Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

pw med snygggcarrrooww

Kategori: +++

jag är orolig.... jag och barrocarrow var på en timmes powerwalk och jag är död, haha. måste hårdträna gånger 100 nu när innebandyn börjar! haha... men det var skönt som tusan. imorgon har vi distansdag, huuur skönt!?
sova mycket inatt ska jag göra! det kan jag säga.


så snygg

tisdag 30 augusti

Kategori: +++

känns helt sjukt att augusti är slut när som helst. att om 2 dagar är det endast 2 månader innan jag fyller 18. 18 hela år, jag är myndig sen! helt sjukt. men... jag vill inte bli vuxen och börja jobba och sånt, blää! tur att jag har ett antal månader kvar i skolan. men som alla sagt innan så går dom otroligt fort nu det här sista året. men jag kan ju inte säga att jag inte längtar till student veckorna börjar. typ student kryssningen som är 9 april osv.. helt sjuuukt.
men jag läser 4 kurser utöver alla mina andra kurser så det här året kommer bli ett rent helvete. men det är bara att bita ihop och kämpa som tusan.
imorgon ska jag träna innebandy för första gången på jätte länge, yeeees. som jag har längtat, men jag tror inte att damlaget består riktigt av samma spelare längre. menmen. vi har ju gått upp till div 2 igen, och vi tänker inte gå ner igen. neejneeejneej. jag har två inneboenden för tillfälligt, carro & maja. mycket trevligt. tror att sarah också sover här ikväll. greeeeaaaatnesss. nu ska jag titta klart på ett pretty little liars avsnitt :)
/felicia

känns som om photo booth kommer användas flitigt av alla katrineholms gymnasie elever nu, haha!

alanyaa, fuck yääää

Kategori: +++

jag har haft världens bästa vecka i alanya med grymt sällskap! det går inte att beskriva så bra vi har haft. 50 grader varje dag och grymma barer! the doors, robin hood, gipsy bar osv... helt sjukt spårade kvällar och nätter och mornar. haha.. åååh, vad jag längtar tillbaka. vill inte vara i sverige! vi började skolan idag, sista året. jag är en student, shiet. känns så sjukt! det har gått så fort dessa år på gymnasiet. vi fick våra mac idag också.. vet inte vad jag tycker om det.. jobbigt att bära på och jag är sämst på att koncentera mig när jag har en dator i närheten. får lära mig att stänga ner den under lektionerna! jag kan inte sluta tänka på alanya, jag vill bara till the doors och robin hood ikväll. vill bara dricka goda drickar och ha sjuka kvällar. blir deprimerad att vara här i typ 15 grader.. ikväll har vi ätit taco.. var så gott. saknat det! haha. carro och maja ska spendera natten här, det är braaaa. nu ska vi sova.
/felicia


ALANYA BABY

Kategori: +++

FUUUUCKING ALANYA BABY! GRYYYYYMT.

onsdag 10 augusti

Kategori: +++

igår hände det som absolut inte får hända... min hals svullnade igen och jag fick panik. men som tur va hade jag mina mediciner nära mig för allergierna. fick sova uppe hos kapten och matrosserna. innan var jag lite borta i huvudet så jag lekte kapten och grejer.. haha. bilder som jag inte vill ska komma fram någonstans.. vågade inte sova själv hemma om det skulle bli värre så jag thomas och elin kom och hämtade mig. sov över hos dom och nu ligger jag och elin i varsin säng med varsin dator. funderar att trotsa regnet och ta en tripp till haninge centrum. sen tar jag nog med mig både oskar och elin hem ikväll så har vi myskväll och sen imorgon tar vi och åker stockholm båten istället. vill nog inte vara ute på sjön i 11 timmar när det är halvtaskigt väder. stockholms turen är bara 3 timmar så!
nu önskar jag bara att huvudvärken ska försvinna..och att det ska bli söndag..
ha en fin dag även fast det är sopigt väder!
/felicia

måndag 8 augusti

Kategori: +++

fick gå av båten idag vid 15, otroligt skönt att få några timmar mer att spendera av dagen! nu hann jag hem innan bajen matchen. jag ska duscha och äta lite mat sen dra mig mot söderstadion. ikväll hejar vi på hammarby!!
imorgon är det jobb igen och onsdag med! sen på torsdag ska förmodligen jag, elin och oscar på tusenöar kryssning, ska bli hur mysigt som helst! det är en kryssning som ena båten jag jobbar på har under sommaren. man åker ut i 11 timmar och stannar vid några öar runt i sthlm skärgård och så kan man bada, sola osv! . sååå mysigt :)
nu ska jag titta till mitt käk! ha en bra kväll.
bästa elin ♥

lördag 6 augusti

Kategori: +++

jag är slut som människa..nu vill jag verkligen inte jobba mer! en veckaaa tilll kvar, gaaah. menmen bara att bita ihop. idag var jag väldigt sjösjuk.. jätte bra att vara när man jobbar på båt, hihi. men det gick bra ändå. imorgon ska pappa, anna-karin, erik och charlotta åka min båt. ska bli kul! första som kommer och ser när jag jobbar och sliter.efter imorgon är det bara måndag,tisdag, onsdag, lördag & söndag kvar.. som jag längtar tills jag är hemma i katrineholm igen. nu ska jag slå på lite pretty little liars avsnitt sen är det läggdags.
sen får jag ju inte glömma att säga att jag om allt går som det ska, ska jag till thailand i 15 dagar den 3 januari! hihihihihi. hoppas allt går som det ska baraaaaaa :) då kommer jag vara världens lyckligaste i hela världen :)))))
/felicia

SAKNAR EEEER ♥

torsdag 4 augusti

Kategori: +++

igår jobbade jag till halv 7 sen mötte jag upp pappa & anna-karin. vi drog till sjöhistoriska och njöt av takidas underbara låtar. helt sjukt så bra dom är! jag brukar inte tycka om band och sånt men takida fastnade jag för, för ungefär 4-5 år sedan. grymma var dom! europe spelade också, men det enda bra dom gjorde var carrie.. sen var det mest skit.. haha!
idag ska jag möta upp kim och så drar vi och solar! sen senare ikväll möter vi alexpalex och hittar på något. det blir bra! imorgon blir det en kusin dag! jag och elin ska hitta på lite saker :) som att sola,bada, äta god middag och gå på bio. två mysiga dagar har jag framför mig helt enkelt. det behövs för sen jobbar jag lör-ons! och sen är det bara ett par dagar kvar av denna sommar uppe  i sthlm. jag är glad att den är över, men jag har haft det bra här!
kärlek ♥

takida gör mig knäsvag,  så grymt otroligt...

Kategori: +++

img_3005 (MMS)

takida gör mig knäsvag,  så grymt otroligt bra dom är!

what doesn´t kill you makes you stronger.

Kategori: +++

hård dag på jobbet idag, både fysiskt och psykiskt.. men nu känns det bättre. känns som om jag kommer ha kraft att klara av dessa två veckor som är kvar av sommarjobbandet. fick höra många kloka ord idag.. som jag borde tänka på mer, när det känns som om nått botten ska man verkligen tänka på det positiva i livet. det hjälper en! jag har mycket positivt i livet som jag uppskattar mer än massa. imorgon är det sista jobbdagen innan 2 lediga dagar. ska bli skönt att få lite ledigt, sola och bara vila upp mig. få bort halsondet, huvudvärken och försöka få min mage komma i balans efter att den totalt är i tredje världskriget med sig själv.. kan inte äta något utan att må illa och vilja typ nästan dö av alla kramp.
nu ska jag titta vidare på pretty little liars :)
/felicia
min barroooo♥

tisdag 2 augusti

Kategori: +++

sitter och smörjer in mina torra ben.. ska närsom åka till jobbet. skönt att alltid ha sovmorgon, fast sen slutar man runt 7 och ibland senare så hela dagen går ju bort.. menmen, man ska inte klaga! jobbar imorgon med sen tror jag att jag är ledig någon dag! då ska jag passa på om det är bra väder och sola! känns som om det är på tiden för att få grundfärg till alanya... första sommaren som jag har varit såhär blek! men kan ju faktiskt skylla på jobbet och sen att vädret varit sådär också. men nu ska jag stänga ner och kila iväg!
ha en bra dag ni söta!♥
/felicia

måndag 1 augusti

Kategori: +++

20 dagar tills vi åker till alanya
28 dagar tills vi är tillbaka i skolan efter alanya, som 3ooooor
3 månader tills jag är 18 hela himla år

låter ganska så okej det där. har nu 2 veckor framför mig fullt av jobb, sen är det över. då är det dags för mig att ta mitt pick och pack och flytta tillbaka till katrineholm, till min saknade mamma, till mina älskade vänner och till min bästa i hela världen- zelinn! veckan som varit har varit så otroligt bra så det inte finns många ord som kan beskriva den. men kan ju säga att alla 7 pinglor har varit på besök. helgen spenderade vi tillsammans allihopa hos min morfar, eller vi sov mest där.dagarna och kvällarna spenderades på andra håll. det var inte lätt att sova själv inatt.. efter ha först sovit med sarah, carro och maja i ett rum till att sen sova massa i samma rum.. jag är så glad att jag har mina tjejor.
men nu ska jag fortsätta titta på pretty little liars som maja och sarah fått mig börja titta på.. inte smart drag av er, när jag börjar titta så blir jag beroende av det :) så hejdå utomhus!
/felicia