Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

VI HAR DET BRA!

Kategori: +++

fuuucking awesome! några av mina babes är här uppe hos mig och vi rent ut sagt bor på varandra, men det kan inte bli så mycket bättreeeee! ♥

måndag 25 juli

Kategori: +++

min helg har som vanligt varit underbar! idag far jag, maja och caroline tillbaka till huvudstaden. bajen möter assyriska ikväll så det kan jag ju inte missa. sen senare ikväll kanske sarah kommer upp till oss också. men imorgon är det jobb som gäller... vill bara att det ska bli 14 augusti nu! då har jag en vecka att hinna med allt som behöver göras innan alanya, sen 21 augusti åker vi! grymt.
nu ska jag hoppa in i duschen!
/felicia

lördag 23 juli

Kategori: +++

sitter i köket hemma hos mamma. tog tåget ner igår vid halv 5, träffade på chin och jennifer också! mycket trevligt. chin skulle också ner mot kholm så vi åkte tillsammans på det varma äckliga tåget. efter 1 och en halv timme kom vi fram! stod stilla i 20 min, inte dåligt varmt det var. men man ska inte klaga! värre saker händer. som i norge, det där är ju bara helt sjukt. att sådana människor finns.. dom borde sprängas i luften... jag spenderade kvällen hos sarah med fint folk iallafall. cyklade hem med emma runt 12 i åska och blixtrar. det var litelitelite läskigt alltsååå. ikväll ska jag vara med lite fina flickor hemma hos sarah.  nu ska jag försöka äta lite frukost, var ett antal timmar sen jag åt.
/felicia


1 FUCKING MÅNAD KVAR

Kategori: +++

onsdag 20 juli

Kategori: +++

sitter i sängen och är helt slutkörd.. jag är inte gjord för att jobba! haha.. villinteblivuxen. jag tycker väldigt mycket om att sola och sånt, jag är liksom bra på det! hihi. man blir ju ledsen när man ser hur kanon vädret är och man själv är inomhus.. jaja, ska inte gnälla! bara torsdag & fredag kvar nu. sen ledig 3 dagar, då tänker jag åka ner till katrineholm. vara med mina tjejor ska jag! idag började det en tjej som också är 17 år på jobbet, äntligen slipper jag bli mobbad om det själv. hihi. nej nu ska jag fortsätta titta på tv och sen sova, en ny dag imorgon!
/felicia

söndag 17 juli

Kategori: +++

ännu en jobbdag avklarad! dagen har bestått av vattenkrig och springades i korridorerna med matroserna, haha. och sjäälvklart jobb också. hade faktiskt riktigt kul.. vill vara matros istället och ha vattenkrig varje dag.. när inte chefen är i närheten, hihi! nej jag skoja, jag ska aldrig springa i korridorerna på båten igen! jag lovar, hihi. båten var iallafall helt full idag, så man hade saker att göra hela hela hela tiden. nu är jag ledig måndag och tisdag. känns skönt, så jag kan vila lite så jag inte hostar sönder min hals. nu ikväll efter jobbet träffade jag alexandra, vi åt god mat och fikade! var hur mysigt som helst. gick förbi paow också! hon tittade på mig jätte mycket och jag blev som ett litet barn och bara stirrade på henne och blev typ hur överlycklig som helst. sen log vi båda två! haha. hon är typ min idol, haha! min och majas. jag ville gå fram till henne och ta kort och allt men jag fick tydligen inte det för alexandra, hon skulle då skämmas sa hon!? hur kan man skämmas.. ångrar som fan att jag inte tog kort med henne! hihihih.
men nu ska jag.. jag vet inte vad jag ska göra! men inte blogga mer iallafall.
/felicia

lördag 16 juni

Kategori: +++

min blogg är ganska död.. men ska försöka bättra mig. nu är jag iallafall tillbaka på jobbet igen efter flera veckors sjukskrivning. handleden mår iallafall bra nu, men fortsätter äta mina tabletter tills dom tar slut. vill ju liksom inte chansa. fick en tankeställare idag när jag stod i cafét med en 12 årig tjej som hjälpte till, en gubbe står och ska betala och frågar om det är min dotter? 12 årig tjej liksom, jag är 17 åååår! haha. eller ja, 18 snart. hur jävla gammal ser jag ut egentligen? haha. hur kan man se såå fel!? jobb imorgon igen sen är jag ledig måndag-tisdag. sen rullar det på som vanligt igen. ska försöka hinna med att träffa alexandra och kim , hoppas på imorgon kväll. lite bio och uteserveringsmys efter jobbet. måndag ska jag umgås med apepape. ska bli kul!
min vecka nere i katrineholm har varit världens bästa vecka, har nog aldrig uppskattat så mycket att få vara med mina varenda sekund som då. alanya säger jag bara. alla de bästa på samma underbara ställe med det jag älskar,  sol & bad och sååklart party! lite mer än 1 månad kvar nu, bara att hålla i och kämpa som tusan.
nej nu ska jag sova, trött som få!
/felicia

under veckan har jag bl.a.
kollat på emsis med sitt team gabriel på allsång på djulö med dessa tre söta töser!


dansat med pullan!


ätit mysiga frukostar med fina kååmpisar!


åkt båt till en mycket mysig ö där en hel kväll spenderades, kalaskul!



varit på den mysiga ön!




spenderat varenda liten sekund med min babe till höger här!


varit på smultronstället mina 13 andra fina människor, även spelat minigolf i mysiga söderköping.





gosat med världens finaste hundar!





tittat på fina himlen i katrineholm, att något kan vara vackert där!



seesåå nu ska vi inte glömma

Kategori: +++

att igår fyllde min bästa, finaste, underbaraste, snyggaste,sötaste vän år! 18 hela åååååår.
grattis i efterskottt min älskade börnis. duuu och jag bönan, du och jag! ♥

söndag 10 juli

Kategori: +++

har haft världens bästa dagar sen jag kom till katrineholm. har spenderat varenda liten vaken sekund med mina tjejoooor. vi har solat och badat, partajat ute på en mysig ö med massa sköna människor,ätit en grym smörgåstårta som andrea bakat och massa annat kul. idag blir det smultronstället med en massa grymma vänner! torsdag är det nog hemfärd till sthlm igen för att sen på fredag fira fina alexandra och sen på lördagen är det dags för jobb igen! tror faktiskt att handleden kommer hinna bli bra igen då! det känns så nu faktiskt :)
ha en bra dag!
/felicia

onsdag 6 juni

Kategori: +++

det blev lite ändrade planer idag, min kära vän alexandra blev lite besviken på mig. jag dissade båtutflykten för att kunna åka hem och titta på min lilla emsis som sjöng med körslaget på allsång på djulö ikväll. hade en riktigt bra kväll faktiskt. var med min fina bea där och massa andra vänner till familjen. var så mysigt! har lekt en hel del med alla barnen, tagit kort tillsammans med andreas johnson( blev som ett litet barn) för han är såå snygg. han sa att jag var vacker, så kanske han sa till alla meeen jag tar åt mig. så är det bara! haha. jag har tre snygga autografer på armen också, av 3 vänner. men vafan, lika bra! snyggt blev det. måste kännas sjukt att få skriva autografer! jag skriver så fult så jag skulle inte göra det.. haha. som min underskrift på passet, alltså ni ska se. en 5 åring hade gjort det snyggare. nej nu vet jag inte vad jag snackar om! ...
godnatt på er :) ♥
/felicia

finaste ♥

tisdag 5 juni

Kategori: +++

doktorn igår hade helt fel, han är dum. han sa att jag inte hade någonting i handleden och skulle bli bra om ett par dagar. min handled är helt inflamerad och kommer ta minst 10 dagar att bli bra igen. och det har redan gått 10 dagar.. så nu äter jag tabletter och är sjukskriven till nästa fredag. sen får vi se hur det går. men det borde bli bra sen! det hoppas jag sååå mycket. ska möta alexandra runt 6 och åka till min båt och lämna mina sjukintyg till min chef och sen ska vi hem till alex. imorgon ska vi om det blir bra väder som det står sola och bada. och senare på kvällen ut med några sköna people på sjön. tror vi ska stanna vid någon mysig ö för att grilla och så. ska bli grymt! nu ska jag vila lite, har varit uppe sen tidigt imorse! passet blev så fult, haha.men ska inte visa det för folk som tur är, bara för passkontroller! kul att se att jag är 173 cm också. det visste jag inte, hihi.
ha en fin dag i det fula vädret!
/felicia

måndag 4 juli

Kategori: +++

det gick inte bra att jobba... min handled svullnade upp och blev blå. och det började sticka ut saker från ena sidan. jag blev livrädd, fick hoppa av båten och åka med pappa till akuten. fortfarande inget skelett fel. men det känns fan inte bra alltså. något är fel, gör ondare än någonsin nu. menmen, allt blir bra tillslut. suger att inte kunna jobba. jag måste ha pengar... men det löser sig! imorgon ska jag till doktorn igen och få ett läkarintyg och sen ska jag till haninge där jag och pappa ska fixa nytt pass till mig. så jag får åka till alanya ens! sen ska jag nog träffa alexandra och spendera ett par dagar med henne :) blir grymt! sen hoppas jag att mina böner till gud går fram och att min handled är bättre. ska fortsätta titta på johan falk nu!
/felicia

så vackert ♥

söndag 3 juli

Kategori: +++

min sjukskrivna vecka är över, och jag hoooppas att jag klarar av att jobba imorgon. men jag måste ju säga att jag har njutit av min lediga vecka otroligt mycket. den har spenderats med otroligt fina människor som har varit väldigt saknade. alexandra, kim & bea. jag åkte ner till k-holm i torsdags och i fredags kom alexis ner till mig från sthlm. så vi spenderade mycket tid med bea och min familj. sola har jag hunnit med, fått färg har jag.. men den kommer förmodligen att försvinna innan jag skulle behöva den som mest. till alanya, 21 augusti. tjejooooor, jag är så grymt taggad! mindre än 2 månader kvar nu, alltså tänk känslan när vi står där på flygplatsen och ska åka. jag längtar så det pirrar i magen :) hihi. var på hammarby-öster idag! och hammarby vann med 2-1, var länge sen jag var så glad. har skrikit så halsen gör ont. nu ska jag kolla vidare på tv och bli rädd ännu mer för filmen är läskig.  och jag är en fegis.
hejdååhejdååå
/felicia

har sen liten haft dig i hjärtat
dig ska jag följa tills jag dör