Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

drop it

Kategori: +++

kom hem för en timma sen men skulle nog egentligen stannat hemma hela kvällen, nu är huvudet värre och jag har feber. snart ska jag sova och då ska jag sova tills jag mår bra! fast vid 2 ska jag vara nere i duve och sitta i seket på mitt lags match. snart är jag tillbaka själv.. tisdag ska gipsfan bort! äntligen friheeet. något jag och haroun skulle behöva är att äta mat men när mamma är iväg så orkar ingen av oss laga mat, haha. får vänta tills frukosten imorgon! nu ska jag kila och nanna kudden!
PUSS

/f

inte ens värt det.

Kategori: +++

hemma från flen nu! tog en promenad från bussen hem, det var skönt! kändes bra och gå och tänka för sig själv. jag är en sån som egentligen kan släppa det mesta och gå vidare men ibland är det svårt, som nu. när människor verkligen går för långt för att bara förstöra.. då har jag så svårt och släppa det. men som mina vänner säger, det är inte ens värt det. nej det är det inte, och det måste jag få in i huvudet.
jag känner mig febrig och dålig men jag ska träffa tjejerna ikväll så det är bara att bita ihop och hålla ut. jag vill träffa dom såklart, jullan kommer ju hem idag! och hon har varit saknad, riktigt saknad.

ska hoppa in i duschen och piggna till, det behövs!
vi hörs
PUSS

/ f

patetiskt patetiskt patetiskt...

Kategori: +++

är hemma hos bästavän nu, har saknat henne galet mycket! träffade även johannapyttipanna förut och det var bra för henne har jag också saknat! stannar över natten, får se om vad vi hittar på ikväll men något kul blir det.
vi hörs imorgon!
PUSS


gud vad jag älskar rykten och gud vad jag älskar falska människor. nej usch, jag hatar rykten och jag hatar falska människor. åt helvete med er.

;

Kategori: +++

softar eller vådårå.. jag tappade ju inte spagetti över hela golvet. KUL.

this is it

Kategori: +++

vaknade för en stund sen och fick ta tag i världens störta diskhög.. visst är det underbart att ha vänner här men inte disken efter, usch på det. men iallafall, tråkigt att sverige förlora! men kvällen/natten/morgonen var hur kul som helst iallafall! vi åt mat & fruktsallad och dom drack massa kaffe och te, inte jag för det är ja mindre gott med finare ord. efter hockeyn var det bara jag, stina och majsan kvar men maja åkte iväg efter en stund för att ta bort sitt gips, JAG VILL OCKSÅ! sen åkte även stina runt 11 men henne märkte jag inte av, men jag hade sagt hejdå till henne.. haha. så det kan gååå!
det blir inte att åka till flen idag, megan är dräktig så jag känner att jag måste vara hemma med henne men jag åker imorgon istället för då är mamsen hemma. så imorgon får jag träffa min bästavän.
nu ska jag hitta några roliga övningar till mina småtjejer ikväll!
PUSS

natt,morgon?

Kategori: +++

jag skulle nog vilja kalla det morgon.. vad gör man för att hålla sig vaken till 6, jo man sätter sig och pluggar lite spanska! det går säkert in mycket då :) jofan, nu kan jag allt.. om det ändå vore så! jag,maja och stina är dom enda som klarat oss från att sova, men stina är nära! fast maja sjunger för henne och ropar på henne varannan sekund så jag tror  inte att hon somnar.jag skulle inte kunna göra det!
höörs senare idag! kanskee.
PUSS

i got you

Kategori: +++

softkväll med snyggisar ikväll, hockey blir det ocksåååå.

i adore you

Kategori: +++

hemma efter en ganska så hemskt dag i duve. haha, men ja..ungarna var hemska! bara dryga och jobbiga. eller vissa var goa små ungar men vissa ville man bara kasta iväg! men man måste hålla uppe humöret och tala lugnt.
egentligen vill man bara skrika, haha. kom hem till 5 överlyckliga hundar, ska snart försöka ta ut dom på en tur men inte så lätt med en bruten handled, får se hur jag löser det. ikväll tror jag att det blir att träffa brudarna och imorgon blir det nog en tripp till flen! hem till sabina och träffa folk. ska bli riktigt kul, var för länge sen alltså!
nu ska jag fortsätta med det jag gjorde, alltså ingenting!
PUSS

tänkte visa lite fina bilder!

nilla visa mig hur jag kunde göra om jag hade brutit både foten och handleden, tur så var det bara handleden.. för det såg inte klokt ut.


allmänt fräsch och så sitter jag där med gipsad arm och doktorn kliver in samma sekund. har nog aldrig känt mig så söt som där.. eller inte.


söta tjejer påväg till vingåker för party,haha.! jag,linnea & carro.


jag & haza, men haza lyckades inte få med hela huvudet i bilden.. hehe.


egobild i badrummet på en tjej utan gips...


en söt cattis i skolan! påminner mig om hur mycket jag saknar skolan! jiissses..


puss på en världens bästa hundar!


sabina sovandes på skidor påväg till sälen, ser väldigt skönt ut..


lite suddig bild på mig,stina och gipset! puss på det.


jag och brorsan för många år sedan, lite charmiga var vi allt, hihi.

nej, det nu räcker det för studen. känner på mig att det blir fler bilder när jag får bilderna från jullans kamera! och på tal om jullan så saknar vi dig och emma.. dags och komma hem nu!

hörssss

nothing´s ever built to last

Kategori: +++

idag har jag nästan inte gjort något alls, pluggat lite spanska.. vilket förvånar mig själv, men jag måste verkligen klara nästa prov annars kan jag lika gärna skriva IG i pannan på mig själv. jag ligger nere i vardagsrummet helt själv och tittar på OS. jag har helt plötsligt blivit väldigt intresserad av OS, eller när svenskar är med. men saken är den att jag har inte koll på när svenskar är med om ingen säger till mig.
funderar på att lägga mig skapligt tidigt idag, har väldigt ont i huvudet så det behövs.
en dag imorgon också!
PUSS

save me

Kategori: +++

har spenderat som senaste dagarna med mina fina vänner, därför det inte har varit så bra uppdatering. i lördags var jag,stina och maja på 20års fest sen sov vi hos maja sen på söndag sov vi hos stina och då kom även cattisen. igår var jag på mina små tjejers träning först och sen åkte vi ut till cattis och andrea. andrea och jocke kom hem från åtvidaberg igår! vi kollade på film och myste. idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra men något blir det nog. funderar på att bjuda hem dom till mig.imorgon bitti ska jag vara i duve för det är någon dag för barn där, där dom får prova på olika sporter. jag ska stå och vara "värd" för innebandy, såklart!
nu ska jag ta tag i mitt spanska pluggande... usch och blä och fyyy. 
PUSS

babe, you´re all i want

Kategori: +++

jag har haft en kanon kväll med mina tjejer, vi har ätit mat,spelat spel och tittat på hockey. dom åkte nyss hem och nu ligger jag i soffan och väntar på min mamma. hoppas hon kommer hem snart!
morgondagen har vi inte riktigt bestämt hur den ska se ut, men något bra blir det. får se om det blir att festa lite eller om vi softar.. jag har galet ont i huvudet så nu ska jag lägga mig och glo på tv.
vi hörs
PUSS

min moster är så cool, så hon har gjort den här bilden till mig..hihi ;)

jag fattar ingenting

Kategori: +++

lov nu, kommer helt galet perfekt. om ändå inte min hals skulle börja krångla igen! sista jag vill är att vara sjuk över lovet. hoppas det blir bättre och inte utvecklas till halsfluss igen. helgen har jag inte så mycket planerat än. ikväll kommer flickorna över hit och äter lite mat och softar. julia ska iväg över hela lovet så vi måste göra något ihop innan hon drar. men mina helger brukar alltid bli grymt bra vad jag än gör! jag har tröttnat så sjukt mycket på mitt gips.. vill bara klippa av det, men det skulle inte löna sig precis. 2 veckor kvar, det är bara att hålla ut.
gud vad jag saknar innebandyn...
PUSS

jippiiii

Kategori: +++

nu har jag fått nytt gips, känns redan mycket bättre. det är tunnare men längre, tror det var någon som var riktigt duktig på gipsning som gjorde det :) tackar gör jag för det. mcdonalds ringde mig förut och nu är det nära, hihi. dom har beställt kläder till mig nu. det ska bli riktigt kul att få börja jobba, man måste ju börja någonstans. jag är super glad iallafall. skolan idag var inte alls ansträngande. hade två lektioner och dom var rätt softa!
nu ska jag plugga spanska......
PUSS

sunshine

Kategori: +++

godmorgon!

sovmorgon till halv 11, sitter alltid så perfekt. jag har somnat runt 10 nu 3 dagar i rad med ändå så är jag hur trött som helst genom dagarna. kanske ska börja gå och lägga mig då jag brukar egentligen. slutar ganska tidigt idag, runt 2. sen ska vi åka och kolla upp mitt gips, det gör ont hela tiden och det ska det inte göra.. jag hoppas dom kan göra något åt det.  men nu ska jag äta lite frukost!
PUSS

trust me

Kategori: +++

inte så värst bra uppdatering på sistone men nu tänkte jag sammanfatta mina senaste dagar!

lördag:

kvällen i vingåker var riktigt rolig, träffade massa olika härliga människor. vi åkte hem till julia vid 1 och det kom lite folk till henne, vi softade och tittade på pippi typ. riktigt kul hade jag iallafall!
det värsta var att när jag dansade så slog folk emot gipset och det var inte så party och det kändes galet mycket när jag vaknade dagen efter. men ingen som slog i med flit, men nu tänker jag hålla mig borta från fester tills gipset är av.

söndag:

åkte hem från julia ganska tidigt eftersom min arm värkte så mycket och jag kände mig lite töntig som var så ledsen, hihi. mamma och jag åkte ner och titta på mitt lags match och senare åkte vi hem till maja och firade stefan. men jag stina och maja låg mest och pluggade naturkunskap!

igår:

gick i skolan till halv 4 för vi tittade på något musikal, hade nog hellre åkt hem när jag slutat egentligen. men visst var dom alla duktiga. ska inte klaga på det. resten av dagen spenderades hemma hos majsan med naturkunskaps plugg.

idag:

hade naturkunskapsprovet idag och jag kan ju säga att svårt var det fan, men jag tror iallafall att jag klara det. hoppas iallafall det. det var även massa knas på våran skolan idag, polisen kom och det var killar med kniv som skulle slå ner någon/några. dom hade haft knivar uppe och viftat med även när rektorn kom och prata med dom men sen sprungit iväg när polisen kom...  mamma berätta att dom ska prata med oss elever imorgon och berätta säkerhets saker för oss. inte kul när sånt händer!
efter skolan åkte jag,maja,stina och julia ner till nya coffee house och fika, satt kvar där i flera timmar och bara snackade .. som vanligt, men det är lika mysigt som alltid.


snart får megan valpar, längtar galet mycket! så mycket kärlek. svarta små underbara liv kanske hon får, små bolltussar inom några veckor.. åh så mycket kärlek!

PUSS

i give you everything i have, the good, the bad.

Kategori: +++

godmorgon!
idag är foten mycket bättre, jag har tagit bort bandaget också för att se hur den ser ut och det är inte så farligt svullet längre. det kommer gå galant ikväll!
jag är taggad som tusan till kvällen, gipsflickan!
jag har legat i soffan och myst med min älskling zelinn hela morgonen och snart ska jag ge mig iväg till duschen.. undra hur det kommer gå! wish me luck..
senare idag bär det av till min lilla jullibull och ännu senare till vingåker. grym är vad min dag kommer bli!
höörs
PUSSS

mys i soffan! (den feta armen på zelinn är mitt gips, hihi.)

i don´t want to think about you

Kategori: +++

foten är bättre, hoppas på att kunna stödja helt på den imorgon. för imorgon blir det lite party i vingåker! tror det kan bli riktigt grymt, men det blir som man gör det till och jag ska göra det bästa ut av kvällen.. med gips och hela skiten, men skitsammaa fan. det löser sig såklart. haha, jag bet lite på min läpp förut och nu har ena sidan av underläppen svullnat upp som tusan, ser ut som om jag har gjort läppförstoring.. inte så himla snyggt alltså. även det hoppas jag är bättre tills imorgon.
skolan idag var ju inte det roligaste, alla skrattade åt mig.. men det förstår jag, haha. när jag och maja gick runt där breve varandra skrattade inte folk mindre iallafall. lite underhållning åt dom andra liksom!
3 veckor till dåååå, det är ju bara att räkna ner. ikväll har jag varit hos julia med girlsen, fast först åt jag tacos med majas familia hemma hos mig. hos julia har vi bara softat, riktigt trevligt.. som alltid! 
nu ska jag snart gå och sova, har en grym lördag att se fram emot :)
PUSSS

klant klant klant

Kategori: +++

nu ska ni få höra något roligt, eller rättare sagt läsa! jag har brutit handleden och stukat foten rejält. kan det bli bättre? javiissst. skapligt jävla ont jag har. inte kan jag gå idag heller, men jag hoppas att jag snart kan börja stödja på foten, då blir det lättare. ni kan ju tänka er hur det kommer se ut när maja kommer med gips på foten, jag med gipsen på armen och går på en krycka för foten som jag inte kan gå på heller.  jappp, miffoklubben.
kan ju bli lite roligt.
det kom ju inte som planerat riktigt.. menmen, det kommer bättre tider.
nu orkar jag inte skriva mer med en hand, hööörs.
PUSS

jag vill vara den jag var förut

Kategori: +++

kom hem från skolan för ett tag sen. tog en promenad i skogen med hundarna, det var inte det lättaste kan jag säga!
hur hög snö som helst så det kändes som ett träningspass nästan. sen var det 5 hundar jag gick med också, inte det lättaste heller.
ikväll är det träning som gäller sen skulle jag behöva plugga naturkunskap, men hur det blir med det får vi se, hehe.
jag ser fram emot helgen, den klingar så grymt bra i mina öron!

min lilla pärla maja har blivit brunett, den ni! det är jätte fint och hon passar skitaa bra i det :D så nu passar vi bättre ihop liksom, hihi.


h j ä r t a

you´re everything to me

Kategori: +++

igår var det skola igen som gällde, slutade 10 över 2. åkte hem till julia och spenderade ett par timmar med mina vänner. klockan 6 var det dags att åka ner till duve för innebandy träningar fram till 10.
efter skolan idag åkte jag med julia,stina & maja ut till julita och spenderade några timmar där, sen åkte vi tillbaka igen. nu sitter jag nere i vardagsrummet med mami och tittar på tv. det känns som om jag verkligen inte har något vettigt att skriva, haha. ni får läsa väldigt ointressanta saker, men men.
idag fick vi tillbaka våra svenska prov, jag hade så ont i magen för att få se resultatet men när jag vänder på pappret så står det VG, jag är hur lycklig som helst för det trodde jag aldrig. det var så svårt! men jag klara det.
nu är det bara ett naturkunskapsprov innan lovet, om jag inte missar något annat..
nej nu ska sluta skriva för jag skriver ändå inget vettigt!
vi hörs
PUSS

s m j f 
<3

always by your side

Kategori: +++

att se sina vänner ledsna,sårade och inte må bra är nog bland det värsta som finns. vänner man älskar och vill allt väl. man vill bara kunna säga allt så rätt och göra allt bra. ibland kan man inte göra annat än att bara finnas där,man måste visa sina vänner att man alltid finns där.
det gör så himla ont och se någon gråta, det gör så himla ont och se den där smärtan i någons ögon.
om jag kunde skulle jag göra så alla min nära&kära kunde få dom liv dom exakt vill ha.. jag skulle göra vad som helst för att få den där smärtan från deras ögon. ingen är värd den smärtan.
jag vill att mina vänner ska veta att jag alltid finns där!
jag älskar er, hoppas ni vet det.

s- du är guld värd!

i don´t know how to explain

Kategori: +++

gårkvällen var hur mysig som helst och haza somnade mitt i en mening när hon snackade med mig, haha. skön brud!
vi klev upp kvart över 8 åt frukost och klädde på oss, kvart över 9 var det samling och sen iväg till nykvarn.
vi vann med 3-4 och det gick faktiskt jätte bra, inga tabbar idag! men inget mål heller, men jag är ju back som sagt så det är inte det man är ute efter i första hand.
efter det åkte jag och mamma till heron city och käkade mat, vi skulle kanske ha tittat på bio men vi orkade inte så vi åkte hem istället. men jag vill verkligen se snabba cash så det får bli en annan gång eller så får jag vänta tills den kommer på film eller något.
skola imorgon igen, inte så himla party alltså... får huvudvärk bara att tänka på det!
men ikväll blir det en annan del av köping så det heter dugaaa.
PUSS

fantastic 4 liksom!

god damn you´re beautiful

Kategori: +++

gårdagen var grym! det var länge sen jag skrattade så mycket. håller med det maja skrev i sin blogg,att det var roligast var när hon,jag och carlan var ute. helt sjukt var det iallafall. tack tobbe!
stinisen sov hos mig och idag har vi bara legat och softat och tagit det lugnt. det har varit roligt, men man har alltid roligt med henne!
nu ikväll ska jag hem till haza, jag ska sova där. vi ska käka,titta på film och bara mysa. lugnkväll eftersom imorgon 09:15 har vi samling. match mot nykvarn borta. inte så himla skönt med så tidig samling, haha :)
men nu ska jag packa ner det sista.
PUSS

best ever

Kategori: +++

kvällen kommer bli grym, som alla andra kvällar!
jag älskar mina vänner
fett snygga.








en vanlig vardagskväll, hihi.
<3

you suck

Kategori: +++

rätt så okej dag i skolan, inte så värst jobbig. vi hade iallafall våran första trafikteori lektion.. vi började med att komma 15 minuter försent för vi inte hittade lokalen! tror vi gick runt i hela j'vla skolan för att hitta den. kändes ju inte så värst party att kliva in där när dom redan börjat men det gjorde vi iallafall. jag och majsan!
men det känns som om det kommer att bli lite jobbigt, för det är himla fort vi ska läsa och sedan ha läxförhör på det vi läst. men det ska vi nog klara av.
träning med småtjejerna sen, känns som om jag ska träna med dom också! hur skönt som helst och få springa av sig och skjuta av sig lite ilska. om ni inte provat det så prova spela innebandy och skjut så j'kla hårt du kan, man får av sig lite ilska! riktigt bra alltsåååå.
jag har fått världens gosigaste hund kan jag säga er, hon sover i min säng,hon kommer och säger godmorgon när jag vaknat och hon pussas.. såhär var det innan hon sov alltid på golvet/låg alltid kvar på golvet tills jag gick ner och hon pussades aldrig. något har hänt, men glad är jag för det! min vackra underbara hund zelinn.

nu blir det samhällsplugg och kika lite på engelska glosor!
PUSS

jag var 11 år när jag fick zelinn, kan ni tänka er hur lycklig jag var och fortfarande är.

en fullvuxen zelinn, fortfarande lika bäst.

människans bästa vän. helt rätt!


come on, baby.

Kategori: +++

lång tråkig skoldag, men lite kul att skratta åt cattis och andrea som varit insnöade hela dagen och inte kunnat komma till skolan.. hahhahaa. lite kul ändå. själv var man tvungen att ta sig till skolan. efter skolan åkte jag buss hem till jullan. efter ett par timmar kom mami och nilla och hämtade mig. nu ikväll har jag spelat innebandy, och det är alltid lika bäst. match åter igen på söndag och denna match ska jag försöka och inte göra en enda tabbe.
jag längtar till helgen, jag tror det kommer bli en grym helg! mina och majas sluta tidigt torsdagar och sovmorgon fredagar är borta nu. för nu har vi körteori! vi var tvungen att ta ikapp 50 poäng för vi ligger efter med 50 redan. men det fixar vi igen under nästa år. nu ska jag skriva lite spanska och sen sova. guuud så skönt.
PUSS

i can´t find my self

Kategori: +++

skolan idag, lång och tråkig dag. slutade 2 timmar senare än dom andra för jag hade spanska, som suger så hårt.
imorgon har jag sovmorgon till halv 11, så himla skönt! sova behöver jag göra, jag tänker för mycket nu för tiden. tänk om man bara kunde stänga av allt som gör en ledsen och hindrar en från att vara som vanligt.. men bättre tider kommer, eller?
jaja, slutsnackat om det..  jag har inget mer att skriva!
hörs
PUSS

nothing compares to you

Kategori: +++

matchen gick inte så värst bra igår, vi förlorade mot ett lag vi verkligen inte ska förlora emot. känns inte så himla roligt, och jag lyckades med mina roliga tabbar igen.. typ som att snubbla på min egen fot och dunsa i golvet! väldigt kul! det var bara att resa sig upp och skratta. jag är jag liksom. vi gick och titta på stina efter, dom vann stort och stina gjorde jätte snyggt mål! min lilla stuumpa, så duktig.
jag sov hos maja igår, och vaknade med jätte ont i halsen. tror det var för att jag inte sov så mycket, jag låg mest och tänkte på allt mellan himmel och jord. men jag har sovit hela dagen nu, och jag mår redan bättre. jag brukar bli dålig om jag inte sover.
det blir skolan imorgon iallafall, vi har ett riktigt roligt prov imorgon. svenska och det kommer ju inte gå vägen för mig! blir att plugga hela kvällen..
jag ska sova hos maja ikväll igen, hennes mamma jobbar så hon är själv så jag tänkte göra henne lite sällskap!
hon är bra hon den där maja.
nu ska jag gosa lite med andypandy!
PUSS

lilleman som nu heter teddy, min lilla bebis
!