Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

you have won

Kategori: +++

I remember years ago
Someone told me I should take
Caution when it comes to love
I did, I did

And you were strong and I was not
My illusion, my mistake
I was careless, I forgot
I did

And now when all is done
There is nothing to say
You have gone and so effortlessly
You have won
You can go ahead tell them

Tell them all I know now
Shout it from the roof tops
Write it on the sky line
All we had is gone now

Tell them I was happy
And my heart is broken
All my scars are open
Tell them what I hoped would be
Impossible, impossible
Impossible, impossible

Falling out of love is hard
Falling for betrayal is worst
Broken trust and broken hearts
I know, I know

Thinking all you need is there
Building faith on love and words
Empty promises will wear
I know, I know

And now when all is gone
There is nothing to say
And if you're done with embarrassing me
On your own you can go ahead tell them


Tell them all I know now
Shout it from the roof tops
Write it on the sky line
All we had is gone now

Tell them I was happy
And my heart is broken
All my scars are open
Tell them what I hoped would be
Impossible, impossible
Impossible, impossible
Impossible, impossible
Impossible, impossible!
Ooh impossible

I remember years ago
Someone told me I should take
Caution when it comes to love
I did

Tell them all I know now
Shout it from the roof tops
Write it on the sky line
All we had is gone now

Tell them I was happy
And my heart is broken
All my scars are open
Tell them what I hoped would be
Impossible, impossible
Impossible, impossible
Impossible, impossible
Impossible, impossible

I remember years ago
Someone told me I should take
Caution when it comes to love
I did..

torsdag 30 september

Kategori: +++


inatt föddes anistons valpar! gudomligt söta är vad dom är, jag är redan fast... mina älsklingar! sitter för stunden inne i samma rum som dom, men dom och aniston sover. ibland piper någon till lite lätt, så mysigt. idag fyller även min älskade kusin elin 15 år, grattis världens bästa! ♥ hoppas att du får en super födelsedag, önskar attt jag kunde vara hos dig också.. ikväll ska jag ner och träna småtjejerna och sen ut och gå med maja och stina! och sist hem till världens finaste valpar igen :))) så säger jag om alla kullar, att alla är världens finaste men alla är det :) finns ingen annan som kan få så fina hundar som vi! så de så.
/f

-

Kategori: +++

vad är det som händer i sorunda? det är helt jävla galet jävla sjukt.. inte en till! vila i frid♥

tisdag 28 september

Kategori: +++



jag och maja sitter i soffan med varsin dator och lyssnar på en ljudbok.. en bok som vi behöver ha utläst snart. lättare att lyssna än läsa. det första majko gjorde var att somna och sen vakna hon och somnade igen.. haha. men nu har vi fått lite mat i magen!kanske piggare nu haha, nu har vi bara 3 och en halv skiva kvar ;D det är hemskt.. så sjukt dålig är den.
jag vaktar även en liten aniston som ska få valpar, och kan få dom närsomhelst!
match på torsdag i flen, jippi! få träffa johanna, ännu mer jippi! kanske även kommer det ner några fina flickor och tittar? ;D vem vet! men nu måste jag koncentrera mig.
/f

söndag 26 september

Kategori: +++

åkte upp till sthlm i fredags, åkte direkt och hämtade min telefon hos pappa men han var inte hemma själv. sen åkte jag vidare till mina kusiner, åt mat, myste framför film och sen sov jag över. på lördagen åkte jag iväg hem till världens finaste familj i sorunda. jag, madeliene, hennes kusin och lilla syster tog en promenad bort till pers grav. det var så otroligt fint där! efter ett bra tag gick vi hem till dom igen, vi bestämde oss att åka in till stan för att käka och titta på bio. kusin elin kom även in och mötte oss inne i stan. det blev middag på pizza hut och toy story 3D, som var helt okej. men dom andra hade nog lite mer roligt åt den (; otroligt fin dag, världens starkaste familj. helt sjukt så mycket jag avundas dom. du har verkligen den bästa familj man kan ha per! ♥
jag och elin kom hem runt 12, vi satt uppe ett tag och snackade och sen sov vi. jag blev alltså kvar en extra dag, men jag får ändå inte jobba med halsen och sen ville jag spendera så mycket tid som möjligt med finaste madde!
men idag ska jag hem, vet inte riktigt när än! ha en fin dag.
/f

torsdag 23 september

Kategori: +++



ikväll ska vi på premiärfest, tror det kommer bli grymt kul! alla mina fina tror jag kommer vara klädd i svart och klackar, den ni (; jag ska ta mitt pick och pack och förflytta mig till jullan för lite fix och trix!
/f

onsdag 22 september

Kategori: +++

gick till skolan idag, gick riktigt bra! mycket bättre än att sitta hemma och tråka, och det verkar som om halsen börjar bli bättre som tur är. efter skolan mötte jag och majko upp tjejerna på sultans, vi var kvar där ett bra tag. väl hemma åkte jag med mamma iväg och firade både carro och gunilla! petra kom och hämtade mig hos gunilla och vi åkte ner till träningen. vi hade möte med ordförande i klubben och han berättade att vi har en ny tränare. igen..haha.
och hazabebis ska stå i mål, hihi. det behövs, tror vi inte kommer så långt med mig i mål. men jag är iallafall reserv om det behövs. imorgon är premiär för jockes film, ska bli riktigt kul! nu ska jag nog snart gå och sova :)
/f

stort hjärta

tisdag 21 september

Kategori: +++

nu har jag verkligen tröttnat på min hals, nu ska mina halsmandlar bort. jag skiter i att läkarna säger att det inte är bra för min allergi osv.. det här är fan värre, jag orkar inte meeer! min röst blir aldrig normal heller, hundarna blir typ rädda om jag pratar med dom och det är mörkt. låter som jag har svalt en häst typ..
jaja,nu ska jag sluta klaga! jag lever och mår rätt så bra annars :)
imorgon blir det att gå till skolan, jag får helt enkelt klara av det bara. sen ner till innebandyn på kvällen, men inte träna. nu ska jag verkligen inte träna tills jag är bra igen på riktigt. känns ju lite illa eftersom jag är den enda målvakten, menmen.. jag vill inte att något ska hända mig.
nu ska jag börja och skriva på ett arbete som jag är lite sent ute med, hehe.
min iphone 4 har kommit, den ni! 4 dagar tog det :)
/f

måndag 20 september

Kategori: +++

hela kvällen igår låg jag och titta på valvakan, haha. jag som aldrig brytt mig om politik. att sd är inne i riksdagen är riktigt riktigt dåligt. men att alliansen vann är bra!
jag låg verkligen i sängen hela dagen och kvällen igår, min hals gör så galet ont och febern tar kål på mig. jag ska åka hem senare i eftermiddag och sen ska jag åka och fira emelie, men det kan bli så att jag bara stannar en liten stund. som sagt mår inte toppen liksom. aja nu ska jag ut med zelinn och försöka att äta lite frukost..
fungerar inte så bra, hehe.
/f

söndag 19 september

Kategori: +++

en underbar helg med blandade känslor.. fredagen var riktigt tung, hela dagen rann det tårar och det gjorde ont i hela bröstet. mitt i allt det ledsna kom dunderunderbara bea upp och gjorde oss sällskap här hemma. vi åt tacos och bara hade det allmänt mysigt! hade väldigt svårt att sova men tillslut så somnade jag in, alltid jag och ligga och tänka så mycket! men alla tankar går till dig, per ♥
lördagen började med att åka in till stan och möta upp adam, oskar, bob och rickard blev lite lunch ihop och sen gick jag och beabus vidare och shoppade lite kläder. jag hittade endast ett par leggings och trosor.. chockerande.
bea och jag åkte sen hem och packade om lite och sen drog vi iväg och mötte kim och alexandra. vi bowlade och sen åkte vi hem till kim, åt tacos och hade det otroligt roligt åt alla klipp kim visade oss. skrattade så vi fick ont i magar,käkar osv.. imorse vakna jag av ett sms så jag klev upp, svimmar och spyr! trevlig morgon, sen hade mina halsmandlar blivit 20000 gånger värre och feber hade jag. pappa kom och hämtade oss, blev att sova när vi kom hem en liten stund.. under tiden jag sovit hade bea åkt, och sagt hejdå också. haha, jag minns inte så bra. men pappa och jag tog en tur till akuten och fick höra att vi måste prata med läkarna i katrineholm för mina halsmandlar måste bort, såhär kan man inte ha. 3 halsflussar på 4 veckor, inte mänskligt. eller tydligen för min del. imorgon ska jag åka hem, och egentligen ska jag fira emelie som fyller och sen även träningarna på kvällen. träningana kommer jag missa men ska försöka orka att åka till empan! under fredagen fick jag två helt otroligt grymt bra överraskningar, min pappa har beställt en iphone 4 till mig och min mamma har köpt en cykel. tack mina finaste föräldrar ♥
nu tänkte jag lägga mig och titta på OC.
och jävlar vad det här blev en bok! haha.

/f

fredag 17 september´ önskar du vore här

Kategori: +++




idag var den jobbigaste dagen någonsin, det går inte och förklara i ord. att sitta där inne i kyrkan och se kistan, lyssna på alla låtar, lyssna på prästen, se din familj och alla vänner och att gå fram och säga farväl. det var det som gjorde mest ont, att veta att där inne ligger du och kommer inte komma tillbaka. jag kände mig helt tom, ont i hela bröstet. på vägen ner ser jag din mamma och din pappa, och jag tittar in i deras ögon och jag ser sorgen. men ingen kan någonsin förstå hur dom känner. finns ingen som kan veta. jag känner en sorg, men dom.. dom känner en helt annan sorg. du per, alltid glad och ja som jag minns dig den kille jag var kär i hela tiden. jag fick vara din flickvän ibland, och då var jag så glad. sen nästa dag hade du hittat en annan och sen var det min tur igen...du hade hela livet framför dig, varför just du? du hade så mycket mer att uppleva i livet. jag är så glad att jag fick lära känna dig, du kommer alltid finnas inom mig. jag kommer aldrig glömma dig. du är den finaste ängeln i himlen!

skin, skin som den sol du är.
lys, lys som den stjärna du är.

torsdag 16 september

Kategori: +++

sitter i skolan i datasalen breve mitt klassrum och jävlar vad min klass dunkar musik, snart kommer det komma en lärare och skälla på dom... som igår. haha. men jäävlar va grym klass vi har!
hinner inte skriva så mycket på veckodagarna, har så mycket efter skolan som ska göras. plugg och träningar!
ska bli skönt och komma bort i helgen, beabus ska med också! jag stannar nog till måndag också eftersom vi har studiedag. dunderskönt! JAG VILL FLYTTA TILL STOCKHOLM. jag borde aldrig ha ändrat mig och tackat nej till innebandy akademin och allt... dummadumma felicia. men nu är det försent! inte för att jag inte tycker om att gå i skolan här. men fan, jag älskar sthlm.. katrineholm liksom..hehe. går inte att jämnföra. men jag ska vara glad att jag iallafall har pappa där uppe :)
nu ska jag gå och titta vad mina brudar har för sig i klassrummet!
begravning imorgon...uschuschuschuschuschusch.
/f

måndag 13 september

Kategori: +++

en lång skoldag som alla måndagar. på hem vägen snackade jag och majkie om att ta en powernap efter skolan och jag sa att jag aldrig kan sova när jag kommer hem. när jag kom hem åt jag lite mat och sen la jag mig i soffan och SOMNA, haha. jo jag kunde visst sova på dagen. skönt var det! sen har jag spenderat min kväll i hallen... och ja, jag är nu katrineholms damlags målvakt. hehehehe. får se hur det här slutar. men jag ska ge allt, jag ska fan bli bra!
har en månad på mig att träna, ska ta hjälp av alla målvakter jag kan. haha.
nu ska jag gå och duscha och sen sova!
/f

i helgen ses viii!

söndag 12 september

Kategori: +++

helgen är över, den har gått så fort! hemskt fort. vill sova mer, haha. i fredags ändrade jag alla mina planer och drog till lilla flen. jag mötte ida och vi gick och åt thaimat, sen gick vi hem till henne och lämnnade alla saker osv. efter ett tag drog vi ner till sabina, där var sabina och johanna och ingen av dom visste att jag skulle komma. jag ställde mig och fönstret och skrämde skiten ur dom :) hihi. det var kul! det var så värt det att åka dit.
sov hos ida och åkte hem lördag tidig morgon, jobbade direkt och jobbade till 3. på kvällen var jag med bea,vi var hos henne och åt mat hennes family och sen kollade vi på film och softade i hennes otroligt sköna säng. jag vill sno den... så du vet beabus. åkte hem runt halv 1 och idag har jag jobbat mellan 11-20. hela dagen borta..
så blir det! jaja, skola imorgon. toppen! känner för att sova, halsen krånglar IGEN och huvudet vill bara sova typ.
hoppas er helg varit bra!
/f

du gör mig hel ♥

fredag 10 september

Kategori: +++

äntligen fredag, tack och lov. men ändå.. jobb hela helgen, ingen sovmorgon! sämst. ikväll ska jag äta middag hos gunilla med familjen och dom. sen ska jag iväg och spendera kvällen med tjejerna. blir nog bra. hem i tid och sova. och imorgon efter jobbet ska jag leka med beabus, peeeerfekt.
ha en trevlig kväll :)
/f


torsdag 9 september

Kategori: +++

sitter hemmma efter en kväll i duvehallen. hann faktiskt se idol också, grym sebastian krantz är! han ska vinna. klart slut. jag,maja, chin, alma och danijela slutade tidigare och drog ner på stan och fikade. vi satt där i några timmar och pratade om allt möjligt, mycket mycket trevligt. jag känner mig inte så peppad för helgen, ska jobba lördag och söndag. men det ska bli kul och träffa alla arbetskollegor igen! får bli en hel lugn helg helt enkelt.
projektveckorna är fullt igång och det är soft, men mycket att göra är det! sovmorgon imorgon till klockan 10. inte alls så fel, behövligt.

/f

whould you know my name if i saw you in heaven?

Kategori: +++

sen jag kom hem har jag bara städat huset, fast det blev inte en riktigt jätte ordentlig städning. men tillräckligt för att mamma borde bli glad, om inte hundarna hinner håra ner hela huset igen (; skoldagen var soft, vi var i skolan i 2 timmar och sen åkte vi ner på stan och käka lunch och sen gick vi runt och snackade med alla partier på stan. ska snart börja laga mat och sen åka på träning..                             
                                                          
nästa fredag kommer vara den jobbigaste någonsin, men vi ska hylla dig för den fina kille du var! ska bli så kul och få träffa din familj. saknar och tänker på dig per ♥
och vill även säga tack gode gud att du vaknat daniel och mår bra, inte en till får försvinna nu.. livet är tillräckligt orättvist.

/f

idolmys

Kategori: +++

ikväll har jag och bea myst. vi har cyklat till ica, lekt vid datorerna, hittat världens bästa klipp, tittat på idol och bara haft en grym kväll tillsammans. den tjejen, grym hon är!  imorgon har jag sovmorgon, 20 min extra ;D haha, inget att hänga i julgran med :) men bättre än inget. blir att kliva upp tidigare än vanligt för att hinna ut på en promenad med hundarna.. men imorgon kommer mami hem och då blir allt som vanligt igen, tack och lov!
men nu ska jag försöka plugga lite.. går ju sådär, hehe.



/f


tittaaa på den, hihihi.
http://existenz.se/out.php?id=27024 

det vackraste jag vet

Kategori: +++

slutade skolan 14:15, cyklade hem direkt och gick ut och gick med hundarna! tro inte lilla mamma att jag kommer gå ut och gå med alla hundar hela tiden när du kommer hem (; din tur då. idag behöver jag verkligen plugga både spanska och historia. ligger skapligt efter i skolan efter alla sjukdagar.. tror det blir en idol tittar kväll ikväll, blir noog bra. ha det bra!                                                                                                                               /f

the best angel in heaven

Kategori: +++

det var en lång och trött skoldag men inte så tråkig! eftersom projektveckorna är igång :) efter skolan var det bara att cykla hem och gå en lång promenad med hundarna och sen få i sig lite mat. sen var det som alla andra måndagar en innebandykväll. tränade småtjejerna först och sen spelade jag själv match mot torshälla men jag spelade inte så mycket.. fick typ astma anfall, skit läskigt.. hela jag skakade och jag fick inte fram andetagen. måste ta tag i den här skiten nu. blir att besöka sjukhuset ytterligare en gång men det får vänta några dagar.
en assist hann jag med iallafall, hihi. jag tycker att hela laget var grymma, men vi tappade lite i tredje perioden. så det blev 4-6 till dom. aja, nu ska jag jag göra spanska läxan. kors i taket!

/f

godmorgon

Kategori: +++

jag sitter och äter frukost och fryser.. ska till skolan om ett tag men först måste jag ut och gå med hundarna, jippi! nej morgonpromenaderna är dom värsta! tur att mamma alltid tar dom när hon är hemma. aja, ha en toppen bra dag :)
/f

insaneee

Kategori: +++

hemma från grönalund, man tröttnar på de fortare när man blir äldre och har åkt allt typ 1 gång! trodde jag aldrig att jag skulle göra.. orkar inte skriva mer är helt slut, så jag visar lite bilder istället!


biomys

Kategori: +++

ikväll blir det bio med girls och kanske några boys! i rymden finns inga känslor ska vi se, den verkar grym så hoppas den är det också. nu ska jag ta mig något att äta och sen blir det nog att cykla iväg och möta dom andra.
have a greaat kväll.
/f

varje litet felsteg ser jag.

Kategori: +++

jag var i skolan igår, det gick bra med halsen och allt! kände att jag behövde prata med lärarna och så. slutade vid 2 när jag precis kommit in hemma så plingar det på. det var beabus som kom. vi var ute med hundarna, åt lite mat, snackade om allt och sen tillslut cyklade vi och handlade på ica. sen åkte hon hem. senare på kvällen kom maja, stina och julia vi åt mat och sen lite senare kom emma och cattis. vi spelade spel och satt och snackade hela kvällen. när dom hade dragit så gick jag och la mig.
imorgon blir det gröna luuund. idag vet jag inte riktigt vad som händer, men förmodligen något med mina tjejer!
/f

a big fat smileeee for you

Kategori: +++

jag har nog sveriges otur! halsfluss har jag igen ringde dom och berättade igår kväll. kulikulkul. men som tur är så har jag ätit tabletter som hjälper emot det berättade läkaren. så det blev liksom ingen skola idag heller. lilla hazapaza sov här inatt, hoppas hon inte blir smittad men det tror jag inte. hon verkar ändå inte bry sig! inatt så vaknade jag av att hon säger mitt namn flera gånger, då sa jag- va är det haza? då sa hon- jag trodde du var död, du andades inte. sötnos! jag har svårt och andas men död var jag inte  :)))
gick upp med henne imorse och sen när hon gick tog jag en promenad i skogen med hundarna.
jag känner på mig att min helg kommer bli grym :) hihi.
nu ska jag ta och titta på danish ph!
/f

november förra året, förändras har jag allt gjort!

mess up my bed with me

Kategori: +++

runt 5 kom bella och andreas och hälsade på, dom fick sin present som jag skulle gett när jag kom hem från cypern eftersom dom var hundvakt åt zelinn. jag åkte med dom och kollade på andreas när han spelade match på djulö. jag har saknat dom så det var jätte kul och få träffa dom igen! lagade mat när jag kom hem och snart kommer haza hit, hon ska sova här. tror vi ska ut på en liten promenad med hundarna också, så skönt att komma ut lite när jag suttit instängd några dagar nu.
blir nog skola imorgon, känner att jag behöver det :)
men nu ska jag hämta min historia och jobba lite på den. gud vad jag ligger efter i skolan... får panik när jag tänker på det!
/f

find it in your heart

Kategori: +++

yttligare en dag hemma, skapligt uttråkad. men idag är det bättre, känner att jag kan andas med munnen igen. så tabletterna måste hjälpa! jag får inte ont när jag sväljer så dom tabletterna som skulle domna bort halsmandlarna fungerar iallafall. imorgon ska jag till skolan, så är det bara! kommer bita av mina naglar om jag ska vara hemma längre, hehe.
/f