Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

you make me belive

Kategori: +++

jag mår bättre idag,vilket jag är väldigt glad över! fortfarande lite febrig och snurrig, men det går över.. magsjukan är borta iallafall. jag som vill titta på våran match ikväll men jag vill inte riskera att smitta någon så jag får hålla mig hemma helt enkelt. jag ska i vilket fall som helst till skolan imorgon och göra trafikprovet och hämta hem massa böcker men jag hoppas att vara helt bra tills imorgon så jag kan gå hela dagen. var faktiskt en vecka sen jag träffade mina vänner och jag kommer inte hinna träffa dom i helgen så skulle vara kul och få se dom imorgon vare sig det är 5 min eller flera timmar! jag är förvånad själv, men jag är hungrig! har inte känt mig hungrig på 3 dagar så nu är jag väl tillbaka, jippi!
see you laaater.
/f

hjärta

Kategori: +++

i was on my way down, never coming back

Kategori: +++

en ny dag, känns lite bättre och jag har än så länge fått behålla lilla frukosten jag försökte få i mig. men jag mår galet illa så det är väl påväg upp snart. det är så jobbigt att hela tiden må illa! jag undrar vem som smitta mig med det här eftersom jag har inte träffat någon kompis sen förra torsdagen. det är många andra som också är magsjuka men dom har träffat varandra i helgen. kanske någon i romme.. åh, jag vill åka skidor igen. skulle inte vara helt fel att åka till sälen över påsklovet. men nu blir det nog ingen skidåkning förens nästa år.får börja tänka om till sommaren istället, utomlands och massa härliga kvällar och dagar med mina vänner! jag har ganska mycket inbokat på dom lediga veckorna jag har så jag ser mycket fram emot min sommar! den kommer bli galet bra.
/f

naaaej

Kategori: +++

kul med majsjuka, men jag verkar inte vara den enda här i stan som har det.. att spy är det värsta som finns, nästan..tack för mig!

i will wrap you in my arms

Kategori: +++

ja, jag är väldigt ofta sjuk. det är sjukt så mycket sjuk jag är..  nu kan jag knappt resa mig på utan att svimma mår illa hela tiden gör jag också, känns såhär toppen bra verkligen! missar träningarna idag och jag kommer förmodligen missa matchen, sist jag hade såhär höll det på i över 1 vecka. jag hoppas det försvinner tills helgen, för då är det cup som gäller. jag är hungrig med jag kan inte äta för jag mår för illa, japp vilka problem jag har..
nej nu ska jag inte klaga mer!
/f

romme alpin

Kategori: +++

kom hem igår runt 9 från en toppen helg! vi åkte skidor hela lördagen och hela söndagen. jag har åkt blå,röd och svart backe! helt otroligt, stolt över mig själv är jag! det är liksom bara andra gången jag åker skidor i riktiga backar om man inte räknar med spökbacken då. när jag stod uppe på toppen av den svarta kände jag pirret och skräcken i magen.. jag provade svänga men ramlade med flit och sen åkte jag ner halva vägen på rumpan, haha. jag var för rädd! alla i liften satt och skratta åt mig, men det förstår jag. sen när jag reste mig på hade jag halva backen kvar, och så åkte jag ner helt själv resten av backen. sen åkte vi den svarta backen några gånger till utan att åka ner på rumpan halva, haha. ramlat, det har jag också gjort men det hör till! jag hoppas att det går lika bra nästa gång jag åker igen, känns som om det börjar sitta lite kunskaper i mig. nu måste jag bara lära mig att få bättre svängar! så det blir att träna på framöver! idag är det inte en bra dag.. jag har feber och jag blir yrslig när jag reser mig upp, jag har haft såhär förut och det är inte kul.. det måste försvinna tills på onsdag, jag har match då! men nu är det för jobbigt för ögonen att titta på en dator så vi hörs!

/f

i can´t find the words to explain

Kategori: +++

matchen igår gick otroligt bra faktiskt! men vi förlorade med 6-5, riktigt tråkigt för vi skulle vunnit. vi har 8 utespelare och dom var typ 20 st, ändå så var vi bättre! dom fick en straff som var helt fel av domarna. men vi gjorde en riktig bra match. det gick bra för mig, utan att jag fick en smäll på käken så den gör lite ont nu, men det är bara att bita ihop! snart ska jag bege mig till pappa i sthlm för i helgen är det romme som gäller! :D
hörs på söndag mina fina läsare!
/f


when you´re gone

Kategori: +++

lång skoldag sen hem och få goda våfflor till middag! inte helt fel alltså.. dom andra är och tittar på emmas musikal nu, jag vill också se den! men jag har match och innan det måste jag ner och snacka lite med mina småtjejer. tillbaka till matchen, den är i gnesta och spelas 20:45, känns som en ganska härlig tid såhär på en torsdagskväll!
jag är hur trött som helst för stunden, men jag måste piggna till.. skulle vara skönt och vinna mot gnesta, även fast den här matchen är helt och hållet oviktig. vi är 8 utespelare så vi satsar på att ha kul istället, och det kommer vi nog ha! men det känns som om vi kommer bli lite mördade av gnesta.. men inte ska dom kunna få ner mig inte!
men nu ska jag blunda några sekunder sen är det innebandy hela kvällen!
/f

old pic!

i need to give up

Kategori: +++

slutade 2 idag,  vi åkte hem till julia och skulle titta på en film men alla somnade.. haha. trötta flickor! kom hem för en liten stund sen och ska snart äta lite mat och bege mig till duve. träning såklart!
igår efter skolan åkte jag,maja & stina till stan för jag skulle fixa lite och sen tog åt vi sallad på C&L, det är så himla gott! vi hyrde film och sen åkte vi hem till mig och myste framför tvn. dom åkte hem runt 9 och då satte jag igång med massa inför cupen! skönt och bli av med det, även fast jag inte blivit av med allt jobb än..
aja, nu måste jag käka!
/f



can´t fall further down than this..

Kategori: +++

som ett slag i magen

Kategori: +++

började 8.25 och slutade 11.35, skönt som tusan! åkte buss hem och sen dess har jag bara slappat framför tvn.
måste göra spanska läxan och läsa lite historia, känns inte så party..
ikväll blir det dubbelträning så min kväll kommer spenderas nere på duve.
igår tog jag och bea en promenad till mcdonalds för jag skulle lämna ett papper och egentligen pratat med elin som är chefens assistent , men hon var visst ledig så vi gick tillbaka hem till mig. adam och max kom förbi en stund också. lite senare mötte jag och bea emelie på ica sen åkte vi tillbaka hem till mig och lagade tacos, myste i soffan och snackade massor. hur trevligt som helst.
nu är det dags för en liten promenad med vovvisarna!
ni ska bara veta hur söta valparna är nu dom har öppnat ögonen,dom har börjat småbusat med varandra och kommer fram till en när man sitter hos dom. helt underbara svarta små skönheter!
/f

i don´t wanna miss a thing

Kategori: +++

gårkvällen var helt okej! jag hade kul och dansade mycket och det känns i fötterna.. tråkigt att folk inte kan uppföra sig och har sönder saker bara.. men jag hade kul med mina flickor iallafall!
åkte hem runt 1, sminkade av mig och borstade gaddarna och sen somnade jag direkt.
idag ska jag vara hemma, skulle behöva plugga lite. får ta tid för det för en gångs skull!
men nu ska jag äta lite frukost.
ha en trevlig dag!
/f


den bästa i mitt liv!

ppppppparty

Kategori: +++

sitter och taggar med lite musik, det kommer bli en grym kväll! det vet jag. vid halv 1 drog jag och bea till duveholmshallen och tittade på haza när hon stod i mål för U-herrlaget. grym tjej det där! synd att dom förlora bara.. hon är bäst sådeså! efter innebandy matchen gick vi till a-hallen och tittade på handboll och där var även maja,stina & cattis! trevligttrevligt. nej, kanske ska göra lite nytta nu!
/f

kom änglar

Kategori: +++

hemma från en helmysig dag! skola till 1 sen ner på stan och åt lunch med stina,maja & cattis på coffe&lounge, tog en sallad och det var hur gott som helst! jag satt där med dom tills jag skulle möta emelie och bea vid 3 ungefär. vi gick till sultans och sen hem till emelie.  jag har haft en grymt mysig och bra kväll! dom är la för goaaa dom brudarnaaa. imorgon blir det party och titta på haza när hon står i mål för pojkarna.  men nu blir det sängen!
/f

belive it

Kategori: +++

jag har lite panik över allt som jag måste ta tag i och ta ansvar för.. mycket i skolan,börjar snart jobba, är tränare för ett lag och ska ha koll på ett gäng 12-13 åringar på en cup,tränar själv.. mitt tips till mig själv är att tro på mig själv, och självklart går skolan först och kommer alltid göra. jag måste peppa mig själv till att inte " gå in i väggen" eller vad man ska kalla det.. men jag vill inte vara en stressad,ont i huvudet dygnet runt-tjej!
men jag ska klara det här! om jag klarar allt det här samtidigt, vad kommer jag då inte klara i framtiden..
jag är självklart hur glad som helst över att fått jobb och även glad för att vara tränare, men ibland får man en tänkeställare, kommer jag klara det?
jag har en familj som stöttar och tror på mig och även riktigt bra vänner!
jag ska klara det!

/f

can´t describe that feeling

Kategori: +++

hemma efter en lång dag, började dagen med att kliva upp och åka till en spanska lektion.. inte den bästa starten på morgonen och sen efter den lektionen var det svenska prov som gällde,men det gick helt okej!
ikväll blir det att träna småtjejerna och sen förmodligen hem till maja och sova! kanske med några fler flickor :)
helgen är fullbokad och den kommer bli grym :D imorgon ska jag träffa snyggisarna emelie&bea och på lördag blir det att partaaa och på söndagen blir det innebandy!  W O N D E R F U L.


nu måste jag fixa lite mat, är hur hungrig som helst!
/f

hold on to it

Kategori: +++

glömde uppdatera igår, glömde att lägga in ett litet inlägg till min mamma som fyllde 39 år igår. hon fick en present av mig och christian. en riktigt bra en faktiskt! en jätte fin ring där det står vi älskar dig / christian felicia,  i ringen. men den är beställd och ska graveras så hon får den i handen om en vecka tror jag. sen har jag beställt mina converse som kommer om en vecka, från åkes skor.
ska snart åka och träna, behöver verkligen det! sen måste jag plugga svenska, hoppas hoppas läraren är sjuk imorgon också! då slipper vi provet, men det skulle inte förvåna mig om han kommer bara för att vi ska göra provet men han är ändå sjuk.
nu måste jag kila iväg!
/f

valpisar

Kategori: +++

världens finaste!



"aprikos"

"blå"

"grön"

"gul&vit"

"lila"

"röd"

"vit"

"blå&vit"

"brun&vit"



ni är avundsjuka, jag vet! hihi.
/f

confused

Kategori: +++

hemma från eskilstuna, vilken skit match! eller fy tusan vilken otur vi hade, alla skott gick i stolpen, ribban osv.. vi förlorad med 3-1 mot en lag vi absolut inte ska förlora mot.. kände mig grymt dåligt och nere efter matchen, men sen fick jag ett gulligt sms av min tränare och min pappa sa att jag var duktig! jag hoppas dom har rätt! men det kändes att jag inte hade spelat på ett tag, men snart är jag tillbaka helt. jag råka smälla till en tjej idag, hehehe. var inte alls med meningen, såg nog lite kul ut ;)
bara att ta nya tag nu, träna hårt och tagga inför kommande matcher!
/f

it´s enough now

Kategori: +++

värd fredag säger jag bara, haha.

  • jag har legat i fosterställning större del av dagen tack vare kramper i magen.
  • försökt äta midag men det gick inte tillslut, var tvungen att gå och lägga mig igen.
  • äntligen efter flera flera timmar släppte kramperna och jag hjälpte mamma med valpisarna.
  • ätit lite godis, inte bra alls faktiskt... sista jag behöver.
  • kollat på min mamma som försökte leka DJ här hemma, hon är allt för go den bruden.
  • blivit på bättre humör tack vare henne
  • pratat med gulligaste haza i telefon.
och nu ska jag gå och packa och sova. samling 10:45 imorgon! match mot mesta, krossa är bara förnamnet vad vi ska göra. min pappa kommer och tittar på matchen! mycket braaaa.
och veet ni, om två veckor ska jag,min kusin elin, min farbror och min pappa åka till romme och åka skidor och även sova kvar och åka en till dag! jag längtar, det ska bli hur kul som helst.

skön fredag, väldigt mycket gjort alltså. nej nu har jag inte tid med det här!
/f

that doesn't kill you makes you stronger

Kategori: +++

börjar dagen med världens bästa brudar! alla utom cattis sov hos julia i julita , åkte buss till skolan. jag började känna världens kramp i magen efter 3 timmar, och det berodde på att jag råka äta äggröra fast jag inte visste att det var mjölk i. eftersom jag brukar göra utan mjölk så tänkte jag inte på det. så är det när man är laktosintolerant. men jag klarade inte av hela dagen så jag åkte hem och gick och sov. det är lite bättre nu, inte helt bra men det blir det väl snart.
det gick jätte bra igår på mcdonalds och jag har redan fått mitt schema för april, då jag börjar. jag ska jobba tre helger i rad. det känns jätte bra! men nervös det är jag. jag såg även att jag ska stå i kassan, kanske inte alltid men det var det första jag skulle lära mig! det känns riktigt braa.
hoppas jag känner att det är kul och att jag klarar av det, men det ska nog fungera utmärkt.

nu ska jag lägga mig en stund!
/f

here we go again

Kategori: +++


H E J!

började 8.30 och gick till 15.30, lång & tråkig dag. men nu är jag äntligen hemma. ska snart ge mig ut på en promenad med hundarna, får passa på och gå i höga snön eftersom mina hundar tycker väldigt mycket om snö!
ikväll ska jag till mcdonalds på en introduktion, jag är nervös.. haha. men det kommer gå bra, man snackar typ bara och får kläderna hörde jag. men snart är det dags på riktigt!
nu måste jag släppa ut mamma megan och sen ta ut dom andra vovvarna på promenad.
/f

it´s a new lifestyle

Kategori: +++

G O D E F T E R M I D D A G  A L L A  G L A D A.

hemma från skolan nu, skönt att äntligen vara hemma. vi blev klara med vårat samhällsarbete och lämnade in det idag som man skulle. jag tycker det blev bra, men klart kunde det blivit bättre om vi skulle lagt ner mer tid på det men jag är nöjd och jag hoppas dom andra är det! träning ikväll, ser jag mycket fram emot.
juste, jag fick reda på att jag blev godkänd på spanskaprovet! vilken lättnad.
jullipull åker till sydafrika på lördag, galet vi kommer sakna henne och sen är jag galet avundsjuk.. varmt och helt underbart. medans här okej det har kikat fram en liten sol nu men man halkar och kliver i massa slask. jag vill utomlands och helst till thailand. det är faktiskt min högsta önskan nu.
jag saknar min bror och min pappa, väldigt mycket faktiskt, varför måste ni bo så långt bort :(?
nu ska jag krama min mamma lite, jag har ju henne här iallafall.



/f

if it were that simple

Kategori: +++

ytterligare en skoldag avklarad, bara 3 kvar.. gick i skolan till tjugo i 4 och tog sen bussen till stan och mötte tjejerna på sultans. det var jag,emma,cattis,maja, stina och julia. tillslut var det bara jag,maja,julia och stina kvar för dom andra drog. vi åkte hem till stina och pluggade och satt nog i 3 timmar med vårat samhällskunskapsarbete. jag och maja blev klara med våran del med lite hjälp från mvg barnet stina! imorgon ska allt in och vi har jobbat riktigt grymt för att ha fått det nästan klart under 1 dag.
kom hem för ungefär en timme sen och nu tänker jag gå och sova. det behövs, jag är hur trött som helst!
/f



en bild på några av våra svarta skönheter.

against all odds

Kategori: +++

nu är det 9 valpar! 5 hanar och 4 tikar, 3 stycken kom under lördagen! helt otroligt, den sista kom 22.26 på lördags kvällen, det är helt sjukt. men alla lever nu och mår bra! och det är vi överlyckliga för nu.
svarta små skönheter är dom alla.
skola idag.. uschusch. jag längtar redan till helgen! jag ska prova och träna lite försiktigt ikväll, som jag har längtat!
men nu ska jag titta till valparna.
och nina, det kommer bilder snart på valpisarna! ska tjata lite på mamma så ska vi ordna det :)
/f

one step forward

Kategori: +++

3 tikar och 3 hanar, den nii. helt underbara, vi tror att det det är 3 som är svarta men allt kan hända. hoppas dom är helsvarta för det är så himla fint! som deras mamma, megan! nu måste jag gå och göra i ordning mig för att sedan ta mig till haza, jag ska med mitt lag till malmköping och titta på matchen mot flen. det är något jag bara inte kan missa! och snart är jag själv på plan, men måste bli helt okej i handleden först annars kommer jag ta sönder hela armen eller något (;
vi hörs!
/f

vvvalpis

Kategori: +++

vi har fått valpar, hihihi! än så länge 2 tikar och två hanar! och vi tror det kommer fler.. jag missade när dom kom för jag var på bio med 3 snyggingar! vi har tittat på farsan och den var riktigt bra, vi skrattade och hördes nog som vanligt haha. men nu är jag hemma och håller koll på dom underbara liven!
hörs senare för lite mer updates, kanske lite bilder!
/f

can´t get you out of my head

Kategori: +++

spanska provet gick ärligt bra, jag tror att jag klarar det! jag kommer bli så lycklig om jag klarar det, jag kommer hoppa runt av lycka här i katrineholm! nej kanske inte, men jag kommer bli glad! för jag la ner väldigt mycket tid på att försöka få in det i huvudet. imorgon har jag&maja trafik läxförhör och vi kan ingenting, men vi är glada ändå.
den här veckan har gått grymt fort det är liksom fredag imorgon! G R E A T.
hela helgen kommer förmodligen spenderas med mina vänner, om inte megan har hunnit fått sina små söta underbara valpar för då ska jag vakta dom för mami ska då iväg. om några dagar har vi dom små underbara liven i vårat hem, kan ni tänka er!
jag har börjat fått världens huvudvärk igen under dagarna och jag blir även illamående... jag vill inte få migrän, det är hemskt ju.

/f

och så var det där med spanska

Kategori: +++

ja, spanska spanska spanska.. nu har jag verkligen försökt och få in skiten i mitt huvud och jag hoppas mer än allt i hela världen att jag klarar provet. var ute på en lång promenad förut med maja och henke, jag behövde en paus från spanskan och en promenad var riktigt behövligt för både mig och min hund. haha. måste dra igång med träning snart, börjar bli uttråkad! det kittlar i fingrarna gggalet mycket.
handleden börjar bli mer rörlig, men ont gör det. men det hör väl till, är man klantig så är man. jag är ju då inte lite klantig heller, sjukt så klantig jag är! men sånt växer man väl ifrån? eller...
nu måste jag plugga lite ännu mer spanska, det är det värt om jag får G.. om inte, då vet jag inte vad jag tar mig till.
aja, men vi höörs
PUSS

/f

<3

Kategori: +++

kan man annat än att längta, älskade små liv!



älskade ängel, hoppas du har det bra där uppe <3

when you look at me

Kategori: +++

sovmorgon idag till halv 11 och slutade runt 3. tog bussen hem och nu sitter jag i soffan redo för att plugga in massa spanska. imorgon gäller det, jag måste få godkääänt. känns som om jag har massor och göra idag men jag orkar inte sitta hela kvällen och plugga! nejnejnej, sånt fungerar inte.
men nu måste jag börja plugga så jag kan hitta på något annat sen!
PUSS

när den rätte dyker upp säger hjärtat till och då får huvudet säga vad det vill.


/f

deal with it

Kategori: +++

nu är gipset av och jag kan inte vara gladare! fast armen är öm, stel och bara allmänt jobbig. men jag ska träna uppden så den blir som vanligt inom ett par veckor. åkte till skolan efter jag varit på sjukhuset och slutade runt halv 4. klockan 6 mötte jag upp massa underbara flickor och vi firade twinsen och åt mat på parken. det var jätte trevligt och resten av kvällen har jag pluggat spanska, på riktigt. jag skulle nog inte kunna bli överlyckligare om jag fick ett g på provet.. hör ni hur illa det låter!? sitter och tittar på den nya serien cougar town på 5an, riktigt bra måste jag säga. fast snart blir det sängen, är galet trött! ett lov till tack, skulle inte alls sitta fel.
PUSS


/f

the way you make me feel

Kategori: +++

jag känner mig väldigt smart för stunden, min bok som ska vara utläst imorgon glömde jag i skåpet och mina anteckningar till spanskan är hos maja. men jag har spanska boken iallafall och kan läsa igenom det. ska nog ligga och läsa länge innan jag somnar ikväll för det behövs galet mycket. imorgon imorgon imorgon åker åker åker gipset gipset gipset av av av!  jag är gaaalet glad för det.
jag saknar innebandyn, det kittlar i fingrarna när jag är och tittar eller tränar tjejerna. men snart snart snart.

håll tummarna för mig att inget är fel med handen imorgon!
PUSS

in action, heheheeee! stina,jag & maja

grattis världens bästa tvillingar!

Kategori: +++


<3 <3