Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

should of known you was trouble from the first kiss

Kategori: +++

glömde skriva att igår när jag satt på bussen lossnade en stor bit av en tand uppe i högra hörnet eller vad man säger... skitläskigt och jätte ont. fattar inte riktigt varför! menmen, så var jag hos tandläkaren idag för det värker. jag fattade inte ett ljud om vad tandläkaren sa, något om medicin och sen fick jag gå hem med en vit sörja i tanden, ser ut som om jag har ett tuggummi i tanden, men det är tydligen någon medicin som ska ligga på i 6 månader om jag har förstått rätt! för hålet var så djupt så det behövde läka typ.. jaja, skulle vara bättre om man fick en tandläkare som man förstår vad den sa! hade uppskattas om jag säger så :) menmen, tur att man inte ser tanden iallafall. jag är helt slut i kroppen nu, körde lite styrka med stina på gymmet och sen på träningen körde vi lite fys och sen mötte vi herrarna. det är ganska mycket man måste springa, dom är ju överallt! sovdags nu. var för trött imorse ;D
/felicia

söt du är jullibulli, en liten hamster!♥

måndag 31 januari

Kategori: +++

jag fortsätter inte längre än så för jag har inte dom kläderna jag hade på mig idag, jag har träningskläder på mig! för jag ska nämligen snart åka ner till friskhuset och möta stina efter det ner till duve för lite innebandy träning.
en bra kväll med andra ord :) ha en bra kväll ni med!
/felicia

sötaaa, haha! ♥

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Kategori: +++



att du alltid finns där
att jag kan vara precis den jag är med dig
att jag litar på dig till 100 %
att du alltid varit på min sida
att du aldrig sviker mig
att du är den du är
det får mig att kalla dig min bästa vän
 ♥

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Kategori: +++

kör vidare på dom här som jag ligger efter med :)

en dålig vana.. jag har nog faktiskt bara en som inte låter så rolig men att jag ALLTID pillar på alla sår, i ansiktet speciellt! vissa vänner jag har vet det så väl så när jag pillar så får jag en smäll haha! det är helt rätt ;D emma mest om jag ska vara ärlig hihi, men jag tycker det är braaa! jag vill inte ha ärr och grejer så jag måste lägga av med det,  men det är svårt! haha.

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Kategori: +++

1 miljon är inte så mycket som det låter faktiskt. man trodde det när man var liten, iofs trodde man att guldpengar var värda mer än alla lappar också! haha. men jag skulle nog som cattis skrev ta med mina finaste vänner som är väldigt många på en resa, en grym resa! resten skulle jag nog spara till min utbildning osv. pengar som kan vara väldigt nödvändiga när man är lite äldre och inte bor hemma. men lite skulle jag nog ha för stunden som jag kan shoppa för och göra massa roliga saker.

på tal om ingenting så får ni en bild på en mörkhårig träningstjej! heehee.

söndag 30 januari ; romme

Kategori: +++

sitter på bussen hem från romme! det har varit en kanon dag, hur fint väder som helst och backarna tycker jag så mycket om! kände att jag måste ge mig på skidåkningen snabbt när knät mår bra, som om man ramlar av en häst så ska man upp igen så tänker jag ungefär :) och det gick bra, jag är otroligt svag i höger benet och det märks när jag ska bromsa, går inte hur lätt som helst! men går iallafall, det som är huvudsaken. höll mig till grön, blå och lite röd idag, vågade inte ge mig ut på brantare backar när jag har svårt att bromsa, då dödar jag någon på vägen :) haha. vi är hemma i katrineholm kvart över 6! ska ge mig på lite plugg då, har lite att ta tag i! ha en fortsatt trevlig kväll :D

lördag 29 januari

Kategori: +++

dom senaste dagarna har jag varit i skolan, sovit hos maja flera nätter i rad och inte varit i närheten av min egna dator så det har liksom inte blivit några inlägg. men tror alla överlever för det, haha. igår var jag i flen, jag sabina och ida drog hem till daniel som hade fest. det var hur kul som helst att få träffa gamla klasskompisar och andra underbara människor. jag gick med ett leende på läpparna hela kvällen, så lycklig! haha. min gamla grabbar! vi var hemma sent och imorse väcktes jag av sabina!! har aldrig hänt under våra 8 år vi känt varandra. zelinn har flyttat hem till bella och andreas i 1 vecka eller mer.. dom tycker så mycket om henne och hon dom! så nu blir hon bortskämd som tusan kan jag tänka mig :) saknar henne redan, när jag kom hem från jobbet nu ikväll var det så himla tomt.. zelinn pratar ju alltid! haha, hon snackar när hon är glad.. så underbar. min finaste i världen som jag snart ska bära med mig hela livet ut, inte bara i hjärtat utan på min arm.. jag ska tatuera in en liten grej för henne, för hon är inte bara en hund för mig hon är så mycket mer! låter säkert hur töntigt som helst men hon är det bästa jag har. men nu ska jag sova! imorgon klockan 06.00 ska jag upp, ska till romme med lite familj. jag kommer förmodligen var världens mes för jag är rädd att skada mig igen.. men lär ju ha min pappa tjatande på mig så det kommer gå bra! haha.
/felicia

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Kategori: +++

jag har som sagt varit dålig med uppdateringen nu på slutet av veckan så jag tar dag 6 idag istället, kanske dom andra dagarna också eller så fortsätter jag som vanligt imorgon. men till saken..

killar jag faller för, haha. jag skulle säga en typisk svensk kille.. blond, blåögd gärna mycket muskler och tatueringar... det är utseendet som är perfekt men som sagt utseendet är inte allt.
han ska vara snäll men absolut inte för mesig, då får jag panik. ingen toffel eller som säger massa smör saker hela tiden för då spyr jag.. haha! det ska vara lagom så man blir lycklig då gångerna kommentarerna kommer. sen ska han ha humor, kanske inte exakt som min men han ska iallafall kunna skratta och inte vara torr, haha. tycka om sport är ett stort stort plus. träna och så, för att jag älskar det så inte han sitter hemma och glor på en dator eller tvn hela hela dagarna. det är väl ungefär dom jag faller för, sen finns det alltid undantag men det här den absoluta drömkillen.

bild får ni inte, ni får fantisera en bild i huvudet! haha :)

onsdag 26 januari

Kategori: +++

gick till skolan imorse, med huvudvärken! men jag tänkte som jag brukar säga.. vad gör det om 100 år? lite huvudvärk kan man leva med iallafall. eller lite huvudvärk kan man inte kalla det men ändå. jag klarade dagen som bestod av 3 lektioner, så inte så ansträngade. efter skolan gick jag och maja till henne och sen dess har vi umgåtts. vi har solat, hyrt film, varit lite tokiga, varit en sväng förbi mig och sen tittat på film.. den var läskig som tusan, tyckte jag iallafall.. men jag är en mes när det kommer till sånt, hehehe. vi har ytterligare en film att titta på sen blir det sovdags för bajkmajk och mig. vi har en liten sovmorgon imorgon till 9:15, det är alltid något!
godnattis people♥
/felicia

julia har så snyggt stylat till maja med en blåtira! flickan ser farlig ut..

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Kategori: +++

det finns mycket jag vill ha just nu, men det här ligger nog på första plats om man räknar bort typ 1 miljon osv.. haha!  en resa till thailand... åååh underbara thailand, haha! med familj eller med fina vänner i 2-3 veckor och bara åka runt till olika ställen och njuta, inte behöva tänka på skolan och alla problem, bara att njuta! det skulle jag verkligen vilja ha nu iallafall..

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Kategori: +++

för mig är mål,drömmar och önskningar lite olika saker. men mina mål i det här livet är att hålla mig sund livet ut genom att träna, äta sunt osv. att komma iväg till USA och att bli polis. helt enkelt leva livet och inte göra något jag själv inte mår bra av. finns nog många fler mål jag har men det här är en del av dom. mina drömmar är att alltid må bra, vara lycklig, hitta en underbar man som man älskar livet ut och få underbara barn. tjäna massa pengar så man kan göra vad man vill. då måste jag nog vinna på lotto eller nåt. att alla mina nära och kära ska må bra och leva ett bra liv. mina önskningar är en blandning av dom här tillsammans. jag önskar att allt det här kommer hända. tror det får räcka såhär!



något som gör mig lycklig!♥

tisdag 25 januari

Kategori: +++

måste säga att idag mår jag bättre, fortfarande den hemska huvudvärken och lite illamående. men inte samma feberfrossa med kallsvettningar och allt bara är jobbigt. vi är även lediga idag från skolan, så skönt att jag inte missar något väldigt viktigt :) ska snart kila iväg och hämta viggo på fritids, sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.. ut med hundarna eller nåt! han får helt enkelt välja vad han vill hitta på. nu ska jag ta på mig strumpor och bege mig en trappa ner.
/felicia

minnen

Kategori: +++

jag är så glad att jag har arkivet här kvar med massa bilder, min gamla dator med alla mina bilder är ju sönder och jag hann inte rädda alla 1000 bilder. men en del av dom har jag lagt ut på bloggen :) jag tycker det är kul att titta, kanske inte alla tycker.. men titta om ni vill!


ida ida ida<3<3

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Kategori: +++

jag måste säga vinter och sommar! kan inte riktigt bestämma mig för en. jag älskar värme mer än massor och jag älskar att sola, kunna vara ute och spela kubb t.ex, grilla, umgås med massor av människor var som helst. sen älskar jag snön också! att det är kallt gör mig inget, man kan klä sig varmt! älskar att man kan åka skidor, leka i snön, åka pulka, sitta inne och se det snöa och ha det mysigt. nej båda är min favorit årstider.




måndag 24 januari

Kategori: +++

jag har feber och mår inte bra, haha.. visste att det skulle komma snart! varje gång jag äter mår jag illa.. så får undvika det på ett litet tag, vatten går bra iallafall. det suger att jag alltid måste bli sjuk.. men jag kände att det var på gång i lördags och sen var jag tokig och träna.. det skulle jag aldrig gjort! menmen. nu gäller det att bara vila för att bli bättre, får inte vara sjuk länge. har inte kunnat somnat om sedan 6 imorse och innan det sov jag knappt något heller! måste försöka sova mer.
ha en bra dag alla friska och sjuka!
/felicia

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Kategori: +++



om jag fick välja en person att träffa just nu så skulle jag välja per. det skulle jag göra vad som helst för att få göra igen. den kille jag var som gott kär i hela min uppväxt och var tillsammans med. nu finns han inte längre på den här jorden. att bara få se hans ansikte, få höra att han mår bra och att det inte var meningen det som hände. det skulle jag ge vad som helst för..♥

söndag 23 januari

Kategori: +++

drog hem till lina igår kväll, var med brudarna ett tag men var så trött och mådde halvtaskigt så lina mötte upp mig! vi gick hem till henne och snackade om allt mellan himmel och jord sen sov vi! vaknade halv 12 idag. nu ligger vi och tittar på the town, andra gången för mig men den är grym! vi ska lite senare fira haza. det blir bra! :) /felicia

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig

Kategori: +++




1. jag är född i stockholm och bodde där i nästan 10 år.
2. jag är livrädd för ormar.
3. jag är en jätte dålig förlorare.
4. min högsta dröm är att bli soldat men jag har valt att försöka bli polis sen istället.
5. jag är envis som tusan.
6. jag älskar att träna.
7. jag har opererat bort mina halsmandlar och det gjorde skitont.
8. jag har tänkt att åka till USA och vara au-pair efter studenten.
9. jag är världens klantigaste och då menar jag världens..
10. jag hatar falskhet.






lördag 22 januari

Kategori: +++

jag ska härma http://isabellawadell.blogg.se  med en lista, men inte samma lista som alla andra gjort! jag tycker det är tråkigt att blogga men att följa en lista kan bli roligare, hehe :) 

listan ser ut såhääär!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

fredag 21 januari

Kategori: +++

veckan har flytit på i skolan, gick faktiskt fort den här gången! skönt det.. igår efter skolan träffade jag lina och vi gick och fixade lite inför hazas 18års present! det var trevligt att få träffa den sköna bönan. jag mötte sedan stina och vi gick hem till henne. lite senare kom resten av brudarna, vi tittade på resor, tittade på handboll och hade det allmänt mysigt. jag somnade först av alla, ungefär 2 timmar innan! haha.. men jag var trött och hade ont i huvudet. imorse hade alla sovmorgon så vi tog bussen vid halv 10. nu sitter jag hemma och gör så gott som ingenting. jag ska snart börja fixa lite inför kvällen som ska spenderas hemma hos robin med sköna människor, ska bli kul! imorgon ska jag jobba mellan 12-15, onödigt kort pass.. menmen :) senare blir det lite party med girlsen och annat soft folk. toppen helg kommer det bli iallafall!
/felicia

ungdomar..

Kategori: +++

alla katrineholmare, jag måste säga att nu har vi alla börjat spårat totalt. man säger att man hatar folk man aldrig träffat, men snackar skit om folk man inte känner eller någonsin har träffat. man irriterar sig på minsta lilla och är bitter för allt! jag ska inte säga att jag är oskyldig för att aldrig sagt ett ont ord om en människa, det finns människor jag inte tycker om! men ärligt jag står för det. jag hatar skitsnack, snack man vågar säga när man är med andra och sen när man står framför någon så vågar man inte säga ett skit. dags att fundera på vad man säger och inte "hata" alla människor man just inte umgås med varje dag. tillslut kommer denna stad vara uppdelad i 1000 olika gäng och alla kommer hata varandra. folk man inte tycker om, VARFÖR lägga ner tid på att ens nämna människans namn! när man kan totalt skita i den och inte ha något att göra med den. jag tror alla skulle sluta vara så bittra och inte hata så mycket! sitt inte och säg, den personen har blivit dryg eller den är förändrad när du inte ens gett chansen till att prata med den själv. skaffa din egen uppfattning om folk , du kommer att bli förvånad. kom igen nu katrineholm! tack för mig!

i would catch a grenade for you

Kategori: +++

sitter i sängen och har en majabaja breve mig! vi har pluggat hela eftermiddagen, jag har äntligen blivit klar! stolt över mig själv. och jag har inte lika ont i benet idag, jag kan t.o.m gå nästan helt normalt. sen får jag mina smärtattacker ibland, men det är inte hela tiden iallafall! framgång liksom :)
maja skrev i sin blogg att det inte skulle vara kul att vara hos mig så jag ska ignorera henne hela kvällen, dumma hon! hon kan ha menat att det inte skulle vara att plugga men hon är dum! och jag är förövrigt väldigt mogen, tacktack. har tänkt att följa med damen hem sen, hon är nämligen själv hemma och jag tänker iallafall vara snäll mot henne och göra henne sällskap! hihi.
ha en bra kväll, snart ska vi äta tokbra mat och det klingar fint..
/felicia

onsdag 19 januari

Kategori: +++

maja visade mig nyss att man kunde blogga från mobilen, jag fattade inte riktigt det innan! haha, man lär sig något nytt varje dag :) jag vaknade halv 9 idag, råkade försova mig en aning mycket! skulle egentligen upp 06:45 för att duscha och så, haha. men jag kom till skolan bara lite försent! menmen, sånt är livet! vi har endast 1 lektion kvar, hur skönt som helst. måste hem och plugga som en galning idag, historia uppsatsen ska vara klar och inskickad 23:59! menmen, ha det niceee! /felicia

tisdag 18 januari

Kategori: +++

ligger i sängen och tar det lugnt och jag kan göra det nästan hur länge jag vill för jag börjar halv 2 idag.. inte illa vaaa!? sjukt skönt, men ändå så vaknade jag för en stund sen av ett sms och kunde inte somna om, så jag kunde ha sovit längre men så blev det inte. men det fungerar ändå! igår efter maja dragit hem satt jag och pluggade men gjorde inte världens framsteg om vi säger så.. men jag satt iallafall i köket till 10 kanske, haha. idag efter skolan ska jag fika med mina fina tjejer och sen måste jag nog fortsätta på min uppsats, trodde att jag skulle bli klar inatt men vid halv 1 orkade jag inte mer. och jag har cirka 2 sidor kvar att skriva, usch och fy! ska kila ner och hämta lite frukost sen dra på en film hade jag tänkt. ha en bra dag ♥
/felicia

måndag 17 januari

Kategori: +++

kom hem från vemdalen igår runt 7. hade en kanon långhelg i vemdalen om man bortser att jag ramla och vred om högra knät efter 1 timme och 20 minuter i fredags.. när jag låg i backen och inte kunde röra mig, sa jag rakt ut jag kan inte röra benen av panik för jag hade så ont, men jag kunde såklart det. men då var det en ung kille som åkte i världens fart ner till liftarna. han sa att jag inte kunde röra benen så dom skickade en ambulanshelikopter, haha. jag behövde inte riktigt en helikopter.. men dom trodde nog att jag blivit förlamad eller något sånt när jag sa så.. kanske inte riktigt ska säga så nästa gång om jag ramlar igen.. men jag fick åka ner med en scoter för backen. efter ett tag var det bara högra knät som värkte som tusan, så pappa och jag åkte till sjukhuset där men jag hade bara vridit knät lite, alltså inget allvarligt. men ont hade jag!dagen efter kom även smärtan i vaden som jag förmodligen också skadat, men inte tänkt på eftersom knät gjorde döont för stunden. muskelbristning och ett väldigt ömt knä har jag nu, men det blir bara bättre och bättre! så jag är nog tillbaka helt och hållet snart! måste sluta vara så klantig.. det är verkligen bara jag som lyckas! haha..
hade inte så lång dag idag i skolan, maja och jag åkte hem till mig. nu sitter vi och försöker plugga på historian som ska vara klar på onsdag.. den är så svååår! får plugga hela kvällen..
ingen innebandy nu på ett tag, hur ska jag klara mig? ...

jag åkte på rumpan ner för en backe, det gick hur fort som helst och var hur kul som helst! ha.

underbart väder

afterski- elin, jenny och pappa

/felicia

when you lose something you cannot replace

Kategori: +++

jag är nu i sthlm, tog tåget tjugo över fem eftersom det innan tydligen inte gick. kom upp vid halv sju, tog tunnelbanan hem. har suttit i soffan med pappa och anna-karin sen dess. dom har skrattat åt mig när jag blåst ut ljus, jag låter konstig och har sämst lungor.. jaja, bra att man kan underhålla med att blåsa ut ljus! haha. jag ligger redan redo för att sova, skolan tröttar ut en som tusan när man inte van att var där!
godnattis people
/felicia

onsdag 12 januari

Kategori: +++

känns sjukt att skriva januari på rubriken.. att det är ett nytt år! men skolan har börjat och det flyter på. nu kommer mamma bli sur att jag skriver såhär på min blogg men jag ska iallafall till sälen, vemdalen vart det nu än var!? imorgon! jag hinner inte ta ledigt från skolan för det kom så plötsligt. pappa ringde mig idag och frågade för hans bror och barn, alltså mina kusiner ska åka och fick platser över så vi hänkar på! lite spontant sådär men det kommer bli helt galet awesome. jag som har längtat efter att få åka skidor jätte mycket, wiihoo. jag tar med mig skolan upp dit, matten, historian,samhäll och lite annat skit ;D så skolan lider inte.. bara min närvaro i skolan men den har ju aldrig varit bra tack vare att jag inte kunnat hållt mig frisk. men detta läsår är jag fit for fight! inte ska jag drabbas av allt man kan inte! haha. men nu måste jag fortsätta packa så jag kommer iväg till sthlm idag.
/felicia

tisdag 11 januari

Kategori: +++

min skolstart kan slänga sig i väggen.. fyfan så sur jag är! jag kommer till skolan 08.25 och så är läraren inte där så vi har ingen lektion. och jag som har håltimme i 3 timmar sen efter den lektionen. KUL. jag kunde sovit hur länge som helst. jag åkte hem direkt vid 9 och har varit hemma ett tag, ska inte sova för då kommer jag inte kunna gå till skolan sen, haha. men tänkte lägga mig och titta på film iallafall. är sjukt trött men det är inte så konstigt, det är nog alla som började idag.. ska träna direkt efter skolan fast idag själv, maja är borta och stina är dålig i ryggen. så får pallra mig dit själv, men det går bra det med!
/felicia

måndag 10 januari

Kategori: +++


sådär ser jag ut just nu trött, osminkad, pyjamas och redan trött på skolan.. men jag och majabajapajalaja insåg nyss att historia uppsatsen skulle vara inskickad nästa vecka, tack och lov. den skulle innehålla 6 jävla sidor och jag har inte ens skrivit 1 sida. haha.. jag är klar med samhällsuppsatsen, men tror att jag måste visa den för läraren och fråga om jag kanske kan göra den lite bättre imorgon på lektionen. den känns lite för dålig faktiskt! jag tänkte att jag skulle skriva vidare på historian så jag inte står där i sista sekund och får göra allt i panik och så blir den värdelös. ikväll är det innebandy träning, jippiii! sen ingen träning på onsdag men match på fredag, jihoo. kul att vi har match i södertälje 20.45 på en fredagkväll.. hemma runt 12 halv 1 typ. och där var den fredagskvällen borta. tur att jag älskar innebandy så mycket så att jag kan faktiskt offra en fredag, hihi. nej nuu ska jag ge mig på historian! have a nice daaaay people.
/felicia

söndag 9 januari

Kategori: +++

maja sov över här inatt, wonderful. jag som är så rädd att sova själv, haha. vi vaknade runt halv 1 och sen dess har vi degat i soffan hela dagen, kollat på film och bara slappat. hon åkte hem för ett tag sen och jag är fortfarande själv hemma.. mamma och peter kommer hem senare ikväll och jag är så hungrig.. måste väl laga mat själv igen! så jobbigt :) menmen. imorgon måste jag jobba med mina uppsatser som tydligen skulle vara inne på tisdag.. illailla. men jag är nästan helt klar med en av dom som tur är. jaja, nu ska jag slappa lite ännu mer och sen gå på promenad med hundarna!
/felicia

träning

Kategori: +++

sitter och har ätit frukost! ska snart byta om och göra mig redo för att ta mig till friskhuset för träning med stina och maja. taggad redan nu, haha. vart kvällen leder får vi se, brudarna kommer hit iallafall! nu måste jag byta om och sen ta ut hundarna på en promenad! ha en bra dag (:
/felicia

oh happy day!

lördag 8 januari

Kategori: +++

igår (fredag) började jag dagen med dubbel träning! lite innebandy lirande och sen till friskhuset med maja och stina. det gick bra och det var kul! jag fick skynda mig hem för att snabbt byta om och fixa mig lite för att sen jobba i 4 timmar! dom timmarna gick otroligt sakta.. men vid kvart över 7 mötte jag tjejerna på coop och handlade mat för kvällen. några lagade maten, kan inte säga att jag var så delaktig i det men maten blev god! vi har sedan spenderat resten av kvällen i soffan med en film och massa snack. grymt bra!
klockan är galet för mycket för mina ögon.. ska försöka sova fast jag har världens kramp i vaden! inte skönt alls alltså..menmen.
godnatt ♥
/felicia


torsdag 6 januari

Kategori: +++

kvällen hos danijela var mycket rolig, vi dansade, fick god mat och tårta och helt enkelt firade henne på bästa möjliga sätt! jag, maja och julia sov hos julia den kvällen. vaknade runt 11 och låg kvar i sängen till 2 ungefär, julias urgulliga syster kom med frukost på sängen till oss! haha. jag tog bussen hem och packade lite saker för att senare åka till friskhuset för introduktion. så nu är jag fit for fight att börja träna som faan, haha. som jag har längtat! efter det åkte jag, julia och maja ut till våra twins för att äta god mat,basta, slänga oss i snön, mysa massor i soffan och prata om allt. idag tog vi bussen ut vid 10.35 till julita för att åka scoter och fyrhjuling! det var hur kul som helst. vi gick sen och åt på julitas enda lilla pizzeria. vi slutade kvällen med att softa i felixs jacuzzi i ett par timmar.. nu är jag hemma och är superduper trött.. imorgon klockan 10.00 ska jag befinna mig i hallen för att träna tjejerna och sen vid 12.00 på friskhuset för att träna med maja och stina! nu ska jag fixa lite med tvätt och sen sova som fan.. haha!
/felicia

tisdag 4 januari

Kategori: +++

2 kvällar/nätter i rad har jag bara legat hemma i min säng och tittat på film, helt själv! haha.. så rolig är jag! i söndags kväll tittade jag på the town som är förövrigt är en grymt bra film och igår låg jag och grät lite till my sister´s keeper. jag har försökt att bli av med min hosta och förkylning men har inte lyckats så nu ger jag upp! ikväll ska danijela firas som fyller 18 år idaaaag! sjukt.. jag vill ocksåå! men ett otroligt stort grattis till dig underbara vän!
jag ska om ett tag ner på stan med mamma och fixa lite sen hem till jullan som ska hjälpa mig med håret och sminkningen till ikväll! det kommer bli en grym kväll, det veeet jag!
ha en fin kväll ni med..
pusss
/felicia

grattttttttiiiiis!

..

Kategori: +++


varför kan jag bara inte glömma, efter allt du gjort.

söndag 2 januari

Kategori: +++

ett nytt år, nya möjligheter!
jag hade världens bästa nyårsafton med underbara människor!
jag är förvånad att jag fortfarande bryr mig om dig, varför bryr jag mig?
jag stod i mål idag och vi vann med 7-5 och jag kan säga ärligt själv att jag var duktig i mål.
att laget vi mötte ligger en serie högre en oss och jag stod fortfarande i mål.
jag är sjuk och måste upp tidigt för att träna tjejerna imorgonbitti.
vi inventerade idag med herrarna på tempo, var faktiskt ganska kul.
jag firade in ett nytt år utan min bästavän för andra året.
kommer inte hända ett år till har jag bestämt mig för.
mina fina vänner var min hejarklack idag, hjälpte mig massor faktiskt att höra dom heja.
jag vill börja träna som fan, jag älskar att träna.
jag ska sova nu
godnatt ♥

2 cool 4 you