Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

hjärtahjärtahjärta

Kategori: +++



finfinfina du ♥

...

Kategori: +++


These wounds won't seem to heal, this pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

måndag 29 november

Kategori: +++

studiedag idag, otroligt skönt. helgen var mycket mycket bra, hade två underbara dagar med kim! vi åt ute, tittade på bio och sen sov hon hos mig. igår var vi på liljeholmens köpcentrum och strosade runt lite, jag hittade ett par jeans för första gången i mitt liv typ.. haha. sen en tröja och ett par tights. med henne kan man inte ha tråkigt, tror jag skrattade hela tiden i två dagar!
på kvällen var jag hos anna-karins bror med resten av familjen. och idag åkte jag hem, mötte tjejerna en kort stund. sen har jag i 4 timmar suttit och pluggat. känns bra, fast känns som om det ändå är mycket kvar. som det är. skola imorgon och jag har utvecklingsamtal.. vill inte se vad lärare har skrivit. usch, jag får ont i magen! nu ska jag fixa lite, sen sova sova sova sova sova.
/f

jag har slutat tro
jag har slutat hoppas
du är inte den jag trodde
och hade hoppats du var

fredag 26 november

Kategori: +++

projektet är över, redovisningen på engelska är gjord! kunde gått bättre men jag är nöjd. vi var 3 av 5 från gruppen som var med och redovisa.. menmen, det fungerade! lediga på måndag också, känns grymt bra! så extra lång helg. har ändrat mig och fram och tillbaka idag om hur jag ska göra i helgen, men nu har jag bestämt mig för att vara hemma ikväll och umgås med tjejerna och sen åka upp till pappa imorgon istället. stannar nog till måndag.. behöver komma bort, tänka osv. ska nog träffa lite underbart folk där uppe också! blir en toppen helg.
ha det bäst!
/f

där skulle det inte vara fel att vara just nu...

onsdag 24 november

Kategori: +++

projektet i skolan rullar på.. mycket att göra bara men det löser dig! redovisning på fredag.. på engelska, soooft.
jag har 4 prov att göra inom 1 vecka ungefär, känns bra. väldigt bra :) blir att hoppa alla träningar och bara plugga tills jag är av med allt. som jag önskar jag blir någon gång! vill inte ligga efter i skolan, hatar sånt.
ikväll ska jag och tjejerna hem till maja, vi ska fira henne! hihi, sleepover med pyjamas.. alltså pyjamas party! det var väl ungefär 10 år sen sist ;) ska bli kul. behöver umgås med dem, så det kan inte komma mer lägligt!
nu ska jag hoppa in i duschen och sen dra på min otroligt snygga pyjamas, så snygg jag kommer bli! sjukt.
ha en fin kväll, det kommer jag haaaaa.
/f

finn ett fel, hihi ♥

tisdag 23 november

Kategori: +++

match igår mot trosa, vinst med 7-2. ganska så skönt! jag tog på mig världens mest korkaste utvisning. kommer ett hårt skott emot mig och jag fångar bollen med handen och jag fattar i samma sekund vad fan jag håller på med så släpper den men visste redan då att jag skulle bli utvisad, så jag blundade och höll för ansiktet och gick och satt mig.. så otroligt pinsamt! haha. menmen, sånt som kan hända! jag är iallafall bra på att greppa bollen. men vi vann och jag var inte inne på något baklänges mål,får tänka lite så.. hehe. börjar 12.25 idag! så ska lägga mig och titta på ett one tree hill avsnitt och äta lite frukost :) efter skolan ska jag hämta lilla anna sen ska vi ner på stan och fika och kolla lite i affärer! mysigtmysigt. nej nu ska jag hämta lite frukost!
/f


majamajamajamajamajamajamaja

Kategori: +++



grattis på födelsedagen finaste du! 17 år nu, stolt att jag är 3 veckor äldre än dig.. hihi.
grattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattis
grattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattis
grattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattis
grattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattis
grattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattis
grattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattis
grattisgrattisgrattis ♥♥

söndag 21 november

Kategori: +++

haft en bra helg som bestått av tittande på handboll med fina vänner och fin mamma,spelat match som blev en vinst och jag fick även en himla massa blåmärken över hela kroppen.. hemskt lag, och sen igårkväll lite party i marmorbyn med fina flickor! mycket bra helg.
nu är jag hur trött som helst ska nog ta och vila lite, senare blir det bowling med viggo, anton och stina! jag ska vinna. nej nu ska jag ta och vila..
/f

den här snygga bruden fyller hela 17 år imorgon! tusen grattis i förskott mitt hjärta♥

torsdag 18 november

Kategori: +++

kom hem från skolan runt 2, la mig på golvet i köket och gosade med 4 söta små valpar. först fick jag massa pussar sen övergick det till bitningar.. tillslut klarade jag inte av att ligga kvar, haha! har precis kollat på ett one tree hill avsnitt, så skönt och bara ta det lugnt en stund när man kommer hem och sen dra igång med plugg och alla träningar varje dag! ikväll har tjejerna match mot flen.. hört att dom kommer med stark trupp, så det är bara att hålla tummarna. kämpar det gör tjejerna alltid! imorgon är det fredag och kan inte komma mer lägligt. i helgen ska rickard nog börja med mitt rum som ska göras om, jag ska på innebandy match i eskilstuna och sen ska jag umgås massa med mina fina flickor.. var ett tag sen nu faktiskt :)
ha en fortsatt trevlig dag!
/f

.

Kategori: +++


onsdag 17 november

Kategori: +++

gick i skolan till lite efter 1, hur skönt som helst. hade galet ont i huvudet så jag la mig i sängen och somnade direkt! haha. runt 4 kom mamma och väckte mig, för då hade vi gäster.. lilla anna var här och ville så gärna träffa mig så jag drog mig upp och kramades lite med henne. snart är det mat och senare träning. huvudet är bättre för stunden och hoppas det håller i sig. borde plugga till samhällsprovet men jag har ingen ork.. får ta det senare! bita ihop och göra det bara! lika bra :)
ha en fin kväll!
/f

tisdag 16 november

Kategori: +++

helgen var grym.. att få träffa min pappa, cupfinalen, att få träffa kusin elin och att få träffa världens finaste sebastian. åkte hem sent söndag kväll och måndag var det skola igen, lång och tråkig dag. träningar hela kvällen, gick bra! sen idag skola till 2 sen träffade jag bea i några timmar. efter hon dragit har jag pysslat i mitt rum, ska göra om så jag tog ut min ilska på att riva ner tapeterna. haha. boxas skulle inte vara fel.. har galet ont i huvudet så jag ska sova tidigt, ska sätta på en bra film att somna till.
/f

fredag 12 november

Kategori: +++

sitter i soffan och tar det lugnt! ska om ett tag fixa lite mat och sen åka iväg på match med tjejerna! coacha till vinst, hoppas jag! imorgon tidigt ska jag ta mig till sthlm, hammarby är i final i svenska cupen och det kan jag absolut inte missa. kommer bli bäst. spenderar sen natten i sthlm till söndag. projekt veckorna börjare på måndag och det ska handla om typ spöken! övernaturliga saker :) ska bli kul! ha en trevlig helg om jag inte hinner skriva igen :)

pusssss
/f

torsdag 11 november

Kategori: +++


börjar inlägget med världens bästa och finaste hund! ♥


dagen idag har varit ganska så soft, började kvart över 9 och slutade kvart över 1. tog bussen hem vid halv 2. jag gick ut på en promenad med hundarna som nu är 5 stycken eftersom vi har lilla enya här hemma! det var kul, höll på halka lite ibland. haha. men i skogen var det snö, kändes som ett träningspass ungefär..hehe. jag ska närsom börja skriva lite svenska arbeten och sen plugga lite annat grejs. känns som om jag börjar komma ikapp lite nu iallafall! bara 2 prov kvar och 20533 olika uppgifter... men det känns ändå helt okej! vid 6 ska jag ta bussen ner till duveholmshallen för att coacha mina småtjejer som iofs inte är så små..men för mig är dom det, har alltid varit. haha :) tror inte dom uppskattar att bli kallade småtjejer, dom är ju faktiskt 12-13 år! stora flickor med smink och hela köret.. haha! efter deras träning får vi se vad som händer kan bli plugg eller någon frisk promenad! det visar sig.

avslutar inlägget med en glad felicia, hihi.

/f

stinson

Kategori: +++



det här inlägget är till dig, stina haugland! så varsågod. bilden satt jag med i ungefär 20 minuter, så dålig är jag på att försöka rita.. och på datan, tragiskt. men en liten fin bild blev det!
jag vet inte riktigt vart jag ska börja med dig stina, dig lärde jag känna för över ett år sen! förra årets oktober. det första intrycket jag fick av dig var jaa äntligen en som mig! för du hoppade framför mig och cattis och skrek heeej! men sen insåg du att cattis inte var ensam utan hade den nya tjejen med sig, som var jag. men du slutade inte prata med mig för det. det var kul att du gjorde så, för det är så typiskt mig typ.. skönt att det fanns en till. jag vart lycklig! hihi. men du och jag kom riktigt bra överens med varandra! du spelade hockey och jag innebandy och jag hade äntligen någon som ville lyssna på mitt sportsnack! och jag på ditt.. vi umgicks mycket med varandra och självklart med våra andra fina vänner! men på något sätt så fann jag dig eftersom vi var mycket lika. dig kunde jag prata med och kan fortfarande prata med! det är lätt för jag vet att du lyssnar och gör allt du kan för att säga något eller göra något som gör det bättre. och jag är så svår, svårt och öppna mig och så för folk men du stod ut med mig. du gav inte upp hoppet och nu litar jag på dig hur mycket som helst och vet att jag kan vända mig till dig. som jag gör.. du säger alla rätta saker på något sätt. ja, jag tror jag kan sitta och skriva en bok om allt. vi har haft våra upp och ner gångar men alltid funnits för varandra. du är en underbar vän och jag hoppas att få behålla dig hela livet. alltid ha någon som förstår en och säger de sakerna man vill höra! du är grym stina.. mycket kärlek till dig, jag finns alltid för dig! jag älskar dig ♥

 

onsdag 10 november

Kategori: +++

jag har en liten liten sten över mitt bröst faktiskt.. får panik över allt jag måste göra! ett test imorgon som jag har ingen j'vla aning om vad det handlar om. men, livet  är bra ändå! haha. måste tänka positivt...
skolan var lång och tråkig idag, vi var på en rädda liv föreläsning som var 3 timmar lång och långtråkig. nu ska jag sätta igång och plugga. träning senare och efter det handbolls match!
/f

världens finaste ängel i himlen, världens finaste stjärna på himlen. du är så otroligt saknad per, jag saknar dig. varför hände det just dig det är något man alltid tänker på.. du är älskad från alla håll och kanter, vi vill bara att du ska komma tillbaka♥ fina per!♥

tisdag 9 november

Kategori: +++

sitter i soffan med beabuus. vi åkte bussen hem tillsammans runt halv 3 och sen dess har jag städat rummet,vi har ätit och nu sitter vi och slappar! blir lite plugg också, och sen en tur ner till duveholmshallen för att titta på lite innebandy! katrineholm möter flen, mittt fleeen. hihihi, ska bli kul och se. jag ska snart tvinga bea att hjälpa mig med matten :)
/f

tror inte jag kan beskriva i ord hur mycket du betyder för mig, du sitter just nu bredvid mig. hihi. men jag skriver här ändå.. allt vi har gått igenom har gjort oss nämre, och så mycket bättre! du hjälper mig upp varje gång jag faller, du finns alltid på min sida och du bryr dig så mycket om mig! och jag att du verkligen bryr dig. du är världens finaste människa och som du skrev om mig, värd det bästa! du är en vän av guld och jag vet inte hur jag skulle klara mig utan dig. alla borde ha en vän som dig, då skulle alla må bra. jag kommer alltid finnas för dig och jag vet att du alltid kommer finnas för mig. du är underbar, jag älskar dig! ♥ tack för att du är du..

måndag 8 november

Kategori: +++


igår blev min Zelinn BIM med CERT & CACIB och där med numera är SVENSK UTSTÄLLNINGSCHAMPION!!! jag är så sjutk stolt.. men hade velat varit där själv i ringen och delat lyckan för stunden med min hund. men jag är ändå lika stolt :) världens finaste! grym hon är ♥♥
(inte så många som fattar, men det är hundutställningsspråk, hehe)

jag är iallafall tillbaka i skolan, känns väl skönt men ändå inte.. så grymt mycket och ta igen! vill inte, men måste klara det :) tur så kommer det 2 projekt veckor nu framöver så då har jag tid och ta igen. tack och lov!
innebandy träning gånger 2 väntar ikväll.. jag kan inte beskriva i ord hur skönt det ska bli att träna igen! saknat det sjukt galet mycket :)
/f

torsdag 4 november

Kategori: +++

sitter hemma hos mina kusiner i haninge, har spenderat natten här. det har varit jätte mysigt :) elin och jag har haft lite spa.. målat naglar, masserat och haft ansiktmasker! nu ska hon snart på träning och jag ska bege mitt hemåt och senare möta adam och emelie, vi ska käka mat ihop och sen kanske gå på bio eller titta på paradise hotel hos adam. vi får la se! det kommer bli awesome, det vet jaaaag! imorgon åker jag, kim och alexandra ner till katrineholm! imorgon kväll blir det samfest som dom självklart ska med på och sen på lördag har jag tjejmiddag! en grym helg, bara att jag jobbar både lördag och söndag... suger en aning kanske! menmen, sånt är livet! nu ska jag kila.
/f

onsdag 3 november

Kategori: +++

nu är det nästan ett helt år kvar innan jag fyller igen.. men då är det iallafall 18 år jag fyller, det kommer bli grymt :) åkte upp igår vid 10.16, mötte min pappa som precis har fått en ny bil och fyfan va snygg den är. han fick min väska och sen åkte han vidare. elin kom in och mötte mig och vi shoppade lite, hittade lite olika saker, världens finaste klänning iallafall. hihi. kvällen spenderade jag med en väldigt underbar person! det var grymt. nu ligger jag i sängen, ska snart fixa mig och möta min mormor för en lunch. sen blir det att sova ute i haninge hos elin, mysmysmyyys. seså det var allt för idag.
/f

vill till värmen och bli bruuun.

födelsedag

Kategori: +++

jag har haft en grymt bra födelsedag! innan 2 droppade det in 7 fina flickor och fikade och umgicks. jag fick presentkort för en brasilienvax på hud och hår av mina 5 tjejer.. vet inte riktigt vad jag ska göra med den alltså ;) sjuka är vad dom är..tror den gick att byta till något annat..heheeee. och av emelie och bea fick jag också ett presentkort på hud och hår men mer åt hållet att få färga ögonfransar och sånt =) bea som snappat upp vad jag har snackat om! hehe. sen fick jag även en eyeliner av dom! tusen tack mina vänner! det var en finfin dag. dagen avslutades med att åka till hallen och för första gången på väldigt länge kika på lite innebandy. mina tjejer som jag är tränare för tränade.. men jag gick mest och kika lite på dom, sa inte för mycket pga halsen. sen tittade jag även och pratade lite med mitt lag. nu är jag hemma och ska dra igång och packa en väska för några dagar i sthlm. imorgon väntar shopping med kusin och sen myyys på kvällen! kommer bli kanon, det vet jag!
/f

bea oscar och elin! favoriter ♥

måndag 1 november

Kategori: +++

1 november är min dag, skulle nog hellre fylla tidigare på året men nu kan man liksom inte göra något åt det..hehe. grym dag, såklart! ska sätta igång och duscha och sen börja baka massa gott till dagens firande. det kommer massa fina vänner och firar mig. i present väg har jag fått en bärbar dator(grymt),presentkort,pengar,ett jätte fint armband från SNÖ,Katt Moss parfym och lotion, belgisk choklad, kläder, tubhalsduk och vantar, en till bodylotion, idol final biljett och sen som vanligt några barnsaker som jag alltid får av mamma! i år blev det göra egna pärlplattor och ett spel, haha. jag har säkert glömt något men då vet ni lite iallafall..
nu ska jag börja med dagens aktiviteter :)
/f

lördagens utklädnad, kände för att bara visa mina ögon! hihi. tanken var att jag var en kvinna från typ dubai eller något liknande.. hehe.

17 år

Kategori: +++


födelsedag,ett steg nämre nu!