Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

tisdag 31 januari, 2012

Kategori: +++

image description

bra dag idag! går i skolan till elva bara, som alla tisdagar. efter skolan blir det en powerwalk med maja och våra två hundar. jag börjar sen jobba halv 5 och slutar halv 8. sen ska jag skynda mig hem för hemma kommer vi ha middagsgäster, så jag hinner träffa dom lite iallafall. imorgon är det distansdag, då ska jag, maja, sarah och carro vara hemma hos carro och plugga och laga lunch. perfekt! senare på kvällen blir det träning på gymmet. men nu ska jag visa mig lite intresserad av psykologi lektionen som vi har.. hehe. ha en bra dag! ♥

fucked up sometimes

Kategori: +++

skola till halv 4, sen ska jag träna tills jag stupar ikväll!

*spinning

*cxworxs

*bodypump

 

söndag 29 januari, 2012

Kategori: +++

sitter i soffan och tittar på film, älskar när man kan sitta i soffan och äta frukost hur länge som helst. bara liksom slappa järnet. om en liten stund ska jag göra i ordning mig för att kila ner till hallen och titta på mitt lags match mot flen! kommer bli en stenhård match som vanligt tror jag. senare kommer några brudar över till mig och spelar lite bingolotto, här ska det vinnas pengar! hihi. igår var jag i norrköping med bea och hennes syster isabelle, jag lämnade tillbaka lite saker och även köpte nya träningskläder. nu blir jag ännu mer taggad på att träna, haha. älskar att ha nya träningskläder. nu är det bara ett par bra träningskor som ska köpas! när jag kom hem övningskörde jag och mamma en stund, det gick galant! hoppade av hemma hos carro och spenderade kvällen där med henne,hennes lillebror tobbe och zelinn. riktigt mysigt hade vi det! nu ska jag kila och fixa lite i köket.
ha en bra dag♥

image description

fredag 27 januari, 2012

Kategori: +++

hade en mysig eftermiddag och kväll med bea igår, hon följde med mig till friskhuset. hon var slagpåse när jag tränade och sen hjälpte hon mig med barnpassningen. sen åkte vi hem till mig och käkade lite tacos och bara snackade om allt mellan himmel och jord. jag hade svårt att somna inatt, så mycket som flyger runt i mitt huvud. skulle helst bara vilja stänga av allt så jag inte behöver känna något. vill inte ha den här smärtan inom mig längre. men jag ska jobba bort smärtan och istället se mig själv som en vinnare och en kämpe.
ikväll kommer tjejerna till mig, behövligt och mysigt. ♥

torsdag 26 januari, 2012

Kategori: +++

godmorgon finisar ♥
sitter i skolan och har haft morgonens enda lektion, idrott b. jag och maja kom ombytta och redo för att äga lite på sport men så skulle vi bara ha teori så nu går vi runt i skolan med idrottskläder, haha. vi orkade inte byta om..  nästa lektion börjar 11.35. idag ska jag till banken efter skolan och sedan ska jag jobba istället för stina, min tjej är lite krasslig! då får man inte jobba och smitta ner barnen. fast iofs tror jag att barnen smittar ner oss, haha. imorgon efter skolan ska jag umgås med mitt supergäng. sen på lördag kan det bli en tripp till flen för att umgås med sabyy och ganska gå ut för första gången i flen.. hihi! söndag måste jag tillbaka till katrineholm ganska så fort, mitt lag har match mot flen. själv var jag för en gångs skull förnuftig och tackade nej till att spela match.. jag trodde att mina vader skulle klara av att spela igen.. men vi får se hur det blir med det. ska vila veckan ut, bara köra lite styrka och så. nu ska jag fläta majsens hår! ha en fin dag :)


mina snygga partytjejoor! hihihi. love you!♥

<3

Kategori: +++

jag kommer aldrig kunna beskriva i ord hur tacksam jag är för att ni tre har stöttat mig varenda vecka,dag,minut och sekund. ni har stått ut med mig på mina värsta dagar och delat glädjen på mina bästa dagar. jag hade aldrig stått där jag står idag om det inte vore för er. ni har bevisat för mig vad äkta vänskap står för. bara er enkla fråga varje dag - hur mår du? har betytt sååå mycket för mig. ni har aldrig tvekat på mig och fått mig att inse att jag är starkare än vad jag själv trodde att jag var. jag älskar er sjukt mycket. ni är allt som ingår i orden bästa vänner.

tack ♥ men jag kommer aldrig kunna tacka er nog.

tisdag 24 januari, 2012

Kategori: +++

ytterligare en helg är över och vi är redan inne på en ny vecka! det kommer gå fort till studenten nu känns det som faktiskt. helgen var som alla andra helger, mycket bra! jag har spelat match, varit på lagfest,umgåtts med mina fina tjejor och sedan spenderat tid med bea. mycket mysig helg! nu sitter jag och maja på barnpassningsjobbet, har haft en del barn ikväll! imorgon ska jag till sjukhuset och sen ska jag träna innebandy på kvällen! kommer även få en ny distans uppgift som ska göras. måste även plugga trafikteori som en tok :) men nu ska jag titta vidare på kronjuvelerna med nova och maja!

 

fredag 20 januari, 2012

Kategori: +++

godmorgon alla fredagsglada människor!
jag sitter i skolan och har engelska c, enligt mig en väldigt svår men bra kurs. har lärt mig mer på dessa 6 månader med den här kursen än hela mitt liv av en massa engelska. jag skriver om facebooks utveckling, det är faktiskt väldigt intressant! att det liksom grundades av att en harvard elev öppnade en sida bara för sin klass i sitt studentrum. hoppas att resten av klassen tycker att det är lika intressant som jag. går till skolan till 11.20 idag tror jag, om vi inte måste gå på svenskan. men jag är klar med allt så kan inte tänka mig att jag måste gå dit för att bara sitta och titta i väggen. ikväll ska jag och maja vara så duktiga så vi ska sitta och plugga samhäll och trafikteori, sjukt bra av oss. tror att lite thaimat kommer slinka ner också. jag har helt plötsligt börjat tycka om massa saker som jag alltid tyckt varit äckligt.... mognadstecken? javisst, jag börjar bli vuxen! annars då? jo min lilla trötta sega lugna hund.. har blivit en energibulle.. hon kan aldrig sitta still och ska busa med allt hela tiden. nafsar mig på fötterna och benen för att hon tycker att jag ska fatta att hon vill leka med mig. vi brukar leka, vi leker kurra gömma.. haha. hon får sitta och vänta i vardagsrummet och sen går jag och gömmer mig, sen när jag ropar varsågod får hon leta efter mig. det är lika kul varje gång. sarah och maja skrattade åt mig igår och undrade om jag inte hade några andra vänner så jag måste leka med min hund. haha, jag älskar det! min bästa zelinn ♥

ha en fin fredag!

torsdag 19 januari, 2012

Kategori: +++

föreläsningen var så bra, bryr mig absolut inte om att jag missade sovmorgonen längre. det är sjukt så tysta alla elever var, trodde jag aldrig om vår skola. alla var helt berörda, speciellt av Emerich Roth berättelse om att vara en överlevare från andra världskriget, förintelsen. jag grät kan jag ju bara påpeka.. vi fick se en film som han själv gjort, med massa starka bilder från arbetslägerna och andra hemska saker från de åren under hitlers tid. under filmens gång satt man med klumpen i halsen och tårarna i ögonen men det var inte förens jag såg Emerich gå ner för gången påväg upp mot scenen som tårarna började rinna på riktigt. jobbigt men galet lärorikt! efter hans föreläsning fick vi lyssna på en tjej som har klarat sig ur en hemskt tid i sitt liv, hon misshandlade folk, söp och gjorde andra brottsliga saker. det var också en lärorik föreläsning men jag tror att alla fortfarande var berörda av den tidigare föreläsning så det tog ett tag innna alla hängde med. jag är fortfarande chockad att han är och har varit så stark som klarat sig genom allt och nu lever ett bra liv med absolut inget hat inom sig. han hjälper istället ungdomar och vuxna som hamnat på fel väg, han kan till och med möta rasister och nazister. så grym gammal gubbe,en riktigt förebild..

här är han, Emerich Roth!

om ni någonsin får chansen att gå på en föreläsning med honom, tveka inte en sekund!

onsdag 18 januari, 2012

Kategori: +++

spenderade gårkvällen med sarah och maja, vi kikade på film hos maja och sedan sov vi över där. mycket mysigt! idag har vi träffat alla tjejer hemma hos julia, det var länge sen vi var alla så det var fint att se alla igen på nära håll, haha. just nu sitter jag med min värmekudde på magen och är sjukt arg och vill väldigt gärna hoppa in i tvn. jag tittar på doktor phil och det är just nu en mamma som berättar om hennes dotters död. hon blev mördad av 4 tonårstjejer som torterade henne i massa timmar och sedan tuttade eld på henne. jag skakar! fyfan. sådana människor ska ju lätt bli torterade tillbaka eller något! shit, jag fattar inte.. det finns så mycket människor som inte borde leva.. ikväll blir det innebandy träning, peeeerfekt. imorgon har vi temadag i skolan, vi ska lyssna på en överlevare från andravärldskriget och göra andra saker. kan nog bli intressant. fast det är lite surt att vi egentligen har sovmorgon till 11.30.. menmen, smällar man får ta.
ha en bra kväll, ut och rööööör på er!


världens bästa sarah

tisdag 17 januari, 2012

Kategori: +++

äntligen har jag en iphone igen, min gick sönder i början av december och sen dess har jag haft en sony ericsson, med knappar! haha.. det kändes så sjukt konstigt men efter ett tag blev jag van! nu är jag istället inte lika van med iphone men det lär ju komma tillbaka fort. men nu iallafall har jag en ny telefon utan repor och andra märken, känns underbart! efter skolan igår drog jag hem för att vila lite, för senare var det dags för ett pulsbalans pass och 2 timmar innebandy träning. gick och la mig med en bra träningskväll bakom mig och ett leende på läpparna. idag har jag sovmorgon till 12.20 men ändå var jag uppe vid 8 och jag förstår fortfarande inte varför jag inte har gått och lagt mig, nu är det försent.. jag är så sjukt trött och jag har en fullspäckad dag så jag hinner inte vila efter skolan heller.. sånt är livet! nej nu ska jag ta en huvudvärkstablett, ha en fin dag!

söndag 15 januari, 2012

Kategori: +++

utgången igår var jätte lyckad, vi hade det hur kul som helst hemma hos mig innan. sen hade jag det jätte kul på harrys, träffade massa vänner! runt 1 idag åkte jag, mamma och peter ut till ena valpens hem för att träffa 3 andra valpar också. var så mysigt att se dom igen och de var så glada att se oss. nu ligger jag i soffan och slappar. väntar på att maja och stina ska jobba klart.. vi ska mysa framför en film och bara vara, så skönt! tror att sarisen kommer vara med också, det hoppas jag iallafall. nu ska jag fortsätta kika på reprisen av gladiatorerna eftersom jag missade det igår :) ha en bra kväll! ♥


it´s okay to not be okay

lördag 14 januari, 2012

Kategori: +++

klev upp runt 10 idag för att sedan ta mig en frisk promenad till ica, där mötte jag upp maja och sedan traskade vi vidare till stan. vi fixade lite saker inför ikväll och lunchade. mysigt som tusan! efter det tog vi återigen en frisk promenad hem.nu ligger jag och sängen och vilar lite. sen ska jag duscha och fixa lite inför ikväll. för då kommer nämligen tjejerna hit innan vi ska ut på harrys, det kommer bli en grym kväll det vet jag. opppaaa!

alanyaalanyaalanya♥


fredag 13 januari, 2012

Kategori: +++

jag är helt slut efter styrkepasset, det var så jobbigt men så otroligt bra! önskar att jag kunde haft hål varje fredag så jag skulle kunna gå på det varje fredag..grymt iallafall! anna som håller i det är så bäst. jag skippar styrkepuls passet och gymmar med maja bara istället. känner att min kropp orkar inte mer, men måste iofs lära mig att orka med mer om jag ska klara av lumpen i augusti. träna hårthårthårt är vad som gäller! efter vi gymmat så ska vi hem tillbaka hit till mig och äta middag med mamma och peter. senare blir det spelkväll hos maja med sarah och stina också. toppenbra är vad dom är! nu ska jag vila lite innan det är dags att åka igen.

du är så söt när du är söt

I JUST CAN´T GET ENOUGH

Kategori: +++

fick en riktigt bra tränar känsla nu efter boxningen som förövrigt var grym! lätt ett pass jag och sarah kommer fortsätta köra. nu när jag fortfarande har den braiga känslan så passade jag att boka ett styrkepass på dagen imorgon eftersom jag ändå har så många timmar hål och sen ett styrkepuls pass på eftermiddagen. hoppas jag har samma känsla imorgon och inte för mycket träningsvärk. men det känns inte så nu iallafall. tänkte gymma lite med maja sen också efter styrkepuls passet. sen tror jag att jag är nöjd för dagen, haha. sen tror jag att det blir en lugn fredag, känns som om det skulle sitta fint. lördag blir istället inte lika lugnt, ska försöka hinna ner till gymmet en stund och sen blir det party med brudarna på kvällen. bra helg! dags att sova nu känner jag, nattinatti.


bästa

+++

Kategori: +++



we always ignore
the ones who
adore us
and adore the ones who
ignore us

torsdag 12 januari, 2012

Kategori: +++

fredag imorgon, underbart!
det har varit en kort och skön vecka, imorgon består dagen endast av 2 lektioner. en vid 08.25 och en vid 14.35....så otroligt irriterande men så är det. om jag inte har världens tur och att den första lektionen är inställd, hoppashoppas. ikväll ska jag på boxning med sarah, grym träning. älskar boxning! om jag inte vore så feg så skulle jag börja med det. eller skulle börjat för länge sen.. helgen kommer spenderas med mina fina vänner, lite party och bara vila inför nästa kommande skolvecka. men snart är dessa skoldagar över, tror vi räknade till att det var 157 dagar kvar tills studenten. skapligt jag längtar! kommer bli de bästa som hänt mig än så länge! ha en fin kväll ♥

onsdag 11 januari, 2012

Kategori: +++

två och ett halv arbete är klart. 3 och ett halv to go! skapligt skönt det känns nu när man blir av med lite. nu är det endast lite kvar på en psykologi uppgift, ett prov som jag missat, distans och en religionsuppgift. okej de är inte så lite, men om jag orkar lika mycket som jag orkat med idag så kommer de gå fort. och sen ska jag inte bunkra upp med fler arbeten. nu ska jag dra på mig lite bra kläder för att sedan ta mig ett på en joggingrunda med zelinn. senare ska jag åka iväg och kika på matchen. seeyaa don´t wanna be yaa


mums!

feels like home

Kategori: +++

sitter brevid min nyduschade hund, hon är så duktig. men det är så kul när de förstår att de ska bada och försöker smita för livet. haha! men hon är bäst i vilket fall som helst. imorgon blir det träning vid 12 och sen efter det ska jag få lite saker gjort. ska försöka lägga upp en plan bland alla de uppgifter som måste göras. sen ska jag vila också, för jag behöver det.. har fått tillbaka min konstiga huvudvärk sen har jag fått ont i öronen nu de senaste dagarna, jätte konstigt. fast de lär gå över snart tror jag! nej nu ska jag kila upp till mitt rum och fixa lite bland mina nytvättade kläder. titta så hon posar min käre vovve, haha. världens bästa!

ta en titt på dessa sötnosar vettja!

Kategori: +++

snyggaste mamman man kan ha!

saknar mina nallebjörnar så mycket!♥

tisdag 10 januari, 2012

Kategori: +++

sitter i skolan just med min sköna klass, vår mentor står och babblar om konstiga saker. men han är ju bara för bäst! finns ingen så bra som han, haha. idag går vi till 12 och sen imorgon är vi lediga. egentligen har vi distansdagar på onsdagar och då får vi uppgifter som ska täcka hela dagen, men imorgon har ingen lärare förberett några uppgifter så vi får jobba med restuppgifter, så det lär jag sitta och göra. eller rättare sagt, det ska jag göra. sen under kvällen ska jag försöka träna och titta på mitt lags match. hade inte toppentur att få spela själv, men det gäller att träna ännu hårdare och visa att jag ska visst spela. men det hade ju varit taskigt att ta med mig för vissa andra har ju tränat 10 gånger mer än vad jag har. ikväll ska jag jobba och sen träna, bra kväll. sen ska jag försöka sova i tid idag så man kommer in i rätt tidsrytm. javisst, nej nu ska vi ha lektion. ha en bra dag :)


fina kusiner ♥

innebandyinnebandyinnebandy

Kategori: +++

har precis lagt mig i sängen efter en lång träning. det gick helt okej, är inte tillbaka helt än men det kommer. känner att jag orkar mycket mer nu när jag har tränat mycket under flera månader. och jag får inte ont någonstans när jag tränar, inte ens i vaderna. kan inte bli mer perfekt. ska snart nanna kudden, är ju skola imorgon. fast jag har sovmorgon så det är ingen större brådska. fast skönt att komma in i rätt tider och inte vara vaken hela natten och sova länge. jag har faktiskt ingen större ångest nu inför skolan. jag känner mig faktiskt peppad. jag ska för en gångs skull lyckas med den här terminen har jag bestämt. sen har jag kick-ass kompisar som kan hjälpa mig när jag sitter fast! nu ska jag kika på suburgatory som stina har tipsat mig om, verkar vara en bra serie det med. nu är det många serier jag följer, haha. kommer bli lite jobbigt att hinna med alla nu med skolan, innebandy och all annan träning. men det ska nog la gåå. godnatt på er ♥

måndag 9 januari, 2012

Kategori: +++

hade en grymt bra kväll igår med maja & sarah. jag och sarah sov över där också, vi vaknade halv 12 imorse och gjorde en perfekt sista jullovsfrukost. imorgon börjar helvetet igen. nytt läsår, och nu jävlar måste jag ta tag i allt som har med skolan att göra och även körkortet. tänker ägna mitt liv till det och träning. jag vill ha min envisa sida till saker jag tycker är tråkigt också.. eh, gäller att kämpa. skolan och körkoret ska gå först! så är det bara. ikväll ska jag träna innebandy, vi har match på onsdag men jag tror inte att jag kommer få spela nu direkt. men det skulle vara kul. men som sagt, har ju inte tränat någonting. men jag ska allt visa vad jag kan ikväll.
nu ska jag hämta ett stort fett glas med vatten! ha det fint


bild från nyårsafton

söndag 8 januari, 2012

Kategori: +++

sitter i soffan och har precis fått i mig lite frukost. något har hänt med mig för helt plötsligt har jag börjat sovit länge. jag som alltid brukar vakna tidigt, meeen inte nu inte. skönt som tusan att vara utvilad. idag ska jag ta mig till gymmet för att träna med stina & maja och senare ska jag umgås med maja och sarah. bra dag! igår tränade jag innebandy i 4 timmar och det kan jag säga har lämnat sina spår idag, vilken träningsvärk! men är så glad att det går att spela nu, har ju inte varit med och spelat halva säsongen. men nu jävlar är jag på g igen. har längtat efter att få tacklas lite, hihi. efter träningen igår åkte jag och mamma till flen för att fira haroun, det var kanon mysigt. vi fick med oss honom i bilen påväg hem för pojken skulle som vanligt ut och festa, haha. jag blev lämnad hemma hos maja för att se på gladiatorerna med henne, sarah och stina. kul det var att se på det igen, var ju ett favorit program när man var liten.  jag skulle ha visat fler bilder på valparna som jag tog dagen de flyttade, men det går såå segt att ladda upp! så visar en bild nu på en riktig sötnos och sen får jag ta mig tid att visa massor en annan dag.


"greta"

lördag 7 januari, 2012

Kategori: +++

det känns så sjukt att skriva 2012. men fan det är ju det nu! undra hur länge jag kommer skriva 2011 på alla skolarbeten? haha. blev ju iallafall 2010 ett bra tag in på 2011. ikväll har jag haft en underbart mysig kväll med bea och stina. den innehöll, god mat, skratt och filmmys! bra flickor det däraaa. nu ska jag snart sova, imorgon blir det 4 timmar innebandyträning. jiho! sen senare ska jag & mamma åka och fira haroun. jag försöker att bli bättre på att uppdatera lite mer, men jag vet fortfarande inte vad jag ska skriva för det mesta. finns så mycket som jag skulle vilja skriva men tror det är bäst att hålla det för mig själv..
godnatt på er alla fina ♥

i´m healing but it´s taking so long, it´s hard to move on.

Kategori: +++

älskade bebisar

Kategori: +++









fler bilder kommer imorgon!♥