Felicia Österberg

seeing is deceiving, dreaming is believing.

söndag 31 oktober

Kategori: +++

jag har firats hela helgen och imorgon är det riktiga stora dagen! känns toppen bra, imorgon är jag ett steg nämre 18 =) jag var hemma hos julia igår på maskerad och jag tror jag lyckades med min klädsel, haha... åkte hem ganska tidigt för halsen värkte som vanligt och väl hemma fick jag sällskap av en underbar bea! vi kollade på film och hon sov över, mycket mysigt! idag vaknade vi rätt sent och hon begav sig av till hälsogymmet och städade! adam och max kom och hälsade på mig och jag fick en asbra present av adam! en idolbiljett till finalen med empaan :) tack igen adam! jag åkte med dom senare hem till beas pappa och vi var där en stund sen gick vi till ica och köpte lite gott och gick hem till mig, sen spenderade vi resten av eftermiddagen i sängen framför grown ups! grym film :D
klockan 6 kom viggo och hans familj och maja för att äta mat och umgås! nu sitter viggo och maja och kör sten sax påse bredvid mig, haha. gulliga barn :D
/f

snygga juuu.

fredag 29 oktober

Kategori: +++

om 3 dagar fyller jag 17 år, hehe! bättre sent än aldrig.. imorgon så ska jag firas nere hos mamma, då kommer det släktingar och vänner från alla håll och kanter! kan inte bli bättre :) jag har spenderat några dagar hos pappa i sthlm. kände att jag behövde komma ifrån min säng nere i katrineholm..haha. jag mår bättre nu! fortfarande ont och går på tabletterna som tar bort den mesta smärtan men det är påväg att bli bra! hammarby har gått till cupfinal i svenska cupen vilket är sjukt otroligt himmelskt bra! har nog aldrig varit så glad, helt otroligt! åker hem ikväll någon gång, ska nog möta kimsan också. imorgon klockan 9 ska jag befinna mig nere i duveholmshallen och vara ett stöd för mina småtjejer! kan inte stå och prata " skrika " men jag ska vara där iallafall. var ett tag sen jag träffade mina små stjärnor! nu ska jag sätta på någon bra film och sen fixa i ordning mig..
/f


jag är grym på magdans..elleeeeeer.

måndag 25 oktober

Kategori: +++

känns inte som om det går framåt? men det gör det säkert.. piggare är jag iallafall! ett plus. tack vare tabletter lever jag, såfort dom slutar verka slutar jag nästan leva. då gör det så ont från halsen enda upp till öronen. idag sov jag till 12, underbart skönt faktiskt. och jag bar ner mina böcker jag har hemma, men om jag börjat plugga än är en fråga.. har ingen ork, men måste väl ha någon ork någon gång. kommer vara så mycket efter så jag nästan vill börja gråta... nejnej, inte gråta inte! om man tänker efter så kommer ha haft 3 veckors lov.. fast med smärta och så.. men ändå ingen skola på 3 veckor efter det riktiga lovet! inte illa, men sen är jag tillbaka bättre än någonsin.. haha.
jag saknar min bästavän som är min hund! zelinn, min älskling! men hon har det bra, det vet jag!
jaja, nu ska jag väl ta och dricka lite vatten eller något.. man kan faktiskt leva på det :D jag är ett levande bevis!
/f

söndag 24 oktober

Kategori: +++

jag har haft en bra helg, skulle varit toppen utan smärta..haha. men det kommer det kommer :) igår var tjejerna här, det var jätte mysigt! idag har jag varit på bio med viggo. vi kollade på legenden om ugglornas rike..helt okej för att vara en barnfilm, hihi. men viggo somnade hela tiden, så tror inte att han tyckte den var så rolig. nu för en stund sen var en del av en väldigt fin familj här och hälsade på valparna och mig! bella,andreas,micha och anneli! fick en jätte fin blomma och sen tog bella och andreas med sig min lilla pärla zelinn hem till örebro! dom har fastnat för zelinn och zelinn för dom. dom vill nog ha en liten valp sen så dom övar nu och ha hund! underbara människor är vad dom är. :) nu ligger jag framför tvn... vet inte hur länge jag klarar av att vara hemma från skolan! så tråkigt tråkigt tråkigt.. men jag har ju så svårt att äta så jag har ingen kraft eller något och sen gör det ju faktiskt ont. men jag hoppas det blir bättre fort som tusan!
ha det bäst
/f


fredag 22 oktober

Kategori: +++

hmm... jag vill skriva att jag vill ta tillbaka operationen och få tillbaka mina mandlar men när allt det här är över kommer det vara så värt det! idag mina kära läsare, var jag så sugen på mat så jag var så grymt taggad till middagen.. som var FISK.. jag och FISK? då är det verkligen något fel.. men som sagt på 3 dagar har jag fått i mig, lite glass, vatten, lite fruktsoppa och några skedar av mat men det har liksom inte fungerat! men jag trodde att idag skulle jag klara av att äta fisk.. för fisk är mjukt och potatis är mjukt. men nu tänker jag svära för det gick åt helvete. jag fick så ont så jag tänker sova nu för jag är sur! min mage skriker efter MAAAT. men det går inte, vissa stunder kan man äta en tugga sen efter en sekund går det inte igen.. men jag måste tänka, det kommer vara värt det.. det kommer vara värt det! positivt felicia, positivt! imorgon kommer alla mina favoriter hem till mig, till och med en liten sabina från flen! det kan inte komma mer lägligare! mitt solsken, min andra halva.
godnatt och sovgott! lär inte jag göra :D
positivt...
/f

smärta, ajajjajaj.

Kategori: +++

ta lite smärta av mig tack... inte kul det här! det skulle inte göra så ont sa dom. TROLIGT!
tack för mig.

fina vänner <3

Kategori: +++

cattis, julia och emma kom förbi en stund idag och hälsade på mig! skrattade lite åt min otroligt fula röst som faktiskt håller på att försvinna och bli den vanliga :) hihi. senare kom världens finaste stina med blommer och glass! jag blev helt tårögd, fina du! så idag känns det mycket bättre, tack vare mina fina vänner ♥
stina är kvar och umgås med mig, toppen bra! men snart är det dags för mig och sova.. hehe, trött tjej. men faaan det gör ont :( vill inte ha den här smärtan.. men inte tycka synd om sig själv!
/f

torsdag 21 oktober

Kategori: +++

jag lever, hihi. men det är ju självklart. tiden efter nu är inte rolig, jag har inte kunnat ätit på snart 2 dygn och jag som älskar mat.. hehe. så ONT gör det! men nu kan det ju bara bli bättre! får hoppas att det går snabbt, orkar inte riktigt med all smärta och så.. min röst är jätte konstig och jag hoppas att min vanliga röst kommer tillbaka, den rösten jag hade för 3 månader ungefär. operationen gick jätte bra. det värsta var nog när jag skulle sövas och jag fick så ont där man har droppet och fick svårt och andas i masken som man sövs av.. då grät jag kan jag säga och jag grät så mamma börja gråta. det gjorde sjukt ont men sen kommer jag inte ihåg så mycket mer, haha. det jag kommer ihåg var på uppvaket efter ett par timmar, innan var jag fortfarande borta. jag hade sagt massa roliga saker till mamma och pappa och sen hade dom snackat om min hals och då hade jag från ingenstans rest mig upp blundandes och öppnat hela käften, ungefär som jag ville visa dom att halsmandlarna var borta nu.. haha, sen direkt efter hade jag somnat igen. jag vaknade riktigt till när jag låg uppe igen på behandlingsavdelningen runt 4 när doktorn kom in till mig och pratade. runt 5-halv 6 åkte vi hem. jag la mig i sängen och somnade fram och tillbaka hela tiden. jag måste ta mina tabletter vid regelbunda tider så jag måste ta tabletterna en gång vid 2 på natten.. lite jobbigt, men hellre det än att jag får hur ont som helst.
ha en bra dag, så får vi se när jag skriver igen!
/f
mamma fotade såklart mig.. haha.
 

tisdag 19 oktober

Kategori: +++

undra vad "gud" vill säga mig.. att jag inte ska få opereras och fortsätta inte kunna andas normalt. nu är jag jätte jätte förkyld och några extra stora plus är att jag har ont i huvudet och i hela kroppen. jag tackar och niger! för jag har inte tillräckligt jobbigt redan med mina halsmandlar! om jag inte får opereras imorgon vet jag inte vad jag gör. jag har ännu svårare att andas normalt idag! jag orkar inte det här, verkligen verkligen inte. jag kommer tvinga dom att operera mig. jag åkte hem igår redan från skolan, hämtade böcker och började mitt liv hemma i radhuset som jag kommer ha dom kommande veckorna. okej, nu ska jag sluta klaga haha.
min pappa kommer imorgon och är med på operationen! jag har saknat honom massor så det är hur bra som helst :) 08:00 imorgon är operations tiden, skön tid med andra ord!
ha en bra dag alla min fina läsare, hoppas ni har det bättre än mig!
/f

operationstankar

Kategori: +++

fick besök av bea en stund här hemma, hon fick mig på bra humör och jag tänkte inte på halsen för stunden.. men nu har hon åkt och jag börjar få ont igen! menmen, mamma håller mig på bra humör iallafall. mamma kommer in och säger, var beredd på att du kommer ha jätte ont sen flisefis efter operationen! tack mamma, så gulligt.. jaja, för börja förbereda mig för det värsta.. jag kommer gnälla, gråta vara som ett litet barn. bara att vänja dig, mamma =))) ingen vanlig mat, inge skola, inte prata mycket(kan bli ett problem då jag tycker mycket om att prata)... bara ligga hemma helt stilla och vara tyst och det enda jag får äta är något kallt flytande.. vilket diet! känns bra, behövs för mig :) sen blir det att dra igång en riktig diet när jag är på benen igen! jajjemen.
menmen, operation på ingång! jihoooo :D
/f

saknar att åka skidor!

all min kärlek till danska!

Kategori: +++



rasmus seebach, vilken kille!

måndag 18 oktober

Kategori: +++

2 dagar till operationen.. idag är det ingen bra dag för mig, jag är jätte täppt i näsan som har varit den enda vägen jag har kunnat andas genom dom senaste 3 månaderna. eftersom halsmandlarna täcker hela halsen, typ. nej usch, men jag måste ändå till skolan idag.. måste ordna allt så jag har allt hemma och vet vad jag ska göra efter operationen. jag saknar innebandyn hur mycket som helst, men måste hålla ut ytterligare 3 veckor om inte mer.. ska ta bussen om ett tag, eftersom min cykel har punka! men tror mamma skulle ta med den till sitt jobb så skulle dom fixa den :) helgen har varit bra! den har bjudit på lite olika saker.. igår tittade jag på innebandy och efter matchen var slut gick jag till majkie och spenderade resten av kvällen där, vi låg i soffan och slöa hela dagen sen åt vi tacos och tittade på film.
ha en bra dag, jag ska försöka andas idag!
/f

onsdag 13 oktober

Kategori: +++

idag har jag klippt mig för första gången på 2 år, hehe. var på tiden! marina klippte och färgade mitt hår på hennes salong, det blev skit bra! men känns konstigt för mitt hår är inte lika långt längre, för jag hade verkligen jättejätte långt hår. såg när det ramlade ner över axlarna, fick lite ångest. men nu är jag helnöjd. toppen bra :)
ikväll ska jag vara barnvakt åt viggo och anton, vi ska äta tacos och titta på film. mysmysmys! sen om jag hinner ska jag nog ut på en promenad med maja och stina.
pappa nu är jag ännu mer blondiiie!

bebisar, hihi
/f

tisdag 12 oktober

Kategori: +++

dom ringde från nyköpings sjukhus imorse, där har dom en tid nästa onsdag att bli opererad. inte eskilstuna som läkaren sa. så äntligen ska halsmandlarna bort, så otroligt grymt skönt det känns nu! en vecka och en dag, lite nervös är jag allt! men lycklig för om en vecka och en dag kommer jag kunna andas normalt igen! tack och lov.
gick i skolan två och en halv timma idag, skapligt skönt. och matteprovet är flyttat till imorgon, känns också mycket bra! jag och matte, går inte bra ihop men spanska provet klarade jag, jipppi! :D:D
denna kväll kommer spenderas med huvudet i matteboken och sen måste jag göra lite svenska frågor. tror jag ska ut på en promenad också senare, det enda sättet jag får "träna" nu.
/f

måndag 11 oktober

Kategori: +++

jag kan inte beskriva hur trött jag är på mina halsmandlar, jag vill kunna spela innebandy utan att få ont i halsen och inte kunna andas, jag vill kunna äta utan att behöva tugga på samma tugga i 5 minuter för att kunna svälja.. jag är bara allmänt sjukt jävla trött på det här! varför ska allt sånt här hända mig? okej, jag ska opereras men varför ska jag ens behöva göra det.. det undrar jag.. det räcker med otur för min del, om det nu finns någon där uppe så skulle jag vilja att hon/han/det ändrar min vanliga otur till att någon gång ha lite tur! tack i förhand.
börjar 11.30 imorgon, ett litet plus i kanten faktiskt.
får förmodligen reda på spanska provet, hoppas hoppas hoppas jag klarade det! sen har vi matteprov, gud! lite nervös är jag allt. hoppas jag klarar några uppgifter..
just nu är jag trött på allt.
tack och hej!

söndag 10 oktober

Kategori: +++

tjejernas match gick som den gick.. lite tråkigt att dom behövde förlora med så mycket liksom... nya tag nästa helg! men min match gick mycket bättre, vi vann med 6-4 och det gick bra för mig idag också! inget mål eller så, men som sagt tror jag gjorde det en back ska göra! så jag borde göra varje match ;) fast kanske något mål skulle inte vara fel... jaja, jag är så grymt sjukt trött, ska nog sova snart. skola imorgon, jipppiiiiii.

jag älskar innebandy

lördag 9 oktober

Kategori: +++

sitter hemma i soffan och njuter av en lördag utan jobb! kunde sova tills jag vakna av mig själv och kunde göra ordning mig i den takt jag vill! ska snart iväg och möta emelie och några andra för vi ska på beas teater! senare ska jag möta några snygga brudar på sultans, om jag hinner.. kvällen spenderas med tjejerna men hem i tid för imorgon blir det en dag med massa innebandy, älskaaart. sista matchen nu innan jag ska opereras och inte får träna på hur länge som helst :( men men, får njuta imorgon!
nu ska jag titta till valpisarna och sen dra iväg!
ha en bra helg :)
/f

den här underbara bilden tog jag igår! 1 vecka och 2 dagar gamla nu ♥

onsdag 6 oktober

Kategori: +++

skolan gick bra, slutade tidigare för att åka till halsläkaren på kullbergska. jag trodde jag skulle opereras här i stan men jag ska opereras i eskilstuna. läkaren har skrivit att det är akut för min del så det kan bli snart jag opereras. högst 4 veckor tror jag, hoppas på några dagar för orkar inte med halsen.. men efter operationen så kommer jag behöva vara hemma från skolan i en vecka och sen får jag inte träna på minst 2 veckor.. om det inte var ännu mer, vill inte tänka på det! jag fick ta blodprov på handen och jävlar va ont det gjorde, jag som är livrädd för nålar, sprutor osv.. det gick inte att ta i armvecket för mina blodkärl kryper ihop för jag blir för rädd. men handen var så mycket värre, har fortfarande ont! haha. jaja, slutsnackat om det där.
ikväll blir det träning men först måste jag plugga som tusan.. har undvikit det sen jag kom hem men nu måste jag börja annars kommer jag aldrig klara provet imorgon... det vet jag inte om jag gör i huvudtaget, haha.
plugg nu!
/f

snyggggggg

tisdag 5 oktober

Kategori: +++

sitter i datasalen i skolan med alma, började igen 11.30. spanska, jihhooo! kan inte bli så mycket bättre.. nej uschh så dålig jag är! haha. inte så bra uppdatering över helgen men jag jobbade både lördag och söndag, träffade bea och var hos sabina i flen! bra helg med andra ord :) igår var jag i hallen mellan 16.30-21.30, kändes kult... men vi hade bowling och åt tacos med tjejerna jag tränar innan deras träning och sen tränade dom och  tillslut tränade jag själv med mitt lag. cyklade hem och la mig och plugga spanska och lyssnade på dokumentären om therese rojo som dog i sthlm, grymt bra och lyssna på! man blir ledsen och arg av att lyssna på den.. men även grymt starkt av hennes  kompisar att berätta om mordet. 
http://www.ur.se/play/155280 lyssna på den! den är ganska lång med det är värt det.
nu ska vi kila och äta.
/f