Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

onsdag 29 december

Kategori: +++

sjukt att detta år är snart slut.. jag minns så väl dom här dagarna förra året! tjejerna kom upp och vi shoppade en hel dag i sthlm och nyåret firade vi hos mig med fin mat och lekar osv... sen vidare hos amel! sjukt att ett helt jävla år har gått! ett år med många bra och mindre bra händelser. men ändå ett bra år måste jag säga. 2011 ska bli bättre och jag ska ta tag i mig själv, jag ska må bra! jag ska bygga upp allt jag kan bygga upp, för jag har världens bästa vänner och en riktigt bra familj bakom mig! och inte glömma, världens finaste hund.
åkte in runt 12 och mötte sabina och en stund senare kom kim och ännu lite senare kom alexandra! vi gick runt och shoppa i 7 timmar.. mötte på alexandra och lina också på monki, stod och snacka ett bra tag! sånt som påminner mig om hur mycket jag egentligen saknar dom där tjejerna i flen.
jag hittade lite saker.. är lite osäker på vad jag ska ha på mig på nyår.. men har lite att välja mellan. men inget som känns toppen bra! usch, hatar sånt. menmen, det är ju bara en kväll får man tänka på!
jag och sabina ligger redo för att sova, tåget hem går 14.25!
godnattt och sovgottt ♥
/felicia

jag vill känna tro

Kategori: +++

god kväller!

kom upp vid halv 4 och då tog jag och zelinn tunnelbanan hem till hägersten! väl hemma började pappa laga mat. efter maten åkte jag och pappa och tittade på bandy på zinken. bajen vann, såklart! imorgon kommer sabina upp från flen hit, vi ska mötas i stan! kim och alexandra kommer även in till stan också. 3 av mina favoriter, kan inte bli bättre. kommer bli en grym dag det vet jag. sabina sover kvar och sen på torsdag åker vi hem tillsammans! fredag är det nyårsaftooon. börjar bli taggad nu, hihi.
goodnattt ♥

kimi & alexis ♥

tisdag 28 december

Kategori: +++

kan ju börja med kommentaren till förra inlägget där frågan var om jag skulle åka själv till sthlm! jag ska inte till sthlm bara för att shoppa jag ska till min pappa och sen shoppa när jag är där ;D såklart med kompisar! så mobbad är jag inte så jag åker upp själv! och nu är jag inte heller själv för jag har lilla zelinn med mig också, haha.

det gick bra att jobba igår, jobbigt men det gick! ont i benen som tusan efter 9 timmar får man, det hade jag glömt att man fick. blev hämtad av mamma och peter och vi åkte vidare till deras vänner, vi åt middag och sen satt vi alla i soffan i några timmar. vi åkte hem runt 22. och vid 23 toksov jag kan jag säga... helt slut!
vaknade för en stund sen, hade hoppats på att sova lite längre iallafall! menmen. förkyld är jag... STINAAA, ditt fel ;D
aja, jag åker runt 2 idag, är så sjukt trött så orkar verkligen inte stressa iväg.
ska nog dra på några one tree hill avsnitt nu!
/felicia

otroooligt snygggggg

söndag 26 december

Kategori: +++

igår efter jag skrivit inlägget kom jag med ett förslag till emma,stina och maja att vi skulle dra till norrköping! och det tyckte dom också. vid 19.00 satt vi på tåget och hade en grymt rolig kväll med galet mycket skratt. måste erkänna att det var länge sen jag skrattade så mycket. så tack för den kvällen och natten bruds! ♥ idag vaknade vi runt 10, emma skulle iväg så hon gick till tåget medans vi andra låg och halvsov. vid 11 var vi nere och tänkte shoppa men stina och maja tyckte det var jobbigt med allt folk så dom gick ut från varje affär och lämna kvar mig ensam.. haha. så det slutade med att bara maja köpte skor! men på tisdag ska jag upp till stockholm och då ska jag tokleta efter en klänning till nyååååår. imorgon ska jag jobba,första passet på väldigt väldigt länge! 10-19, inte så dåligt pass att börja med. men det är helt okej :) efter jobbet ska jag nog hem och packa och så kommer jag förmodligen vara dödstrött för jag inte jobbat på länge! menmen.. nu ska jag ta och fixa lite och sen sova massor!
/felicia

lördag 25 december

Kategori: +++

skulle vilja säga att julen är över nu, typ! det har varit en bra jul. i torsdags firade vi här hemma med mina syskon, min morbror och en del av familjen melchersson. det var väldigt roligt och mysigt. alla fick fina klappar och vi tävlade om vem som kunde göra finast marsipan figur, jag vann ju absolut inte.. haha, jag är värdelöst på sånt! igår kom mormor, gammelmormor ner också. men mina bröder åkte iväg tidigt.. sen efter julbordet åkte peter också! så tillslut var det bara jag, min morbror,mamma, mormor och gammelmormor kvar! det var en lugn julafton, lite för lugn för min smak! menmen, såna får man kanske vänja sig med! idag var jag och mamma en sväng ner till b.young som hade rea! mamma hittade en klänning men jag hittade inget. vi åkte sen till gunilla och var där en bra tag. mamma släppte sen av mig hos bea, men stannade bara en liten stund, dom skulle få gäster! nu sitter jag i soffan och har nyss ätit, såklart så åt jag julbord.. men nu var det absolut sista gången! inte igeeen. ska snart kolla med mina vänner vad som händer ikväll..
/felicia

en suddig innebandy brud

julafton

Kategori: +++

god jul på er alla!


söt tomtis

onsdag 22 december

Kategori: +++

min blogg är inte den bästa, jag vet! men jag har så mycket att säga så att det inte blir något alls tillslut. orkar inte riktigt sitta och skriva massa deppinlägg som det förmodligen skulle blivit om jag hade skrivit något. jaja, vi fick lov igår! det är en positiv sak iallafall. och det är jul snart, jag vet inte riktigt vad jag känner för just julen. inget jag galet längtar till och tycker är super mysigt. det var nog några år sen jag tyckte det. jag kommer ihåg den bästa julaftonen för mig, vi var hemma hos mina kusiner i haninge och alla på hela min pappas sida var där. vi hade det riktigt bra då, en tomte kom och vi satt i timmar och dela ut alla julklappar. vi barn lekte och höll på med våra nya klappar. nu på senaste år är det många som firar var för sig, själva. det tycker jag är tråkigt. det är en högtid då man kan faktiskt alla samlas och ha det mysigt. hemma för sig själv är man ändå alltid åren ut och in. jag önskar att en sån julafton kanske händer en gång till innan jag blir vuxen och får egna barn osv. jag har faktiskt inte önskat mig något speciellt i år. eller jo ett träningskort och en peace & love biljett. och biljetten är redan bokad. jag fick den första julklappen hemskickad igår, av min farmor! ett biopresentkort laddat med mycket pengar, det är riktigt bra! jag älskar att gå på bio, det är mysigt om något.. hehe.
idag ska jag ner på stan med maja och leta julklappar, bättre sent än aldrig! har inte riktigt orkat gjort det innan.
det värsta är att jag verkligen inte har en idé om vad jag ska ge alla. jag brukar veta exakt vad jag ska ge men i år är det tomt i huvudet.
till en helt annan sak, om någon rik vacker själ vill ge bort en julklapp till mig.. så önskar jag mig en resa till thailand i 3 veckor typ. om du är snäll kan du få följa med också, helt okej! det är världens bästa land, önskar jag hade massa pengar så jag kan åka dit ännu en gång. jag saknar förra thailandsresan hur mycket som helst! att få sova i stora lyxiga hotell rum, vara med världens bästa kusin elin, vara chockad att det finns snygga finska killar ( inget illa menat, hehe ),äta hotell frukost, sola hela dagarna, mysa med släkten och jaaa massa! en underbar resa var det allt.
tillbaka till jul.. det är jullov och jag har inget bestämt att göra mer än att fira jul och fira nyår. blir nog en tripp upp till pappa i mellandagarna, måste för det första hitta en nyårklänning eller vad jag vill ha på mig.
aja, nu ska jag sluta skriva en massa strunt.. blev en bok typ, haha. bättre än inget alls iallafall!
ha en trevlig dag :)
/felicia

önskar att jag bara kunde hitta en väg ut, från allt det här.

Kategori: +++

fredag 17 november

Kategori: +++

börja 10 slutade 13.30, grymt sköööönt. försöker få tag på sabyy så jag vet när jag ska åka till henne! men människan svarar inte.. haha! hon hör nog av sig snart :) på måndag börjar jag 12.30 grymt niceee. och på tisdag har vi bara volleyboll och fika! nästan som om vi har lov redan nu fast ändå inte! hihi.
ska packa inför helgen nu.
ha en grymt bra helg :)
/felicia

torsdag 16 december

Kategori: +++

nu är det bara 3 skoldagar kvar innan jul och då har vi bara volleyboll tävling och julfika på tisdagen. det ska bli så sjukt skönt med lov! jag känner att jag börjar komma ikapp nu, känns otroligt bra. drog mig till skolan igår och det gick bra, huvudvärkenn verkar aldrig vilja släppa men jag är van efter 5 år nu! tränade även igår, vi har match mot gnesta borta på lördag! det ska bli kul att möta dom igen efter vi åkte ur den serien dom spelar i...hehe. hela helgen ska spenderas hos sabina i flen! det ska bli hur mysigt som helst, har saknat henne så grymt mycket! fast jag smiter iväg en stund på lördagen då jag har match. ikväll ska jag ner en stund till tjejernas träning, har det lugnt med plugg så tänkte kika in till dom. nu tänkte jag titta på någon film och vila huvudet.
/felicia

tisdag 14 december

Kategori: +++

jag är sjuk, haha.. trodde jag skulle klara mig utan att vara sjuk iallafall fram till jullovet! var vaken större delen av natten tack vare magont och illamående.. men mådde bättre på den fronten imorse, istället har jag feber och huvud känns som om det ska sprängas! menmen, känns som min vanliga tur är tillbaka! hoppas att jag inte faller tillbaka som det var innan operationen.. har jag verkligen inte tid med, p.g.a. skolan! måste ta och friskna till, viktiga dagar kvar nu innan lovet! mycket som ska göras. match i helgen och massa annat.
nu är det dags för att slå på en film och vila ännu mer..
/felicia

söndag 12 december

Kategori: +++



jag är värdelös på att uppdatera, hehe. men denna vecka som gått har jag pluggat med maja en hel del,tränat innebandy, varit med lina, pluggat lite ännu mer och ja sen minns jag inget mer! i fredags efter skolan åkte jag och emelie upp till sthlm, lämnade saker hos pappa sen åkte vi in till globen för en kväll med middag och idolfinal! det var hur mysigt och roligt som helst. pappa hämtade oss och vi lämnade emelie hos adam sen åkte vi hem. på lördagsmorgonen pluggade jag med anna-karin sen åkte vi till pappas match och jag satt i seket. eftermiddagen och kvällen spenderades med massa matteplugg med charlotta och sen middag och charader. en lugn helg. inte så värst intressant att läsa för er, haha. men iallafall så tog jag tåget hem idag vid 3, solade och sen åkte jag och spenderade kvällen med haza. nu taggar jag för skolan, ska bliiiii så kul :)
/felicia

tisdag 7 december

Kategori: +++

dagarna flyter på som vanligt, skolan suger! men får tänka att snart är det lov, som varar i nästan 3 veckor. kan inte bli bättre. jul och nyårsafton och ja en massa roliga saker. ska dra igång och plugga nu om en liten liten stund. tänkte först bara slå en pling till min pappa! som jag ska spendera helgen hos eftersom på fredag är det idolfinal, som jag ska gå på med emelie. superbäst faktiskt. sen ska jag plugga matte med charlotta som ska hjälpa mig! sen får vi se vad resten av kvällen och söndagen har att erbjuda. det blir en braabraa helg!
pluggdags nu....

varsågod moaleee









bilder sen i lördags, känns som om jag alltid lyckas så bra på bild! tänker nog mest på sista bilden.. sjukt!

/felicia

måndag 6 december

Kategori: +++

sitter och äter lite yogurt! första morgonen jag inte behöver stressa, fast det kommer ändå sluta med att jag springer till bussen. samma gamla visa varje dag! låååång och tråkig dag idag, hemma efter 16.. hemskt!
hörs förmodligen senare :)
 
/felicia

söndag 5 december

Kategori: +++

helgen har varit riktigt bra, glad att jag stannade hemma! gårkvällen var riktigt kul.. lite spårning hit och dit, det hör till ;) idag åkte jag först ner till duve för match med småtjejerna som inte gick så toppen bra precis, hehe. när jag kommit hem tog jag en promenad till maja där emma var, stina kom förbi en stund också. men de båda drog snabbt! men jag och maja har softat resten av kvällen. det har varit otroligt skönt. kom hem för en stund och nu tänkte jag sova inom några minuter.. mitt huvud värker, som vanligt!
godnatt

finns ingen som du, du kommer alltid att vara min bästavän ♥

/felicia

lördag 4 december

Kategori: +++

vaknade av mig själv vid 11, skönt att jag äntligen kan sova lite längre! när jag var yngre och fram tills nu vaknade jag 7-8 varje morgon.. haha, helt sjukt. men nu så! nu börjar jag lära mig.. var hemma hos stina en stund igår sen åkte jag hem med peter till gunilla där mamma var, vi stannade en stund där och umgicks. idag ska jag kolla på bandy med emelie, rickard som så gärna ville ha oss där och heja på han! haha. sen senare ikväll blir det party med brudarna och kanske en liten adam? =) vi får se! det kommer iallafall bli en toppen dag, det vet jag! nu ska jag plugga..... hihi
ha en fin och trevlig dag!♥
/f

fredag 3 december

Kategori: +++

skolveckan avklarad! helghelghelg. var och bokade tid på hud och hår för en ansiktsbehandling förut, underbart ju! annars idag har jag gått i skolan mellan 10-14. inte så värst ansträngande! nu senare har jag varit och fikat med christine och karolina, det var mycket trevligt! och nu ikväll ska jag hem till stina, vi ska kika lite på resor osv! inför sommaren som jag tror kommer bli den bästa någonsin :) hihi. 
men ska ordna lite nu, ha en bra kväll!
/f

LISTEN TO YOUR HEART

Kategori: +++

skoldagen gick fort, skönt som tusan. kom hem och la mig i sängen och sov några timmar, huvudvärken är fortfarande inte borta. undrar när den ska släppa..en vacker dag förmodligen! nu väntar jag på att jag ska ta tag i lite plugg. sova tidigt och imorgon har vi sovmorgon och så är det ju FREDAG. helt underbart. helgen ska spenderas här i katrineholm men mina underbara vänner. var först tänkt att åka up till sthlm och plugga massormassormassor men jag behöver en helg med mina fina. det blir bra, ska plugga ändå även fast jag är hemma. haha, jag snackar massor om plugg nu.. förlåt men jag gör inte så mycket mer än att plugga när jag kommer hem från skolan! kul liv, javisst.
men efter jul ska det vara över och allt som vanligt igen, hoppas jag!
jaja, ska väl ta tag i det där hemska pluggandet.
puss och kram
/f

förövrigt ganska så söta på en fotografiskbild lektion. vi får alltid till det!

torsdag 2 december

Kategori: +++

sitter i skolan med en viktor hängandes över databordet! en härlig liten pojke.. vissa stunder.
har precis skrivit ut min biljett till peace and love, kan ni tänka er. nu finns det ingen återvändo! jag som hatar att vara smutsig och sånt, men det där kommer bli grymt. alla mina bästaste brudar kommer vara där! jag ska klara det. jag har varit otroligt duktig den här veckan, jag har pluggat flera timmar varje dag, borde få en belöning snart.. mamma :) hihihii. nej men jag ska klara av att komma ikapp i allt innan jul! det har jag bestämt mig för. känner att jag börjar få lite styrka och vilja! men jag saknar innebandyn, jag har lagt den åt sidan lite nu när jag kämpar. huvudvärken har försvunnit, vaknade med samma dåliga mående idag igen!
men en liten valp flisan kom in och fick hoppa upp i sängen och gosa med mig så då fick jag styrka att resa mig upp och nu är jag i skolan. ha en bra dag!
/f

onsdag 1 december

Kategori: +++

sitter i soffan med beabus! vi åkte och hyrde film, kommesarie späck. haha, den var ju lite speciell. har sett 1 timme av den men nu blev det paus för bea var tvungen att titta på bonde söker fru. inget jag följer så jag ska fortsätta med min novell och sen ta en promenad med mina hundar. var hemma idag från skolan, fast åkte och gjorde historia provet.. det gick jätte bra. hade jätte ont i magen,mådde illa och hade jätte ont i huvudet. det är fortfarande inte helt okej, har fortfarande jätte ont i huvudet och ont i magen. men hoppas det bli bättre till imorgon. kan inte vara borta mer från skolan, har varit borta en tredje del av skolgången sen vi började. det suger skapligt mycket. men nu ska jag fortsätta skriva på novellen!
/f