Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

tisdag 26 april

Kategori: +++

jag och maja ligger i min säng och pluggar svenska. prov imorgon! jiihhho. igår färgade jag utväxten.. haha, det blev lite för ljust. men sånt som händer. inget jag gråter för, men det är inte snygggttt alls. senare på kvällen var jag hos maja med massa tjejer och ett par killar och grillade och myste. det var riktigt kul! vi träffade lite annat trevligt folk under kvällens gång. jag hade en toppen kväll och den avslutades hos maja också! idag har vi varit på resia och kollat ännu en gång på resor till alanya! och nu gäller det bara att få dom sista klartecken. om allt går som det ska blir vi 9 tjejer som reser den 13 augusti. kommer bli grymt så kul! min älskade bästis sabina ska med också, hihi! vi drog och åt sallad på c&l och senare kikade vi lite i affärer. jag köpte en klänning som jag nog ska ha på valborg. men nu ska jag fortsätta plugga!
/felicia




måndag 25 april

Kategori: +++

kändes fel att skriva måndag, men klockan är ju efter 12 som sagt. jag har precis blivit klar med en uppsats. ganska så bra jobbat av mig, jag har skrivit 4 sidor på ett par timmar bara och det dessutom känns om den blev väldigt bra den här gången också! jag tycker att uppsatserna nu som vi har skrivit i 2an har varit så grymt svåra. man ska fördjupa sig i så mycket konstiga saker. menmen. alla säger att 2an är värst och den är snart över så det är bara att hänga i. det har nog varit det värsta skolåret för mig någonsin. usch så dåligt det gått efter operationen, när jag blev sjuk hela tiden och för jag inte mått bra. menmen nu börjar det ordna upp sig! hoppas att allt löser sig och blir bättre i 3an. då ska jag slita som ett djur. polis ska jag bli, så är det bara. och då kan man inte dåliga betyg heller, nejnej absolut inte. iallafall har varit och firat min gammalmormor som är världens finaste människa! grattis till dina hela 90 år finaste du ♥ sen när jag kom hem till mamma i katrineholm så gick vi ut på en promenad med vovvarna och senare fick jag leta påskägg.. alla letrådar som jag hittade runt om i huset ledde till våra grannars altan.. där dom satt och åt påskmat med hela tjocka släkten.. där kommer felicia 17 år och letar efter sitt påskägg! skrattade det gjorde dom iallafall och jag skämdes. haha. nu ikväll har jag bara pluggat och sen varit förbi gastuberg en liten liten stund och träffat vänner! mycket trevligt att få lite luft också. nu ska jag sova. sova. sova. imorgon blir det körslaget men innan tror jag att mina vänner och jag ska spela lite kubb och kanske grilla? jag hoppas på det iallafall.
nattinatti på er! ♥
/felicia

utan dig är jag ingenting

Kategori: +++

har haft en kanon mysig kväll med grillat och kladdkaka! riktigt mumsigt, hihi. (hårdträning efter denna helg). ett stort fetttigt plus är att team gabriel, katrineholms stolthet är vidare till final i körslaget. grattis till min fina emma och hela kören. så otroligt duktiga! om team andreas vinner vet jag inte vad jag gör, dom är inte ens lite bra. men katrineholm kommer vinna! så är det bara :) fick världens huvudvärk av att åka bil hem från haninge.. så ska strax sova! en dag imorgon också. som kommer bestå av firande, hemfärd mot katrineholm, påskmys, massa gos med zelinn och plugg. sen får vi se vad dom 2 sista lovdagarna består av. träffa mina vänner ska jag nog iallafall. tagga inför valborg och fira att jag har skaffat ett grymt sommarjobb! har inte riktigt gjort det än.
godnatt alla fina läsare ♥
/felicia

lördag 23 april

Kategori: +++

väcktes av pappa idag, skulle upp och ha påskäggsjakt. dom skulle iväg och spela golf med en tränare. pappa säger till mig - du kommer aldrig hitta ditt påskägg, när vi kommer hem senare kommer du fortfarande leta! det tog mig 1-2 minuter att hitta det.haha, du är så söt pappa. men det var ett bra gömställe! bara att du har en sån klok dotter ju! han skojade lite med mig också, jag var sur igår för jag inte hittade några toffsar och jag hade med mig hur många som helst hit upp till stockholm. så i mitt lilla påskägget låg det toffsar! haha. sen efter en liten stund plockar han fram en stor fet godispåse! imorgon ska jag ha påskäggsjakt med mamma också, hon istället är en jäckel på att gömma påskäggen. man hittar dom nästan aldrig utan en massa ledtrådar. hundarna är också alltid med och letar med oss! hihi. ikväll är det grillning med familj och släkt från pappas sida. mycket mysigt! imorgon ska min gulliga gammelmormor firas med den andra släkten på mammas sida.
ha en riktigt fin lördag ♥
/felicia

fredag 22 april

Kategori: +++

nu är jag hemma från en kanon rolig dag på s/s Stockholm båten! det gick kalasbra för mig och jag fick massor av beröm av mina bord som jag hade ansvar för. det här är ett jobb jag kommer trivas med. jag har nu helt 100 % fått jobbet. jag kommer att vara servitris på två båtar under sommaren. jag är så lycklig! får ni ta och komma och äta mat på just de båtar jag jobbar på! hihi. nu ska jag njuta av solen och bara ta det lugnt :)
/felicia

torsdag 21 april

Kategori: +++

nu är jag hos papi, vi har ätit mat och suttit och pratat om allt mellan himmel och jord. skönt och få svar på saker man undrat i många år! nu håller pappa på och härma dom på biggest loser, att gå upp på en stepbräda 500 gånger.. haha. toker! jag är så nervös inför imorgon! men det kommer gå bra det har jag bestämt, det måste det nu inför sommaren!
nu ska jag skratta åt min pappa, haha!
/felicia

det blev inte skansen för mig, elin och li...

Kategori: +++

img_1281 (MMS)

det blev inte skansen för mig, elin och lilla oskar! istället åkte vi till våra pappors kusins lekland. hur stort som helst, lek vegas heter det! om ni har lite yngre barn i sällskapet och vägarna förbi Haninge borde ni absolut svänga förbi här. tror varje barn skulle älska det :) ikväll ska jag till pappa och imorgon står det jobb på schemat klockan 9:30! lycka till till mig själv! hihi . puss på er!

jag älskar dig

Kategori: +++

onsdag 20 april

Kategori: +++

såja! en uppdatering i denna blogg kanske?! haha. göteborg var galet bra, fy sjutton så jag älskar göteborg! där ska jag bo i framtiden helt klart. hihi. jag, bea och emelie gick och shoppade, åt god mat, satt på uteservingar och gick på bio! det var grymt. igår efter vi kommit hem drog jag och bea och var barnvakter åt viggo och anton, vi spelade spel och åt mat. mysigt! runt halv 10 fick jag finbesök hemma av min bästis! sabina kom och var kvar tills idag, vi åkte samma tåg. det tåg som tog mig till sthlm. det var en hemsk resa jag var med om. usch, fastnade i tunnelbanedörren och grejer. men nu är jag hos mina kusiner och jag lever. haha. imorgon blir det skansen men elin och lilla oskar. ska bli hur mysigt som helst. fredag är det dags för jobb här uppe i sthlm, är så nervöööös! menmen, just nu är jag så hungrig. haha. väntar på grillat, mums!
/felicia

söndag 17 april

Kategori: +++

min helg har varit så perfekt, precis som jag ville att den skulle vara. träffade släkt och familj. kan inte bli så mycket bättre än så. jag tog tåget hem från sthlm 19.15. tog bara 1 timme idag med tåget, så skönt! sen har resten av kvällen bestått av att packa väskan inför göteborg imorgon! vi är borta måndag till tisdag och det tog mig 2 timmar att packa.. haha. är man tjej som är man! men nu är jag klar och har tänkt att sova. 08.50 rullar vi mot götet! ska bli så kul och få spendera lite tid med emelie och bea :) det behöver jag! ♥
/felicia

every single promise i keep

Kategori: +++

åt en grym middag på coffee med emma, stina och maja! jullan kom och gjorde oss sällskap en stund också. var riktigt mysigt. var wonderful att få träffa våran körslaget stjärna emma för en liten stund också. hon är ju så upptagen! jag och maja gick till friskhuset efter och körde lite styrka på gymmet. skönt var det! jag promenade hemåt med maja och bibi men jag mötte upp isadora en stund också. vi gick en liten bit men bestämde oss sen för att bara sitta och prata. vi gungade lite också! så länge sen, grymt kul! haha. min lilla isadora, hela 3 år yngre är du än mig! men jag kan fortfarande inte fatta det. vi är så lika du och jag. åldern är bara en siffra, jag stormtrivs med dig! du är grym ♥
nu ska jag slagga så jag tackar för mig och önskar alla en riktigt fin fredag!
/felicia

torsdag 14 april

Kategori: +++

igår var jag och min klass i sthlm. vi åkte halv 9 på morgonen och kom hem 12 inatt. vi hade det faktiskt riktigt roligt. vi gick på guidad tur i gamla stan, sen var vi på nationalmuseumet och till sist var vi på en teater på stadsteatern. i 3-4 timmar hade vi också fri tid då käkade vi, tittade i affärer, drack chailatte och satt ute med filtar på uteserveringen. alla var helt slut idag i skolan men vi fick lite sovmorgon iallafall! imorgon har jag sovmorgon igen till 11.15 och sen vid 13 slutar vi, inte så illa faktiskt. efter skolan imorgon tar jag tåget till pappa för att sedan spendera helgen i sthlm. ska fira brorsan och umgås med min älskade kusin.
idag tror jag det blir en sallad på coffee med lite brudar och sen träning och promenad lite senare. nu tänkte jag vila ögonen en stund, är sjukt trött!
/felicia

majas sittplats på teatern var en liten extra stol på hörnet som vi skrattade åt mer än något annat. flickan fick ta till våld för att kunna få stolen att öppna sig. sjukt kul!

men hon lyckades iallafall! hihi.

those words, they never go away.

Kategori: +++

som många andra har jag också fastnat för den här låten. så otroligt fin men sån otrolig fin text. ibland när man har dåliga dagar, som jag har idag behöver man lyssna på sånt här. chris medina, finns nog inte många män som är som han!

tisdag 12 april

Kategori: +++

nu tog jag mig kraft och tänkte skriva lite i denna otroligt roliga blogg.. hehe. helgen som gått har varit otroligt jobbig men samtidigt så grymt rolig! jag och isadora har suttit i seket sammanlagt typ 25 timmar. har nog aldrig skrattat så mycket som vi gjort under helgen. människorna vi har träffat har man inte kunnat låta bli att skratta med och åt. helt klart en grym helg. jag började redan i söndags känna mig dålig men gick till skolan igår ändå, iofs hade jag bara en lektion vid halv 3. i helgen sov jag kanske 10 timmar sammanlagt så jag har varit så trött men igår sov jag 12 timmar och nu inatt har jag sovit 14 timmar. så nu är jag ikapp igen. jag har jätte ont i halsen, fattar inte att jag kan ha så ont utan att ha några halsmandlar? haha. jag tog ett fel beslut och tog en promenad med isadora igårkväll, det var otroligt skönt och så. men jag mådde inte precis bättre efter.. menmen, idag är jag hemma från skolan. imorgon tänker jag inte vara hemma från skolan för då ska vi till sthlm med klassen, och det tänker jag inte missa!
nu tänker jag hämta lite frukost och lägga mig och titta på vampire diaries.
/felicia



fredag 8 april

Kategori: +++

idag fyller min storebror 20 år! grattis christian ♥

här var du inte stor! hihi.

idag är det fredag, det innebär att jag och alla andra inom katrineholms innbandy har cup. 110 lag har anmält sig så det blir ingen liten cup det här! jag ska själv inte spela i helgen, det klarar inte vaderna av och jag får inte det heller för den delen. jag har små muskelbristningar över hela vaderna så därför vaderna är spända, svullna och ömma.. så nu får jag gå runt med stödstrumpor.. haha. tanten felicia, men det sa doktorn skulle hjälpa och det skulle inte göra lika ont. så 2 veckor ska jag gå med dom där. men för att jag inte ska spela så betyder det inte att jag har en lugn helg, jag har massa sekpass jag ska jobba med. så jag kommer spendera hela helgen där ändå. sen vill jag självklart se mitt lag spela också. nu ska jag fortsätta med att äta frukost. skola till 14 idag! vid 15 ska jag redan vara i hallen, känns sådär..
/felicia

torsdag 7 april

Kategori: +++

igår spelade vi den sista matchen nu i kvalet, och vi har gått upp i 2an. känner ingen glädje, vet inte varför riktigt. men kan vara för att mina vader är totalt förstörda. kan knappt ens gå, gör så jävla ont. hoppas bara att det är muskelbristning igen och inget mer allvarligt. men saken är den att det gör mycket ondare och vaderna är total spända hela tiden. inte för att muskelbristning är skönt för fem öre, men vill inte ha något värre skit. men ska iallafall till läkaren idag vid 16.
får se vad som sker senare idag, har så otroligt ont så nu vill jag bara ligga och gråta! haha..
/felicia

taggaaa!

Kategori: +++

TAGGA MATCH! HIHI :D

tisdag 5 april

Kategori: +++

godmorgon!
idag har jag sovmorgon till halv 1. men har varit uppe för att plugga på geografin. så trött som jag var imorse har jag nog aldrig varit, det tog hur lång tid som helst för att ens kunna öppna ögonen. haha! men jag har typ sovit 10 timmar, kan vara därför. min kropp är så van att sova högst 6-7 timmar. skola idag mellan 12:25 och 14:15, men efter skolan ska jag göra provet. när jag kommer hem måste jag laga mat, packa och sen fixa med hundarna och dra iväg på samlingen. jag är så taggad tills ikväll! fy sjutton, krossa kvarnen!
ha en bra dag :)
/felicia
min promenad kompis klockan 6 på morgonen och corinne som är här och hälsar på♥

måndag 4 april

Kategori: +++

lång skoldag som vanligt på måndagar! hemsk dag faktiskt. 08:25-15:45, borde inte få vara lagligt. haha. kom hem och städade undan lite i mitt rum som alltid ser ut som ett bomdnedslag! haha.. ser lite bättre ut nu. hehe. vid 7 ska jag ta mitt pick och pack och dra till hallen, för lite träning! idag skulle vi bara ta det lugnt på träningen, snacka lite osv. eftersom imorgon och på onsdag är det dags för kvalmatcher igen. shit i gatan så taggad jag är, finns bara vinst juu :)
nu ska jag nöta in massa geografi i huvudet, det är så himla svårt... prov imorgon! gaaah.
/felicia

söndag 3 april

Kategori: +++

körslget igår var hur grymt som helst! vilken känsla att sitta där live, inte alls i närheten av att sitta hemma.. allt lät så himla mycket bättre! team gabriel var bäst som vanligt. emma hade blivit sjuk under natten till igår så stackaren såg helt utmattad ut innan men när hon väl stod på scen såg hon lika pigg och snygg ut som vanligt. idag satt jag och titta på reprisen och jag såg mig och maja i tv flera gånger, haha. det var kul. tror inte man tänker på det annars, men jag som vet vart vi satt såg direkt. har precis fått massage på vaderna av en massör, hoppas det hjälper nu inför tisdag och onsdag. behöver få bort vad det nu än är som sitter i mina vader.. gör så himla ont så fort jag springer, men när jag blir varm och får massage blir det alltid lite bättre. ikväll hoppas jag att få träffa lite flickor, först ska jag titta klart på filmen jag tittar på och sen plugga geografi som jag inte kan ett skit av. hehe. såå svårt att få in :( men måste kämpa!
här kommer det lite snyggis bilder sen igår!
/felicia

lördag 2 april

Kategori: +++

godmorgon alla fina!
jag har sovit riktigt bra inatt, utom när min telefon ringde ett antal gånger runt 4.. haha! fulla människor ska inte ha telefon i handen. så är det. idag är det körslaget som gäller, hihi taggaa! bea och oskar ska också med. det kommer bli awesome, i know it. jag ligger just nu i sängen och väntar på att maja ska vakna så vi kan ge oss ut på en promenad. 16.00 rullar vi mot magasin 7! innan det måste vi även hinna fixa med lite matsäck osv.
ha en grymt bra dag!
/felicia

mina tjejor, söta! ♥ haha..

just can´t get enough

Kategori: +++

klockan är nu 00.38 och jag ligger i sängen efter en mycket grym dag! vi vann matchen och jag gjorde två assister och det känns som om jag spelade bra också :) haza var grym i målet! och efter idag vet jag till 100 % att jag och lina hör ihop på planen, har jag alltid vetat men idag insåg andra också det. man kan liksom inte splittra oss, fungerar inte då! vi vann med 6-5 och nu är det 2 kvalmatcher kvar, jäklar vad vi ska vinna! är så sjukt taggad. vill ha tisdag och onsdag nuuuuu (: imorgon åker jag och maja med körlaget bussen till stockholm för att heja på emma och de andra i katrineholmskören. ska bli grymt kul faktiskt! nu ska jag sova och imorgon bitti blir det promenad och kanske lite styrka på gymmet. får se vad jag hinner med!
/felicia

soft tjej i sin nya hatt och solisar! sommaren du är välkommen nu :))

fredag 1 april

Kategori: +++

1 april.. jag glömmer alltid bort att det är 1 april, så jag blir alltidalltid lurad. idag var det mamma som lurade mig, hon ringde och lura mig att pappa skulle ner hit och på möte så han ville träffa mig.. och jag gick på det otroligt dåliga skämtet? haha.. för det första är han jätte sjuk och för det andra borde ju han ringt mig isåfall! jaja, jag är trög! idag har jag pluggat och sen varit hos frisören. nu jävlar är jag blond.. hehe :) är taggad till tusen för ikväll. vi ska krossa turinge!!!! hihi.
tänkte visa lite bilder på mitt hår, klippte även av en bra bit så nu är det sådär halvt långt igen.. :( men det växer!
/felicia