Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

V----A-----L------B-----O-----R------G

Kategori: +++

men göööööööörs då?
är nu inne på min tredje gästbloggning(?) för dagen
dagen består av två timmars skolgång och sen jävlar kör vi igång
DET KOMMER BLI AWEEEEEEESOOOOOOOOOME!
/ julllllannnnn B surfargiiiiiiirl

when I get older I will be stronger

Kategori: +++

lång,tråkig och trött skoldag är avklarad. imorgon går vi bara till 11:45 och det är dessutom valborg och dessutom jullibulls födelsedag och dessutom kommer kimsan och alexandra till mig hela helgen. det kommer bli en så perfekt helg, det vet jag! imorgon kväll blir det grillning och party och självklart födelsedags firande för julia. idag måste jag skriva massor på vårat samhällsarbete och sen ska jag hjälpa mamma med valparna. några flyttar imorgon och några på lördag.. helt sjukt så fort 8 veckor har gått! jag kommer sakna mina små bebisar :(
nu ska jag väl ta och börja med arbetet, lycka till felicia!
/f

bästaa

Kategori: +++









vill bara avsluta med en hälsning från mig!

hihihihi
/f

dålig dag

Kategori: +++

vaknade kvart i sju av smärtor i buken eller vad man ska kalla det. som om det skulle vara blindtarmen fast på vänster sida. aja nu vet ni, hihi. gick iallafall och duschade och fixade allt inför skolan men när jag skulle åka iväg så började det göra ännu ondare så jag ringde till sjukhuset och fick tid vid 10. så jag var där nere och fick ta prover i två timmar men dom hittade inget fel. så nu ska jag ligga och vila och om det inte blir bättre ska jag åka ner till akuten så dom kan ta ultraljud och kolla hur det står till där inne! jag hoppas det går över, jag vill inte att det ska vara något fel. menmen, så dagen blir att spendera hemma och vila.
helgen har varit grymt bra jag har jobbat, varit på party, grillat och umgåtts med massa fina människor. kvällen igår spenderades också med fina människor det cyklades till willys och det grillades osv.
aja, idag är det inte en lika bra dag som igår.
/f


två flickor, emmie & enya

don´t stop me now

Kategori: +++

jag sitter hemma hos bea♥ , vi håller på att fixa oss! vi ska på partey ikväll och det kommer bli riktigt kul, det vet jag! men jag måste hem skaplig tid, för imorgon jobbar jag. men jag ska haaa grymt kul så länge det varar :D
skriver nog imorgon efter jobbet.
/f
jag vet att du älskar mig även fast du spelar suuur, PUSS ♥

does it take your breath away?

Kategori: +++

den här dagen har inte varit min bästa än så länge, men jag hoppas den får en vändning snart. jag ska sola med maja och stina innan jag ska ner till hallen för ikväll har kib avslutning för alla ungdomar. så jag ska dit för att vara ledare för tjejerna eftersom jag inte spelar själv i ett ungdomslag.
jag måste få in mig något att äta snart så jag hinner! jag vill börja träna på friskis igen.. först måste jag flörta med min gulliga lilla pappa om han kan köpa ett litet träningskort till mig..hihii. börjar bli lite uttråkad för jag älskar att träna, och nu när jag inte äter onyttigt vill jag ha starka resultat med både muskler och annat! så pappa om du läser det här så tycker jag att du kan ringa mig! hihi (a)
imorgon är det sista skoldagen för sen är det helg! grymt skönt.
ha det braaaa (:
/f

den där solen kan ju få komma fram igen, tack.

you have made it harder to move on

Kategori: +++

jag slutade skolan tjugo i 4, jag cyklade hem och bytte om till mjukis kläder och tog på mig promenad skor! vid 4 kom bea och vi gick ut och gick i 1 timme. det var skönt, men kroppen skrek efter mat! inte så mycket energi kvar efter långa skoldagen, men det gick.
jag och bea ska ut och gå ofta nu, jag satsar på att gå ner i vikt för jag trivs inte med mig själv. den här gången är jag seriös. jag har sagt såhär så många gånger men nu tänker jag hålla det, jag vill trivas med mig själv :)
men nu ska jag ordna något som jag kan äta till middag sen får vi se vad kvällen leder!
imorgon börjar jag 12.20, ett stort plus där.
/f







♥ ♥

natti

Kategori: +++

ska snart gå och lägga mig, är faktiskt riktigt trött! har varit på ledarmöte och sen tog jag och bea en låååång promenad över hela stan med zelinn, det var skönt och mysigt! som vanligt :) ♥
imorgon börjar jag 09.25,  en timme senare iallafall! och på onsdag börjar vi tjugo över 12 och det är ännu bättre!
men nu blir det sängen!
/f

love is the answer

Kategori: +++

kom hem från skolan runt 3, hade utvecklingsamtal efter skolan! det gick bra faktiskt, men jag ska satsa ännu mer i 2an. men nu är det ungefär två månader kvar så det är bara att hålla i.
ikväll blir det ledarmöte med innebandyn och sen en skön promenad med bea, tror inte att dagen har något annat att bjuda på, men det är sånt som visar sig (;
sovmorgon imorgon och på onsdag, kan inte bli bättre alltså!
/f


i need you more than ever

Kategori: +++

sitter i skolan och har datalektion.. inte så värst kul.
helgen har varit grymt bra för den har spenderas med underbara människor! i fredags jobbade jag till 8 och senare kom bea,adam,max,oskar och rickard hem till mig, även emelie en liten stund. vi kikade lite på en otroligt bra film jag valde, haha. 
bea sov över hos mig och jag fick en super start på morgonen.. en valp börja skrika för den fick ont eller något och jag far upp ur i sängen i världens fart och snubblar på hundarna och springer rakt in i dörren och på något sätt öppnar den sen ner för trappan och så ser jag att det var okej med valpen för haroun var redan där.. jag tror allt det där hände på mindre en 5 sek. jag tror jag vaknade när jag stod nere och andades ut.. helt sjukt! kan tänka mig att bea måste undrat om något var fel på mig, haha.
men vid 12 drog jag och jobbade, slutade vid 3. beabus kom och åt lite mat med mig.vi cyklade hem var för sig och jag satte mig tittade på innebandyfinalerna på tv. när det var slut gjorde jag ordning mig och sen cyklade jag och bea till stina fast bea åkte till emelie.
kvällen spenderade med mina flickor och slutade hemma i min säng.
igår låg jag i sängen och tittade på vampire daries till klockan var 14-15. sen cyklade jag och fikade med haza. efter jag fikat med haza cyklade jag till bea och vi drog iväg till backavallen och tittade på fotboll med emelie. efter fotbollen följde emelie med mig hem och vi tittade på vampire daires och parlamentet. sen sov jag. haha.
jahaaa, nu blev det här en liten bok av min helg i minsta detalj, hoppas ni njöt av att läsa min bok :)
tack för mig.
/f

i´m already gone

Kategori: +++

slutade skolan tjugo i 1, tidigt och braa! cyklade med majsan hem och nu sitter jag här och väntar på min mamma ska komma hem och hjälpa mig med att stryka.. ( nej jag kan inte det, hehe.)
klockan 5 ska jag jobba och efter det ska jag hem och vakta hundarna med bea! och imorgon ska tjejerna hit så ska vi ha grillkväll och massa mys!
nu kom min bror och min mamma hem.
ha en treeevlig dag :)
/f

godmorgoon!

Kategori: +++

torsdag och min dag i skolan börjar med spanska..inte den bästa starten på dagen precis. sen tror jag att vi slutar runt halv 2 idag. igår var jag ute i solen med stina,emma och maja och efter en liten stund kom adam. efter ett par timmar åkte jag ner på möte med mitt lag och efter det solade jag med maja och stina. apa ringde och sa att han och några boys var nere på djulö och hade brasa och mys (; vi åkte dit och softade tills klockan var halv 11. när jag var hemma satte jag igång med att göra en spanskaläxa. hur kul som helst, verkligen.
somnade runt 12 någon gång!nej nu ska jag äta upp min frukost.
/f

underbara väder

Kategori: +++

tänk om 1-2 månader, då kommer det vara varmt och riktigt riktigt härligt! men än så länge är det bara härligt, men det får vi nöja oss med. det har ju som sagt varit snö hur länge som heeelst.
skolan avklarad idag även ett naturkunskapsprov, det gick bra eller det känns bra iallafall. resten av dagen tror jag att jag ska spendera ute med mina vänner, eller det hoppas jag iallafall. måste nog även ner på ett möte som vi ska ha med damlaget. vill helst slippa undan, men jag måste nog. kan vara bra och höra vad lagkamraterna har att säga, om det är någon som ens ska fortsätta efter vi nu har gått ner i 3an som är förövrigt hur pinsamt som helst. jag vill nästan inte själv fortsätta men jag vill inte heller sluta med innebandyn.. kanske blir flen igen!? vem vet, det blir att tänka över sommaren. nu ska jag åka och träffa maja&emma!
/f


coolbrud_93_bäst.

you and me

Kategori: +++

lite halvtaskig uppdatering men jag lever och mår bra, om ni undrade alltsåå (; jobbade fredag,lördag och söndag och det gick jätte bra. jag tycker det är kul faktiskt!
solen har ju tittat fram nu igen och det verkar som om det kommer bli vår på riktigt.
igår hade vi studiedag så dagen spenderade jag ute i solen och vaktade valparna med beaaa. vi satt och snacka massor i solen, hon är riktigt bra hon!
skola idag, usch och fy och blääää. menmen, det är bara att hålla i nu! 2 månader kvar :)

men nu ska jag ut en sväng med hundarna sen sova!
/f


jag vill bara glömma allt som har med dig och göra..

wake up

Kategori: +++

kom hem igår runt 9, satt och läste igenom massa papper som jag ska kunna nu när jag utbildas. gick och la mig runt halv 11 och somnade på direkten. vaknade av väckarklockan runt 9. gick upp och fixade mig och åt lite frukost. runt 11 var jag på mc och jobbade för första gången i mitt liv. det gick jätte bra! jag fick städa, lära mig var allting var och sen fick jag stå i kassan med min handledare en liten stund. imorgon ska vi stå i kassa hela tiden och även på söndag kan jag tänka mig. det känns bra, jag ska ge allt nu för att lära mig fort.

ikväll ska jag umgås med bea förmodligen emelie också, hoppas jag! mina andra snygga vänner ska ut och parta i julita men själv måste jag stanna hemma och vakta valpar. sen börjar jag klockan 10 imorgon och jag vill sova en hel natt så man ser utvilad ut.  nu ska jag hoppa in i duschen och sen möta upp bea!
/f

let me sign

Kategori: +++

gårdagen blev inte alls som jag hade planerat, den blev mycket bättre! jag åkte in till stan runt 3, gick runt och letade efter en jacka och jag hittade en tillslut, en svart från jc! inte en affär jag brukar gå in i egentligen men jag hade varit på alla andra och inte hittat någon så jag gick in där och hittade en jag verkligen gillade. kim och alexandra kom in vid 5, vi hämtade biobiljetterna och gick och åt. vi tittade på bio och sen åkte vi hem till alexandra. vi har skrattat och hållt på hela natten, det var grymt roligt. vi somnade runt 4 tror jag. nu ligger jag i sängen medans kim leker stylist på alexandra.. haha.
hemfärd till katrineholm ikväll och imorgon jobb..

idag är det ingen vanlig dag heller, min bror christian fyller 19 år idag! GRATTIS BÄSTA DU.
/f

onsdag

Kategori: +++

vaknade för en halvtimme sen.. med världens största överläpp! den har svullnat upp och det ser ut som om jag har botox. verkligen hur fult som helst. hoppas att svullnaden går ner om ett tag för jag ska upp till haninge centrum och leta vårjacka. vet inte riktigt om jag vill ha en skinnjacka eller en vanlig.. det återstår och se!
ha en bra dag.
/f

var tvungen att testa jag med! : )

Kategori: +++

lost with no direction

Kategori: +++

godmorgon!

bea och emelie kom till mig runt 3 igår vi lagade mat,gick ut och gick med hundarna och softade framför tvn tills klockan var halv 7. då gick vi till bion och vi såg flickan från ovan och den var hur bra som helst, fast lite läskig ibland. jag vågade inte ha fötterna på golvet och bea och jag vågade inte titta hela tiden, haha. jag tror faktiskt att vi alla 3 var lite skrämda men emelie var modigast (; helt klart en kanon dag!

idag är det taggning som gäller till matchen, måste vinnas annars vet jag inte vad jag tar mig till! måste även ner till mcdonalds och fixa det sista innan jag börjar jobba. jag hoppas även på att få träffa några flickor innan jag åker iväg! men dom sover alltid så länge, men vem vet dom kanske är vakna och kan hitta på något!
matchen är i eskilstuna och sen efter matchen åker jag direkt till pappa.
seeyaa
/f

got to keep my head held high

Kategori: +++

katrineholmcup är över! det har varit jätte kul och spela och såklart coacha tjejerna, men just vinster har det varit dåligt med. i fredags spelade jag min värsta match någonsin,verkligen sämsta! sen dom andra matcherna gick det både bra och lite sämre. på tisdag har vi våran sista kvalmatch, som vi måste vinna! annars är det typ goodbye till innebandyn, och det vill jag inte ska hända. då är mitt liv som bort blåst!
ny vecka, nya tag. och på det så har vi lov! efter matchen åker jag till pappa, kanske får med mig världens gulligaste haza! sen kommer jag hem på torsdag och på fredag börjar jag jobba!
idag ska jag vakta valparna och sen ska jag förmodligen på bio med bea och emelie.
ha en bra dag!
/f

fredag

Kategori: +++

mamma väckte mig klockan 8 alltid lika skönt och kliva upp hur tidigt som helst! eller inte. men hon ville väl inte vara själv vaken så hon var tvungen och komma och störa mig. jag älskar henne för det (;
idag startar katrineholmcup! känns faktiskt riktigt kul, hoppas allt går som det ska! tjejerna har sin första match vid halv 3 och jag spelar första matchen vid 5. det ska bli kul, har inte spelat på hela veckan tack vare lite magsjuka, yrsel osv! men nu är jag tillbaka, skönt som tusan.
ska försöka få min mamma och åka med mig till mcdonalds så jag kan lämna och hämta lite saker, bara en vecka kvar nu! men först ska det komma några valpköpare till oss, det kommer nog springa in och ut valpköpare och andra som är intresserade av valparna hela tiden nu. men det förstår jag, man vill inte missa att få se dom små söta underbara liven!
blir nog ganska dålig uppdatering i helgen.
höörs
/f



i just want you to see me

Kategori: +++

en ny dag, mår ännu bättre idag. idag är det bara lite snurrigt och lite huvudvärk. måste till skolan om cirka 2 timmar och göra prov och även hämta böcker. sen måste jag ner till duve ikväll och lämna papper till tjejerna, jag hoppas att få slippa vara kvar under hela träningen så jag kan åka hem och vila upp mig mer tills imorgon. men om det inte är någon annan tränare där så har jag inget val. känns konstigt men imorgon är det katrineholmcup som gäller! jag ska själv spela, vara huvudansvarig tränare för tjejerna och sen även jobba med olika pass som alla lag måste göra.. känns som om jag inte kommer vara hemma någonting den här helgen! sen ska jag vila hela veckan och förmodligen hitta på lite roliga saker för sen nästa helg är det jobb som gäller, fredag lördag och söndag.. men det ser jag fram emot! :)
ha en trevlig dag, lov idag ju!
/f