mig sällskap tills harouns musikal är. ska bli kul och se han! den är 19.00 ikväll stina,maja och julia ska med också.

några snygga bilder sen helgen











en normal skoldag i duveholm



tack för mig.

/f

sovmorgon

Kategori: +++

godmorgon!
idag har jag sovmorgon till halv 11, älskar onsdagar! sitter och dricker en smoothie och ska snart bege mig till skolan. mitt huvud är tungt och jag är förkyld, men det stoppar mig inte! känns som om det här kan bli en riktigt bra dag, jag är på riktigt bra humör! tror jag ska övningsköra med min mamma idag, så håll er inne :)
sen blir det såklart att träna ikväll, äntligen igång! nu tänker jag inte sluta heller.. jag älskar att träna!
nej nu ska jag dricka klart och sen dra mig till skoooolan.
/f

en dröm

Kategori: +++

bloggen har inte riktigt min högsta prioritet dom senaste dagarna men så har det bara varit!
jag har haft mina underbara barndomskompisar här hela helgen, kim och alexandra. det har varit grymt kul och ha dom här, det kommer absolut hända fler gånger. vi firade valborg och julias födelsedag hos stina i fredags, det var kul. och resten av helgen såg vi till att prata om allt mellan himmel och jord,tog promenader, åt middag på verona med mitt lag och kollade på filmer! tänkte lägga upp lite bilder från helgen här någon gång, men nu ska jag packa och sen ge mig iväg och träna..det var inte igår precis.
/f