Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

fredag 30 september

Kategori: +++

sitter i soffan och för en gång skull gör lite nytta! jag har nyss skrivit klart en engelska uppgift och skickat in den och nu är det bara en kvar. känns bra! svampplockningen gick bra, fick ihop lite svampisar! ganska många faktiskt. nu måste någon i hushållet bara rensa dom. haha. jag gav dom som en present till mamma och peter så dom får fixa det där, hihi. breve mig i soffan har jag en söt liten tös som sover för stunden och kommer förmodligen sova hela kvällen. en heffaklump till fot har hon också, hehehe. men ack så fin hon är ändå!
/felicia


titt så söt!

+++

Kategori: +++

världens finaste, sötaste och vackraste hund ska kanske få världens finaste valpar igen! :) hoppashoppas, håller tummarna så det gör ont nästan! <3

carma comes back around

Kategori: +++

ligger i sängen med svenska plugg i högsta hugg! jag måste börja tänka på att plugga tidigare, det här håller inte längre! speciellt inte nu i 3an.. provet idag gick ju som det gick, även fast det kändes som om jag kunde de mesta. men sen rör min lärare om frågorna så man inte fattar. men jaja. bara att ta sig i kragen och skärpa sig. lång skoldag imorgon eftersom sista lektionen är friluftsliv och imorgon är det dags för svampplockning. haha! mitt starkaste ämne (svamp) och min största hobby. maja som är min kamrat i detta ska opereras imorgon ( lycka till babe! ). så jag känner på mig att jag kommer virra runt i skogen för mig själv imorgon. men man kunde tydligen iallafall inte gå vilse i den här skogen. hela klassen lär ju gå och skrämma mig och säga att det kommer en orm för att få se mig gråta igen.. det var tydligen kul sist. hehe. nej nu är det fokus på svenskan som gäller!
/felicia

you never should have crossed that line.

torsdag 29 september

Kategori: +++



här sitter vi i skolan och har det bra! lite nervösa över provet som vi ska ha i eftermiddag... efter skolan vi på middag hemma hos majas farmor och farfar, mycket trevligt! sen ikväll ska vi mysa med världens bästa girlies. ♥
ha en awesome daaaay.
/felicia

onsdag 28 september

Kategori: +++

halsen är fortfarande svullen och gör ont men jag gör som jag sa att jag skulle, jag låtsas som om jag inte är sjuk. det värsta är när man väl tar det lugnt, det är då man känner hur dåligt man egentligen mår! men jag har inte tid att vara sjuk. idag mötte jag brudarna på stan vid 12. vi åt sallad på coffee och sen kikade vi runt lite på stan. jag,sarah,stina och julia åkte hem till sarah för att plugga men vi satt mest och snackade om allt mellan himmel och jord. som vanligt.. haha. mamma kom och hämtade mig vid 4 och vi drog ut och övningskörde! det gick mycket bra idag, jag börjar lära mig! men jag önskar fortfarande att alla bilar var automater.. haha! hade varit så lätt. nu på kvällen har jag och maja jobbat och nu ligger vi i hennes säng! jag spenderar natten här, vi försöker plugga lite ihop. prov i judendomen imorgon, jihooo.
godnattt finisar ♥
/felicia

tisdag 27 september

Kategori: +++

jag har nog den sämsta hals man kan ha! jag har inga halsmandlar men jag är megasvullen i halsen och det känns som om jag har halsfluss. känner liksom igen den skiten. har haft det ungefär 49348373 gånger i mitt liv. jag har feber och livet är bra. flm
blir att vila upp sig idag och hoppas att det känns lite bättre imorgon. min lediga dag vill jag inte må såhär på. tänker låtsas som om jag inte är sjuk resten av veckan :) haha. helgen ska förmodligen spenderas i sthlm men några snygga brudar. lite fest och sånt. sen på söndag ska jag till min kusin och fira henne! 16 år blir min elin! stor tjej nu. hihi. ♥
nej nu ska jag äta frukost..
/felicia
världens bästa kusin ♥

söndag 25 september

Kategori: +++

helgen är snart över och den har gått lika fort som vanligt! min helg har spenderars i underbara stockholm. i fredags kom jag upp ungefär vid 19. pappa och jag åt middag och umgicks en liten stund. sen fixade jag mig för en kväll med kim och hennes vänner. mötte upp dom vid 21 ungefär. jag hade grymt kul! kim sov hos mig till igår också! hon var tvungen att jobba så hon drog hem ganska tidigt. pappa och jag åkte och övningskörde lite i ett område och sen körde jag i trafik i sthlm, den niiii! jag körde från länna till mina kusiner som bor i grindstugan, för de flesta som läser det här säger till er ingenting! men det är en sträcka på 15 minuter kanske. jag har faktiskt aldrig kört i trafiken förut..haha. sen stannade vi hos mina kusiner en liten stund. resten av kvällen umgicks jag med pappa! nu ligger jag i sängen och har nyss vaknat. idag ska jag till mitt jobb och hämta mina skor och sen ska jag åka hem igen till katrineholm. skola imorgon! fast jag ska först till astma läkaren..
nej nu ska jag väcka pappa så vi kan äta frukost.
/felicia

världens sötaste bild på stinisen! helt sjukt ♥

torsdag 22 september

Kategori: +++

igår:
efter jag varit hos carro drog jag och maja på möte på friskhuset angående barnpassningsjobbet. det gick utmärkt och sen körde jag ett spinning pass på 30 min. körde lite magövningar efter också! när jag kom hem käkade jag middag med mamma, peter och maja. senare på kvällen drog jag, sarah, julia & maja ut på en långpromenad. och jag avslutade promenaden med 10 minuter joggning!

idag hade vi kort dag i skolan och sen något grejs nere i stadsparken. var inte kvar där så länge! hämtade min cykel och sen åkte jag hem. mamma och jag drog ut och övningskörde, jag är verkligen inte en naturbegåvning på att köra bil! övaövaövaöva måste jag som tusan. eller det enda som är problemet är dragläget! sååå svårt. men det kommer nog snart. det var min tredje gång bara så.
ikväll blir det boxning med lina! äntligen fick jag med mig någon som kan köra med mig :) så kul & döjobbigt iofs. men det kommer gå bra! efter boxningspasset ska jag mysa med sarah!
ha en fin kväll ♥
/felicia

jag saknar dig

Kategori: +++

vem fan är gud att döma?
döda ett liv sådär på ett ögonblick
jag bygger en egen bro nu
för mannen vi ber till, han bara jävlas med oss.
jag saknar dig ♥





onsdag 21 september

Kategori: +++

cattis ringde och väckte mig för att påminna om att boka studenkryssningen vid halv 9. men jag hade stenkoll på det där och hade satt klockan på 5 i 9 för att inte missa att typ vara först och boka, haha :) så där satt jag och inte gjorde något i 25 minuter... catarina....hihi.
men iallafall, nu är det bokat och klart! 9 april åker vi ut på östersjön med en väldigt massa andra folk från olika städer. ska bli hur kul som helst, taggad redan nu!
jag kunde såklart inte somna om så nu har jag legat här i en timme.. ska på brunchfest hemma hos carro, men hon sover. funderar starkt på att på något sätt få henne att vakna. här kan jag ju inte ligga och vara hungrig!
/felicia





det är inte lite jag längtar tillbaka! helt sjukt så underbar vecka det var nere i alanya.
ett minne för livet helt klart! men som carro skrev, en sista minuten på höstlovet!?
så ett till minne för livet kommer ♥

tisdag 20 september

Kategori: +++

börjar detta inlägg med att skriva grattis till emelie som fyller 18 år idag, GRATTTIS HJÄRTAT! ♥

igår hade vi studiedag vilket var väl behövligt och otroligt skönt. sov till tjugo i 12 och efter 5-10 min stod sarah och maja utanför min dörr och väntade på mig. en powerwalk stod på schemat. vi promenerade i 2 tim. inte illa av oss! trött som tusan var jag när jag kom hem! lagade en god frukost var det första jag gjorde när jag kom hem! resten av eftermiddagen låg jag i soffan med mamsen och slappade. vid halv 5 drog jag och jobbade med stina med att passa barnen! cyklade hem när vi slutade vid 8 och åt middag. kikade på idol och sen sov jag!

nu sitter jag i skolan med danjiela och alma.. men dom försvinner för det mesta de lilla rökarna! majabaja är ju sjuk så jag sitter i klassrummet för mig själv för det mesta. känns ju lite mobbat.
ikväll ska jag hem till emelie och fira henne med bea! ska försöka klämma in någon slags träning också.

hälsning från oss till dig maja!


söndag 18 september

Kategori: +++

att blogga är inte min starkaste sida längre! ska försöka skärpa till mig lite. men jag har väldigt mycket plugg, antingen så är jag otroligt trög som inte fattar uppgifterna vi får nu i trean eller så ljuger alla andra som sig att trean var soft som fan! haha.. jag har det absolut inte soft som fan och jag har gått i skolan i cirka 3 veckor. hehe. jag hoppas på det sista!
det var en vecka sen jag skrev sist och sen dess har det hänt en massa tror jag.. jo men jag kan berätta lite smått om min senaste vecka för er om ni så gärna vill veta. i måndags kom mamma och peter hem igen från rhodos vilket var skönt faktiskt! hade saknat dom. min bror åktre med ner också! så i måndags gick jag, maja, emma,carro, christian och dennis på bio här i katrineholm. vi såg final destination 5, som var så grymt himla bra! ellleeer... ja vi går vidare på tisdagen, efter skolan så hade vi tacomys här hemma jag, mamma, christian, haroun,dennis  och majkiebajkie. det var jätte mysigt! jag och majkiebajkie drog och tränade efter maten, otroligt skönt var det! i onsdags fyllde min babe sarah 18 år! så vi firade henne på kvällen och det var huuur mysigt och kul som helst. jag kommer inte ihåg vad jag gjorde på dagen där på onsdagen.. inte gick jag i skolan eftersom jag har distansdagar på onsdagar.. men aja! nu börjar jag få skrivkramp så nu drar jag igenom resten av veckan snabbt! torsdagen efter skolan drog jag, maja, stina, caro och sarah till norrköping och kika på bio - jag saknar dig såg vi! den var grymt bra och på riktigt den här gången. i fredags åkte jag & maja med våran friluftklass ut och vandrade 9 km. det var ju sådär måste jag säga. såg en orm och dog nästan bokstavligen. försökte klättra upp på maja när den dök upp där framför mig, synd att hon inte är stor så jag hade lyckas komma upp. på kvällen firade vi att sarah hade blivit 18 med lite utgång osv! mycket trevligt. igår var moas 18 års fest, och det var huuur kul som helst. så tack så hemskt mycket igen bästa mois. ♥
idag har jag jobbat med stina och sen varit på en powerwalk med maja och sarah och nu ska jag plugga och sova.
ha det bäst! och imorgon är vi lediga, tack för mig
/felicia

bäst♥

söndag 11 september

Kategori: +++

säger som alla andra den här dagen, att det är sjukt att det gått 10 år sen det hände i USA. det är fortfarande lika svårt att förstå.. jag minns den där dagen, när allt hände! jag satt i klassrummet med min klass när jag gick i 2an uppe i sthlm. och vi tittade på tvn på nyheterna och senare hade vi en tyst minut. ganska sjukt att jag minns det, jag var 7 år, skulle fylla 8. men jag minns det så väääl!



helgen som varit har varit grym! alexandra kom ner i fredags från sthlm. och fredagskvällen spenderades hemma hos stina med en massa folk. det var mycket trevligt. jag och alexandra åkte hem till hundarna och sov. gårdagen spenderades i soffan med maja,alex och carro. vi kikade på en massa filmer! på kvällen kom sarah, stina och cattis hem hit också. jag och alexandra grillade och fixade god mat till oss alla. vi satt i soffan en stund efter maten, senare droppade dom 3 av en efter en. jag maja, carro och alex tänkte kika på united 93, men det somnades en hel del i soffan. idag har jag varit nere och kikat på mitt lag som spelat match, vinst med 5-4! nu sitter jag  och är sur att vissa av mina kanaler inte fungerar.. som 4an.. så jag missar idol och istället får sitta och titta på de halvbra sångarna som är med i true talent.. så nu ska jag sätta igång och städa så allt är fint när mamma och peter kommer hem efter 2 veckor på rhodos.
ha det bäääst.
/felicia

alexandra & jag ♥

fredag 9 september

Kategori: +++

den här veckan har verkligen inte varit min vecka.. hoppas att allt är bra igen nästa vecka med mig! iofs tatueringen var en toppen grej! inatt kunde jag inte rikigt sova så bra.. för jag var lite upptagen med att spy.. hehe. vet inte vad som är felet på mig?! men jag har mått bra sen jag vaknade, men vågade inte gå till skolan ifall det skulle bli värre igen. men det ser ljust ut.
sitter i soffan med carro ljust nu, som också mår lite dåligt. vi har tittat på never back down 2, den var grym! precis som 1an. en film full med snygga biffiga killar.. mums! haha.
nu ska jag sätta på en till film.
ooooch min blogg är under ombyggnad! jullan fixar lite. så det ska inte se som den gör just nu, hehe.
ha en bra dag!
/felicia

bild från alanya resan, när vi skulle gå på planet till turkeeey. maja & sabina ♥

torsdag 8 september

Kategori: +++

igår var vi lite wild and crazy jag, maja och carro! haha. vi drog till nyköping och tatuerade oss.. jag är så sjukt nöjd med min. jag har funderat på den hur länge som helst så det var ingen som jag bara bestämde mig för 10 min innan.  den har en viktigt innerbörd för mig och varje gång jag har det svårt ska jag titta ner på min tatuering och läsa orden om och om igen.
här ska ni få se!



If I lose my way
I will find another road ♥

tisdag 6 september

Kategori: +++

på bättringsvägen är jag iallafall, lite mindre feber, lite mindre hosta, lite mindre huvudvärk. det är ju lite positivt iallafall måste jag säga. ska fixa lite filmer och sen bädda ner mig i soffan.. tycka synd om mig själv att mina vänner åker till norrköping och jag ligger hemma och mår såhär! orättvist... jag som verkligen behöver skor! jag ska ta och ringa försäkringskassan idag också, som jag har hört är ett sant nöje! men dom har gjort totalfel med min ersättning när jag skadade handleden. så det känns ju sådär alltså!
nu ska jag försöka få i mig lite frukost.
/felicia
och en sak till... måste verkligen byta header & design... någon frivillig vacker själ där ute? för jag förstår mig inte på alla koder och allt det där.. hihi.

jag är kär igen...

Kategori: +++

vill du gifta dig med mig kanske? eller nåt typ?

måndag 5 september

Kategori: +++

hemma idag från skolan.. kände mig inte så pepp att gå till skolan med feber och ont nästan överallt. men jag var tvungen att dra till tandläkaren för att fixa min trasiga tand för jag har skjutit upp det sen juni.. och nu sitter jag i min soffa med halva ansiktet bedövat. känner inte min högra sida av näsan men den vänstra, faktiskt lite kul. kul med hela kinden bedövad, kan man sitta och nypa sig själv! har inte så mycket annat för mig så :) hihi. men jag ska bara ta det lugnt så jag blir frisk.. orkar inte ligga hemma och ha tråkigt! vill träna, träffa mina vänner, hitta på något utanför mitt hus osv.. menmen! är man sjuk så är man. nu ska jag kika efter om det finns något skolarbete jag kan pyssla med.
/felicia

min danibanani & jag ♥

söndag 4 september

Kategori: +++

fredagen började med ett par lektioner i skolan och sen massa timmar hål. 14.30-17.30 befann sig jag och maja på våran friluftslivlektion på sjön och paddlade. resten av kvällen spenderades med massa fina vänner. jag hade förberett lite lekar osv. det vart en galen kväll, jag hade sååå kul. men det har jag alltid med mina bästa! lördagen vaknade jag med feber och halsont.. och det har hållt i sig och verkar inte vilja försvinna! så igår satt jag hemma helt själv och försökte bli bättre men det hjälpte inte så mycket. nu börjar min mage skrika efter mat... måste nog laga något. men det snurrar när jag står upp, hatar det här!
/felicia

torsdag 1 september

Kategori: +++

om 2 månader fyller jag 18 år :D hihi. dåå är det fest, det ska ni veta! hihi. hejdåå