Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

leave it all behind

Kategori: +++

då var första skoldagen över! världens mest ovärdaste dag.. menmen. efter skolan kom mamsen och hämtade mig, vi åkte och handlade och så. lagade middag hemma och sen gick jag till maja där hon och emma var. jag får fortfarande inte träna.. är fortfarande dålig i halsen och förkyld. men det är på väg åt rätt håll iallafall! så jag spenderade kvällen med dom istället, vi tog en sväng förbi solariumet också.. inte bra det men man känner sig tusen gånger fräschare när man är lite brun!
imorgon är det inte vilken dag som helst, våra favorit twins fyller 18 år! helt galet sjukt.. jag vill också! men stort grattis i förskott till er mina hjärtan ♥
hoppas ni tar körkort snart, hihi. vilka roadtrips det ska bli alltså! cattis vet ju iallafall vart jag och maja vill när du har fått körkortet, hehehehe.
nu ska jag lägga mig och titta på en film! hoppas på att somna för en gång skull i tid.
/felicia

måndag 28 februari

Kategori: +++

måndag idag och skolan är igång igen.. usch och fyy och blää. men som tur så fick vi sovmorgon idag till 9:45, det är ett litet plus i kanten iallafall. jag har huvudvärk.. men vad gör det om 100 år? så jag tänker ta mig en ipren och sen dra mig till skolan! jag har än en gång startat ett 10 veckors villkor för mig själv där jag inte får äta och dricka vissa saker på 10 veckor, eller rättare sagt allt som inte är bra är inte godkännt. till och med alkohol har jag tagit med! så 10 veckor ska jag inte dricka en droppe alkohol. det kommer faktiskt gå utmärkt för jag har massa viktiga matcher och sånt kvar så det gäller att hålla fokus i träningen nu. om jag har räknat rätt så ska det vara slut den 2 maj, och jag hoppas att jag finner någon väg att jag verkligen håller det här nu! sen kanske efter 10 veckor vill jag köra ytterliggare 10 veckor typ. hoppashoppas. gäller att vinna över sig själv vissa stunder. för jag behöver det här för mig själv. så jag kan trivas mer och må bättre :)
men nu ska jag kila ner och sen gå mot bussen.
ha en fin dag alla niii ♥
/felicia
finast i världen ♥

lördag 26 februari

Kategori: +++

hade en jätte mysig kväll igår med ett skönt gäng! maja,cattis,bea, rickard, emil och oskar kom hem till mig och vi tittade på paranormal activity 2 och åt massa onyttigt. jag som hade feber och sånt var en sån kväll perfekt ju. det var väldigt trevligt faktiskt :) runt 11-12 åkte alla hem. jag somnade så fort jag la mig i sängen. nu sitter jag och väntar på att bea ska bli klar så vi kan gå på en lång promenad med hundarna! jag skulle egentligen jobbat idag men jag har ont i halsen och hostar mycket. kände att det fortfarande inte är så fräscht och stå och hosta när man står i kassa eller driven. men annars mår jag mycket bättre idag. ikväll ska jag umgås med fina flickor, det blir bra det!
/felicia

fredag 25 februari

Kategori: +++

godmorgon!
jag är hur trött som helst.. hade helst sovit ett par timmar till men snart är skolan igång igen! blääää. jag blev som sagt mycket sämre efter att ha tränat, hostar mycket värre och halsen gör ondare och igår vaknade jag med feber. så jag kunde inte jobba igår.. vill inte riktigt stå och hosta ner alla gäster. är inte så trevligt! men senare på kvällen tog jag ipren för att febern skulle gå ner och försökte glömma att jag inte mådde bra för en stund. jag, mamma, maja och peter åkte till Eskilstuna. vi åt god mat och tittade på bio, det var mycket trevligt! filmen var inte riktigt den bästa kanske, hehe mitt val.. nästa gång väljer inte jag iallafall! nu ska jag hämta upp lite frukost och titta på soa! en slapp morgon minsann!
/felicia

<3

Kategori: +++

jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
vad vore jag utan dina andetag?♥

onsdag 23 februari

Kategori: +++

idag har jag jobbat, det gick riktigt bra faktiskt. vi tävlade om vem som kunde sälja mest av våran nyhet bacon cheese. jag kom tvåa, det suger. jag ville vinna men mina kunder ville inte riktigt sammarbeta med mig. efter jobbet följde jocke med mig på stan en liten stund, sen mötte jag upp min mamma. vi köpte lite presenter och sen åkte vi hem till bella och anna. vi fikade och hade det mysigt. nu ligger jag i min säng och ska när som helst byta om till träningskläder. träning som står på schemat ikväll, men ska ta det lugnt så jag inte får värre hosta och ondare i halsen. har även läst här på internet att min andra halva på innebandyplan ska träna ikväll.. hoppas du är tillbaka för gott nu! jag kan inte spela utan dig linapinafina. 
ha en trevlig kväll alla ni där ute!♥
cypern 2010 ♥
jag vill utomlands!

boxningsproffs

Kategori: +++

bowlingen gick ju sådär för mig.. haha! kommer aldrig lära mig :) tidigare bestämde jag och bea oss för att dra på ett boxningspass på friskis. det var grymt skönt men ändå otroligt jobbigt. jag hoppas att boxningspasset på friskhuset är minst lika bra! får ta och testa det inom kort. i slutet var man helst slut och man kunde knappt hålla upp armarna längre men ändå var det ett bra pass! menmen. när jag kom hem var en maja och en cattis i min soffa hemma, hihi. mycket trevligt. men cattis åkte hem lika fort, haha. maja ligger just nu breve mig i soffan och vi väntar på att bea ska komma. då ska vi titta på i rymden finns inga känslor! :) imorgon är det jobb som gäller, dock i enbart 3 timmar.. onödigt skulle man kunna kalla det! hehe.
godnatt på er!
/felicia

tisdag 22 februari

Kategori: +++

tror jag låg vaken till 2 inatt och tittade på sons of anarchy, somnade så fort jag stängt av. haha. trött tjej! vaknade imorse runt 12, hur skönt som helst! idag blir det förmodligen en bowlingmatch lite senare. jag ska för en gång skull inte förlora.. trött på det nu! haa. sen spenderas nog resten av kvällen med mina flickor. blir det bra dag!
/felicia

måndag 21 februari

Kategori: +++

lovet har startat och jag har spenderat min första lovdag på mcdonalds.. jag jobbade mellan 10-17, sisådär skönt. menmen, vad gör man inte för att få lite pengar? jag vill ju som sagt till alanya i sommar eller inte bara vill jag ska dit. och pengar växer inte på träd. jag stod i driven och tog emot beställningar och ibland igenom luren hör man sin egen röst. hihi, det var kul. då hör jag verkligen hur mycket ljusare och annorlunda min röst har blivit. men det är kul att verkligen alla har vant sig nu med den röst jag har nu! efter operationen fick jag höra ett antal veckor efter att min röst hade blivit kvinnligare, haha. det är väl positivt? efter jobbet åkte jag buss hem, hade tänkt gå men man får ju ont i lungorna av att bara andas i detta kalla väder.. jag åt lite mat hemma sen begav jag mig till bea en stund. mycklee trevligt. nu ligger jag hemma och ska bara slappa i min säng framför en himla massa avsnitt av sons of anarchy! imorgon ska jag och viggo hitta på något, men jag vet inte riktigt hur man underhåller en 6 årigpojke? när vi gick på bio somna han, och när vi spelar spel så lurar han bara mig med massa fuskregler.. iofs har han kul när jag går på hans regler! men jag tror jag ska ta med honom till duve för en liten bowlingmatch, ska kolla om några av mina vänner kanske vill hänga med! (maja, cattis och bea känn er träffade av detta så ni vet). det blir nog en bra dag, han är allt bra den där lilla grabben!
men nu är det sons of anarchy dags.
/felicia

♥saknar mina stockholms brudar!♥

lördag 19 februari

Kategori: +++

sitter på min byrå i mitt rum och väntar på att bea ska bli klar hemma så vi kan gå ut och gå med hundarna på en promenad. igår efter jobbet åkte jag hem och så kom bea snarast efter och gjorde mig sällskap. vi tittade på film och bara tog det lugnt hela kvällen. inatt runt 4 ringde hennes pojkvän från sälen och dom kunde aldrig sluta prata i telefon. ville bara slå en kudde i hennes ansikte men jag var snäll och inte gjorde det, hihi. imorse vaknade vi runt 10, vi hämtade lite frukost och sen kollade vi vidare på filmen vi inte orka kolla klart på igår natt. klockan 16 är det dags för bio- trassel!, haha. vi och alla småbarn kommer det förmodligen vara, men det är mysig. och sen får vi se vart kvällen för oss. tror jag ska sova hos bezlon ikväll och imorgon ska jag träffa adam iallafall en liten stund innan han åker tillbaka till sthlm. nu ska jag fortsätta med det jag gjorde, alltså ingenting! hi.
ha en grym dag mina bloggläsare!
/felicia


torsdag 17 februari

Kategori: +++

dagarna flyter på otroligt snabbt faktiskt! jag spenderar mycket tid med underbara människor, som min bea som jag inte träffar så ofta annars. vi har nog träffats varje dag den här veckan. men det är bara kul! imorgon är det skola, redovisning av våra arbeten som vi har jobbat med i 2 veckor. sen ska jag jobba och resten av kvällen spenderas med bea igen! lördag är det bio med emelie och bea, hehe.. vi ska se trasseeel! verkar vara en grym barnfilm, haha. en bra helg ska det bli vilket fall som helst :)
/felicia

tisdag 15 februari

Kategori: +++

idag försov jag mig, min mobil sätter ibland inte igång väckarklockan! och iphone som ska vara så himla bra.. måste fixa till det där. och jag skulle knappt hinna till första lektionen och sen har jag ändå håltimme till halv 1 och vid 1 ska jag vara hos doktorn, sååå jag sjukanmälde mig idag! inga konstigheter liksom.. jag slog i huvudet på matchen i lördags och det började göra massa ont i söndags och igår, men idag är det mycket bättre. kändes som en lätt hjärnskakning. men är glad att det är bra idag, slippa ha ont och må illa. jag ska först ut och gå med hundarna och sen lägga mig och titta på the tourist! som jag har längtat efter att få se den filmen. men nu ska jag klä på mig kläder lite snabbt så jag kan ta mig ut i det iskalla vädret. ha en fin dag! ♥
/felicia

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

Kategori: +++

tagen av haza!

söndag 13 februari

Kategori: +++

sitter i sängen i mitt rum och breve mig har jag en saknad underbar liten hund! zelinn kom hem igår :) jippi! men tjejen löper så hon är med ett milt ord lite galen. haha. igår när jag kom hem från matchen kom först zelinn hem hit och sen kom bea till mig. vi spenderade kvällen med några sköna grabbar och sen gick vi till mcdonalds och var hemma hos mig runt halv 2. oskar hämtade bea vid halv 5 imorse när han hade slutat jobbat, men jag märkte inte riktigt att hon drog iväg, var lite för trött för att fatta (; en riktigt bra kväll var det iallafall, som alla kvällar med henne!  idag ska jag med mamma ut till forssjö till en av våra valpar och hälsa på. senare kommer familjen barkovic och min bea på middag. sen hittar jag och bea på något kuligt!
ha en fin dag ♥
/felicia
två söta klasskompisar! haha.

lördag 12 februari

Kategori: +++

sitter i soffan och ska snart bli hämtad av angelika, vi ska ner till samlingen för att sen bege oss mot södertälje. vi ska spöa skiten ur ett telge lag, lika bra att gå genom serien med bara vinster. hehe. gårkvällen var riktigt bra, lugn och så, som jag ville den skulle bli! idag är jag taggad till tusan. imorse tog jag och bea bussen ner till stan, vi solade och sen tog vi en promenad hem. hon stannade en stund hemma hos mig sen drog hon iväg och övningskörde! när jag kommer hem från matchen ikväll ska jag vara med henne igen :) det blir niiice.
ha en bra dag people!
/felicia
papi ♥

Dag 20 – Min favorit film.

Kategori: +++

jag har faktiskt flera favoritfilmer! som s.w.a.t, den är galet grym! the last song är riktigt bra också, my sisters keeper är inte heller så dum den och the town är också grym.

fredag 11 februari

Kategori: +++

sitter i emelies kök, hon står och visar massa saker som är alternativ till middag.. haha, söt! ikväll ska vi spöa skiten ur några sköna människor på bowling. imorgon är det dags för match mot telge, taggad till tusen är jag! ska hem sen så jag kommer i säng tidigt så jag har massamassa energi och kraft imorgon.. värsta är bara att jag kommer ha mer träningsvärk än vad jag har idag efter bodycombaten! menmen, sånt är livet! nu ska jag hjälpa henne lite med maten.. vi valde falukorv och makaroner, världens bästa. hihi.
ha en bra kväll alla fina och alla mindre fina.
/felicia



en känsla man inte kan beskriva i ord

Kategori: +++

fick ett samtal av min pappa idag. han var påväg upp med jobbet till funäsdalen för en liten skidresa över helgen. min farbror var i samma bil. dom hade krockat, och när han sa det ordet fick jag panik och ville bara gråta men han sa lika fort att dom alla var okej, dom hade varit 4 i bilen och två hade bara lite ont i nacken men var ändå iväg och tittade på upp det. pappa och min farbror var okej, lite allmänt ont i kroppen och chockade som man är såklart. jag är så lycklig att dom klarade sig så bra, för om man ser pappas bil ( som var alldeles ny)som är helt kvaddad på båda sidorna kan man inte tro det. en änglavakt hade dom iallafall. jag blir tårögd bara jag skriver om det här.. tänk om det skulle gått lite mer snett, då vet jag inte vad jag hade gjort. om dom hade åkt en halv meter till hade dom åkte ner bland massa träd osv.. och då hade det varit en helt annan sak. jag har ringt pappa 2-3 gånger inom ett par timmar bara för att få höra hans röst och få säga att jag älskar han. jag är så lycklig att det gick bra men ändå så skrämd i hela kroppen för att man tänker så mycket, tänk om det inte hade gått såhär bra.. då hade både min farbror och pappa inte funnits., men vi kan tacka änglarna som skyddade dom idag ♥ gud vad jag älskar er! ♥

Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.

Kategori: +++

jag vet inte vad det är och jag tänker inte fota något :D för det är förmodligen typ en kycklingsallad eller nåt ;D haha. var länge sen jag köpte kläder eller något sånt :)
nu var listan inte lika rolig längre.. haha.

torsdag 10 februari

Kategori: +++

började morgonen med att kliva upp 7 för att vara hos tandläkaren vid halv 8. det gick bra, tog lång tid bara så jag missade mina två första lektioner så nu ska jag snart åka till skolan men jag kommer då lagom till lunch. är skapligt hungrig för jag åt inte innan jag var hos tandläkaren och sen fixade dom min tand som gått sönder igen, så då fick jag inte äta på ytterligare 2 timmar! men jag tänker på barnen i afrika, så jag klarar mig! ikväll ska jag och majabaja på bodycombat, är grymt taggad! det är som ett boxningspass bara att det är jätte mycket kondition inräknat också. kommer bli kanon tror jag :) nu ska jag fixa det sista och sen ta bussen till skolisen!
ha en fin dag mina läsare ♥
/felicia

onsdag 9 februari

Kategori: +++

jag har så ont i huvudet, jag måste verkligen ha något fel på mitt huvud på riktigt. jag har alltid huvudvärk,  ibland så ont så jag inte ens kan ha öppna ögon. och ibland som om jag får strålningar i huvudet. men får hoppas att jag bara har det för stress och sånt. går väl och spänner mig för mycket. ligger i soffan och kikar på scrubs. har försökt sova lite men det gick inte så bra! skulle egentligen tränat med maja innan min egen innebandy träning men hon mådde inge bra och jag har för ont i huvudet så jag ska bara pallra mig till min innebandy träning. skolan flyter på. snart helg, längtar efter att så sova.. har nog aldrig längtat så mycket efter mycket sömn. helgen tror jag blir bra, eller rättare sagt den kommer bli bra! nu ska jag vila huvudet på kudden.
/felicia

haha, musikvideooo

Dag 18 – Vad jag åt idag.

Kategori: +++

till frukost: en skål med yogurt och 2 knäckemackor.
till lunch: pasta med ost&skinksås i skolan och lite morötter.
och nu vet jag inte vad jag ska äta till middag.. haha! skulle nog skrivit den här ikväll men skitsamma :)
så ointressant som det kan bli är det här! haha.

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Kategori: +++

kör gårdagens nu!
en person jag vill byta liv med för en dag.. jag skulle vilja vara ryan shecklers flickvän, om han nu har en! haha. han är grymt snygg och verkar vara världens gulligaste kille! det är någon jag aldrig i hela livet kommer träffa, så varför inte få vara hans tjej för en dag. haha :) snacka om lycklig man skulle vara då!

titta bara, leendet! jag dör.

måndag 7 februari

Kategori: +++

projektveckorna är igång i skolan, så otroligt skönt. min basgrupp skriver om huliganism, intressant ämne faktiskt om man frågar mig! efter skolan hann jag knappt hem innan jag var tvungen att åka iväg igen till friskhuset, jag och maja körde ett spinningpass! det var jobbigt men skönt som tusan efteråt. tagga torsdag majkie, bodycombat!!!!
skulle åkt ner till träningen efter spinningen men jag missade bussen och sen skulle jag bli så sen till träningen så jag blev sur och sket i träningen.. haha, inte bra av mig! men jag och maja gick till henne igen och titta på film istället. inte likt mig, men jag blev för sur ;D menmen, nu ska jag sova!
/felicia

fortsätter med några dagar som jag missat!

Kategori: +++

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.

1 år sen.. lite förändring är det allt, jag har inte brunt hår och jag har heller ingen bruten handled som jag hade då! haha. hoppas jag kan klara mig utan såna skador detta år :)

Dag 15 – Någonting jag ångrar.

jag ångrar att jag inte tog chansen att bo i stockholm med min pappa och gå på fredrikabremergymnasiet som har innebandy akademin, som jag blev antagen till. sån stor chans i livet sabba jag.. för att bo i katrineholm? haha.. MEN jag ångrar inte att jag träffat alla underbara människor under dom här snart 2 åren. det har varit grymma 2 år, med massa händelser massa nya vänner osv.. så ska inte säga att jag gjorde helt fel val! men om jag tänker på att jag hade velat satsat på innebandyn och nu är det försent. men! nu är nu, då är du. man måste blicka framåt!

Dag 16 – Innehållet i min väska.

innehållet i min väska.. jag hatar att ha väskor! det är det värsta jag vet. jag kan verkligen inte packa normalt, tar med hela garderoben och så dör alltid mina axlar. men dom gångerna jag har väska är om jag har gympa i skolan eller till matcher och träningar. även om jag har 45 böcker, bär jag dom hellre! ryggsäck är grymt skönt, synd bara att det är så otroligt fult. haha.

Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Kategori: +++

mitt drömbröllop.. hm! jag har två drömbröllop faktiskt. ett på en strand i grekland och ett i sverige i en fin kyrka. jag vill ha en tärna, den tjejkompisen som står mig närmast då och sen vill jag ha små söta barn som kastar fina vita rosblad påväg upp till altaret och likadant om det är på en strand. sen vill jag vara vackrast i världen just den dagen. ett riktigt stort bröllop med massa gäster och allt som hör till. haha.. hör ni hur jag drömmer redan nu? om man frågar mina vänner så tror dom att jag är den som kommer gifta mig helt klart bland oss. men ärligt så tror jag inte att jag kommer göra det. det här låter bittert men det finns inte många bevis i min släkt att det inte håller till döden skiljer oss åt. men man ska aldrig säga aldrig liksom! haha.

if i use to love you baby

Kategori: +++

sitter och lyssnar på lite skön musik och är nöjd över min insats idag! jag har skrivit hela hemtentan, som jag hoppas gick någorlunda bra! jag har städat i mitt rum, bytt lakan och tvättat kläder. dee nii! vuxen poäng om något ;D ska snart blåsa håret och fräscha upp mig lite, sen möta maja och emelie på ica! sen blir en mysig hemmakväll med några snygga brudar. solsidan och massa mat, kan inte bli bättre. imorgon är det 2 projekt veckor på g! underbart :) sen efter lov har vi lovlovlovlov! sjukt awesome.
ha en bra kväll!
/felicia
pappa & anna-karin

min zelinn

Kategori: +++

jag saknar min tjockis, världens finaste hund, världens bästa vän mitt allt. men jag vet att hon har det kanon bra hos er bella! men jag saknar henne ändå, hur mycket som helst. ingen som sover med mig på nätterna, ingen som väcker mig på morgonen ingen som pratar och blir överlycklig när jag kommer hem.. det är verkligen tomt här hemma utan dig. min finafina hund ♥

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

Kategori: +++

vi tar det här stället, som är turkiet-alanya! som jag förmodligen med 5 pangbrudar kommer besöka i år igen! 13 augusti.. som jag längtar :D♥

söndag 6 februari

Kategori: +++

helgen har flygit förbi snabbare än någonsin! igår spelade jag match, vi vann med 3-4. en viktigt vinst för att fixa kvalplatsen upp till 2an igen. idag jobbade jag till 4, maja och emma kom och överraskade mig på jobbet. vi käkade lite mat och senare kom bea. vi drog och solade sen mötte vi de andra flickorna en stund. nu ikväll har jag och bea bara slappat framför tvn och pratat massor. sa det till henne ikväll, att det var sjukt länge sen jag bara hade en hel hemmakväll, och gud så skönt det var! imorgon som faktiskt blir idag, ska jag plugga.. måste bli klar med hemtentan som ska in imorgon 23.59! men det hoppas jag går bra. nu ska jag sova! är grymt trött och imorgon kan jag sova hur länge jag vill. tack och lov :)
så godnatt alla fina och mindre fina människor! hihi.
/felicia

aldrig vill jag bli av med dig, min underbara vän! ♥

torsdag 3 februari

Kategori: +++

tränade igår med mitt eget lag, vi var endast 7 st så det var inte så superduper kul. men det gick bra faktiskt! min tränare sa att jag ska spela forward vare sig jag vill eller inte, haha! men det blir bra. läskigt för jag vet inte exakt vad jag ska göra, jag har liksom alltid varit baaack! försvar är min grej. men jag ska göra mitt bästa! borta match imorgon i södertälje 20.30! den ni ;) skapligt dålig tid. men jag offrar gärna en kväll för innebandyn faktiskt. ska nog möta emma och maja senare. känner att jag behöver det en stund. sen måste jag plugga massor! ska vila en stund nu, ha en bra dag! ♥

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Kategori: +++

någonting jag oroar mig för... hm, jag vet inte! det finns inget jag riktigt går runt och oroar mig för faktiskt. inget jag kommer på nu iallafall :)joo nu vet jag, jag oroar mig för att jag ska spela forward imorgon och jag är en endast upplärd back. och vissa tillfällen målvakt. och imorgon ska jag vara uppe och virra.. men vafan, jag får göra mitt bästa! kanske kan göra lite mål också. haha.

fräsch som fan, men såhär kan det gå om man spelar innebandy ;D förra året i februari faktiskt..

tisdag 1 februari

Kategori: +++

åkte till skolan imorse vid 8, sen hem igen efter första lektionen för att få tiden att gå fort, har som alltid 3 timmars hål på tisdagar. suger att jag måste gå på den första lektionen! menmen. åkte tillbaka vid 12 till skolan och sen slutade vi vid 14.15. jag och maja åkte hem till mig och softade. vid 4 åkte vi ner till stan för att möta chin och danjiela på c&l. vi satt där ett tag men sen var det dags att gå till bion, vi tittade på meet the parents: litte fockers. den var helt okej, vissa scener var mycket bättre än andra. jag som sagt kan ju skratta! haha. det var helt klart en helmysig eftermiddag kväll med fina flickor ♥
funderar på att sova tidigt idag, är så trött hela tiden! full späckat dag imorgon.. skola till 14.15, sen möta bea och emelie för en fika och umgås sen hem och byta om fort för att ta mig till friskhuset och senare till duve för lite innebandyträning. glad att jag är igång med massa träning igen :) nu när knät och vaden är okej igen!
godnatt söta bloggläsare!
/felicia

du är bäst papi ♥

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Kategori: +++



haha, det där med dagens outfit är inte riktigt min grej! men sådär.. en dålig bild men jag är nästan alltid svartklädd. idag har jag på mig en långärmad klänning från gina tricot över det en kofta utan armar från kappahl och sen vanliga strumpbyxor. till det har jag på mig mina converse. men jag fryser så jag kommer förmodligen ta på mig någon varmare tröja över senare. megan och aniston ville också vara med på bild! haha.