Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

onsdag 29 juni

Kategori: +++

sitter och tittar på band of brothers, som råkar vara världens bästa serie. man tröttnar ju aldrig på att titta om och om igen. idag har jag haft sååå tråkigt. haha! varit så nära på att bara ta mitt pick och pack och dra ner till katrineholm. men gör det på fredag istället. har lite saker att göra här uppe först. sen ska jag umgås med kim imorgon också. fortsätta på brännan ska jag allt göra. måste passa på nu när jag kan, lär ju tappa all färg igen när jag måste jobba i en massa veckor till. vill ju ha grundfärg till alanya!
nu ska jag kika vidare på världens bästa serie!
/felicia

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN

Kategori: +++

grattis på födelsedagen världens bästa pappa! hoppas du har det grymt på rhodos.
jag älskar dig ♥

dumma handled

Kategori: +++

bajen förlorade.. och var allt ifrån bra igår! nya tag på söndag. kvällen och lite in på natten spenderade vi på snaps uteservering med lite folk. det var mycket mycket trevligt. idag har jag och kim solat och badat på klipporna, hur härligt som helst. sen drog vi en sväng förbi liljeholmen igen också. nu ikväll har jag varit på bio med henne och hennes kompisar! vi tittade på super 8, var en helt okej film faktiskt! imorgon ska jag till liljeholmen och rönkta handleden, den har blivit värre. superduperluper. hoppas allt är bra, men undrar varför det gör så ont.
nu ska jag sova!
/felicia



måndag 27 juni

Kategori: +++

nu har det gått ett par dagar sen jag skrev! jag har hunnit med att slagit i handleden super hårt i en järnstång på jobbet på midsommar kvällen/natten. fick spendera natten på södersjukhuset med alla slagskämpar. det var ju sådär. har den här gången inte brutet den, men ont gör det kan jag säga! är ledig en vecka framåt tack vare den dumma handleden. men det börjar bli lite bättre iallafall. och glad är jag för det. jag har spenderat resten av helgen med kimsan och alexis. varit mycket mysigt. idag ska vi till söderstadion och heja fram bajen, grymt. ska nog sätta oss på något uteservering innan och mysa också. nej nu ska jag och kim kila till liljeholmen lite fort.
pussis
/felicia

dennis har ju tagit studenten också! grattttiiis min käre vän som är som min bror!

fick en bild av julia på sms, en bild som ...

Kategori: +++

img_9553 (MMS)

fick en bild av julia på sms, en bild som fick mig precis att börja böla! och jag sitter på tunnelbanan... världens finaste vänner, fyyy satan vad jag saknar er! kärlek till er, jag älskar er! <3

24 juni, midsommarafton

Kategori: +++

glad midsommar på er mina fina läsare!

hoppas ni får en grym dag och kväll. jag hoppas jag får det lite roligt på jobbet iallafall! vi som jobbade kväll igår fick sovmorgon till 15 idag, skönt!
igår gick det otroligt bra på jobbet, aldrig gått så bra! det var riktigt kul. jag och min kollega elin hade hand om ett sällskap på 20-30 pers som var hur trevliga som helst. danskar, norskar och några svenskar! verkade som om alla hade det riktigt kul faktiskt, och då känner man sig nöjd!
idag jobbar vi till 23-24. sen är jag ledig lördag & söndag. så behövligt faktiskt. på mina lediga dagar ska jag umgås med kim och alexandra. tror vi ska mötas inne i stan och ta någon mysig fika och så, sen ta oss hem till någon av oss och bara ha en myskväll. mina saknade barndomsvänner! ♥
nej nu ska jag ta och fixa till mig inför jobbet!
/felicia

saknar eeeeeeeeeeer ♥

onsdag 22 juni

Kategori: +++

dagarna flyter på, jag jobbar och står i. har fått stått i cafeterian nu flera dagar i rad.. känns mycket bättre faktiskt. det är inte lika mycket som man behöver lära sig där som att servera gäster hela tiden. känns bra, tack och lov. efter jobbet idag kilade jag över till mitt nya gym på östermalm. det var helgrymt! med bassäng och grejer, kanske man kan simma lite. haha! men det är ju bra träning :) körde 1 timme på gymmet innan jag blev helt slut. men det blir man av att jobba 8-10 timmar utan mer än 5 minuter paus. sjukt att jag faktiskt fixar det! trodde jag aldrig. men det gör jag! imorgon börjar jag 16, fy sjutton så skönt med sovmorgon! men har mycket att fixa innan också. så måste kliva upp skapligt ändå. sen jobbar jag väl kvällen och lite in på natten tror jag.. hoppas att det är några timmar bara, eftersom fredagen består av ett 13 timmarspass.. midsommarafton, första som jag missar.. vill inte ens veta vad andra ska göra, blir så avundsjuk! menmen. får ta igen allt senare som jag missar. får fixa en midsommarafton till :)) hihi. nej nu ska jag lägga mig och kika på tvn. nattinatti!
/felicia

hammarby vann idag igen! gjorde dagen mycket bättre :)

konstig känsla

Kategori: +++

tom på ord idag.. varför måste allt göra så fruktansvärt ont exakt samtidigt?
älskade vänner skulle inte stå på mina ben om det inte var för er, ni vet vilka ni är!♥

måndag 20 juni

Kategori: +++

kom nyss hem från personalfesten, vi åt god mat och hade det trevligt. sedan följde jag med arbetskamraterna till en krog men sedan tog jag mina 17 år och åkte hem. dom skulle gå till en annan med stenhård 20 eller 23 årsgräns så då var det lika bra att bara åka hem. det är vissa dagar jag önskar lite mer än andra att jag inte är så liten som jag är. men alla måste vi vara 17 också ;D men tur att jag har vänner som är yngre och jämngamla! jag skulle ju tagit tåget ner nu på kvällen men det kändes så ovärt. eftersom jag skulle komma fram så sent och skulle ändå inte träffa någon ikväll. så jag och zelinn tar och åker ner imorgon en sväng istället. sen tillbaka på kvällen! nej nu ska jag sova. en dag imorgon också!
/felicia

söndag 19 juni

Kategori: +++

jag är leeeeeeedig idag! åh så skönt, jag och min fina kusin elin sov till 12! jag fick sluta 15 igår, hur lycklig som helst skuttade jag till söderstadion och fick se världens bästa hammarby vinna mot värnamo! grymt. elin åkte med oss hem efter matchen, vi åt god mat och tittade på filmen unknown. sedan tog vi en promenad med zelinn och tillslut sov vi! mysig kväll med världens bästa kusin. idag ska jag bara slappa och sen fixa mig inför personalfesten ikväll. men ska bara vara där ett par timmar för sedan åka hem och hämta zelinn. 22.06 går tåget mot katrineholm. imorgon ska jag färga håret och sen ska jag umgås med mina vänner tills jag måste åka tillbaka till stockholm igen. sedan består resten av veckan av jobb, t.o.m på midsommarafton..
nu ska jag fixa lite :)
/felicia

vill inte bli vuxen

Kategori: +++

jag är slut, helt slut. 1 jobbdag kvar, sen ledig 2 dagar, sen jobba 6 dagar ledig 1 osv.. sen fortsätter det så. idag fick jag lära mig att stå i cafeterian, det gick bra. jag blev lämnad där själv och fick lösa problemen helt själv, men jag fixade det. känns bra! men nu ska jag sova, nattinatti ♥
/felicia

torsdag 16 juni

Kategori: +++

så då var den andra dagen avklarad! det flyter på, så nu hoppas jag att dagarna kommer gå fort. idag jobbade jag på waxholm lll mellan 10-18.30. det var ett företag som hade personalfest, så det var ganska kul! det var räkbuffé så det var inte dåligt hungrig man blev.. haha. jag som alltid är hungrig har tappat hungern helt tack vare det här jobbet. man äter innan man går till jobbet runt 8 halv 9 sen äter man inte förens tidigast 5-6 igen. och då har hungern gått över. haha. och då känns det som om man kan skippa äta. men nu äter jag iallafall lite gurka och dipp. hihi. idag berättade chefen varför vi ska jobba mellan 8-23 på lördag.. vi ska tydligen vara med i en teater med båten. haha. och vi personal ska vara med! förr i tiden var det tydligen något krig på blidö som ligger långt bort. man fick inte lägga till vid deras kajer på blidö så då började båtfolket och öfolket kriga. och det här ska vi återspela.. hahaha! vi ska använda oss av konstiga ord och massa skit. haha, jag skrattar bara av att tänka på det. jag kan inte spela teater, jag kommer bara skratta hela tiden. lyckat val att sätta mig på det arbetspasset :) men det kommer säkert bli kul tror jag! roligare än en vanlig dag iallafall. nej nu ska jag titta på vampire daires och sen sova. jobb imorgon. nattinatti♥
/felicia

kom och skåla med mig istället vänner! hihi. ♥

onsdag 15 juni

Kategori: +++

första jobbdagen är avklarad, nu är det bara 200000 st kvar.. haha, inte riktigt men det känns så. jag hade nog faktiskt hellre skippat att jobba och bara softa hela sommaren, för det är faktiskt mitt sista sommarlov det här. menmen, pengar behöver man och att lära sig att servera öppnar många dörrar i framtiden. och lite lov får jag allt. typ 2 veckor.. varav en spenderas i alanya. underbart. nej men varje dag kommer jag inte jobba iallafall. det känns som om mina dagar kommer se ut såhär nu under sommaren - jobba från 10 fram till minst klockan 18, komma hem och äta mat sen sova. haha.på lördag ska jag jobba från 8-23 :) den ni! haha, sjukt. jag ber till gudarna att det inte alls är så många timmar vi kommer att få jobba.. jag saknar mina vänner redan.. och jag träffade två av dom imorse! haha. hur ska det här gå? menmen, dom har lovat att dom ska komma och hälsa på mig och sen ska jag så fort jag får chansen och är ledig mer än 1 dag åka ner till dom. hihi. nej nu ska jag och mina döda vader sova.. så godnatt people!
/felicia

saknar innebandyn ♥

tisdag 14 juni

Kategori: +++

godmorgon!
vaknade av mig själv innan 9.. vad är det för skit? haha. menmen. lika bra att vänja sig nu att kliva upp tidigt. ska snart fixa mig så jag kan möta upp brudsen som kommer med tåget. vi får se vad vi hittar på, men först ska jag iallafall visa dom hur dom ska åka till globen så dom hittar hem inatt efter konserten. hehe.
men vid 16 ska jag på den där läkarkollen, jag har verkligen ingen aning vad jag ska göra! haha. nej nu är jag sugen på frukost! ha en fin dag :)
/felicia


jag saknar dig min underbara lilla pluttis! ♥

måndag 13 juni

Kategori: +++

varenda liten sekund den senaste veckan har jag spenderat med mina underbara vänner! vi har festat, solat, badat, myst och massa annat roligt. jag har verkligen njutit av min sista dagar innan allvaret drar igång.. onsdag kör jag fram till 14 augusti. 2 månader av jobb, yeey. men det är pengar, pengar som jag ska ha fruktansvärt kul för. hihi. typ spara till studenten osv. men jag kan ju säga att jag kommer vara så värd alanya resan med brudarna efter allt jobb! nu sitter jag i soffan i sthlm hos pappa, har flyttat upp hit redan. imorgon ska jag på läkarkoll, någon koll man måste göra för att få jobba på båt. sen får jag besök av två av mina pinglor, carro och sarah ska sova över hos mig. men pinglorna ska iväg på konsert så vi kommer inte träffas så mycket! men vi får spendera några timmar på stan ihop imorgon iallafall :) trevligttrevligt. nej nu orkar jag inte skriva mer.
ha det bra, bättre och bäst :D
/felicia
bild från ett tag sen, jag och två av mina babes!♥

onsdag 8 juni

Kategori: +++

snacka om att jag känner min klass rätt, vi var 4 st som kom till paddlingen. för dom andra är bittra människor som tror att det är lärarens fel för att det blåser.. haha. förstår mig inte på människor ibland :) menmen, alla tänker olika!
vi paddlade iallafall vi 4 och läraren. det var helt okej faktiskt. fint väder och så. hade varit mycket roligare om alla hade varit med. igår kväll åkte alla tjejer ut till tvillingarna för lite bad i poolen och bastning. vi åt tacos och hade det allmänt trevligt också. vi var några som sov över. idag har vi haft poolhäng hos sarah sedan kl 10. otroligt skönt väder och underbart sällskap. nu ligger jag och maja i soffan hemma och väntar på mat. senare tror jag att vi ska träffa några brudar igen. får se vad som sker ikväll!
/felicia

bild från götet! jag och min bästa ♥

tisdag 7 juni

Kategori: +++

långhelgen i göteborg var grymt bra! jag hade så otroligt kul med bästa vän och massa andra nya människor som vi träffade. åh vad jag älskar göteborg, och göteborska! min högsta dröm är att vara gift med en göteborgare som snackar riktig göteborgska och är brandman! gud vilken dröm ♥ liseberg var grymt kul! atmosfear var det värsta jag åkt, aldrig varit så rädd i hela mitt liv, uppswinget var jag nästan lika rädd... trodde jag skulle dö på båda iallafall. men atmosfear.. shiet. sjukt! men det är något man måste ha åkt i sitt liv, så kom igen! åk den ni med.
igår när jag kom hem var mina gulliga kusin hemma hos mig, så jag drog med henne ut till andrea i skogen där vi hade det riktigt mysigt med brudarna. kom hem efter 12 någon gång, jag somnade på en sekund.. haha. kul sällskap! idag skulle vi paddlat med klassen så jag har förberett det hela dagen, men när vi kommer ner till kanoterna så ska vi tydligen inte paddla för att det blåste för mycket.. haha. tur var det för kanoten hade inte hållt för all min packning! ha. så imorgon ska vi paddla 8.30, jihoo! fast om jag känner min klass rätt så kommer det knappt komma några och paddla :) så det lär ju inte bli något då heller. nu ikväll har jag umgåtts med fina flickor, vi har åkt bil med stina och sen varit nere på djulö och träffat annat folk. mycket mysig kväll, mycket bättre än en paddling! haha. fast jag tycker sånt är kul iofs, men allt kändes så oplanerat så då kändes det inte bra ;D haha.
jag har massa bilder från mobilen som jag ska lägga upp någon dag från alla dessa dagar.
godnatttttttt!
/felicia

fredag 3 juni

Kategori: +++

godmorgon alla fina!
jag har sovit som en gud inatt, otroligt skönt! det gjorde inte min rumskamrat sabina, hihi. nu sitter vi och väntar på en brakfrukost som håller på att göras i köket. igår åt vi god förätt och varmrätt! sen satt vi och snackade på balkongen och till sist kolla vi på film. otroligt mysigt. idag står det shopping på schemat för mig och sabina, undeeerbart. en heldag på stan i göteborg, vad mer kan man begära? ikväll blir det middag med nettis och ove inne i stan också. sen har jag och sabina en bio bokad, baksmällan 2! sägs vara jätte bra. imorgon är det dags för liseberg!!! jippi! sen på kvällen ska vi förmodligen på håkan hellström som spelar i någon park här i göteborg. jag är inget fan av han, men tror att det kan vara mysigt att sitta i en park med folk och sen spelar han lite skön musik i bakgrunden. nu ska jag fixa till mitt trollhår! ha en fin dag alla ni fina läsare :)
/felicia

göteeeeborg

Kategori: +++

vi kom fram runt 3-4 efter en lång och illamående resa.haha.. hatar att vara åksjuk! hoppas det försvinner med tiden :) nu ligger jag och sabina i sängen med en varsin dator och softar lite innan maten blir klar. jag tänkte först inte ha med mig datorn men sen så hade sabina med sig sin så då tog jag också med min. eftersom jag har mobiltbredband! nu ska vi käkaa! skriver senare.
/felicia

torsdag 2 juni

Kategori: +++

grym kväll igår! och idag om en stund ger vi oss av till göteeeeborg. ha en toppen helg, det kommer jag ha!
pusssssss&kram till er alla ♥
hejdååååååååå

lurisstinis

Kategori: +++

stina den fina har lurat alla sina vänner och sagt att hon har uppkörning nästa vecka och så kommer flickan till skolan idag och har fixat körkortet... ett stort fett grattis till dig! :D
vi tog premiäråket efter skolan och såhääääääääääääär duktig är hon på att köra! grymt duktig, men så blir man nog om man har en pappa som har varit körskolelärare.. hihi.
nu måste jag packa till götet! ikväll har jag inte tid med sånt och imorgon drar vi ju. så hoppas ni får en bra kväll:)
/felicia

in thaaa car

onsdag 1 juni

Kategori: +++

det är juni idag, heeelt sjukt ju! sommar nu :)
idag är det sista dagen i skolan innan vi får lång ledigt, guud så skönt! det kommer inte mer än lägligt..
sitter och äter frukost, har precis haft en hostattack på typ 10 minuter.. haha. känns som om jag har hostat ur hela kroppen! fräscht vaa? ikväll blir det festligheter med fint folk, grymt! och imorgon styr vi mot gööööteborg.
awesome! nu ska jag äta upp och sen blåsa håret.
ha en fin dag :)
/felicia