Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

vill ha fredag

Kategori:

den här veckan går för sakta..det är bara torsdag imorgon! vill ha fredag, nununu. imorgon ska jag hjälpa en fotograf som ska fota alla våra lokaler på jobbet. vi ska möblera i varje sittning i varje lokal.. det kommer ta hela dagen men de gör mig inget, det blir nog roligt. det händer massa grejer på jobbet som är spännande och utmanande. men de är lite rörigt bara fast de kommer nog bli hur bra som helst. snart tror jag elin ska dyka upp och lämna något här hemma. tills de ska jag bara slappa, tänkte dra mig till gymmet ifall huvudvärken släppt och elin har åkt. är sugen på lite konditionsträning och armar! och alla andra muskelgrupper. det blir bra! snälla låt torsdagen gå fort så de är fredag snart. ha en trevlig kväll.

 

trött

Kategori:

jag har sovit som en gud inatt men ändå så är jag sjukt trött idag. har svårt att hitta motivation att ens hålla ögonen öppna.. men idag ska jag och pappa till ikea för att köpa ny säng till mig och lite andra grejer! det ska bli kul iallafall, så jag har något att se fram emot idag. ska jobba på huvudkontoret nu på morgonen men vid 1 gå vidare till mitt jobb och jobba till 17. ska försöka få smita tidigare ifall de går så jag och pappa kommer iväg så tidigt som möjligt. ha en fin dag!

 

monday

Kategori:

älskade måndag

Kategori:

visst älskar vi alla måndag!? haha. det bästa med att ha helg är ju att måndag kommer sen.. tänk om de vore så. igår körde jag ett 2 timmarspass på gymmet, var länge sen jag blev så slut. orkade knappt gå hem efter, haha och jag bor 200 m därifrån. även fast jag var dum och tränade så mår jag inte sämre för de idag. toppen! lite förkyld men vad är de liksom? blir ett bodypump pass ikväll, som jag längtat! var minst 2 veckor sen jag körde de. som jag ska ha träningsvärk imorgon. inatt sov jag inte bra alls men då räknar jag med att somna tidigt idag iallafall. hoppas det iallafall! sitter nu på tunnelbanan påväg till jobbet, vi ska ha möte nu på morgonen och planera lite inför de kommande veckorna. på torsdag ska vi ut och äta och så för att säga hejdå till en kollega som har blivit chef på ett annat ställe. och på fredag är de dags för hemfärd till katrineholm & mamma. geee mig fredag nuuu ♥ ha en fin dag!

titta min lilla zelinn när hon var bebis, världens sötaste ♥

klart jag inte kunde hålla mig

Kategori:

sunny day

Kategori:

söndag igen och en jobbvecka är på ingång. skulle behöva lite längre helg då jag idag vaknade och har blivit jätte förkyld och hostig. men det blir säkert bättre tills imorgon. ska kämpa emot mig själv och hålla mig borta från att träna idag. vill inte bli värre för jag har en grym nästa helg framför mig. i fredags jobbade jag till cirka 14.30 sen mötte jag upp kim på stan. vi gick runt lite innan vi åkte till gullmarsplan och mötte upp alexandra. det inhandlades lite käk och annat, sen tog vi tunnelbanan vidare till mig. vi käkade lite god mat sen satte vi igång och fixade oss inför kvällens utgång. maria kom efter en stund och gjorde oss sällskap. det förades lite hos mig innan vi rörde oss mot stan. utgången var helt klart lyckad! länge sen jag hade så roligt. jag och kim kom hem till mig på tok för sent men det var det värt. vaknade efter 3 timmars sömn ungefär, då var det dags för att åka till ett lekland med alma. haha, det var inte de bästa man kunde göra sådär dagen efter. kvällen spenderades med familjen. nu ligger jag hemma i sängen med öppet fönster en stund, vill ta del av solen som visar sig så fint idag. ha en toppen bra dag i solen, puss!

 

 

komsi komsi solen

Kategori:

put a smile on your face

Kategori:

jag är glad! gruppen som hade whiskyprovning blev klara nästan 45 minuter tidigare än vad jag trodde. så jag blir klar om cirka 10 minuter! står och väntar på diskmaskinen ska bli klar med alla glas som de använde, man måste diska dom direkt efter. lite irriterande att ställa sig och diska nu, haha. imorgon ska jag träna innan jobbet! så istället för sovmorgon till halv 9, tänker jag gå upp 7 och köra ett mördarpass. måste bara ha samma inställning när klockan ringer imorgon ... zzz! men nu ska jag göra klart så jag kommer iväg. puss på er!

 

thursday

Kategori:

hejhallå! fick en lite längre sovmorgon idag, börjar 10 så just nu är jag på tunnelbanan. skönt att bara få ett 12 timmars pass och inte ett 14 timmars. imorgon är det fredag och det var länge sen jag längtade såhär mycket efter helg. en vecka är det också kvar imorgon innan jag ska hem till mamma. saknar mina bästa tjejer och min hund och nästan alla i hela staden. nu är det bara magnus som ska övertalas att också åka till katrineholm över den helgen. men nu är det dags att fånga den här dagen! ta hand om varandra ♥

 

nighty nighty

Kategori:

hard work

Kategori:

sitter på tunnelbanan påväg hem från jobbet, har jobbat 35 timmar den här veckan och det är onsdag. är inte den gladaste just nu, har inte hunnit tränat något alls på hela veckan.. har knappt ätit något och är bara så himla trött! men jag ska försöka hålla uppe humöret, snart helg. men ytterligare minst 20 timmar återstår. gaaaah.. ibland vill jag bara inte ha något jobb, men då får man inga pengar och då kan man inte göra något roligt. eller betala räkningar. så det blir inget bra i slutändan ändå, så jag får bita i det sura äpplet ett tag nu innan vi blir mer personal på jobbet. hemma om 5 minuter och då ska jag sovasovasova. hoppas hinna träna lite på fredag iallafall. blir absolut dubbelpass helgen ut. som jag ska kötta då, längtar! men ska ändå ha kul i helgen, kanske någon utgång och umgås med underbara människor. ha det fint!

RECEPTION

Kategori:

fick ett sms imorse att jag skulle jobba på huvudkontoret i receptionen. så har varit här sen 9, det är lugnt och skönt som vanligt. men snart ska jag gå vidare till mitt vanliga jobb och fortsätta dagen. tror jag slutar 8-9 ikväll. hoppas på lite tidigare. får med mig sällskap hem också, elin ska sova över inatt. mysigt! min mage kurrar och ekar tomt, dags för lunch snart känner jag. tänkte gå förbi ett fräscht salladställe påvägen och köpa med mig en god sallad. men nu ska jag återgå till arbetet. ha en kanon dag :)

round two

Kategori:

precis när jag skulle kila iväg imorse till gymmet så plingade det på dörren, där stod kim och molly. jag lämnade dom hemma hos mig medans jag körde ett gympass. efter jag hade duschat osv drog vi 3 iväg till heron city för lite bio och käk. snacka om att min mage inte klarar av så mycket kolhydrater, mådde illa genom halva filmen. fick ett ryck när jag kom hem så jag drog till gymmet för dagens andra gympass. har dundrat kondition, mage och armar idag. känns skönt! förresten så såg vi röjar ralf på bio, den var skiiiitbra. molly är kims systers dotter, så hon fick välja film och hon gjorde ett perfekt val. nu ska jag hoppa in i duschen och sen mysa framför johan falk. jobb imorgon igen, skönt att vara frisk. ha fin kväll ♥

godmorgon

Kategori:

BIRTHDAYDINNER

Kategori:

 

 

happy birthday bestie

Kategori:

finest awards

Kategori:

18.32

Kategori:

14.55

Kategori:

är det meningen att man ska ha 38,9 graders feber på alla ♡ dag? det tror inte jag.. blev hemskickad av mina kollegor som sa att jag såg förjävlig ut, tackar för det.. haha! ligger nerbäddad och kikar på tv. tänkte slänga upp ett inlägg lite senare med bilder från finest awards som ägde rum igår. hoppas ni får en underbar dag ♡ ♡

07.00

Kategori:

igår kväll kom sarah till mig, åh vad jag blev glad när jag såg henne! saknar alla mina pärlor. pappa kom med min nya tv också igår. så äntligen behöver jag inte titta in i väggen, haha. nu måste jag bara teckna ett avtal med comhem så jag får fler kanaler än 1,2,4 och 6an. efter pappa hade fixat klart med tvn och åkt hem stack jag och sarah till gymmet. vi fick en varsin prova på biljett med 5 gånger på. så nu kan jag testa om jag tycker att det gymmet är grymt. hade en aning svårt att somna, sarah låg och tittade på en film och tillslut när jag hade räknat får i en evighet hör jag henne till och med börja snarka. får ta en powernap när jag kommer hem från jobbet. jag spräckte mitt glas på telefonen imorse också, haha. så jävla dålig, men det löser sig. så farligt är det inte, var och varannan person har en iphone med spräckt glas.. men jag ville inte vara en i mängden, men nu är jag det! dåliga jaaag. jobb till 15 sen FINEST ikväll, som jag längtar. ha det fint. puss

06.45

Kategori:

godmorgon alla fina! jag ska snart kliva av tunnelbanan för en heldag på jobbet. tror jag slutar 17.30 eller en stund senare. men det är inga problem. ska lära mig bokningssystemet så det är bra att vi har tid på oss. samtidigt har vi konferensen att ta hand om också. längtar till ikväll då sarah kommer! jag är dundertaggad inför imorgon. jag såg att cattis hade sett min lilla gulliga spis & ugn, haha.. 2 plattor, den är charmig den! kommer blir lite jobbigt när jag tänkt laga en riktig måltid. tänkte ta bilder av alla delar av lägenheten när jag är helt färdig. nu måste jag hoppa av tuben. hoppas ni får en bra dag, puss!

21.00

Kategori:

hej på er! jag ligger i sängen med världens huvudvärk.. gillar inte att det är något som sakta men säkert smyger sig på mig. förmodligen influensan för den har i princip alla nu. men jag har inte tid med det just nu. imorgon efter jobbet kommer sarisen upp hit, vi ska på finest award! hon vann 2 biljetter dit och då fick jag äran att följa med henne. det är jag riktigt glad över. ska bli mysigt att få sällskap i nya lyan också. jag har faktiskt kommit i ordning mycket. det som saknar nu är en tv, jag och papi ska försöka hinna med att åka till siba i veckan, sen saknas det även en ny säng som ska köpas ifrån ikea. har hittat en som kommer passa mig perfekt. och ett plus i kanten är att det är förvaringslådor man kan dra ut under sängen. dags att sova, både stängning och öppning imorgon, uppstigning 5.30! woho. godnatt på er.

10.15

Kategori:

nu är jag äntligen inflyttad i min nya lya. det känns väldigt bra! jag trivs som fisken i vattnet redan. men målarna är inte riktigt klara, så fick packa upp sakerna i hälften av rummet. sen målar han även badrummet så där kan jag inte heller packa upp. jag tror att det kommer bli jätte mysigt och fint här. litet, men det är precis så jag vill ha det. sov riktigt bra inatt vilket jag är förvånad över men det ger bra vibbar. jag börjar kl 12 idag, fick sovmorgon vilket var perfekt för då hann jag packa upp lite mer. men nu ska jag kila in i duschen och börja fixa i ordning mig. ha en bra dag!

12.49

Kategori:

sitter hemma hos pappa i köket och laddar inför pass nummer 2 för dagen. laddade upp med lite pwo inför första passet men sen kom jag på att jag måste sy träningsbyxorna eftersom jag råkade ta sönder dom på bodaborg. det gick ju sådär, var så speedad så jag var tvungen att stå och hoppa samtidigt som jag sydde, och då kan jag berätta att jag är redan värdelös på att sy. men bättre än ett hål iallafall. blir ingen flytt idag för pappas och anna-karins flyg landar 18 och det blir för sent. så imorgon får vi ge järnet, måste även fixa gymkort på actic som ligger cirka 100 meter från min nya lägenhet, soom jag är glad. så nära och bra! de har alla de pass jag älskar. sen även ett schysst gym. även pool och så, men de dröjer ett tag innan jag tänker visa mig där. men min träning går åt rätt håll. det är en lång väg, men jag tänker fan inte ge upp. jag ska vinna! fick i mig en halv hallon-lakritsbar nyss för att få i mig lite protein. förvånande var att den var riktigt god, det brukar dom inte vara, goo body science. hoppas ni får en bra dag, puss på er.

16.45

Kategori:

jag hade tur idag, jag slutade tidigare så jag hann hem och duscha osv inför kvällen. nu för stunden sitter jag på tunnelbanan igen för att möta upp resten av jobbargänget, vi ska tydligen bli väldigt många. det ska bli jätte kul! hoppas på att många av den yngre generationen kommer, haha. imorgon tror jag att det är dags för flytt men först på morgonen ska jag köra bodyattack och smartstart, är redan superladdad idag. så ska det väl va?! nu ska jag ringa till linda för vi ska gå tillsammans, kram på er.

21.35

Kategori:

hej på er! jag har blivit en storbloggare alltså, men jag tycker det är kul. vi får se hur länge de varar. blev ett ganska långt jobbpass idag mellan 6.20-16. men det gick finfint. stannade påvägen hem för att köpa lite nödvändiga saker till kylskåpet. taggade till rejält väl hemma sen så bodyattack passet gick suveränt. såg till att mörda mage och rygg lite extra när jag kom hem. blev för illamående så denna kväll slutade inte som jag hade velat. men jag har haft en bra dag, så det är sånt jag kan leva med. världens bästa sarah kom med ett roligt besked till nästa vecka, ser så mycket fram emot det! du rockar baby. men nu ska jag hoppa in i duschen och sen sovasovasova. efter jobbet imorgon är det ju dags för personalfest, det ska bli jätte kul. godnatt!

17.20

Kategori:

06.15

Kategori:

usch va tidigt, det är så mörkt ute vid den här tiden. känns som om det är natt, det är lite läskigt. haha. men tur att det är väldigt mycket folk ute och överallt här i sthlm. hoppas att dagen går fort idag, vill hem! bodyattack ikväll, ska bli så kuuul. sen blir det mer pretty little liars, somnade efter 1 och ett halvt avsnitt igår. trött tjej, men så blir det av att gå upp tidigt och jobba. känner mig så gammal. ska bli så kul att flytta i helgen, längtar såå mycket. hoppas allt är bra nu efter de har fixat. nu ska jag av tunnelbanan. ha en fin dag, kram!

21.19

Kategori:

nu ligger jag nerbäddad och har datorn i knät med pretty little liars på. det är så braaa! jag har redan träningsvärk i armarna så jag kan ju säga att det var ett bra boxpass med en riktigt snygg ledare. det gillar vi. fasar över att börja 6.30 imorgon, är så slut. men bara 2 dagar kvar till helg. snälla gå fort! nu ska jag kolla vidare och försöka sova. godnatt :)

16.50

Kategori:

jobbade över 1,5 timme idag. vi behövde ha lite möte idag för att styra upp allt. jag vill inte servera längre för jag tycker inte att det är kul, så vi ska göra om min tjänst lite så jag jobbar bara i konferensen och i receptionen. det känns mycket bättre, har tappat intresset av att servera även fast jag älskar att jobba med människor. men det finns ju liksom så mycket annat man kan göra på mitt jobb så jag tog tillfälle i akt och förklarade hur jag kände och de hade även sett att jag inte serverar med samma glädje även fast jag är toppen mot gäster. skulle aldrig vara otrevlig liksom :) dags att tagga till boxning sen ska jag bara ligga och titta på pretty little liars.. wieeee, längtaaar.

08.30

Kategori:

godmorgon! idag mår jag bättre än igår, fick små migränattacker under hela kvällen. det var inte kul alls, men somnade som en stock vid 22 så känner mig utvilad idag. sitter på jobbet och väntar på att fler konferenser ska börja. just nu är dom som är här och äter frukost. därför jag har tid att blogga lite snabbt. idag hoppas jag på en lugn dag som inte är för stressig. blir ett boxpass på gymmet ikväll, måste försöka somna tidigt idag börjar 6.30 imorgon och 8 på fredag. på fredag är det även dags för personalfest med 5-kamp och grejer. så då vill jag ju inte vara trött! men nu ska jag gå och titta till våra gäster. ha en fin fin dag!

19.15

Kategori:

hatar migrän, varför ska det börja drabba mig nu.. orkar inte! blir att sova väldigt tidigt idag. såhär glad var jag innan världens ville tynga ner mina ögon till fötterna.

du är värd allt som livet kan ge

Kategori:

16.05

Kategori:

sitter på tubeeen påväg hem, är riktigt trött efter denna jobbdag. sjukt stressig dag men nu är den över. ska fightas med mig själv och vinna så jag kommer iväg på ett bodypumppass lite senare. men först ska jag vila, ta en liten powernap. öppning veckan ut så inga sovmornar för mig inte, längtar till helg! dags för flytt i helgen också. ska bli roligt och få inreda hela lägenhet helt själv. ser fram emot det. och så får jag se hur fint allt blivit nu efter de har målat om osv. ha en bra kväll nu ska jag snart kliva av.

06.49

Kategori:

jag tycker inte så jätte mycket om de här tidiga jobbpassen, men that's life, jobblivet! de som är lite jobbigt det är min mage, haha den har inte riktigt vaknat än så den gör alltid lite extra ont såhär tidigt. lite roligt.. elin och kim låg och sov så sött när jag åkte iväg, avundsjuk blev jag. ville också ligga kvar i det varma. men nu är jag på jobbet iallafall! ha en bra dag fina människor <3

23.15

Kategori:

godkväll! lugnade ner mig ett tag efter den uppiggade händelsen imorse. det var faktiskt riktigt äckligt, kommer inte åka hissarna på huvudkontoret något mer iallafall. efter jobbet mötte jag upp kim i liljeholmen, vi kikade lite och sen köpte vi med oss färg hem. men först när vi kom hem så tvingade jag med mig henne på ett bodystep pass på gymmet. totalt slut blev vi båda, så jäkla bra träning det där alltså. lagade ihop lite käk efter det och sen färgade kim mitt hår, riktigt nöjd är jag. nu är jag blåhårig, yes! neeee skoja, jag är typ röd/lila/brunhårig. lite starkare färger än vad jag haft innan. i like it! sötiselin kom runt 20 hit också, alltid lika roligt. men nu ska jag sova, öppnar imorgon klockan 7. wihoo. godnatt & sovgott

nära döden

Kategori:

ni fattar inte vad jag var med om precis! jag är i chock men jag bara skrattar.. haha. vet inte varför, ringde mamma för jag skulle berätta men jag bara skrattade! puckofello. hissen jag åkte med störtade ner, jag började gråta och skrika men sen skratta.. haha. världens duns när den landade.. aldrig varit så rädd. alltså shit! helt sjukt. men jag skadade mig inte. fan va läskigt!! hejdåå

08.40

Kategori:

godmorgon! det är så skönt när jag jobbar på huvudkontoret som receptionist så börjar jag 9. det är en väldigt bra tid för mig faktiskt, då är jag som piggast om jag sovit bra under natten. tror det blir en kortare dag för mig idag, till 15. men de timmarna jag tappar lär jag jobba igen i veckan. kim stannade över natten hos mig så vi får se om hon hinner dra innan 3 annars ska hon få färga mitt hår senare idag. vet inte riktigt vad för färg jag har i håret just nu. inte snyggt iallafall.. ingen spya än så länge från mitt håll så jag klarade mig nog från att smittas av alexandra. stackars henne!! hoppas ni får en bra dag :)

21.14

Kategori:

startade den här dagen med att laga en lyxig nyttig frukost åt mig och kim. vi åkte sen runt 1 till elins basketmatch i haninge, hon var så duktig men de mötte ett väldigt bra lag så det blev tyvärr förlust för hennes lag. vi mötte upp alexandra efter matchen i centrum och köpte lite mat med oss hem. tapas kvällen till ära. meeen alexandra började spy från ingenstans och har än inte slutat.. som den panikslagna fobi för att kräkas tjejen jag är, mår jag illa som en apa och det skulle inte förvåna mig om jag är smittad. peppar peppar ta i trä.. jobb imorgon japp, och jag kan inte vara sjuk. vi har personalbrist så det går inte ihop. men vi får se hur denna kväll slutar. ha det fint. puss!

19.23

Kategori:

MELLO 2013

Kategori:

21.30

Kategori:

20.04

Kategori: +++

klappat och klart och det känns oerhört skönt att ha en egen lägenhet. som bara är minminmin. idag är första inflyttningsdagen men pappa åker till alperna och båda mina farbröder är borta så ingen kan hjälpa mig med att för det första hyra deras firma bil och sen hjälp att bära massa saker. så i veckan tänkte jag stanna hos pappa men samtidigt ta en tur då och då till lägenheten för att planera lite och så. måste kika på hur jag vill ha allt. jag har jordens mensvärk idag så jag har ont i hela kroppen och känner mig lättretlig så jag håller mig hemma ikväll. ska ta ett bad och sen sova tidigt. imorgon ska jag skjutsa pappa och anna-karin till arlanda sen ska jag hänga med kimpan. bra helg! ha det fint, puss.