Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

drives me crazy

Kategori: +++

helgen har varit lugn för min del, känns skönt. har dragit på mig en förkylning så det var nog behövligt också. igår kom tjejerna hit och åt middag, tittade på film och bara myste. riktigt kul var det, men det är det alltid.
vaknade för en stund sen och satte mig och plugga, jag börjar få riktig panik inför provet på tisdag, jag kan verkligen inte grammatik! usch och blääää.
match idag, riktigt taggad är jag iallafall.. hoppas vi vinner-eller vi ska vinna! 
ikväll blir det nog en annan del av köping, det är ju ett självklart liksom.
nu ska jag slänga i mig lite frukost och börja tagga till match!
PUSS

it´s all or nothing

Kategori: +++

äntligen fredag! veckan har gått snabbt faktiskt, vilket är bra. efter skolan åkte jag och tjejerna ner på stan, vi gick runt och fixa lite sen satte sig jag och maja på sultans och väntade på dom andra. majsan kan ju inte hoppa runt på kryckorna överallt så det är bra att gå med henne, då behöver man inte följa med överallt och så får man åka hiss i skolan, hihi.
vad jag ska göra ikväll har jag inte bestämt än, det får visa sig.
imorgon runt halv 10 ska vi iväg på handledarkurs så min pappa kommer ner ifrån sthlm, mycket braa så jag får träffa han lite :) senare imorgon kväll tror jag att det blir myskväll med girlsen här hemma.
söndag, match-taggad till tusen som alltid.
vi höörs
PUSS

adde&emma

Kategori: +++

ni är också bäst, förlåt! <3

<3

Kategori: +++

cattis stina julia maja, ni är bäst.

that feeling

Kategori: +++

matte provet avklarat, kan ju inte säga att det gick jätte dåligt och inte heller jätte bra. men men, jag tycker algebra inte är så himla lätt så. vi hade bad i skolan idag också, var ett tag sen man badade med skolan, men det var faktiskt kul. vi livräddade, och julia var gaalet snabb alltså.. jag hängde inte riktigt med i svängarna, hihi.
efter skolan drog jag,andrea,julia och stina till stan och tog en fika på sultans, emma kom och gjorde oss sällskap också! vi mötte även majsan och hennen papi på sultans. jag har fått jobb, hehehe. jag börjar redan i april och jag ska jobba på mcdonalds hihi. jag är faktiskt glad, det var ungefär 200 som sökte och 20 fick jobb och jag är en av dom. det måste ju vara braaa =) hoppas det går bra.
nu är jag grymt taggad till match på söndag och om jag eller nicole gör mål ska vi göra en måldans vi har kommit på. så ni som tittar kan ju hoppas att någon av oss gör mål för sen dansen vill ni bara seee.hehe.

nej nu måste jag ta tag i spanskan tills imorgon.
PUSS

bild från våran bal 2009, ida,jag,lovisa & medina

plugg,plugg&plugg..

Kategori: +++

jag tänker gräva ner mig själv, jag har inte ens börjat på alla 12210472 frågor om träningslära.. jag måste få in lite mer av matten först, känns lite viktigare.
jag glömde skriva att majsan kommer också gå spit med mig, så jag är inte helt själv! och även om vi inte går i samma klass som dom andra så kommer vi inte precis sluta umgås! det är vi för bra vänner för :)
jag håller på somna med matteboken i ansiktet!
men jag har själv valt att gå sam, så jag får sluta gnälla nu :D hihi.
PUSSS

on fire

Kategori: +++

det känns som om jag skulle kunna gräva ner mig i plugg.. ikväll måste jag plugga svenska,matte och skriva klart alla frågor i träningslära. matte prov imorgon och det känns inte som om det kommer gå så himla bra.
vi har ett jätte stort prov i svenska nästa vecka och sen även massa grejer i samhällskunskap.japp, men det är bara att kämpa på.
imorse fick vi information om dom 4 inriktningarna vi har att välja på i 2an, jag är helt säker på att välja SPIT, alltså sam-sam. det tråkigaste är att dom andra ska välja ekonomi, men man måste välja det man själv kommer tycka är kul.
jag tänker inte göra fler val jag sedan ångrar.  men nog om skolan nu!

jag är igång med innebandy helt igen nu och det känns som för en gångs skull är jag inte skadad någonstans eller sjuk. så nu tänker jag komma igång på riktigt och visa vad jag går för,hehe. match med småtjejerna på lördag i flen och sen min egen match mot gnesta på söndag, hemma match dessutom. vad helgen mer har att erbjuda lär visa sig.
ikväll är det paradise hotel, men först en jävla massa plugg.
PUSSS


alltid du <3

sälen

Kategori: +++

jag kom hem från sälen för en stund sen! jag har haft en underbar helg och jag har åkt skidor för första gången i mitt liv. jag är förvånad så duktig jag var, haha. låter värsta egotrippat men det gick verkligen väldigt bra! i början så var jag lite rädd osv men i slutet ville jag bara att det skulle gå fort som tusan. det var jag,pappa,anna-karin och sabina som åkte. helt klart något jag ska fortsätta med att göra när jag får chansen.
det blev lite läskigt när det blev var brant och is i backarna, men jag löste det med att åka rakt ut i snöhögarna, haha. dom andra måste ju få något att skratta åt också, hihi.
jag håller på att fundera på om jag ska med maja och sova hos catten och andrea ikväll. cattisen håller på och försöker locka mig med allt möjligt, hihi. men jag är så himla trött.. men vi får se hur jag gör! klart det lockar att få träffa några av dom bästa liksom! bilder från sälen kommer om ett tag!
nu ska jag hoppa in i duschen.
PUSS

jullibulll

Kategori: +++

julia har gjort om min design, inte riktigt såhär jag vill ha den sen men hon ville göra något nu så hon fick nästan fria händer! senare vill jag ha en grupp bild på mina otroligt snygga vänner och mig.. men det är på något sätt väldigt svårt att fixa, men till sommaren ska nog det finnas någon sådan på min header.
men den här är helt okej, hon är duktig hooon min julia!
lite mer ändringar tror jag att hon ska göra, ni märker nog när saker ändras :)

efter skolan idag gick vi hem till julia sen åkte jag hem och fick skjuts av mamma till en jobbinterjvu, som gick bra! nu ikväll har packat lite. ska försöka lägga mig i tid idag.. men det får vi se hur det slutar!
vi höörs
PUSS

only you

Kategori: +++

låååång skoldag idag, sjukt trött är vad jag är. skulle hoppat över spanskan om jag kunde, men jag måste ta tag i det där och få G i ämnet! jag klarar inte av att få ig i något ämne, det är liksom inte min grej.
jag tycker synd om min maja, hoppas det blir bättre snart älskade du!
ikväll ska jag på ett möte och sen tror jag att vi ska hem till majsan och färga våra hår och umgås. jag måste få bort det guldiga jag har fått kvar eftersom mitt hår var lite blont innan. men jag ska ha samma färg som jag färgade gången innan.

nej nu ska jag gå och vila..
PUSS

in school

Kategori: +++

sitter i skolan med catarina, hehehe. förra terminen hade vi sovmorgon och började halv 10 på måndagar men nu är det andra delen av klassen som har sovmorgon och vi börjar 08:25. inte kul.
men nästa lektion börjar 10:50. slutar skapligt idag som tur är, 14.10.  match ikväll, TAGGAAAD TILL TUSEN.
gårkvällen var hur mysig som helst, det var bara jag,stina,maja & catarina. vi åt tacos,spelade spel och såklart tittade vi på en annan del av köping.. eller inte majsan för hon är störd.
var hemma runt 22:00. somnade jätte sent tack vare min sköna huvudvärk som fortfarande är kvar.. tror jag ska gå ner till mamma och hämta tablett snart, om hon är här. hope soo.
skriver kanske senare!
PUSS

i want you to show me

Kategori: +++

uppdatering om helgen.

Fredag:
gick i skolan till kvart över tre, tog en tripp med tjejerna hem till lilla majagipsis. hon låg så fint i sin säng med sitt gulliga gips på foten. jag stannade inte så länge för jag var tvungen att gå hem och packa. när jag hade packat klart skjutsade mamma ner mig till stationen och jag tog bussen till flen.
sabina mötte mig och vi åkte hem till henne. johanna kom också, vi tittade på avatar,snacka och jaa hade det bara mysigt. saknade som tusan var dom.
Lördag:
vi vaknade runt halv 11, käkade frukost sen la vi oss i sängen igen och tittade på wallander. sen skjutsade nettan ner mig till bussen och jag åkte hem till katrineholm igen.
väl hemma duschade jag och packade sen åkte jag buss till jullibull. vi gjorde oss i ordning, eller jag hann inte så mycket. vi åkte till haza där jag fortsatte och göra i ordning mig. dom andra brudarna kom till haza sen åkte vi buss till stan. från stan gick vi hem till apa där en stor del av kvällen spenderades. det var kul!
gick hem med rickard och calle, stannade ett litet tag hos calle sen drog jag mig hemåt och somnade på 2 sek.
Söndag:
vaknade 11, gick upp och sen har min dag bestått av soffhäng och en promenad med hundarna.
resten av dagen ska jag spenderade med tjejerna, vi ska ha tacomyskväll! det kan inte bli bättre liksom.

nu vet ni allt om helg, tack för mig.
PUSS

wonderful

Kategori: +++

yttligare en soft dag i skolan, tur det! tänkte visa dagen i bilder istället :)







nej vi har inget liv, tack vi vet.



PUSS

i want it so badly

Kategori: +++

slutade skolan kvart över 2 idag, åkte ner på stan med brudarna. gick runt ett tag sen tog jag bussen hem.
åkte ner till stan igen runt halv 6 och solade sen tog jag bussen till duve och tränade.. grymt skönt och vara igång igen, men det var ett bra tag jag spelade och så har jag ny klubba.. måste vänja mig vid den alltså. annars får jag ta någon gammal och sen bara träna med den nya på träningarna och sen spela på matcher med en gammal.
tror jag ska göra så, för första matchen är på måndag mot flen som jag kommer spela och då tänker jag inte ha den nya för jag känner mig inte helt bekväm med den än!
taggad är jag iallafall till måndag! gaaalet.
imorgon är det skola igen, kul. och jag vet inte om min spanska lärare är sjuk.. hon kan vara det och då står jag där nere i skolan och kan egentligen ligga hemma och sova, inte så jäävla party alltså ;)
men nu ska jag duscha och sen sova tror jag.
PUSS

that way you make me feel

Kategori: +++

första skoldagen för denna termin. kan inte säga precis att den var ansträngande. började 08.25 slutade halv 12, vi tog bussen in till stan och åt lunch på sultans. sen åkte jag och stina tillbaka till skolan för jag skulle ha spanska och hon tyska men nej för när jag kommer fram så har vi inte spanska så då åkte jag tillbaka till stan igen. jag mötte maja,julia,cattis & andrea och vi gick runt ett tag till på stan.

på denna bild äter dom korv:

fett snygga assåå


på den här bilden provar andrea sin nya mössa hon köpte.


fett snygg den med..

kvällen spenderade jag med maja,julia och emma vi tittade på en film och sen gick jag hem med majsan. måste nog skriva att stina var där i 5 minuter sen jag kom också, annars får jag en kommentar om det :) nu sitter jag i soffan och mår illa, alltid något fel på mig alltså! min mage värker också.. buhu. maja har gjort så jag är värsta beroende av paradise hotel, inte bra.. så nu måste jag hålla mig vaken till det även fast jag är hur trött som helst.

vi höörs.
PUSS

this is me

Kategori: +++

min dag har sett ut såhär:
jag vaknade halv 12 gick upp från sängen halv 1. jag behöver inte ställa klockan tidigt för att orka med skolan osv, för jag är galet morgonpigg när skolan är igång ändå! haha.
käkade frukost sen drog jag ner till stan och solade, äntligen fick man lite färg! tog bussen från stan till haza, vi har snackat och umgåtts hela dagen. vi har alltid lika mycket att snacka om när vi träffas, men det är för att vi träffas för sällan helt enkelt. vi drog ner till duve runt halv 6 för våra småflickor hade match. vi spelade lika mot onyx, 2-2. mina tjejer spelade riktigt riktigt bra,jag är alltid lika stolt över dom!
nu ligger jag och tittar på paradise hotel som vilken minut som helst är slut och då ska jag sova.
så typ nu ska jag sova, hihi.
imorgon bitti innan älskade skolan börjar ska jag åka till majsan och äta frukost och fixa mig.. så mysigt :D
PUSS


BÄST

Kategori: +++

lär ju följa dom varje söndag nu, så jäkla bra!

someone like you

Kategori: +++

jag vet inte riktigt vad jag skriva.. den här dagen började med att umgås lite med julia och maja. sen åkte jag och maja hem till henne och åt mat. sen åkte vi ner till duveholmshallen och jag satt i seket när mitt lag spelade match. vi vann och det är bra. jag ska träna på onsdag för första gången efter jävla halsflussen, och sen nästa måndag ska jag spela match.. mot FLEN. grymt kuuul.
PUSS

worlds greatest

Kategori: +++

inatt har jag sovit med en hund väldigt väldigt nära mig, haha. mysigt kan det vara ibland, speciellt när man fryser! lilla andypandy sov hos mig, för dom andra vill jag inte ha i sängen tack för dom löper..inte så himla fräscht asssååå. idag ska jag iväg med mina småtjejer till nykvarn på match, första seriematchen för dom den här säsongen! samlingen är 15.15 så kommer nog hem senare ikväll.
nu ska jag kika vidare på laguppställningen!
PUSS

zelinns söta valp dany!

ohh boy

Kategori: +++

än så länge ser jag inte några större utslag över kroppen och det har slutat kliat, så jag hoppas att det där hjälpte igår. men jag ska ändå hämta ut tabletterna idag för man vet inte.. där stod jag igår och hittade inte mina tabletter och det får inte hända igen. tjejerna kom förbi igår och hade med sig paj och åt sen spelade vi lite spel.
dom drog iväg ganska snabbt igen för dom skulle på fotboll. amelies föräldrar kom och hämtade henne runt 7.
min kväll var hur mysig som helst, hihi. 

Idag ska jag tvinga ner maja&stina med mig på stan, sen ikväll vet jag inte vad som händer men det visar sig :)
skolan börjar snart, usch och fy och blääää. vi har svenska prov på typ verb,substantiv osv och jag kan verkligen inte det, jag har aldrig kunnat det. så jag måste verkligen lära mig det, men det kommer jag inte kunna.

men nu ska jag försöka äta lite frukost. halsen tillåter mig iallafall!
PUSS

bäst bäst bäst bäst, jag älskar dig! <3

kul

Kategori: +++

haha, jag har verkligen tuuuur.. jag har nu ätit något jag inte tål och fått en allergisk reaktion igen! hela kroppen kliar. hittade inte tabletterna som ska stoppa allt så jag sprang runt överallt och letade efter dom för jag fick panik. hittade tillslut några men ser att dom hade gått ut! men jag hittade inga andra så jag tog dom ändå och fyyyfan så dom smakade illa. men bättre än inga alls, men mamma ska hämta ut allt imorgon till min allergi som tur är. så om det fortsätter så får jag ta annat imorgon.
hon ska hämta ut en spruta kanske, usch den kommer jag aldrig kunna ta själv :O jag kommer bli livrädd eftersom jag är räddast i världen för sprutor.
så någon i min närhet får ta den på mig, hehe.
men jag hoppas att det vänder och inte slår ut som förra gången!
nu ska jag hoppa runt lite av glädje
PUSS

happyhappyhappy

Kategori: +++

idag mår jag riktigt bra! jag känner bara lite i halsen, men jag kan äntligen sova,dricka,äta osv! lycklig tjej :)
jag är "barnvakt" åt amelie tills senare i eftermiddag. tror tjejerna skulle komma förbi snart med lite fika och kanske har med sig spel och spela med oss, då kan jag få ha kvar dom en extra stund ocksåååå.
vad som händer ikväll, visar sig! =)
PUSS


bebisarna, åh va ni är saknade!

i´ll be beside you

Kategori: +++

idag känner jag mig piggare så det är påväg mot rätt håll iallafall! halsen är inte så mycket bättre men det tar nog några dagar för att man ska kunna känna skillnad. det är grymt tråkigt och bara vara hemma.. saknar mina tjejer! jag vill också vara med och spela monopol för det är jag som spelar ut alla andra ;)  jag antar att du förlora igår också maja? hihi. 
men imorgon måste dom träffa mig, jag struntar i om jag har ont i huvudet eller något annat.. så länge jag inte smittar så!
jo men vad ska jag hitta på idag.. hmm, kanske sitta framför tvn och glo? jaavisst.
höööörs
PUSS

;

Kategori: +++

skön hals..

take me higher

Kategori: +++

kul att jag har halsfluss. kul att jag inte kan äta. kul att jag inte kan sova. kul att doktorn hoppa baklänges och såg helt förvånad ut när han såg mina halsmandlar. kul att jag inte kommer kunna träna eller spela match i helgen.

saken är den att det är f*n inte kul. jag får inte träffa mina vänner förens på torsdag för då smittar jag inte längre och det är liksom evigheter tills då. missar lunchen idag med mina bästa på american pizza som jag har gått och tjatat om hur länge som helst.
fast det värsta är nog att det gör så grymt ont i halsen, kan knappt andas så ont det gör.

okej, jag klagar (:

men jag får se det såhär, nu har jag varit sjuk innan skolan börjar så då kanske jag slipper och bli sjuk på ett tag och inte missar skolan. 
en annan positiv sak är att min mamma är hemma så kan jag ha någon att klaga för.. fast hon lyssnar inte så mycket, men jag kan ju låtsas.

inte mitt gladaste inlägg, men så ligger det till här.

såhär glad vill jag va, kanske utan att maja puttar på mig.


PUSS

maja

Kategori: +++

ikväll ska jag titta på paradise hotel om jag inte sitter på akuten fortfarande.. bra va? :)
PUSS

aj

Kategori: +++

mina halsmandlar är lika stora som två bowlingklot typ. det gör sjukt ont och jag har svårt att andas. nu skulle jag vilja ta adams ord, det är inte så jävla party!
jag vill även till thailand, jätte många åker dit nu och jag vill dit mer än allt just nu. värmen, folket,  allt är så bra där!
jag ska gå och kolla om jag har halsfluss och om jag har det så kan jag ju säga att alla mina vänner kommer ha det med, men det behöver ju inte vara något dåligt.. hihi.
jag har mina snygga vänner här hemma, maja & julia. jag ska nog tvinga ner dom och äta frukost med mig, om jag kan äta? det gör ju skapligt ont.
aja, men nu ska jag hoppa på dom där uppe.
PUSS


min mamma är snyggast&bäst.