Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

i´m strong enough

Kategori: +++

har inte riktigt haft någon ork att skriva något de senaste veckorna.. eller rättare sagt jag vet inte vad jag ville skriva eller vad jag skulle skriva så då blev det inget. det har varit många blandade känslor, men jag har insett att jag är starkare än vad jag själv tror. och att jag har världens bästa vänner. ta åt er♥ glad att jag är just där jag är för stunden och är tacksam för mycket. jag har haft världens finaste jul med världens bästa familj och släkt. det var precis vad jag behövde. jag har träffat mina älskade barndomsvänner kim och alexandra, så glad att jag har er. i tisdags dök en sarah, en stina och en emma upp hemma hos mig. dundermysigt om jag får säga! vi har gått på stan, ätit god mat, pratat, skrattat, gått på bio och bara haft det alldeles perfekt. och idag tog vi tåget hem tillbaka till katrineholm. kvällen har spenderats hos maja med några fina flickor. imorgon ska jag dra med mig maja på stan här i katrineholm för sista shopping innan nyårsafton som förövrigt kommer bli hur kul som helst. nu ska jag slå på några avsnitt av den nya serien revenge som är tokbra! ha det underbart och ta vara på det ni har

strenght, happiness and love

Kategori: +++

♥♥♥♥

hänger

Kategori: +++

hänger med bästis ♥

 

söndag 11 december

Kategori: +++

äntligen är jobbhelgen avklarad. satan i gatan vad jag har ont i fötterna, var ett tag sen jag sprang 934735 gånger upp och ner för alla trappor på båten. gårdagens långpanna gick galant även fast förkylningen och hostan kom ikapp mig efter 10 timmar, så de 4 sista timmar var tunga. men som tur hade jag ett tokskönt företagsgäng som jag var servitris för. det var kul! idag blev vi klara efter brunchkryssningen en timme tidigare så jag och pappa drog iväg till heron för att kika på tower hesit och för att få umgås lite. jag har ju mest jobbat denna helg. passade på att övningsköra lite i sthlm trafiken och motorväg. gick galant de också! just nu ligger jag i sängen uppe i sthlm, ville stanna kvar ett extra dygn. kändes som om det behövdes, så imorgon runt 2 går tåget hem. men innan det ska jag sova ut eftersom det har det inte varit så mycket med den senaste veckan. nej men nu är jag för trött för att sitta vid datorn!
godnatttis.

vackrast i världen

Kategori: +++

vad skulle jag göra utan dig? min allra bästa vän, mitt hjärta.

så stolt över att du är min hund.


fredag 9 december

Kategori: +++

sitter i skolan med maja och jobbar på vårt projektarbete. det går sakta men säkert framåt! vaknade upp imorse och kände att jag återigen hade blivit sämre..förkylningen och huvudet var värre än innan. men jag drog mig upp ändå och tog mig till skolan även fast skulle jag vilja ligga hemma och sova. jag ber till gudarna att jag mår lite bättre imorgon så jag klarar mina långa arbetspass. jag måste må bättre! hostan får inte vara som den är nu.. ååh, inne på 6 veckan med hostan och 2 veckan med denna eländiga förkylning. halv 6 beger jag mig upp till sthlm idag för en lugn hemma kväll med papi. imorgon klockan 09.30 ska jag befinna mig på s/s stockholm. kom och kääka julbord vettja. gottigott.
ha en perfekt helg!
här ska ni få se några vackra valpar som växer fortare än vad man någonsin kan ana.

greta ♥


geena ♥


kelly ♥


"gråa tjejen" ♥


ellie ♥


"gula tjejen" ♥

nobody said it was easy

Kategori: +++

torsdag 8 december

Kategori: +++

de senaste dagarna har varit otroligt bra! i tisdags följde jag och maja med som sällskap till västerås till stina och jullan. det var en upplevelse, vi upptäckte en ny väg man kunde åka hem på.. heheheheh. genom örebro, vi kanske åkte lite fel. det vart en hel del skratt under eftermiddagen. kvällarna har bestått av att bara ta det lugnt och försöka bli frisk. jag har också hunnit med att möblera om i mitt rum, det blev grymt bra! nu saknas det bara lite små detaljer sen är det precis som jag vill ha det. peeerfekt! idag efter skolan skulle jag egentligen följt med till linköping för att skaka rumpan med maja och sarah.. meeeen jag måste bli friskare till helgen annars kommer jag aldrig klara av att jobba.. ett 14 timmars pass på lördag och ett 7 timmarspass på söndag. så ikväll blir det vila istället, tvätta ska jag göra... hatar att tvätta...mamma som strejkar och tvättar inte min tvätt. och då blir det stora högar med tvätt för jag tycker det är så otroligt tråkigt och jobbigt. men jag måste ha lite rena kläder till helgen, kan vara bra!
vi har projekt veckor i skolan, fett skönt är det. men iofs har jag massa uppgifter som måste göras ändå så ska försöka bli av med någon ikväll också. jag är redan klar med julklappsköpet, otroligt skönt. haha, jag hade iofs bara 3 personer att köpa till. men nu ska jag skriva lite på mitt och majas projektarbete. ha det fiint!

lördag 3 december

Kategori: +++

sjukt det känns att skriva december, sjukt att det är december! tiden går otroligt fort. snart tar jag studenten och kastas ut i vuxenlivet, blandade känslor där. men det ska bli spännande och få uppfylla sina drömmar och inte ha några måsten. men iallafall, jag börjar sakta men säkert bli friskare.. ibland ett steg framåt och ibland ett bakåt! senaste steget var bakåt och kom igår.. jag tappade all smak och lukt. så känns lite meningslöst att äta nu, haha. jag tänker mig hur maten smakar vanligtvis. peter tycker att jag ska trycka upp vitlök i näsan men njaaa... får suga på den karamellen om det inte blir bättre snart.. haha. igår kom isadora förbi här hemma för att umgås med mig lite, det var supermysigt! lite senare kom bea och vi åkte runt lite i bilen, mötte upp mina vänner och lite andra. somnade sent och hade nattskiftet med valparna vilket resulterade i lite sömn.. väcktes av mina kära lilla zelinn runt 10 som skulle ner ytterligare en gång för att titta till sina valpar så då kändes det meningslöst att somna om. dagen har spenderats på "stan" med maja,sarah och emma, i min soffa med maja,sarah,haroun och peter framför hangover 2. mysig dag! bra dag! skulle varit bättre om jag kunde andas bättre! men vad gör det om 100 år? imorgon blir det innebandy nere i duveholmshallen hela dagen. först derby mellan katrineholm och flen och sen ssl match! också en bra dag. ha det fint!

takida ♥

sick and tired

Kategori: +++

idag har jag försökt kommit ut ur mitt hus, men det gick inte så bra. men träffade bea en liten stund, tjejen har ju skaffat sig ett körkort! grattis igen bästooo. var tvungen att bli hemskjutsad efter ett tag, mådde som alla andra dagar denna vecka- inte bra. känns som om hela mitt huvud är fullt av snor och det värker som aldrig förr. har tröttnat på det här så sjukt mycket nu, men det blir en lång vilohelg. vi är som sagt lediga på måndag också. superskönt! tror jag blir hemma imorgon med. på kvällen blir det att bara ta det lugnt, om jag mår bättre kanske jag kan umgås med någon också. vi får seee. efter den här veckan är jag super taggad på en hård träningsvecka med mycket nyttig och bra mat! fler kilon ska bort. hihi.


världens bästa mammazelinn! ♥

lite glädje

Kategori: +++

även fast jag står bakåtlutad och allmänt bara trycker upp min kropp så kan man faktiskt se att jag tappat vikt. världens hemskaste skolfoto men jag är ändå glad att se en skillnad.

innan

minus 7 kg efter