Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

världens bästa vän

Kategori: +++

nothing compares to you, nothing. ♥

 

onsdag 30 november

Kategori: +++

tänkte att jag kunde göra en skriftlig uppdatering också. blev en massa bilder idag, fast om ni tycker som jag så är det nästan roligare att titta på bilder än att läsa inlägg. men vad vet jag!? provar med båda. jag dör snart av uttråkning här hemma, men jag vet att jag måste hålla mig hemma dels för min egen skull och sen för andras. jag smittar fortfarande och än mår jag inte bra. fast det är på bättringsvägen iallafall! imorgon ska alla 3or på saco-mässa på älvsjömässan och jag vill dit jätte gärna.. eftersom både militären och polisen kommer vara där. men allt beror på om jag mår bättre för jag smittar iallafall inte då. just nu har jag en ipren i mig och då mår man alltid lite bättre. skönt att känna sig lite friskare än vad man egentligen är. jag har skrivit en önskelista till julafton som jag tänkte dela med mig av här för vem vet, kanske är det någon snäll själ som vill ge mig julklapp. hihi.

1. tatuering
(ar)
2. pengar
3. träningskläder & träningskor
4. smink från make up store eller face stockholm osv. (ögonskuggor,foundation,mascara,läppglans osv)

baby noorrköping

Kategori: +++

från grymma förfesten hos madicken innan grymma utgången i norrköping!

valpar

Kategori: +++

de har växt en del, titta och njut!♥






ORKAR INTE

Kategori: +++

jag har varit och är magsjuk. hemskaste man kan vara enligt mig. natten till igår och igår var värst. idag verkar det vara lite lugnare, har inte än så länge börjat må illa. men iofs så har jag inte ätit något på en massa timmar.. eller jo 2 knäckemackor. man vågar ju inte, haha. för man vill ju inte spy.. usch och blä så hemskt det är! jag hostar, har feber och är dunder förkyld också. GOTTA LOVE LIFE. haha.. jag vill bli frisk så jag kan träna massor och fortsätta sträva efter att gå ner i vikt. nu har jag inte kunnat tränat ordentligt på 4 veckor eftersom min hosta aldrig vill försvinna. och så kom det här nu också, men kanske är ett avslut på det hela liksom. hoppashoppas. jo annars då? jotack jag mår bra annars, ska väl egentligen inte klaga över att vara lite sjuk. finns de människor som har det mycket värre. men jag är så trött på mitt immunförsvar, jag som trodde det skulle bli bättre nu när jag äter bra mat,tränar och inte äter sånt skit man inte ska äta. men nej! den stora lyckan får jag ej möta. jag har nationella imorgon...och jag smittar fortfarande imorgon, och som dom sagt till andra så får dom göra andra delarna nästa år. jag tänker inte vänta så länge, aldrig. men jag vet inte hur jag ska göra :( måste ringa min lärare och lösa det hela.. nu ska jag slå på någon schysst film, om ni är riktigt gulliga kan ni få slänga in en kommentar om bra filmer! då skulle jag bli glad :) hihi.
ha det göttttt!

ungefär så jag känner just nu..

And I've been a fool and I've been blind I can never leave the past behind I can see no way, I can see no way

Kategori: +++

boxningspasset var grymt! jag, sarah,haza och sofia körde tills armarna skakade. skönt om något känns det nu. hård träning behövs eftersom helgen blir inte så sund. men efter nästa helg börjar jag jobba igen så då är det bara jobb som gäller alla helger i december. sen även stor del av jullovet. nu jäklar ska det sparas pengar till studenten. imorgon bär det av till norrköping med bästa babelsnabel, maja, sarah och cattis. det kommer bli fettt. sen lördag blir det fet fest hos bästa sarisen. peeeeerfekt helg.

torsdag 24 november

Kategori: +++

i tisdags kväll var vi bjudna över till maja för en födelsedagsmiddag, middagen var god som tusan och senare knackar det på dörren och in kliver en kock som skulle laga efterrätten till oss, snygg som tusan så alla vi blev som små tonårsflickor på nytt. haha. igår var det distansdag som vanligt och jag startade dagen med ett tungt bodypump pass. det gick kanon. drog hem och lagade ihop lite lunch och sedan efter ett tag var det bara att åka tillbaka till gymmet, jobb stod på schemat först och sedan ett grymt jobbigt step pass! just nu sitter jag i skolan och har engelska, läraren har betyg snack med alla så vi vet inför nationella imorgon. ikväll ska jag vara valpvakt, men jag ska smita iväg en stund för att köra ett tungt boxningspass med sarisen. sen senare kommer carro, hennes mamma och charlie och tittar på valparna. mina små hjärtan, världens finaste bebisar. ni anar inte, dom är så sjukt fina. INGEN får köpa dom. haha. jag vill ha dom alla. tyvärr framtida ägare, ni får dom inte! hihih.

jag och "gråa tjejen"♥

I come home in the morning light

Kategori: +++

stockholm med sarah♥












GRATTIS BABY!

Kategori: +++

grattis världens bästa maja, vi ska allt göra din 18-års dag till den bästa!

jag älskar dig!♥

måndag 21 november

Kategori: +++

sjukt bra helg, heeelt sjukt bra helg. vi skakade våra rumpor både fredag och lördag och hade det så kul. vi träffade massa härliga och sköna människor ute. måste säga att alla var så otroligt trevliga i sthlm i helgen. haha. vi har också hunnit med lite shopping, drinkmys på o´learys, njutit av god mat, skrattat så magen värker och snackat om allt mellan himmel och jord. men man kan inte ha något annat än grymt kul med sarah, du är bäst! nu har vi en till grym helg att se fram emot. imorgon fyller mitt hjärta maja 18 år, äntligen! så fredag blir det utgång i norrköping för att fira det. sen lördag blir det galen fest hos sarisen. en skolvecka först innan helg, längtar redan som tusan. vill bara ha fredag...
ikväll blir det träning med sarah, senare kanske jag smyger ner till duveholmshallen och testar på innebandy igen. vill bara att mina vader ska sluta göra ont och var söndriga...

du rockar min värld

Kategori: +++

breaking dawn var lika bra som alla andra twilight filmerna, finns inga bättre.. jag vill skjuta mig själv för att del 2 kommer om ett år. jag vill inte vänta så länge, även fast jag har läst boken. men det känns så kul att få se det i film.
har förövrigt haft en mysig kväll med mina vänner. jag ska strax sova för att få bort denna ständiga huvudvärk som spökat med mig hela veckan. imorgon när jag vaknar ska den vara finito, gone, bortaa. jajjemen! stockholm ska bli grymt. tack för mig! ha en underbar fredag.
/felicia

jag & min favoritkusin elin♥

torsdag 17 november

Kategori: +++

svenska nationella gick hur bra som helst idag, känns galant att ha det klart innan helgen! helgen som jag är galet taggad till. men just för stunden är jag sjukt trött.. ska nog vila lite innan jag gör mig redo för en toppen kväll. ska kika på isadoras musikal och sen ska jag och några girls på bio! breaking dawn såklart, som jag har längtat. här kommer ytterligare några söta bilder på mina valpar. ♥





det här är mitt liv

Kategori: +++

jag har verkligen haft världens bästa dagar efter mina födelsedag, jag har levt mitt liv som man ska som 18 åring! mitt firande uppe i sthlm i lördags var jätte lyckat, alla verkade ha det lika trevligt som jag. jag fick finafina presenter som jag tackar så hjärtligt för! ♥ senare under kvällen drog vi ungdomar in till stan och festade natten lång. söndagen var inte lika rolig, efter knappt 3 timmar sömn var det bara att pallra sig upp och åka iväg till haninge för att städa lokalen. som gick galant! sabina, jag och alexandra åkte sen hem igen till pappa för att vila lite, men alla stensomnade. alexandra hade dragit iväg när vi sovit och sagt hejdå, men det mindes vi inte. haha. den här veckan har jag varit så trööööttt, även fast jag har haft sovmorgon varje morgon. har inte riktigt kommit ikapp än, men det kommer! för till helgen ska jag vara sjukt pepp igen. jag är redan nu sjukt pepp iofs också. jag och sarah ska upp och rocka sthlm den här gången, ooch aaack så kul vi ska ha! ser fram emot det till tusen. svenska nationella imorgon, så det är faktiskt dags att sova nu! och för er som läser min blogg och undrar om mina valpar så mår dom hur bra som helst, dom är tjocka och sjukt söta. har massa mer bilder som jag tänkte visa när min kamera vill sammarbeta med mina dator igen. sen även bilder från mitt firande i sthlm. ha det fint..
/felicia

(en bild från en kväll för ett par veckor sen)
min rödluvan outfit som aldrig riktigt kom till användning under den kvällen...

sthlm

Kategori: +++

image description

sitter på tåget påväg till huvudstaden. är fett pepp för att ha en grym helg! lite biomys med barndomsvännerna, firande för mig och kanske en galet grym utgång på sthlms gator! möter upp alex & kim vid 6, då ska vi umgås och snacka om allt som hänt sen vi sågs sist sen avslutar vi kvällen med bion - in time 21.30.
seeyaaa

 

fredag 11 november

Kategori: +++

11/11-11 idag, inte illa de inte! fredag är det idag också, kan inte bli bättre. jag har en toppen helg att se fram emot. den är lite ändrad. idag ska jag, alexandra och kim på bio och bara umgås. tokmysigt! dom kommer även imorgon på min födelsedagsfest men då hinner jag inte bara umgås med dom. då det också är ett antal andra fina människor att umgås med. iallafall ska vi se filmen In time ikväll och den verkar jätte bra. äntligen några som vill action filmer, haha. är lite nervös inför imorgon, vill bara att alla ska ha kul och trivas och så måste fallet bli. eeh, det blir nog toppen. tar tåget efter skolan, verkar som om vi slutar lite tidigare idag också, det är topppen! då hinner jag ta ett tidigare tåg.imorgon på dagen blir det bara en massa förberedelser och sen vid 18.00 droppar mina gäster in. men ha en bra helg mina fina läsare! det ska jag absolut ha.
jag måste faktiskt visa mina andra bilder på valparna, haha.. blir ett antal nu. dom är så söta och ligger så roligt överallt runt deras mamma.
titta så får ni seee

vilar sig vid mammas ben

såå söt, ser ut som en liten känguru!

längst ut på mammas tass

i en hög på olika sätt

en annan variant

att dom till och med njuter av att sova såhär

på mammas ben och vinkar hej med sin lilla tass, hihi.

krypa sig in under mamma
mina älskade valpar ♥

kärlek

Kategori: +++









we can do this all night long

Kategori: +++

några bilder från födelsedagsmiddagen♥





torsdag 10 november

Kategori: +++

imorse 08.00 var jag hos tandläkaren för ungefär 8 gången med min trasiga tand! ett tips, ta inte sönder era tänder. idag gjorde det ont och var obehagligt. nu är det bara en gång till kvar, faaast jag trodde idag var sista gången men icke det! kul. haha. valparna mår bra, envisa och livliga! kan bara tänka mig hur mycket dom kommer "tjafsa"och bitas när de är några veckor, haha. men det stör en inte, inte när de ser ut som dom gör! sötaste valparna som finna såklart. ska försöka ta så mycket bilder som möjligt med min nya kamera på dom så ni får se :) så ni kan se att dom blir bara sötare och sötare. nu är jag påväg till skolan, sjukt pepp! eller... skulle hellre stanna hemma och sova ut. eftersom vi inte fick sova ut igår! menmen. ha en bra dag!

snuttipluttisar

 

onsdag 9 november

Kategori: +++

sitter just nu och beundrar min hund och hennes 6 nyfödda valpisar! 6 små tjocka tikar. dom är lika söta som vanligt och jag har lika svårt att lämna rummet som vanligt. zelinn min klippa är såå duktig.
lämnade faktiskt huset imorse på min lediga dag för att prova studentmössan och lite annat som tillhör studenten, är heelnöjd faktiskt. ska bli så kul att se sen när den kommer, och allt de andra också.
ikväll ska jag jobba och sen kanske jag tränar, får se hur hostan är då. borde kanske vila men det kittlar i fingrarna! men måste hålla mig frisk till helgen, då har jag födelsedagsfest för släktingar och vänner uppe i sthlm. kommer bli så kul! det vet jag. sabbebabbe åker förmodligen redan upp med mig på fredagen och då ska vi ha lite biomys och sånt. tror vi käkar middag med pappa, anna-karin och hennes föräldrar på o´learys innan också. tookmysig helg.
får träffa alexandra och kim på lördag också, som jag saknat doom! ♥
nej nu ska jag titta på någon serie och fortsätta beundra valpisarna.
/felicia

sover bäst i en hög ♥

sämst på detta för stunden

Kategori: +++

jag känner ingen blogglust, vet inte riktigt vad jag ska skriva om! jag är sjuk som vanligt för stunden så inget speciellt händer precis.  jag missar en mysig kväll med mina damer i eskilstuna ikväll, det gör mig depp. haha. jag kan inte träna, det gör mig depp.. ska vila upp mig så jag blir frisk snabbt som tusan. sen blir livet som en fest igen. som hela min förra vecka, världens bästa sista höstlov någonsin. nej nu ska jag få i mig något. tackochhej

18 hela himla år

Kategori: +++

jag har haft världens bästa födelsedag med två pangbrudar! gullisarna hade planerat en perfekt dag, rihanna på globen! det var så fett. och vilken tur vi hade, eftersom hon ställde in sina andra konserter! utom den i tisdags som vi var på.
igår firades jag nere hos mamma, fick massa fint. av mamma har jag fått en superbra kamera! så nu ska jag allt fota. hämd till alla som har fula bilder på mig. hihi. min kusin har varit nere hos mig till igår också, det har varit super mysigt! henne kan jag umgås med jämt och ständigt. love you
igår vid halv 9 tog jag sarisen och cattis tåget till norrköping. vi drog hem till stinas kompis rebecka och förfestade lite senare drog vi oss mot hugo. en händelserik kväll, men den var gryyymt bra. idag har dagen inte varit lika rolig, haha.
jag är helt slut, ska snart sova måste bara ta mig en dusch först. imorgon är min tjejmiddag med mina babes och senare utgång på harrys. lovely.
/felicia

image description


från i tisdags. puss på er snyggisar!