Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

2012

Kategori:

nyårsafton

Kategori:

det tog emot att gå upp 06.00 idag alltså, en dag som denna vill man egentligen sova länge så man är utvilad inför kvällens bravader. menmen, får försöka ta en snabb powernap innan allt fix. slutar 15, då ska jag möta upp sabina och så rör vi oss inåt stan tillsammans. tror det kommer bli en grym kväll! gott nytt år och hoppas att ni också får en bra kväll.

stadenhäng

Kategori:

myskväll med bästa

Kategori:

klantfello

Kategori:

börjar dagen med en översvämning på toaletten, fortsätter dagen med att halka framför bussen och alla andra som såg ( sprang för jag höll på att missa den ) när jag sen ska byta buss halkar jag av bussen och slutligen håller jag på att missa buss nummer 2 för jag stod och sov typ. min undran är nu, hur många ben i kroppen kommer jag bryta idag? dra en chansning i kommentarsfältet om
ni vill! haha. nu sitter jag iallafall på bussen och ska möta upp kim, dags för en spraytan så vi blir extra snygga till nyårsafton. ska bli spännande, inget jag gjort tidigare så! sen vid halv 3 kommer min andra halva sabina upp så jag och kim åker in till stan för att vänta på henne och samtidigt kikar i lite affärer. nejmen ville bara dela med er av min fantastiska morgon, men ni som känner mig är ju inte förvånade tror jag ej, hehe. puss, ha en bra dag!

 

fånga dagen

Kategori:

redan den 28 december, alltså är det endast 3 dagar kvar av detta år. det är helt sjukt så fort det har gått, men så att säga det här året har varit händelserikt vilket gör 2012 till ett grymt år. 2013 blir mer ett ännu större steg in i vuxenvärlden eftersom nu det här året har vi gått i skolan osv. 8 januari börjar jag mitt första fasta heltidsjobb och har förmodligen en egen lägenhet från och med 1 feb eller någon gång strax därefter. just nu bor jag i andrahand så det känns inte helt som min egen även fast jag har inrett själv. men ska bli så kul att få en helt egen lägenhet. men den nya året ska firas med kim och hennes vänner. vi ska börja med att äta 3 rätters hemma hos nellie som bor med sin pappa inne i stan. sen när klockan blir perfekt drar vi oss ner till berns och dansar loss till småtimmarna. ska faktiskt bli riktigt häftigt att få se alla fyrverkerier inne i stan, kommer nog bli ett par härliga bilder. jag ser fram emot måndag, men måste också skriva att det känns konstigt att inte fira med tjejerna! men det här kommer bli grymt, det känner jag ändå ut i fingertopparna. men dags för att nanna kudden idag igen då, godnatt & sov så gott.

TÄNKER TILLBAKA

Kategori: +++

 
 

goodnight, sleep tight.

Kategori:

hejhallå i kylan. hoppas allt är bra med er alla kära trogna läsare ;* jag är nere hos mamma över helgen i katrineholm, imorgon är det dags för julfirande numero uno. min kusin elin är också här med mig. vi åker tillbaka på söndag kväll för att sedan på måndag fira jul i stockholm. sen ska jag kanske tillbaka till katrineholm den 25e för att för första gången i mitt liv festa med mina damer på juldagen. får se hur det blir med den saken, men det skulle vara kul. idag tog jag, elin, maja, sarah och julia en tripp till norrköping där vi handlade en hel del grejer. det var en helt klart bra dag! kvällen har vi spenderat i soffan här hemma, magnus kom förbi en stund och sa hej. nu är det snart dags för att sova, hoppas ni sover gott.

juleetider

Kategori:

sitter på pendeln från ena jobbet påväg till de andra. blir lite så ett tag nu, men jag ska inte klaga. glad att jag har två jobb. men den 8e januari börjar jag heltid på jobbet som ligger inne i stan, måndag - fredag jobb, äntligen! så glad. men jag har även två assistent pass den veckan på helgen så jag jobbar 12 dagar i streck, blir nog lite jobbigt. men jag fixar det. cash is king :) slutar 21 ikväll och imorgon börjar jag 07, huueda mig. men sen imorgon på eftermiddagen är det dags för en resa ner till katrineholm över helgen. jobbar 27e sen är jag ledig några dagar igen. såå skönt, tror även att jag får besök av några snygga bruttor då också! mysigt, har längtat. ha en bra kväll. puss

jag är stark

Kategori: +++

för ett år och 3 dagar sen var jag med om en hemsk händelse, en händelse jag inte ens tänker skriva rakt ut för det gör för ont fortfarande. men det har gått 1 år och 3 dagar, och där jag står idag trodde jag aldrig då att jag skulle nå. men med mycket hjälp av fina vänner och en stöttande familj står jag här idag, starkare än någonsin. och jag mår bra. verkligen bra! jag har lärt mig så mycket av just det som hände och jag har gått igenom de allra värsta och de allra bästa dagarna under det här året. jag är stolt över mig själv även fast jag ibland tvekar på allt. jag tror inte att det är mycket som kan rubba mig nu, fast jag kan ha fel. men jag ger mig inte lätt, det är iallafall en sak som är säker. i´m a fighter, always standing up. tack för allt stöttande, nu kan livet bara bli bättre ♥
 
 
 
 

iiiih

Kategori:

idag brinner det i kroppen för jag är så taggad på träningen! ny realase på bodypumpen, sjukt taggad. haha jag kan inte stå stilla. dundrar musik i lurarna nu påväg till gymmet, ha en toppen kväll!

 

cross my heart and i hope you die

Kategori:

det brann bokstavligen i min kropp idag efter träningen, 2 timmars träning med ingen vila. men som alltid så är känslan tokskön efter! man får släpa fötterna bakom sig till gymmet men när man tränat klart var det så värt det. visst har jag rätt?! efter träningen mötte jag upp elin på bussen påväg hem. vi har tittat på den nya step up filmen och ätit äcklig kladdkaka.. haha. den blev för kladdig så den var inte värd att synda för -_- nu är det snart dags för att nanna kudden. hoppas ni sover gott, puss!

december 17th

Kategori:

igår kom kim över till mig på eftermiddagen, vi åkte och handlade lite mat för mitt kylskåp ekade tomt. väl hemma igen satte vi igång och lagade lyxig söndagsmiddag, det satt fint! resten av kvällen spenderade vi i soffan framför tvn, 3 filmer hann vi se. ted, sinister och the wow.. sinister var en sjukt läskig skräckfilm, iofs är alla läskiga för mig men den här var psykad! jag ska om en lite stund iväg på ett hembesök hos en ny brukare där jag förmodligen ska bli assistent också. senare är det dags för 2 träningspass och efter kommer min bästa elin hit. idag den 17e är det carolines födelsedag också, önskar att jag kunde firat den med dig men vi ses på fredag! grattisgrattisgrattis finaste du <3

still standing strong

Kategori:

70 årsfest

Kategori:

jag är totalt slut och har ont överallt, haha.. körde ett fsm pass på gymmet 1 timme vid 10. alltså det var bland de jobbigaste pass jag kört! shit pommes vad jag kommer ha träningsvärk imorgon.. men jag vill ge mig på ett box&kick pass imorgon men vi får se hur det blir med det. ikväll är det dags för morfars 70 årsfest, min bästa poffa! att du redan är 70 bast, men det kan man inte tro. världens bästa morfar är vad du är. nu ska jag vila en stund innan det är dags för en dusch. kram!

perfekt morgon

Kategori:

bodycombat

Kategori:

står ute i kylan och väntar på bussen, har varit på gymmet och kört bodycombat, skulle kört mitt älskade bodypump också men ledaren satt fast i trafiken så fick bli 1 pass, iofs är det bra för jag är totalt sluuut. imorgon är jag ledig så tänkte dra mig iväg till gymmet på ett lunch pass. ikväll ska jag bara titta på tv och vara lycklig för att jag bor själv och klarar mig så jäkla bra! haha. ha en fin kväll önskar miiiig.

jobbb

Kategori:

sitter på jobbet och tittar på julkalendern. vissa har det bra! haha. nejmen den andra assistenten ger tjejen jag jobbar hos mat just nu. slutar 22 så då ska jag hem och sova diiirekt. är så trött, som vanligt iofs.. jobb imorgon sen tar jag helg! tror jag, kanske ska hjälpa till lite hos morfar på fredag! på fredag kväll ska jag ut och käka med pappa och anna-karin sen ska vi på bio. mysigt! på lördag har min morfar 70års fest! det blir kul tror jag allt :) nej nu får jag sluta, ha det fint!

tiiisdag

Kategori:

skööönt att börja 10 idag, sitter just nu på pendeln påväg in till jobbet. tar ett litet tag för mig att komma in till stan men så jobbigt är det inte, det rullar på så bra med de byten jag har så det är lugnt. igår när jag skulle hem var mitt tåg inställt och de andra var försenat, men jag gick in och pratade lite med de som satt inne i sjbutiken i katrineholm och de slutade med att jag fick en biljett så jag fick åka X2000 tåg hem. tur det! missade en stund av lilla års krönikan så jag tittade på det på kanal5 play istället. var länge sen jag skrattade så mycket, haha. helt för mig själv i lägenheten. älskar barn alltså! men jobbar iallafall till 18 idag sen ska jag träffa frugan kim, var länge sen nu :)) ha en fin dag!

home sweet home

Kategori:

det känns fortfarande som om jag kommer "hem" när jag kommer till mamma. även fast jag har en egen lägenhet som borde vara "hem" för mig. det kommer nog! iallafall, jag är hemma nu. tåget var endast 10 minuter sent vilket förvånar mig ändå till månen och tillbaka. ska möta upp världens bästa tjejer snart för en lunch på favorit stället här i katrineholm. ikväll ska jag, maja och jullan på näääk och nimo! det kommer bli grymt tror jag. nu får klockan bli 1 och att sarah kommer och hämtar upp mig. ha en bra dag! 

sleepy head

Kategori:

vi blev klara 2 timmar tidigare idag på jobbet, så himla skönt. tog min packning och åkte hem till pappa och nu har jag varit hemma en liten stund här. dom hade bäddat och gjort värsta fint åt mig, så snälla! ska ta och sova snart för jag tror jag ska dra mig upp och ta tåget som går 10.25 imorgon hem till katrineholm. wiee! godnatt på er :)

torsdaaaag

Kategori:

sitter hemma och laddar för en kväll med jobb. dags för julbord ikväll! det kommer gå galant, det tror jag allt. slutar 23 så då tar jag tubeen hem till pappa för att sova över där. sen tänkte jag vara så smart att jag tar ett så tidigt tåg som möjligt till katrineholm imorgon för sj vet fortfarande inte hur man hanterar svenska vintern. så man vet aldrig när man kommer fram. nu tänkte jag slänga ihop lite käk, så jag önskar er alla en trevlig fortsatt torsdag. kram på er!

pics

Kategori:

var ett tag sen jag skrev, så tänkte visa lite bilder från senaste tiden. älskar att det blivit vinter! meen, idag är det lite för mycket snö.. haha. alla bussar är inställda och det går inte riktigt att komma fram någonstans. menmen. längtar till helgen, ska äntligen hem till min älskande hund, mamma och mina bästa vapendragare. vi hörs! puss

insnöade javisst

Kategori: